Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, contiyo said:

Σωστά τα λέω ? Έχω χάσει τον μπούσουλα 

Nαι, φταίει η volton που άργησε να στείλει το αίτημα εκπροσώπησης και δε γίνεται ο ΔΕΔΔΗΕ να αλλάξει την ημερομηνία στο σύστημα.

Οι 500kw (ή 1000kw αν έχεις επαγγελματικό) μετράνε από 22/1 ως 21/2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, contiyo είπε

Καλημέρα,

Αίτηση στην Volton στις 5/1/2024 με φωτογραφία του μετρητή στις 17298 κιλοβατώρες.

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από Volton αλλά ούτε και από την nrg που ήμουν προηγουμένως.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα τον ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν πως η αλλαγή ολοκληρώθηκε στις 22/1/2024 με ένδειξη επίσης 17298 κιλοβατώρες. 

Στην nrg είχα καταχωρήσει επίσης την ίδια ένδειξη στις 5/1/2024.

Από ότι καταλαβαίνω θα μου τιμολογήσει η nrg μηδενική κατανάλωση μέχρι τις 22/1/2024 και θα χρεωθώ από την Volton την κατανάλωση μου από τις 5/1/2024 ( καθώς με αυτήν την μέτρηση θα ξεκινήσει), συν ότι καταναλώσω μέχρι τις 22/2/2024 και στην ουσία θα χρεωθώ την κατανάλωση 1,5 μήνα αλλα σε περίοδο τιμολόγησης ενός μήνα. 

Σωστά τα λέω ? Έχω χάσει τον μπούσουλα 

Θα πρέπει να ρωτήσεις πότε πηγε η εντολή στον Δεδδηε.. Και να δεις αν η volton την έστειλε σωστά.. 

• Confused 1

4 λεπτά πριν, contiyo είπε

Από ότι καταλαβαίνω θα μου τιμολογήσει η nrg μηδενική κατανάλωση μέχρι τις 22/1/2024

θα έχεις τέλη/ερτ κτλ

4 λεπτά πριν, contiyo είπε

και θα χρεωθώ από την Volton την κατανάλωση μου από τις 5/1/2024 ( καθώς με αυτήν την μέτρηση θα ξεκινήσει),

απο 22/1

το πρόβλημα είναι στο

5 λεπτά πριν, contiyo είπε

Πήρα τηλέφωνο σήμερα τον ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν πως η αλλαγή ολοκληρώθηκε στις 22/1/2024 με ένδειξη επίσης 17298 κιλοβατώρες. 

εφόσον καθυστέρησαν τόσο έπρεπε να πάρουν επιτόπια

αν απο 22/1 και για 30 μέρες σε βοηθά να συμπληρώσεις 500kw είσαι κερδισμένος , αν όμως έχεις μεγάλη κατανάλωση και ξεφεύγεις άνοιξε αίτημα στο myrae

βέβαια σκέψου και οτι η NRG (πράσινο υποθέτω είσαι) , θα βαρέσει με 0,22+ την κατανάλωση Ιανουαρίου και επίσης θα πρέπει να κυνηγήσεις να σου βάλουν τη συνέπεια μετά τον τελικό

Μόλις τώρα, Raylan είπε

Πότε θα ανακοινωθούν οι τιμές? Έχουμε κάποια ενημέρωση?

αν εννοείς τις εκπτώσεις , σήμερα βράδυ ή αύριο μεσημέρι

πάντως με τις ίδιες εκπτώσεις στα πράσινα έχουν βγει στα excel απο χθες

(και τα κίτρινα ex-ante)

2 minutes ago, korakios said:

βέβαια σκέψου και οτι η NRG (πράσινο υποθέτω είσαι) , θα βαρέσει με 0,22+ την κατανάλωση Ιανουαρίου και επίσης θα πρέπει να κυνηγήσεις να σου βάλουν τη συνέπεια μετά τον τελικό

Επειδή είμαι nrg και μάλλον θα αλλάξω, καθώς δεν μου αρέσει αυτό με τη συνέπεια που πιστώνεται στον επόμενο, μου είπαν ότι ο τελικός δεν θα έχει έκπτωση συνέπειας καθώς δεν υπάρχει επόμενος να πιστωθεί.

Πως το κυνηγάμε δηλαδή, τους λέμε να τον βγάλουν με την έκπτωση συνέπειας ενσωματωμένη;

Μόλις τώρα, MTS είπε

Επειδή είμαι nrg και μάλλον θα αλλάξω, καθώς δεν μου αρέσει αυτό με τη συνέπεια που πιστώνεται στον επόμενο, μου είπαν ότι ο τελικός δεν θα έχει έκπτωση συνέπειας καθώς δεν υπάρχει επόμενος να πιστωθεί.

