Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, giannisder είπε

Η παροχή είναι 11 ψηφία και τα 3 τελευταία είναι διαφορετικά, από 080 έγινε 208.. Ότι βλέπω σ λέω.. 

Στείλτη μου σε προσωπικό μήνυμα, θα μας κουφάνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, giannisder είπε

Η παροχή είναι 11 ψηφία και τα 3 τελευταία είναι διαφορετικά, από 080 έγινε 208.. Ότι βλέπω σ λέω.. 

Γιατί δέν κάνεις ένα τηλέφωνο.. Υπάρχουν άτομα εκεί.. 

9 minutes ago, doomnx said:

Ο άλλος που έχει μετρητή με τις χιλιάδες δεξιά και τις μονάδες αριστερά, μάς έστειλε φώτο ή μας έχει αφήσει ακόμα σε αγωνία; Όλα τα περίεργα στο insomnia...

10 λεπτά πριν, doomnx είπε

Έχεις δίκιο, έκανα λάθος, στην εφαρμογή μου εμφανίζει 11 νούμερα κ στο λογαριασμό 12, δ το είχα προσέξει.. θα τους πάρω τηλ όλους την Πέμπτη κ θα σας πω τι έγινε.. 

1 λεπτό πριν, giannisder είπε

Έχεις δίκιο, έκανα λάθος, στην εφαρμογή μου εμφανίζει 11 νούμερα κ στο λογαριασμό 12, δ το είχα προσέξει.. θα τους πάρω τηλ όλους την Πέμπτη κ θα σας πω τι έγινε.. 

αγνόησε το τελευταίο ψηφίο που έχει η ελπέ (το Ω που σου έλεγα αν θυμάσαι)

βάλε στο site τα πρώτα νούμερα χωρίς παύλες και δες το αποτέλεσμα

είναι πάρα πολύ απλό και το έχεις κάνει επιστήμη

• Like 1

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ο άλλος που έχει μετρητή με τις χιλιάδες δεξιά και τις μονάδες αριστερά, μάς έστειλε φώτο ή μας έχει αφήσει ακόμα σε αγωνία; Όλα τα περίεργα στο insomnia...

Εντάξει ρε παιδιά, δεν χρειάζεται να γινόμαστε κακοί, κάποιοι άνθρωποι έχουν ασχοληθεί πολύ παραπάνω από κάποιους άλλους κ είναι λογικό να κάνουμε λάθη, το καλό είναι να μαθαίνουμε όλοι σιγά σιγά τι γίνεται κ να γίνουμε μια γροθιά ώστε να μη μας κοροϊδεύουν κ να αλλάξουμε μελλοντικά άσχημες καταστάσεις όπως αυτές με το ρεύμα.. κάνω λάθος? 

• Like 4

Spoiler
2 λεπτά πριν, giannisder είπε

Εντάξει ρε παιδιά, δεν χρειάζεται να γινόμαστε κακοί, κάποιοι άνθρωποι έχουν ασχοληθεί πολύ παραπάνω από κάποιους άλλους κ είναι λογικό να κάνουμε λάθη, το καλό είναι να μαθαίνουμε όλοι σιγά σιγά τι γίνεται κ να γίνουμε μια γροθιά ώστε να μη μας κοροϊδεύουν κ να αλλάξουμε μελλοντικά άσχημες καταστάσεις όπως αυτές με το ρεύμα.. κάνω λάθος? 

δεν ειπώθηκε κάτι με κακία ...

• Like 1

10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Χάθηκε 😂

Καλησπέρα σε ολους

Εκδόθηκε  λογαριασμός Ηρων για χρονικό διάστημα μήνα Δεκέμβρη με λάθος στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις (ξανά) .  Ανοίγω αίτημα myrae.

Spoiler

IMG_0119.jpeg.9acc9d94b98bcb30184484733008d09a.jpeg

• Like 1
  • Thanks 1

41 λεπτά πριν, giannisder είπε

ο ΔΕΔΔΗΕ απαντάει στα τηλέφωνα όλο το 24ωρο. Το τηλέφωνο είναι δωρεάν.  800 400 4000

Πάρε, πες το νούμερο της παροχής σου και θα σου πουν ακριβώς τι έχει γίνει, πού είσαι και από πότε.

