Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, korakios είπε

αν βγει τελικός , όχι

Μα πριν βγει τελικός λέω. Αφού οι άλλοι από πάνω, γράφουν ότι τους έκοψαν την πρόσβαση στο myelpedison πριν καν βγει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για όποιον ενδιαφέρεται, Παρασκευή 26/1 ζήτησα βεβαίωση εκπροσώπησης απο Volton (μέσω τηλεφώνου) και σήμερα 31/1 μου την έστειλαν.

7/2 που κλείνω 30 μέρες (ή μπορεί να το κάνω και 6/2) κάνω αίτηση για (λογικά) elpedison.

@doomnx - πρέπει να κάνουμε κάτι συκγεκριμένο για να πάρουμε την 20ευρη δωροεπιταγή Σκλαβενίτη (εάν ισχύει ακόμα μέχρι τότε)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Μα πριν βγει τελικός λέω. Αφού οι άλλοι από πάνω, γράφουν ότι τους έκοψαν την πρόσβαση στο myelpedison πριν καν βγει.

αν βγει τελικός μετά δεν παίζει ρόλο η πάγια μιας και η εγγύηση θα επιστραφεί

edit εννοώ αν κάτσει καμια καθυστέρηση και δε βγάλουν τελικό στον επόμενο αλλά έναντι

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ναι αλλά σε παραπλανούν εμφανίζοντας διαφορετική τιμή kwh.Προσωπικά θα κάνω καταγγελίες παντού.

Άρα για το Elpedison Smart έχουμε για Ιανουαριο:

1,249*ΤΕΑ(93,02)+0,0339=116,21588€/MWh αρα 0.11621588 €/Khw Σωστά;

Επεξ/σία από flampouras

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, korakios είπε

1,249*(0,09302)+0,0339=0,15

ΑΑΑΑ ναι οκ. Καταλαβα!

Οποτε αν ερθει λογαριασμος με λαθος τιμη myrae και τα σχετικα ή απλα περιμενουμε να μας στειλουν τα αναδρομικα;

Επεξ/σία από flampouras

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, flampouras είπε

ΑΑΑΑ ναι οκ. Κακαταλαβα!

Οποτε αν ερθει λογαριασμος με λαθος τιμη myrae και τα σχετικα ή απλα περιμενουμε να μας στειλουν τα αναδρομικα;

βασικά το λάθος δεν είναι παράνομο , έτυχε και το υπολογίσανε λάθος και θα το διορθώσουν

απο την άλλη εμείς εδώ ξέρουμε γιατί έγινε το λάθος

αν είναι μεγάλο το ποσό πάντως κάνε όταν στείλουν διόρθωση και πατάς στο οτι αν ήξερες οτι ήταν τόσο ακριβό θα έφευγες μιας και νόμιζες οτι η ελπέ απορροφά τη ρήτρα (προσαύξηση)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 2

17 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Έχω φύγει από 09/01 από Ελπε. Στο σύστημα τους φαίνομαι ακομα γι'αυτό την Δευτέρα ζήτησα μέσω ΡΑΕ τελικό και σήμερα μου απάντησε η Ελπε επισυνάπτοντας το τελικό λογαριασμό με χρέωση 0.11002 από 01/01-09/01. Τον πλήρωσα και έβγαλα την κάρτα. Εν τω μεταξύ έχω ακόμα πρόσβαση στο myelpedison.

20 λεπτά πριν, epir21 είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται, Παρασκευή 26/1 ζήτησα βεβαίωση εκπροσώπησης απο Volton (μέσω τηλεφώνου) και σήμερα 31/1 μου την έστειλαν.

7/2 που κλείνω 30 μέρες (ή μπορεί να το κάνω και 6/2) κάνω αίτηση για (λογικά) elpedison.

