Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, gemis XTX είπε

Στείλε το μήνυμα αυτό στους μ@λ@κ@ς που μας κυβερνάνε να δούμε τι σκατα θα μας απαντήσουν! Να δούνε με τις κωλοεταιριες τους πως σκατα τα έχουνε κάνει και μας έχουνε βγάλει την ψυχή.. κατά τα άλλα φεύγουμε οπότε θέλουμε και πάμε εκεί που μας συμφέρει και άντε να μη βρίσω παραπάνω.. σε αγανακτούν και κάθεσε και ασχολείσαι στα τηλέφωνα με την κάθε εταιρία που θέλει να στα αρπάξει με τον δεδδηε με την ραε και με όλο το μπουρδέλο το σύστημα και όλα αυτά με τις ευλογίες της κυβέρνησης.. έχουμε γεμίσει τη μισή Ελλάδα με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά και αντί να έχουμε "τζάμπα" ρεύμα μας κλέβουνε και μας βγάζουν την ψυχή.. σορυ που απάντησα στο δικό σου ποστ και αν σου το χάλασα αλλά μου βγήκε αυθόρμητο όλο αυτό.. καλημέρα και καλά ξεμπερδεματα 

Καλημερα... Υπομονη..

https://www.capital.gr/oikonomia/3766986/stoixima-ta-12-sents-kwh-gia-ta-timologia-reumatos-pou-anakoinonontai-aurio/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, GREGORYMO said:

Η ελπεντισον, μόλις πήρε χαμπάρι ότι έφυγα, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΔΟΘΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ, μου εξαφάνισε τον λογαριασμό στο app.

Γιατί τόση βιασύνη, ρε μάγκες!

Για να μη μπορούν οι πελάτες να απενεργοποιήσουν τη πάγια κάρτα. Διότι εκκρεμούν και οι διορθώσεις στη ρήτρα αναπροσαρμογής μόλις ανακοινώσει τιμές ο αδμηε μετά από 2 μήνες, κι ως γνωστόν η elpedison τιμολογει αρχικά με μικρή ΤΕΑ παραπλανητικά 

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2

12 λεπτά πριν, operPanayotis11 είπε

Εγώ δεν ανέφερα ποτέ το θέμα συνέπεια, ΑΠΛΑ ότι τέρμα οι επιδοτήσεις της κυβέρνησης και το κόστος πάει 2-3 φορές επάνω.... Έχω ενδοδαπέδια θέρμανση και για αυτό έχω μεγάλη κατανάλωση.

Βοήθειά σου... Δες μήπως σε συμφέρει λέβητας αερίου συμπύκνωσης καλύτερα. 

14 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για να μη μπορούν οι πελάτες να απενεργοποιήσουν τη πάγια κάρτα. Διότι εκκρεμούν και οι διορθώσεις στη ρήτρα αναπροσαρμογής μόλις ανακοινώσει τιμές ο αδμηε μετά από 2 μήνες, κι ως γνωστόν η elpedison τιμολογει αρχικά με μικρή ΤΕΑ παραπλανητικά 

Δεν εξαρτάται από τον ΑΔΜΗΕ η ΤΕΑ του Smart. Δεν εκκρεμεί καμία διόρθωση. Έχουν κάνει απλά λάθος στον τύπο.

• Like 1

25 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Επειδή κι εγώ συμφωνώ ότι ενέχει στοιχεία παραπλάνησης η τιμολόγηση που κάνει αυτή τη στιγμή η elpedison στο κίτρινό της, πόσες πιθανότητες δίνετε να επέμβει επιτέλους η ΡΑΕ όταν αρχίσουν οι μαζικές αναδρομικές χρεώσεις και να δικαιώσει τους καταναλωτές? Εμφανώς μας εμπαίζουν, βλέπει ο άλλος kwh 0,11 και λέει μια χαρά τιμή.

• Like 1

2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Επειδή κι εγώ συμφωνώ ότι ενέχει στοιχεία παραπλάνησης η τιμολόγηση που κάνει αυτή τη στιγμή η elpedison στο κίτρινό της, πόσες πιθανότητες δίνετε να επέμβει επιτέλους η ΡΑΕ όταν αρχίσουν οι μαζικές αναδρομικές χρεώσεις και να δικαιώσει τους καταναλωτές? Εμφανώς μας εμπαίζουν, βλέπει ο άλλος kwh 0,11 και λέει μια χαρά τιμή.

Τίποτα δε θα γίνει. Αφού φαίνεται στους όρους που υπογράφεις ο τύπος υπολογισμού.

1 ώρα πριν, operPanayotis11 είπε

Ιδού ο εκκαθαριστικός! Έχει και κάποιες ημέρες Δεκεμβρίου με 0.065... Δηλαδή, τελικά, μαζι με ρυθμιζόμενες χρεώσεις και ΦΠΑ προκύπτει πάνω από 0.20 λεπτά την κιλοβατώρα.... Δηλαδή αυτό το "0.1765 που γίνεται 0.145 με έκπτωση συνέπειας" είναι ΠΡΟ ρυθμιζόμενων χρεώσεων & ΦΠΑ.... Πολύ ξύλο θα φάμε φέτος....

image.jpeg.eb05b32bca50bc1f74ca7a7c445c4f49.jpeg

Screenshot_20240131-003005_Xodo Docs-picsay.jpg

Είναι γνωστό αυτό. Ποτέ δεν υπήρχαν οι ρυθμιζόμενες στις τιμές που βλέπουμε. 