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπερα, υπογραφή συμβολαίου  με Ηρων το Δεκέμβριο (από ΔΕΗ ), 10/1 μου ζητάει ένδειξη και δίνω . Ο τελευταίος λογαριασμός ΔΕΗ ήταν ως 9/12.

μπορω να συμπεράνω ότι ο ΗΡΩΝ ενεργοποιήθηκε 10/12/23?

εχοντας δώσει ένδειξη 10/1δε θα επέτρεπε να έχω ήδη λογαριασμό …? 

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή έκανες αίτηση 10 Ιανουαρίου και θες να συμπεράνεις ότι είσαι στον ΗΡΩΝ από 10 Δεκεμβρίου; 🤐

Μπες να δεις ο ΤΕΛΙΚΟΣ της ΔΕΗ πότε βγήκε και μέχρι ποια μέρα καλύπτει.

Επεξ/σία από doomnx

3 λεπτά πριν, vrkyriakos είπε

Καλησπερα, υπογραφή συμβολαίου  με Ηρων το Δεκέμβριο (από ΔΕΗ ), 10/1 μου ζητάει ένδειξη και δίνω . Ο τελευταίος λογαριασμός ΔΕΗ ήταν ως 9/12.

μπορω να συμπεράνω ότι ο ΗΡΩΝ ενεργοποιήθηκε 10/12/23?

εχοντας δώσει ένδειξη 10/1 δε θα επέτρεπε να έχω ήδη λογαριασμό …? 

ρώτα ΔΕΔΔΗΕ αλλά 99% 10/12 μπήκες Ήρων

η μηχανογράφηση του Ήρων είναι ανύπαρκτη και γνωστό , πάρε βεβαίωση στο myheron και φύγε για αλλού

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Δηλαδή έκανες αίτηση 10 Ιανουαρίου και θες να συμπεράνεις ότι είσαι στον ΗΡΩΝ από 10 Δεκεμβρίου; 🤐

Μπες να δεις ο ΤΕΛΙΚΟΣ της ΔΕΗ πότε βγήκε και μέχρι ποια μέρα καλύπτει.

12ος (Δεκ)

• Thanks 1

22 ώρες πριν, lazarnik είπε

Κατέβασα τους ειδικούς όρους γιατί ενδιέφερε να κάνω γιαβτον πατέρα μου αλλά δεν αναφέρει κάτι για τα 60ε δώρο. Οπότε θα μιλήσω αύριο μαζί τους αν ισχύουν και αν ναι γιατί δεν αναφέρεται στους όρους.

Ναι, αν κοιτάς στους όρους του choice, έχουν λάθος. Και οι ειδικοί όροι και οι όροι για τα 60€ είναι οι ίδιοι

Μπορείς να τους βρεις όμως αν πας στο special και πατήσεις εκεί που λέει:

"Δείτε τους Ειδικούς Όρους με τα 60€ Δώρο εδώ"

Θα τους βρεις στο 4.4

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν και στο choice, ίσως το διορθώσουν κάποια στιγμή... ;) 

Καλησπέρα

Θεωρητικα (και πρακτικα μετα απο επικοινωνια με δεδδηε) απο 12/1 εκπροσωπουμαι απο βολτον, παρολο που οι ιδιοι ουτε καν μηνυμα δεν εχουν στειλει για την εναρξη εκπροσωοησης

Προηγουμενος παροχος ελπε και μου χε ερθει εναντι λογαριασμος μεχρι 31/1 πληρωμη, τον οποιο και δεν ειχα πληρωσει γτ περιμενα να βγει τελικος. Ομως τελικος δεν βγηκε :) προσπαθησα να το σπρωξω και με αιτημα myrae αλλα ακομα τπτ.

Δεν ηθελα να πληρωσω γτ ο εναντι αυτος δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα, κ τωρα που δεν ειμαι πια ελπε "φοβαμαι" για τη διαφορα. Πως θα μπορω να πάρω πίσω τη διαφορα ππυ θα προκυψει οταν με το καλο εκδοθει ο τελικος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...