Εγω ζήτησα βεβαίωση στις 16/1 και την έλαβα στις 29/1 μετά από 2 τηλέφωνα,2 mail και 2 chat.Εγω κλείνω 30 μέρες στις 08/02 και σκέφτομαι να κάνω econtract Ήρων στις 05/02. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

βασικά το λάθος δεν είναι παράνομο , έτυχε και το υπολογίσανε λάθος και θα το διορθώσουν

απο την άλλη εμείς εδώ ξέρουμε γιατί έγινε το λάθος

αν είναι μεγάλο το ποσό πάντως κάνε όταν στείλουν διόρθωση και πατάς στο οτι αν ήξερες οτι ήταν τόσο ακριβό θα έφευγες μιας και νόμιζες οτι η ελπέ απορροφά τη ρήτρα (προσαύξηση)

Δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα κι αν εμείς ξέρουμε ότι η τιμή είναι λάθος, αυτοί έχουν το δικαίωμα να εκδίδουν λογαριασμούς με ποσά που δεν αντανακλούν τις πραγματικές χρεώσεις μας. Κατά τη γνώμη μου είναι εμφανής και με δόλο παραπλάνηση καταναλώτη. Πολύς κόσμος δε θα καταλάβει τίποτα και σε μεγάλες καταναλώσεις θα έρεθει αναδρομική κατραπακιά.

Επεξ/σία από messinia3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Δηλαδή η ελπεδισον χρεώνει στο smart Ιανουαρίου 0,11 ενώ η σωστή τιμή είναι 0,15 και παίζει να ζητάει αναδρομικά στο μέλλον;

Μίλησα μέσω chat μαζί τους να μου κάνουν ανάλυση της τιμής χρέωσης μου από 01/01-09/01 (0,11002€/kwh),για το αν είναι ορθή και για τον αν θα χρεωθώ κάτι άλλο στο μέλλον. Μου απάντησαν ότι σύμφωνα με το μ.ο. των ημερήσιων τιμών της ΤΕΑ για αυτό το διάστημα, η τιμή που βγαίνει είναι αυτή που βλέπω στο λογαριασμό και ότι δεν θα χρεωθώ κάτι άλλο στο μέλλον. Εννοείται έχω κρατήσει με πριντσκριν τη συνομιλία για παν ενδεχόμενο στο μέλλον.

Επεξ/σία από Nekro87
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ΕΛΠΕ βλέπω ότι έβγαλε τον τύπο υπολογισμού από το site στο Smart. Μάλλον κατάλαβαν το λάθος και θα το διευκρινίσουν 😂

image.png.861de8774b4299d8715c4a30ed082a71.png

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

1 ώρα πριν, Nekro87 είπε

Έχω φύγει από 09/01 από Ελπε. Στο σύστημα τους φαίνομαι ακομα γι'αυτό την Δευτέρα ζήτησα μέσω ΡΑΕ τελικό και σήμερα μου απάντησε η Ελπε επισυνάπτοντας το τελικό λογαριασμό με χρέωση 0.11002 από 01/01-09/01. Τον πλήρωσα και έβγαλα την κάρτα. Εν τω μεταξύ έχω ακόμα πρόσβαση στο myelpedison.

Εγω ζήτησα βεβαίωση στις 16/1 και την έλαβα στις 29/1 μετά από 2 τηλέφωνα,2 mail και 2 chat.Εγω κλείνω 30 μέρες στις 08/02 και σκέφτομαι να κάνω econtract Ήρων στις 05/02. 

Ηρων μέσω econtract νομίζω δεν ζητάει βεβαίωση και εάν δεν έχεις και λογαριασμό πρόσφατο μπορείς να βάλεις μισθωτήριο συμβόλαιο οπότε δε σε νοιάζει 

3 ώρες πριν, operPanayotis11 είπε

Ιδού ο εκκαθαριστικός! Έχει και κάποιες ημέρες Δεκεμβρίου με 0.065... Δηλαδή, τελικά, μαζι με ρυθμιζόμενες χρεώσεις και ΦΠΑ προκύπτει πάνω από 0.20 λεπτά την κιλοβατώρα.... Δηλαδή αυτό το "0.1765 που γίνεται 0.145 με έκπτωση συνέπειας" είναι ΠΡΟ ρυθμιζόμενων χρεώσεων & ΦΠΑ.... Πολύ ξύλο θα φάμε φέτος....

image.jpeg.eb05b32bca50bc1f74ca7a7c445c4f49.jpeg

Screenshot_20240131-003005_Xodo Docs-picsay.jpg

Τι μεσο θερμανσης εχεις? Εχεις μεγαλο σπιτι για τοσο πολλες KWh?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...