Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

29 λεπτά πριν, takoulou είπε

Παρε τηλεφωνο στον Δεδδηε 8004004000.. Να δεις..

Αυτό θα κάνω.. θα ενημερώσω όταν βγάλω άκρη, για να γνωρίζετε τι συμβαίνει με την volton.  Εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί εντελώς..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, giannisder είπε

Αυτό θα κάνω.. θα ενημερώσω όταν βγάλω άκρη, για να γνωρίζετε τι συμβαίνει με την volton.  Εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί εντελώς..

είναι γνωστά εδώ και αρκετές μέρες , παίζει και διβδόμαδο σχεδόν

υπόψιν ποτέ δεν περιμένουμε τον πάροχο να μας πει οτι ολοκληρώθηκε η μετάβαση ,μόνο ΔΕΔΔΗΕ

ηρών/ελπέ/βόλτον πάντα αργούν συστημικά ενώ έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση

επίσης το ίδιο , όταν θέλουμε τελικό , πάλι δε βλέπουν οτι έχουμε φύγει επομένως πάλι πρέπει να ζητάμε τελικό

αυτά έχει ο τουρισμός , δυστυχώς δεν είναι προετοιμασμένοι για τράμπες <διμήνου

• Thanks 1

20 λεπτά πριν, giannisder είπε

Έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι υπάρχει θέμα με την οργάνωση και ενημέρωση της βολτον.Στο είπανε και πιο πάνω τι να κάνεις μπες εδώ:

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

και βάλε τον αριθμό παροχής που αναγράφεται στο λογαριασμό που έχεις στα χέρια σου.Αν έχει αλλάξει το τελευταίο νούμερο τότε είσαι ήδη στο νέο πάροχο.

2 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι υπάρχει θέμα με την οργάνωση και ενημέρωση της βολτον.Στο είπανε και πιο πάνω τι να κάνεις μπες εδώ:

και βάλε τον αριθμό παροχής που αναγράφεται στο λογαριασμό που έχεις στα χέρια σου.Αν έχει αλλάξει το τελευταίο νούμερο τότε είσαι ήδη στο νέο πάροχο.

αφού δεν τον βρίσκει ...

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

μετά απο διαγραφή cookies για τη σελίδα ??

άκυρο και στο κινητό μου το ίδιο βγάζει αλλά πριν ποστάρω μπαίνει κανονικά 🤪

αλλαξα δεκα browsers. ακομα το ιδια βλεπω, server error. απο 17 μετρησε ο δεδδηε και ακομα δεν εχουν δωσει λογαριασμο...

μπηκα με FF, ακομα δεν εχουν ανεβασει λογαριασμο. τραγικοι

Επεξ/σία από basilis_k6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να κάνω φουλ σκριν

Screenshot_20240130_212123_Excel.jpg

Αρχικά είσαι σε παλιά έκδοση. Αλλά ποια εταιρεία σε προβληματίζει;

ΕΔΙΤ: ΟΚ μάλλον λες τη ZeniΘ. Σε εκείνη την έκδοση συμπεριλάμβανα την έκπτωση των 10 ευρώ στην μηνιαία τιμή.

Επεξ/σία από doomnx

22 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Στην ελπε είμαι από τον Σεπτέμβριο.. ο αριθμός παροχής μέχρι και τον τελευταίο λογαριασμό που έχω, έχει λήξη.. παρόλα αυτά όμως, μπαίνοντας στο "πληρώνω online", μου εμφανίζει έναν άλλο αριθμό παροχής ο οποίος είναι ενεργός .. γνωρίζοντας ότι από 1-1-24 μπήκαμε στα χρωματιστά τιμολόγια, σκέφτηκα ότι μπορεί οι εταιρίες λόγο των αλλαγών, να αλλάξανε αριθμούς παροχής ώστε να εφαρμόσουν τα νέα τιμολόγια.. ξέρει κανείς αν ισχύει η όχι αυτό? 

Μόλις τώρα, giannisder είπε

Στην ελπε είμαι από τον Σεπτέμβριο.. ο αριθμός παροχής μέχρι και τον τελευταίο λογαριασμό που έχω, έχει λήξη.. παρόλα αυτά όμως, μπαίνοντας στο "πληρώνω online", μου εμφανίζει έναν άλλο αριθμό παροχής ο οποίος είναι ενεργός .. γνωρίζοντας ότι από 1-1-24 μπήκαμε στα χρωματιστά τιμολόγια, σκέφτηκα ότι μπορεί οι εταιρίες λόγο των αλλαγών, να αλλάξανε αριθμούς παροχής ώστε να εφαρμόσουν τα νέα τιμολόγια.. ξέρει κανείς αν ισχύει η όχι αυτό? 

Ούτε καν

Μόλις τώρα, giannisder είπε

Επίσης δεν έχει αλλάξει το τελευταίο νούμερο, αλλά τα τελευταία 3 νούμερα, δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι άλλο αυτό!!

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Ούτε καν

Οπότε αν είμαι volton, ή είναι ανεύθυνοι που δεν ειδοποίησαν για την έναρξη, ή βολεύει να μη σε ειδοποιήσουν τον πρώτο μήνα που είναι δωρεάν το ρεύμα, ώστε να μην κάνεις μεγάλες καταναλώσεις.. 

3 λεπτά πριν, giannisder είπε

Επίσης δεν έχει αλλάξει το τελευταίο νούμερο, αλλά τα τελευταία 3 νούμερα, δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι άλλο αυτό!!

Οπότε αν είμαι volton, ή είναι ανεύθυνοι που δεν ειδοποίησαν για την έναρξη, ή βολεύει να μη σε ειδοποιήσουν τον πρώτο μήνα που είναι δωρεάν το ρεύμα, ώστε να μην κάνεις μεγάλες καταναλώσεις.. 

Το 10ο και το 11ο ψηφίο είναι που αλλάζουν. Το 12ο είναι ψηφίο ελέγχου.

Κανένας δεν ειδοποιεί από ό,τι κατάλαβα. Πάρε στο ΔΕΔΔΗΕ.

5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Το 10ο και το 11ο ψηφίο είναι που αλλάζουν. Το 12ο είναι ψηφίο ελέγχου.

Κανένας δεν ειδοποιεί από ό,τι κατάλαβα. Πάρε στο ΔΕΔΔΗΕ.

Η παροχή είναι 11 ψηφία και τα 3 τελευταία είναι διαφορετικά, από 080 έγινε 208.. Ότι βλέπω σ λέω.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...