Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Καλό μήνα παιδιά.
Είμαι ΗΡΩΝ τώρα (δεύτερη φορά από τότε που ξεκίνησα τον τουρισμό) και όπου να ΄ναι εξαντλείται το δώρο των 50 ευρώ.
(Είμαι και ΚΟΤ Α).
Που μου προτείνετε να πάω;
Μήπως είναι η ώρα να πάρω το ''νοματιό'' μου για κανένα σταθερό;

Να περιμενεις να δεις τιμες... Που θα βγουν... Υπομονη..

Εσυ εισαι ΚΟΤ Α...

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 minutes ago, liakjim said:

Καλό μήνα.

Βόλτον από 6/1. Σήμερα είδα ότι είμαι από τότε στις +750KWh κατανάλωση. Κάθομαι ή φεύγω;

Αν το έχω καταλάβει καλά, μέχρι και αύριο (28 ημέρες) θα πάρεις δωρεάν 466kwh και πληρώνεις τις υπόλοιπες. Επειδή θα βγουν και φθβότερα για μένα φεύγεις προς Ήρων για το 50αρικο. Προσωπικά έχω αρχίσει και βαριέμαι τα πηγαινε έλα.. με βλέπω αν βγει κανένα σταθερό κοντά στα 0,11 με 05€ να το κλείνω να ξεμπερδευω (αφού περάσω μια από ΗΡΩΝ :)) 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Εκεί λέει και ότι:

"το τιμολόγιο σταθερής χρέωσης διάρκειας 8 μηνών που λάνσαρε μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου (χθες) στην αγορά και το οποίο εξαντλήθηκε μέσα σε τρεις εβδομάδες"

Δεν έχω καμιά ενημέρωση ότι σταματάει η διάθεσή του και στο site τους υπάρχει ακόμα, προς το παρόν

1 λεπτό πριν, bilham είπε

Εκεί λέει και ότι:

"το τιμολόγιο σταθερής χρέωσης διάρκειας 8 μηνών που λάνσαρε μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου (χθες) στην αγορά και το οποίο εξαντλήθηκε μέσα σε τρεις εβδομάδες"

Δεν έχω καμιά ενημέρωση ότι σταματάει η διάθεσή του και στο site τους υπάρχει ακόμα, προς το παρόν

Και μόνο που διαβάζεις ότι "το πρόγραμμα εξαντλήθηκε", λες και είναι τυρόπιτες, καταλαβαίνεις την εγκυρότητα του συγκεκριμένου άρθρου.

• Like 1

51 λεπτά πριν, ekrepali είπε

https://energypress.gr/news/ypen-thesmothetoyntai-meikta-proionta-promitheias-ilektrikis-energeias-symbolaia-toylahiston

Κοράκιε, doom ετοιμάστε όλη τη παλέτα των χρωμάτων... θα γίνουν πολλές μίξεις. 🤣

όχι

Απίστευτη η τροποποίηση στην υπουργική απόφαση. Έκαναν copy paste το άρθρο του ΚΠΗΕ 🤣🤣🤣🤣

15 λεπτά πριν, supermarioarv είπε

Καλημέρα φίλε @doomnx 

θα βγάλεις και εξελ για πολυτεκνικό ΚΟΤ-γ? 

Θα το ενσωματώσω ναι 🙏🏻

Αλλά δεν παίζει ρόλο στη σύγκριση μεταξύ των προγραμμάτων. Για να δείτε τι θα πληρώσετε θα το κάνω.

• Thanks 1

9 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αυτα τα βγάζουν απ'το κεφάλι τους. Εδώ παίρνουν το 50ρικο οι τουρίστες που φεύγουν μετά από 5 μέρες. Εγώ θα σου πρότεινα αφού γίνεις πελάτης, να τους ζητήσεις να σου υποδείξουν πού γράφει στους όρους ότι χάνεις το 50αρικο αν αλλάξεις πρόγραμμα. 

