Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θαύμα, θαύμα... η volton βλέπει τις τελικές ενδείξεις... μάλλον ξεμπλόκαραν τα συστήματα τους. Άντε σε καμιά βδομαδούλα να βγει τελικός να τον πληρώσω (γιατί έχω ανεξόφλητο έναντι), να βγάλει κι η elpe εκκαθαριστικό... για να κάνω τράμπα ξανά σε volton.

Βλέπω το κίτρινο 0.14, και το ειδικό 0.12... καθόλου άσχημα. Κι αυτή τη φορά όταν συμπληρώσω μήνα και κάνω αίτημα να φύγω... αν με πάρουν τηλέφωνο και μου δώσουν δώρο επιπλέον δωρεάν μήνα, μάλλον θα κάτσω... αλλά θα ζητήσω τηλεφωνική ηχογράφηση επιτόπου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κουραστικοι εκει στην Elpedison. Εμενα μου ειχαν βγαλει 2 λογαριασμους εναντι, τους ζητησα εκκαθαριστικο γιατι τις ειχαν τις μετρησεις, μου λενε ενταξει, και μετα απο καποιες μερες στελνουν ΔΥΟ εκκαθαριστικους για τον καθε εναντι, αλλα ω τι περιεργο, στον εναν δεν ειχαν αφαιρεσει το εναντι ποσό... Τους πηρα τηλ, τους το λεω, μαλιστα θα ζητησουμε διορθωτικο λογαριασμο μου λεει. Απο τοτε εχουν περασει 2,5 γεματες βδομαδες και κανενα διορθωτικο λογαριασμο δεν ειδα, αλλα και ουτε κανονικο ενω θα επρεπε να εχει εκδοθει. Ο,τι να'ναι. Αν δεν ειχαν τα δωρα ουτε απ'εξω δεν ειναι να περνας

4 minutes ago, stylish said:

Έκανα αίτηση για volton. Εστειλα τα δικαιολογητικα και συμφώνησα μαζί τους τηλεφωνικά.

Χρειάζεται να κανω κατι άλλο;

Να βεβαιωθείς ότι στην αίτηση που έχεις υπογράψει φαίνεται η ένδειξη του μετρητή. Γι'αυτό πάντα προτιμάμε αίτηση σε κατάστημα.

6 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Ηρων μέσω econtract νομίζω δεν ζητάει βεβαίωση και εάν δεν έχεις και λογαριασμό πρόσφατο μπορείς να βάλεις μισθωτήριο συμβόλαιο οπότε δε σε νοιάζει 

Το γνωρίζω. Τη βεβαίωση την πήρα πιο πολύ για την επόμενη αλλαγή που θα φύγω από Ήρων 😁

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, Justelene235 είπε

Τι μεσο θερμανσης εχεις? Εχεις μεγαλο σπιτι για τοσο πολλες KWh?

δεν αφορά το παρών νήμα

4 λεπτά πριν, petrox21 είπε

Κουραστικοι εκει στην Elpedison. Εμενα μου ειχαν βγαλει 2 λογαριασμους εναντι, τους ζητησα εκκαθαριστικο γιατι τις ειχαν τις μετρησεις, μου λενε ενταξει, και μετα απο καποιες μερες στελνουν ΔΥΟ εκκαθαριστικους για τον καθε εναντι, αλλα ω τι περιεργο, στον εναν δεν ειχαν αφαιρεσει το εναντι ποσό... Τους πηρα τηλ, τους το λεω, μαλιστα θα ζητησουμε διορθωτικο λογαριασμο μου λεει. Απο τοτε εχουν περασει 2,5 γεματες βδομαδες και κανενα διορθωτικο λογαριασμο δεν ειδα, αλλα και ουτε κανονικο ενω θα επρεπε να εχει εκδοθει. Ο,τι να'ναι. Αν δεν ειχαν τα δωρα ουτε απ'εξω δεν ειναι να περνας

myrae

1 ώρα πριν, epir21 είπε

7/2 που κλείνω 30 μέρες (ή μπορεί να το κάνω και 6/2) κάνω αίτηση για (λογικά) elpedison.

