Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, tkin73 είπε

Δεν θέλω να ασχολουμαι συνέχεια εννοείται αλλά δεν θέλω να εγκλωβιστω και σε ένα σταθερό ακριβό και να παίζουν κυμαινόμενα πολύ χαμηλότερα. Υπάρχει αυτός ο κίνδυνος; 

απο σταθερά το μόνο που έχει νορμάλ τιμή αλλά ακριβό πάγιο είναι αυτό με 8 μήνες διάρκειας , 7 δέσμευσης

αλλιώς κατεβάζεις τα excel και κοιτάς κάποιο κυμαινόμενο με χαμηλή τιμή για την κατανάλωσή σου

οι διαφορές στα φθηνά πάντως είναι αρκετά μικρές , προσωπικά αν δεν κυνηγούσα τα δώρα δε θα το έψαχνα και πολύ , απλά παγίδες θα κοιτούσα να αποφύγω (αν υπάρχουν έχω στη στήλη σχόλια)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 hours ago, messinia3 said:

Η απάντηση που έλαβα από Ηρωνα για αλλαγή προγράμματος πριν την έκδοση του πρώτου λογαριασμού:

Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με την ΗΡΩΝ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για να επωφεληθείτε το δώρο εγγραφής 50€ θα χρειαστεί να παραμείνετε στο πρόγραμμα "Bonus" έως ότου εκδοθεί ο λογαριασμός που θα πιστώνει το ποσό.

Αφού εκδοθεί ο λογαριασμός, στον οποίο θα αποδίδεται το δώρο εγγραφής 50€, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε εκ νέου μαζί μας για την αλλαγή προγράμματος.

Ευτυχώς το ζήτησα γραπτώς γιατί στο τηλέφωνο που με πήραν μου είχαν πει βέβαια μπορειτε να αλλάξετε ,δεν υπάρχει πρόβλημα ,το δωρο αποδίδεται κανονικά 😂😂😂

Αυτα τα βγάζουν απ'το κεφάλι τους. Εδώ παίρνουν το 50ρικο οι τουρίστες που φεύγουν μετά από 5 μέρες. Εγώ θα σου πρότεινα αφού γίνεις πελάτης, να τους ζητήσεις να σου υποδείξουν πού γράφει στους όρους ότι χάνεις το 50αρικο αν αλλάξεις πρόγραμμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, neofitosgr78 είπε

Της ελιν το power on home easy με τιμή 0,076 που γράφει στο site της ποια είναι η παγίδα?

Στο δίπλα κουτάκι που λέει "μηχανισμός διακυμάνσεις: ΝΑΙ". Ακόλουθα το αστεράκι 

Επεξ/σία από lazarnik

Ξέχασα να δώσω μέτρηση στην ελπε και έκλεισε το σύστημα, λέτε άμα τους πάρω τηλέφωνο να δεχτούν τη μέτρηση? 

Κι αν δε τη δεχτούν πως θα με τιμολογησουν για τον Γενάρη? Αναλογικά μάλλον (με προηγούμενους μήνες) ε! 

Καλά παίζει να φύγω για αλλού έτσι κι αλλιώς και θα βγει τελικός 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αυτα τα βγάζουν απ'το κεφάλι τους. Εδώ παίρνουν το 50ρικο οι τουρίστες που φεύγουν μετά από 5 μέρες. Εγώ θα σου πρότεινα αφού γίνεις πελάτης, να τους ζητήσεις να σου υποδείξουν πού γράφει στους όρους ότι χάνεις το 50αρικο αν αλλάξεις πρόγραμμα. 

Σιγά μωρέ,θα έφευγα από βδομάδα ούτως ή άλλως. Βαριέμαι να ασχοληθώ για 2 βδομάδες παραμονή.παιρνω τα 50 και περιμένω @doomnx να ειδοποιήσει για τα νέα δώρα. 😂

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1

9 ώρες πριν, korakios είπε

έχει μέρες αυτό και είναι με δόσεις άρα αδιάφορο για τους περισσότερους

υπόψιν το σταθερό της έχει μεγάλη αρχική τιμή και τη συνέπεια θα την παίρνεις μετά απο εκκαθάριση όπως λένε (πάρε γραπτώς τουλάχιστον να τη δίνουν πχ μετά απο κάθε λογαριασμό που εκδίδεται)

Ούτε που το ήξερα. Μακριά λοιπόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, adi32 said:

Φαίνονται κάπου στο site του δεδηε οι μετρήσεις που έχει κάνει για ένα λογαριασμό? 

Στο mydeddie app... Μετρήσεις --> Στατιστικά Καταναλώσεων --> Ενδείξεις παροχής. Φαίνονται και οι επιτόπιες και οι ενδείξεις που έχουν γίνει στην αλλαγή παρόχου.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 3

14 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στο mydeddie app... Μετρήσεις --> Στατιστικά Καταναλώσεων --> Ενδείξεις παροχής. Φαίνονται και οι επιτόπιες και οι ενδείξεις που έχουν γίνει στην αλλαγή παρόχου.

αν δεν μπορεις να βαλεις app 

Απο το site υπαρχει δυνατοτητα μονο με τον αριθμο παροχης και το αφμ?

https://energypress.gr/news/ypen-thesmothetoyntai-meikta-proionta-promitheias-ilektrikis-energeias-symbolaia-toylahiston

Κοράκιε, doom ετοιμάστε όλη τη παλέτα των χρωμάτων... θα γίνουν πολλές μίξεις. 🤣

Just now, adi32 said:

όχι

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, adi32 είπε

Από εδω https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html

Θέμα αιτήματος Ενδείξεις

Στα σχόλια βάλε κάτι για να σου ανοίξει το κουμπί επόμενο

Μετά βάλε το 11ψηφιο και πατησε κάπου στο κενό, θα σου δείξει την τελευταία μετρηση. Βέβαια δεν θα σου δείξει ποτέ την πήρε αυτή ο δεδδηε. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 2

Καλό μήνα παιδιά.
Είμαι ΗΡΩΝ τώρα (δεύτερη φορά από τότε που ξεκίνησα τον τουρισμό) και όπου να ΄ναι εξαντλείται το δώρο των 50 ευρώ.
(Είμαι και ΚΟΤ Α).
Που μου προτείνετε να πάω;
Μήπως είναι η ώρα να πάρω το ''νοματιό'' μου για κανένα σταθερό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...