Εγω το χω παρει, οσο και να εκατσα. Σαφως λενε αρλουμπες και δεν το γραφει και πουθενα αυτο σε ορους.

9 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

βλέπω το volton ειδικό και το elpedison ειδικό και με γαργαλάει το χέρι μου για ηλεκτρονική αίτηση(αν γίνεται).....

Γιατί ELPEDISON Ειδικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε με το καλό και σιδεροκέφαλος!!! ;) 

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 από τη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων ο ελληνικός Ενεργειακός Διαμεσολαβητής.

Ως Ενεργειακός Διαμεσολαβητής ορίστηκε από την Ολομέλειας της ΡΑΑΕΥ ο αναπληρωτής καθηγητής και μέλος της, κ. Κομνηνός Κόμνιος.

Ο Ενεργειακός Διαμεσολαβητής ολοκληρώνει τη διαδικασία της επίλυσης της διαφοράς μεταξύ του καταναλωτή και του προμηθευτή/διαχειριστή εντός διαστήματος 90 ημερών από την ημερομηνία που έλαβε τον πλήρη φάκελο της αναφοράς/καταγγελίας.

...

ΒΗΜΑ 3: Εφόσον έχετε απορρίπτει για 3η φορά την απάντηση που σας αποστέλλει ο Πάροχος ή Διαχειριστής, η εφαρμογή MyRae καταχωρεί το αίτημα παραπόνου σας ως «μη αποδεκτή απάντηση».
ΒΗΜΑ 4: Εφόσον η κατηγορία και το θέμα του αιτήματος παραπόνου σας εμπίπτουν σε υπηρεσίες διαμεσολάβησης, η εφαρμογή MyRAE σας εμφανίζει επιλογή για υποβολή αίτησης διαμεσολάβησης.

Περισσότερα εδώ:

https://www.liberal.gr/energeia/raaey-xekinima-gia-ton-energeiako-diamesolabiti

Και στο κάτω link αν θέλετε το pdf με τα στατιστικά της ΡΑΑΕΥ για τη διαχείριση αιτημάτων-παραπόνων αλλά και οδηγίες για το E N O M O S (Energy Ombudsman Organizing System  - Σύστημα Συντονισμού Υπηρεσιών Ενεργειακής Διαμεσολάβησης)

https://www.rae.gr/wp-content/uploads/2024/01/ΡΑΑΕΥ-Ενεργειακός-Διαμεσολαβητής-2024-final.pdf

Αχρείαστος να 'ναι! ;) 

Επεξ/σία από bilham
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν ο πάροχος δεν απαντήσει 3 φορές, δε μπορούμε να πάμε σε διαμεσολάβηση; Εγώ κάθε 10 μέρες θα πατάω κόκκινο να υπενθυμίσω στο πάροχο την υποχρέωση του να απαντήσει... ίσως έτσι κλείσει μόνο του το αιτημα ως μη επιλυθέν

Και στο βήμα 4, αφού έχουμε περάσει όλο το Γολγοθά, μπορεί και το αίτημα να μην εμπίπτει στη διαμεσολάβηση! Το 'Άλλο' για παράδειγμα, λογικά δεν εμπίπτει.

Τώρα διαβάζω το pdf... Μόνο οικιακοί καταναλωτές, οι επαγγελματίες τον πούλο. Ούτε ΣτΚ γίνεται, μόνο δικαστικώς.

Άλλο κουφό... ακόμα και αν εμπίπτει το παράπονο στη κατηγορία διαμεσολάβησης, θα αποφασίσει ο επιθεωρητής αν θα δεχτεί να το εξετάσει ή όχι!!!!!

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
  • Thanks 1

37 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

Smart πήγαινε είναι φθηνότερο 😜

30 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Θα βγαλει η ελπε τιμες για γεναρη κιτρινο, τι θα γινει; ο ηρων εδωσε

Τι εννοείς; 0,1501 είναι από 1η έως 31η Ιανουαρίου 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...