Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

@doomnx το πινακάκι  για κατέβασμα να δούμε τί συμφέρει?

Στην υπογραφή μου

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pub?output=xlsx

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρτιά σε volton 12/01

Αλλαγή ψηφίου 22/01

Αυτοί ως χτες ακόμη δε με έχουν δει ως πελάτη,σε 3-4 μέρες συμπληρώνω τις 500kw από τη φωτογραφία που έστειλα σε volton στις 12/01

Τί κάνω ;  κρατάω την φώτο ως τις 12/02 και φεύγω τότε;

Φεύγω τώρα για που και με τί λογαριασμό και δικαιολογητικά ως προηγούμενο πάροχο ,πριν ήμουν Ήρων κ ελπε

Επεξ/σία από uphercules10

6 λεπτά πριν, uphercules10 είπε

Χαρτιά σε volton 12/01

Αλλαγή ψηφίου 22/01

Αυτοί ως χτες ακόμη δε με έχουν δει ως πελάτη,σε 3-4 μέρες συμπληρώνω τις 500kw από τη φωτογραφία που έστειλα σε volton στις 12/01

Τί κάνω ;  κρατάω την φώτο ως τις 12/02 και φεύγω τότε;

Φεύγω τώρα για που και με τί λογαριασμό και δικαιολογητικά ως προηγούμενο πάροχο ,πριν ήμουν Ήρων κ ελπε

Στις 30 μέρες από τη μέρα εκπροσώπησης κάνεις αίτηση για αλλού.

Μόλις τώρα, adi32 είπε

Ξερουμε μεχρι πότε ?

Ληγει σημερα ή περιμενω τις νεες τιμες αυριο?

Είναι στους όρους του συμβολαίου, δεν είναι προσωρινή προσφορά 

7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η ελπεντισον, μόλις πήρε χαμπάρι ότι έφυγα, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΔΟΘΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ, μου εξαφάνισε τον λογαριασμό στο app.

Γιατί τόση βιασύνη, ρε μάγκες!

Same here

• Confused 1

Όταν με το καλό η μηνιαία καταμέτρηση γίνει πραγματικότητα, γνωρίζει κανείς αν και πως θα ισχύουν οι 1600kwh το 4μηνο?

ή θα το πάνε αναλογικά? δηλαδή θα έχουμε 400kwh τον μήνα και από εκεί και πάνω θα τιμολογούνται ακριβότερα οι ρυθμιζόμενες? Γιατί με το αναλογικό στο τέλος θα πληρώνουμε περισσότερα... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, userAnon είπε

Όταν με το καλό η μηνιαία καταμέτρηση γίνει πραγματικότητα, γνωρίζει κανείς αν και πως θα ισχύουν οι 1600kwh το 4μηνο?

ή θα το πάνε αναλογικά? δηλαδή θα έχουμε 400kwh τον μήνα και από εκεί και πάνω θα τιμολογούνται ακριβότερα οι ρυθμιζόμενες? Γιατί με το αναλογικό στο τέλος θα πληρώνουμε περισσότερα... 

Όπως γίνεται και τώρα. 1600 × 30/120

Αν και κανονικά όταν θεσμοθετηθεί η μηνιαία καταμέτρηση πρέπει να αλλάξουν και τα όρια των ρυθμιζόμενων. Δεν θα έχει κανένα νόημα το 4μηνο.

Επεξ/σία από doomnx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ιδού ο εκκαθαριστικός! Έχει και κάποιες ημέρες Δεκεμβρίου με 0.065... Δηλαδή, τελικά, μαζι με ρυθμιζόμενες χρεώσεις και ΦΠΑ προκύπτει πάνω από 0.20 λεπτά την κιλοβατώρα.... Δηλαδή αυτό το "0.1765 που γίνεται 0.145 με έκπτωση συνέπειας" είναι ΠΡΟ ρυθμιζόμενων χρεώσεων & ΦΠΑ.... Πολύ ξύλο θα φάμε φέτος....

image.jpeg.eb05b32bca50bc1f74ca7a7c445c4f49.jpeg

Screenshot_20240131-003005_Xodo Docs-picsay.jpg

Επεξ/σία από operPanayotis11
  • Confused 2
  • Sad 1

1 hour ago, madboy said:

Σε εμένα αναφέρεσαι;

Δε θυμάμαι... Αν έχεις μετρητή με τις ενδείξεις ανάποδα ( χιλιάδες δεξιά, μονάδες αριστερά), βγαλε φώτο και ανέβασε να δούμε. Πρέπει να είναι συλλεκτικό κομμάτι. 😄

13 λεπτά πριν, operPanayotis11 είπε

Ιδού ο εκκαθαριστικός! Έχει και κάποιες ημέρες Δεκεμβρίου με 0.065... Δηλαδή, τελικά, μαζι με ρυθμιζόμενες χρεώσεις και ΦΠΑ προκύπτει πάνω από 0.20 λεπτά την κιλοβατώρα.... Δηλαδή αυτό το "0.1765 που γίνεται 0.145 με έκπτωση συνέπειας" είναι ΠΡΟ ρυθμιζόμενων χρεώσεων & ΦΠΑ.... Πολύ ξύλο θα φάμε φέτος....

image.jpeg.eb05b32bca50bc1f74ca7a7c445c4f49.jpeg

Screenshot_20240131-003005_Xodo Docs-picsay.jpg

Με 3Κ σε 40 μέρες η έκπτωση συνέπειας των 3 λεπτών είναι το μικρότερό σου πρόβλημα.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, ekrepali said:

Δε θυμάμαι... Αν έχεις μετρητή με τις ενδείξεις ανάποδα ( χιλιάδες δεξιά, μονάδες αριστερά), βγαλε φώτο και ανέβασε να δούμε. Πρέπει να είναι συλλεκτικό κομμάτι. 😄

Στην περίπτωση που αναφέρεσαι σε μένα θα σου κάνω παράθεση τι είχα γράψει επακριβώς. Θά κάνω και μια μικρή τροποποίηση ώστε να είναι πιο ευανάγνωστο σε όποιον το χρειάζεται. 