Πως το κυνηγάμε δηλαδή, τους λέμε να τον βγάλουν με την έκπτωση συνέπειας ενσωματωμένη;

μέσω myrae όπως με όλους , ζητάς έκτακτο , μέχρι στιγμής τη βάζουν

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειμαι volton στο επαγγελματικο απο 05/01 με τις 1000Kwh δωρο. εχει περασει και ο ΔΕΔΔΗΕ κατα την διαδικασια αλλαγης παροχου και εχει παρει μετρησεις (περιμενω βεβαια ακομα τον παλιο παροχο να εκδωσει εκκαθαριστικο λογαριασμο). εχω λογαριασμο στο myvolton, αλλα δεν επιτρεπει την εισαγωγη μετρησεων. υπαρχει καποια συγκεκριμενη περιοδος για ολους? εχω καψει μεχρι στιγμης >1000Kwh. θα ανοιξει το συστημα της volton να βαλω μετρησεις ή ειναι κολπο για να τιμολογησουν μονο μερους του δωρου των 1000 του 1ου μηνα, οσο τους βολευει? αν δωσω μετρησεις στον ΔΕΔΔΗΕ εξασφαλιζομαι απο τυχον κολπα του λογιστηριου της volton?   

Επεξ/σία από alan_dalon

17 λεπτά πριν, korakios είπε

αν απο 22/1 και για 30 μέρες σε βοηθά να συμπληρώσεις 500kw είσαι κερδισμένος , αν όμως έχεις μεγάλη κατανάλωση και ξεφεύγεις άνοιξε αίτημα στο myrae

Ναι, NRG είμαι στο πράσινο.

Μόλις τσέκαρα την κατανάλωση και είμαι στις + 370kw από 5/1 εως τώρα οπότε μέσο όρο ~15kw ανά μέρα.

Άν κάνω αίτηση στις 21/2 για αλλαγή με κάποιον άλλον πάροχο,  η Volton θα με τιμολογήσει για 500kw δωρεάν + 167kw χρέωση (σύνολο 667kw για περίοδο 22/1 με 22/2).

Για την NRG έχω ήδη χρεωθεί 5 μέρες του Ιανουαρίου, χωρίς έκτπωση συνέπειας, οπότε λογικά στον τελικό θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει συμψηφισμός. Αλλιώς κλασσικά, myrae (είχα ήδη ανοίξει αίτημα για το ίδιο θέμα και μου είπαν οτι θα αφαιρεθούν από τον επόμενο αναδρομικά).

Άν τα υπολογίζω σωστά είναι μία ή άλλη, οπότε θα το αφήσω έτσι και θα πληρώσω ότι εξτρά προκύψει στην Volton.

4 λεπτά πριν, apouxereis είπε

Το 60 Ε αναφέρεται στη δωροκάρτα.Το + 20 τί είναι φίλε?

κουπόνι Σκλαβενίτη

14 λεπτά πριν, alan_dalon είπε

ειμαι volton στο επαγγελματικο απο 05/01 με τις 1000Kwh δωρο. εχει περασει και ο ΔΕΔΔΗΕ κατα την διαδικασια αλλαγης παροχου και εχει παρει μετρησεις (περιμενω βεβαια ακομα τον παλιο παροχο να εκδωσει εκκαθαριστικο λογαριασμο). εχω λογαριασμο στο myvolton, αλλα δεν επιτρεπει την εισαγωγη μετρησεων. υπαρχει καποια συγκεκριμενη περιοδος για ολους? εχω καψει μεχρι στιγμης >1000Kwh. θα ανοιξει το συστημα της volton να βαλω μετρησεις ή ειναι κολπο για να τιμολογησουν μονο μερους του δωρου των 1000 του 1ου μηνα, οσο τους βολευει? αν δωσω μετρησεις στον ΔΕΔΔΗΕ εξασφαλιζομαι απο τυχον κολπα του λογιστηριου της volton?   

δεν έχει κόλπα και μυστήρια . Είτε δώσεις τώρα είτε σε ένα μήνα θα σπάσουν αναλογικά

σε επαγγελματικά νόμιζα πάντως οτι είναι μηνιαία η καταμέτρηση , μάλλον το μπερδεύω με Γ22

ΔΕΔΔΗΕ δε δίνεις γιατί μπορεί να στείλουν ετεροχρονισμένα τη μέτρηση και να γίνει μπάχαλο , συνέχεια εκεί

• Like 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Σχετικά με τα δώρα της ΕΛΠΕ συνεχίζουν με 60+20 μέχρι 6/2

Άρα έχουμε 60 edenred στο πράσινο και 60+20 σκλαβενίτη στο μπλε/κίτρινο.

Υπάρχει κάποιος κίνδυνος να πάμε σε κίτρινο αντί για πράσινο για να πάρουμε τα 20; (το άγνωστο με φοβίζει :) )

Το 20 κουπόνι πώς το παίρνουμε;

(δεν εχω ξαναπάει ελπεντισον)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...