η ελπεντισον δεν μου εχει εκδωσει τελικο λογαριασμο αν και περασαν 25 μερες που πηγα ηρωνα.

να αφαιρεσω την παγια ή οχι ακομα;

Καλημέρα,

Έχω και εγώ απορία για τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Δεν πρέπει να αναλύονται στο λογαριασμό, και μάλιστα εκκαθαριστικό; (παρεμπιπτόντως τo 12,61 το υπολόγισα και είναι σωστό)

Τι μπορώ να κάνω;image.jpeg.3d4b968ca6693d01fb429c54005a2616.jpeg

7 minutes ago, The_Judas said:

η ελπεντισον δεν μου εχει εκδωσει τελικο λογαριασμο αν και περασαν 25 μερες που πηγα ηρωνα.

να αφαιρεσω την παγια ή οχι ακομα;

αφαιρεσε την αφου εχεις αλλαξει παροχο.

δεν κερδιζεις κατι με την παγια στον παλιο παροχο.

44 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εγώ δεν έχω κάνει πάγια 

26 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τίποτα δε θα γίνει. Αφού φαίνεται στους όρους που υπογράφεις ο τύπος υπολογισμού.

Ναι αλλά σε παραπλανούν εμφανίζοντας διαφορετική τιμή kwh.Προσωπικά θα κάνω καταγγελίες παντού.

• Like 2

1 hour ago, doomnx said:

Όπως γίνεται και τώρα. 1600 × 30/120

αυτό είναι το πρόβλημα.. πχ σε εμένα τα τετράμηνα είναι ιδιαίτερα βολικά

24 Ιαν - 24 Μαι - 24 Σεπ

Ιαν = 550 - Φεβ = 450 - Μαρ = 350 Απρ = 250 (καπως έτσι είναι οι καταναλώσεις μου ανάλογα με τον καιρό - χρησιμοποιώ κλιματιστικά) και ποτέ σχεδόν δεν είχα πάνω από 1600 το 4μηνο.

Τωρα τον Ιανουάριο είμαι στις 550 άρα θα χρεωνόμουν παραπάνω στις ρυθμιζόμενες από ότι στις μετρήσεις 4μηνου

εκτός και αν τις χρεώνουν και δεν το έχω πάρει χαμπάρι

15 ώρες πριν, korakios είπε

αντί να πάρεις το 1ο 20ρικο , απλά πάρε το κουπόνι Σκλαβενίτη , το ίδιο είναι ,  λες και θα κάτσεις να τα πάρεις τα άλλα 4 20ρικα 😁

κάτσε να στρώσει ο καιρός και θα χτυπάω double σε λίγο 😛

Παιδες 4 ρολόγια στην ελπε μετέφερα και τα 2 20αρικα αφαντα εδώ και ένα μήνα που πήγα.. Επίσης σε κλειστα σπιτια που είναι οι 2 απο τους 4 μέτρητες έβγαλε λογαριασμό ή ελπε 30€ στον ένα 40€ στο άλλο(πάλι καλά δηλαδή που μας χαρίζει τα πρώτα 100€)..θα γυρίσω στη ΔΕΗ και δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά

... Κορακιε συγχαρητήρια που ακόμα ασχολείσαι με όλα αυτά είσαι ήρωας... 

• Like 2

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Έχω βάλει πάγια εντολή με κάρτα και έχει εκδοθεί και ο πρώτος -πιστωτικός- λογαριασμός με δική μου ένδειξη.

Από 23/1 είμαι ανεπίσημα Volton (τότε έγινε το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ). Αν βγάλω από τώρα την πάγια στην Elpedison δεν πιστεύω να χρεώσουν εκ των υστέρων εγγύηση έτσι;

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Καλά αυτοί έχουν κάνει και χειρότερα πέρσι, πρόπερσι πότε ήταν και πέρασαν άβρεχτοι την μπόρα.

19 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Παιδες 4 ρολόγια στην ελπε μετέφερα και τα 2 20αρικα αφαντα εδώ και ένα μήνα που πήγα.. Επίσης σε κλειστα σπιτια που είναι οι 2 απο τους 4 μέτρητες έβγαλε λογαριασμό ή ελπε 30€ στον ένα 40€ στο άλλο(πάλι καλά δηλαδή που μας χαρίζει τα πρώτα 100€)..θα γυρίσω στη ΔΕΗ και δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά

Γιατί είδες πουθενά ότι στα κλειστά η ΔΕΗ θα στα χρεώσει φθηνότερα;

22 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

είναι χόμπι πλέον 😁

22 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

βασικά δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα , αλλά εννοείται κινείσαι όπως νομίζεις

1 λεπτό πριν, Basketikos_ είπε

Από 23/1 είμαι ανεπίσημα Volton (τότε έγινε το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ). Αν βγάλω από τώρα την πάγια στην Elpedison δεν πιστεύω να χρεώσουν εκ των υστέρων εγγύηση έτσι;

αν βγει τελικός , όχι

1 ώρα πριν, kronos73 είπε

Καλημέρα,

Έχω και εγώ απορία για τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Δεν πρέπει να αναλύονται στο λογαριασμό, και μάλιστα εκκαθαριστικό; (παρεμπιπτόντως τo 12,61 το υπολόγισα και είναι σωστό)

Τι μπορώ να κάνω;image.jpeg.3d4b968ca6693d01fb429c54005a2616.jpeg

ζήτα ανάλυση , πελάτης είσαι και οφείλουν να σε εξυπηρετήσουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...