@doomnx - πρέπει να κάνουμε κάτι συκγεκριμένο για να πάρουμε την 20ευρη δωροεπιταγή Σκλαβενίτη (εάν ισχύει ακόμα μέχρι τότε)?

Θα σας πω μέχρι το βράδυ τις καινούργιες προσφορές.

• Like 7
  • Thanks 1

Επειδή έχω χάσει την μπάλα προφανώς... ήθελα να ρωτήσω αν αυτές οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις α) ειναι στην ουσία η ρήτρα αναπροσαρμογής β) αν υπάρχουν προμηθευτές που ΔΕΝ έχουν ρυθμιζόμενες χρεώσεις...

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ :-(

Μόλις τώρα, operPanayotis11 είπε

Επειδή έχω χάσει την μπάλα προφανώς... ήθελα να ρωτήσω αν αυτές οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις α) ειναι στην ουσία η ρήτρα αναπροσαρμογής β) αν υπάρχουν προμηθευτές που ΔΕΝ έχουν ρυθμιζόμενες χρεώσεις...

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ :-(

όχι και όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

αν είναι μεγάλο το ποσό πάντως κάνε όταν στείλουν διόρθωση και πατάς στο οτι αν ήξερες οτι ήταν τόσο ακριβό θα έφευγες μιας και νόμιζες οτι η ελπέ απορροφά τη ρήτρα (προσαύξηση)

Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα αυτό δεν έχει ρήτρα που ενεργοποιείται μετά από κάποιο όριο. Είναι αναλογική η χρέωσή του.

Επεξ/σία από doomnx

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα αυτό δεν έχει ρήτρα που ενεργοποιείται μετά από κάποιο όριο. Είναι αναλογική η χρέωσή του.

γιαυτό έβαλα τη λέξη "προσαύξηση" :)

58 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα κι αν εμείς ξέρουμε ότι η τιμή είναι λάθος, αυτοί έχουν το δικαίωμα να εκδίδουν λογαριασμούς με ποσά που δεν αντανακλούν τις πραγματικές χρεώσεις μας. Κατά τη γνώμη μου είναι εμφανής και με δόλο παραπλάνηση καταναλώτη. Πολύς κόσμος δε θα καταλάβει τίποτα και σε μεγάλες καταναλώσεις θα έρεθει αναδρομική κατραπακιά.

Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι είναι γνήσιο λάθος γιατί δεν τους έκοψε να μετατρέψουν την ΤΕΑ στον τύπο.

12 minutes ago, ekrepali said:

Να βεβαιωθείς ότι στην αίτηση που έχεις υπογράψει φαίνεται η ένδειξη του μετρητή. Γι'αυτό πάντα προτιμάμε αίτηση σε κατάστημα.

Τηλεφωνικα συμφώνησα και έπειτα έστειλαν τη σύμβαση χωρις τις μετρήσεις. Τους εστειλα ενα μειλ αν θα ξαναστειλουν συμβαση με τις ενδείξεις.

image.png.d93626ee26300381276d9bc1e4623017.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

γιαυτό έβαλα τη λέξη "προσαύξηση" :)

Μα δεν έχει μια βασική τιμή για να πεις ότι παίρνει κάποια προσαύξηση. Εκτός αν εννοείς ότι χαρίζει το περιθώριο εμπορίας. Που και πάλι δεν προκύπτει από τους όρους ή τις προσφορές που είχε.

Επεξ/σία από doomnx

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Μα δεν έχει μια βασική τιμή για να πεις ότι παίρνει κάποια προσαύξηση.

πως δεν έχει βασική τιμή , είναι το 0,0339 συν ρήτρα (προσαύξηση)

αλλά δε χρειάζεται να το αναλύσουμε , ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...