Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Smart πήγαινε είναι φθηνότερο 😜

Τι εννοείς; 0,1501 είναι από 1η έως 31η Ιανουαρίου 

Εννοω οτι δεν τις εχουν αναρτησει στο σαιτ

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Εννοω οτι δεν τις εχουν αναρτησει στο σαιτ

Υπομονή 40 λεπτά ακόμα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Οι τσιγκούνηδες στην ελπέ βλέπω δεν έχουν βγάλει ακόμα δώρο , μάλλον με το 50ράκι του Ήρων θα τη βγάλουμε τον άλλο μήνα 😁

Υπόψιν αν δεν παίζουν άλλα δώρα , κάποιοι μπορούν μόνιμα με Ήρων να παίξουν αλλάζοντας ΑΦΜ στην παροχή εναλλάξ 😛

Spoiler

(όσοι έχουν τη δυνατότητα και φυσικά προσοχή με την ΥΔΕ , στο άλλο νήμα για απορίες σχετικά με ΥΔΕ)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Οι τσιγκούνηδες στην ελπέ βλέπω δεν έχουν βγάλει ακόμα δώρο , μάλλον με το 50ράκι του Ήρων θα τη βγάλουμε τον άλλο μήνα 😁

Υπόψιν αν δεν παίζουν άλλα δώρα , κάποιοι μπορούν μόνιμα με Ήρων να παίξουν αλλάζοντας ΑΦΜ στην παροχή εναλλάξ 😛

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

(όσοι έχουν τη δυνατότητα και φυσικά προσοχή με την ΥΔΕ , στο άλλο νήμα για απορίες σχετικά με ΥΔΕ)

Και οι 500kw της βολτον καλές δεν είναι; εγώ πάτησα ήδη το κουμπί. Φεύγω από ελπεδισον και δεν θα με ξαναδούν 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giannis_Io είπε

Και οι 500kw της βολτον καλές δεν είναι; εγώ πάτησα ήδη το κουμπί. Φεύγω από ελπεδισον και δεν θα με ξαναδούν 

απο το ολότελα ....

απλά είναι για όσους έχουν κατανάλωση και το αξιοποιούν .

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, doomnx είπε

Σχετικά με τα δώρα της ΕΛΠΕ συνεχίζουν με 60+20 μέχρι 6/2

Καλά δε βλέπουν ότι απετυχε αυτό το δώρο και επιμένουν; 
Δώσε έκπτωση στο ρεύμα να μαζέψεις φουλ πελατεία ρε ΕΛΠΕ 😂

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα,

Αίτηση στην Volton στις 5/1/2024 με φωτογραφία του μετρητή στις 17298 κιλοβατώρες.

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από Volton αλλά ούτε και από την nrg που ήμουν προηγουμένως.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα τον ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν πως η αλλαγή ολοκληρώθηκε στις 22/1/2024 με ένδειξη επίσης 17298 κιλοβατώρες. 

Στην nrg είχα καταχωρήσει επίσης την ίδια ένδειξη στις 5/1/2024.

Από ότι καταλαβαίνω θα μου τιμολογήσει η nrg μηδενική κατανάλωση μέχρι τις 22/1/2024 και θα χρεωθώ από την Volton την κατανάλωση μου από τις 5/1/2024 ( καθώς με αυτήν την μέτρηση θα ξεκινήσει), συν ότι καταναλώσω μέχρι τις 22/2/2024 και στην ουσία θα χρεωθώ την κατανάλωση 1,5 μήνα αλλα σε περίοδο τιμολόγησης ενός μήνα. 

Σωστά τα λέω ? Έχω χάσει τον μπούσουλα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...