Μια μικρή παρένθεση εδώ για να αναφέρω οτι έχω το παλιό ρολοι για μετρητή που έχει ξεχωριστά ρολογάκια με δείκτες για δεκαδα χιλιάδα, χιλιάδα, εκατοντάδα κλπ κλπ.

Ο δείκτης της χιλιάδας που εκεί είναι το πρόβλημα και αδυνατουν να το καταλάβουν τόσο στο αρμόδιο τμήμα και όσο και οι εκπροσωποι που έχω μιλήσει είναι οτι ο δείκτης της χιλιάδας, της δεκάδας καθώς και της υποδιαίρεσης της μονάδας οχι μόνο είναι τυπωμένοι αναποδα απο το 9 προς το 0 αλλά και η κίνηση του δείκτη ειναι και αυτή αντίθετη της φοράς του ρολογιού. Τους το εξήγησα να δώσουν βάση και στις 18/01 και μου ειπε η εκπροσωπος οτι το σημείωσε. Αντιλήφθηκα οτι δεν μπορουσαν να καταλάβουν αυτη την μικρή λεπτομέρεια.

Αν και μετά απο αυτή την παρένθεση επιμένεις στα γραπτά σου καταλήγω στα εξής συμπεράσματα εντελώς φιλικά πάντα. Δυσκολία στην όραση. Αυτό είναι ευκολο και διορθώνεται με μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο.

Το δευτερο συμπέρασμα είναι οτι υπάρχει δυσκολία κατανόησης στον γραπτό λόγο ή ακόμα και γενικότερα. Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λύση και συνεχίζουμε as is.

Στην τελευταία περίπτωση που δεν αναφέρεσαι στην δική μου περίπτωση, μπορείς να αγνοήσεις όλο το κείμενο και όλα καλά. 😄

Την καλημέρα μου.

Υ.Γ. Αν δεν γνωρίζεις πως είναι τα παλιά ρολόγια όλο και κατι θα σου βγάλει ο Γουγλης. Πολυεργαλείο στις μέρες μας. :)

Επεξ/σία από madboy
  • Confused 3

1 λεπτό πριν, madboy είπε

Στην περίπτωση που αναφέρεσαι σε μένα θα σου κάνω παράθεση τι είχα γράψει επακριβώς. Θά κάνω και μια μικρή τροποποίηση ώστε να είναι πιο ευανάγνωστο σε όποιον το χρειάζεται. 

Αν και μετά απο αυτή την παρένθεση επιμένεις στα γραπτά σου καταλήγω στα εξής συμπεράσματα εντελώς φιλικά πάντα. Δυσκολία στην όραση. Αυτό είναι ευκολο και διορθώνεται με μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο.

Το δευτερο συμπέρασμα είναι οτι υπάρχει δυσκολία κατανόησης στον γραπτό λόγο ή ακόμα και γενικότερα. Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λύση και συνεχίζουμε as is.

Στην τελευταία περίπτωση που δεν αναφέρεσαι στην δική μου περίπτωση, μπορείς να αγνοήσεις όλο το κείμενο και όλα καλά.

Την καλημέρα μου.

Υ.Γ. Αν δεν γνωρίζεις πως είναι τα παλιά ρολόγια όλο και κατι θα σου βγάλει ο Γουγλης. Πολυεργαλείο στις μέρες μας.

Γιατί δε το βγάζεις μια φωτογραφία να το ανεβάσεις να δουν τι εννοεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, dimostr said:

Γιατί δε το βγάζεις μια φωτογραφία να το ανεβάσεις να δουν τι εννοεις 

Πιστευω οτι μιλάω με νοήμοντα άτομα και με ευχαίρια κατανόησης του ξεκάθαρα γραπτού λόγου μου. Αν σε κάποιον είναι δυσνόητος μπορεί να αγνοήσει τα γραπτά μου και ας απαντήσουν αυτοί που έχουν την στοιχειώδη ικανότητα κατανόησης. 

Simple as that.

Δεν χρείαζεται για τα πάντα μασημένη τροφή. Ο εγκέφαλος χρειάζεται προκλήσεις για να μην αδρανεί.

Food for thought.

Το να ασχοληθώ με μια και μόνο συγκεκριμμένη περίπτωση που παρουσιάζει δυσκολία κατανόησης, ούτε αρμόδιος είμαι ούτε εχω την εξειδίκευση. Είμαι σίγουρος οτι εκεί εξω υπάρχουν αρκετοί αρμόδιοι, εφόσον ο ίδιος επιθυμεί λύση στο πρόβλημα του.

Επεξ/σία από madboy
  • Confused 4

18 λεπτά πριν, doomnx είπε

Με 3Κ σε 40 μέρες η έκπτωση συνέπειας των 3 λεπτών είναι το μικρότερό σου πρόβλημα.

Εγώ δεν ανέφερα ποτέ το θέμα συνέπεια, ΑΠΛΑ ότι τέρμα οι επιδοτήσεις της κυβέρνησης και το κόστος πάει 2-3 φορές επάνω.... Έχω ενδοδαπέδια θέρμανση και για αυτό έχω μεγάλη κατανάλωση.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...