Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, korakios είπε

σιγά μη βγούνε και 00:01 😂

απο αύριο μη σου πω μεθαύριο θα ανακοινώσουν

δες το excel ή του doomnx , αλλά αγνοείς κίτρινα ex-post (τέρμα κάτω) , μην ψαρώσεις που έχει συμπληρωμένες (τυχαίες) τιμές, αυτά κλείνουν τιμή μόνο όταν κλείσει ο μήνας κατανάλωσης

θα περιμενω τοτε αυριο. τα δωρακια θελω να δω βασικα και -λογικα- σε καποιο κιτρινο θα παω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

θα περιμενω τοτε αυριο. τα δωρακια θελω να δω βασικα και -λογικα- σε καποιο κιτρινο θα παω

αν δεν είσαι Ήρων μάλλον κατα εκεί σε βλέπω μιας και θα δίνει το 50ρικο όπως τα τελευταία χρόνια

αλλιώς απο αύριο βράδυ .

11 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δεν είσαι Ήρων μάλλον κατα εκεί σε βλέπω μιας και θα δίνει το 50ρικο όπως τα τελευταία χρόνια

αλλιώς απο αύριο βράδυ .

Δίνει το 50άρικο στο basic home? δεν το λέει στο site (ημουν elpedison για το 100αρικο και με ψήνει να ξαναπάω Ηρων αν δίνει 50άρικο)

1 λεπτό πριν, kokos198 είπε

Δίνει το 50άρικο στο basic home? δεν το λέει στο site (ημουν elpedison για το 100αρικο και με ψήνει να ξαναπάω Ηρων αν δίνει 50άρικο)

αν έδινε θα το είχα στα σχόλια στο excel

Μπορώ κάπως να δω σε ποιον πάροχο είμαι γιατί έχω κάνει αίτηση στην ΔΕΗ εδώ και μια εβδομάδα (ήμουν προτεργια) και ζήτησα και αλλαγή ονόματος μου ήρθε μήνυμα ότι θα γίνει εντός δυο ημερών αλλά ακόμα στην αναζητηση για την υδε δείχνει το παλιό όνομα και δεν ξέρω δεν έχει αλλαχτεί ακόμα το όνομα η ούτε ο πάροχος 

3 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Μπορώ κάπως να δω σε ποιον πάροχο είμαι γιατί έχω κάνει αίτηση στην ΔΕΗ εδώ και μια εβδομάδα (ήμουν προτεργια) και ζήτησα και αλλαγή ονόματος μου ήρθε μήνυμα ότι θα γίνει εντός δυο ημερών αλλά ακόμα στην αναζητηση για την υδε δείχνει το παλιό όνομα και δεν ξέρω δεν έχει αλλαχτεί ακόμα το όνομα η ούτε ο πάροχος 

εκεί κοιτάς για το τελευταίο ψηφίο στο αποτέλεσμα αν άλλαξε . Αλλιώς τηλ ΔΕΔΔΗΕ

απο τη στιγμή που πας ΔΕΗ , στο άλλο νήμα συνέχεια όχι εδώ , αφορά αίτηση της ΔΕΗ

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, Subzerog7 είπε

Μόλις ήρθε. Αν πηγαίνει και με το σταθερό τους με βλέπω ζενίθ για τους επόμενους μήνες 

Screenshot_2024-01-31-22-44-32-439_com.viber.voip-edit.jpg

έχει μέρες αυτό και είναι με δόσεις άρα αδιάφορο για τους περισσότερους

υπόψιν το σταθερό της έχει μεγάλη αρχική τιμή και τη συνέπεια θα την παίρνεις μετά απο εκκαθάριση όπως λένε (πάρε γραπτώς τουλάχιστον να τη δίνουν πχ μετά απο κάθε λογαριασμό που εκδίδεται)

• Thanks 1

Μόλις τώρα, tkin73 είπε

Από τα κίτρινα χωρίς αναπροσαρμογη και με την χαμηλό πάγιο πιο είναι πιο συμφέρον αυτή τη στιγμή; 

όλα έχουν αναπροσαρμογή , μόνο τα σταθερά δεν έχουν

αν ψάχνεσαι για παροχή χωρίς ή με ελάχιστη κατανάλωση περισσότερο συμφέρουν τα δώρα

αν βαριέσαι τον τουρισμό δες Volterra Forward με μείον 0,5€ με ηλεκτρονικό λογαριασμό ή τα υπόλοιπα στο excel (κοιτάς στήλη πάγιο)

Μόλις τώρα, tkin73 είπε

Αυτά που γράφουν "τουρισμό" τι αφορούν; 

πας στον έναν πάροχο τσιμπάς το δώρο , κάθεσαι λίγο , το τρως , πας στον επόμενο

περιμένουμε να δούμε τα νέα δώρα , σίγουρα τώρα παίζει στου Ήρων πχ το generous 50€ δώρου

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, tkin73 είπε

Μέχρι τώρα ήμουν στο generous bonus home στον ηρων  Έχω 1500 Το τετράμηνο τι συμφέρει να κάνω; 

εξαρτάται το αν έχεις όρεξη ανα μήνα περίπου να αλλάζεις πάροχο ή όχι

ή αν θες απλά να μείνεις σε ανταγωνιστικό κυμαινόμενο ή να μην ασχολείσαι και να κλείσεις σταθερό

υπόψιν οτι ρωτάς σε άκυρο χρονικό σημείο που είμαστε σε αναμονή για νέα δώρα ή και προγράμματα

Δεν θέλω να ασχολουμαι συνέχεια εννοείται αλλά δεν θέλω να εγκλωβιστω και σε ένα σταθερό ακριβό και να παίζουν κυμαινόμενα πολύ χαμηλότερα. Υπάρχει αυτός ο κίνδυνος; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...