Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, giannisder είπε

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κ χρειάζομαι την βοήθεια σας.. έχω κάνει συμβόλαιο στη volton από τις 5-1-24 και μάλλον δεν μου έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η σύνδεση, διότι όταν μιλήσαμε δεν ξέρανε κ οι ίδιοι, με αποτέλεσμα (ίσως)  να βρίσκομαι στην ελπεντισον με ένα πανάκριβο ρεύμα και να προσπαθώ να βγάλω άκρη μόνος μου χωρίς καμία βοήθεια από καμία από τις δύο εταιρίες.. μπορείτε να με συμβουλέψετε για τι χρειάζεται να κάνω? Δεν ξέρω σε ποια εταιρία βρίσκομαι.. ευχαριστώ!!

Τηλεφωνο στον Δεδδηε.. 8004004000 και θα στο πουν τι εχει γινει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

16 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Τσέκαρε αν έχει αλλάξει ο τελευταίος αριθμός της παροχής σου. Αν έχει αλλάξει σε +1 έχει γίνει η αλλαγή και είσαι στη βολτον. Μπορείς και με τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ να δεις που βρίσκεσαι και από πότε. 

δεν έχω πάρει λογαριασμό για να το δω

8 λεπτά πριν, takoulou είπε

Τηλεφωνο στον Δεδδηε.. 8004004000 και θα στο πουν τι εχει γινει...

Ο δεδδηε δεν σηκώνει τηλ κ η volton Μ λέει θα το κανονίσει εδώ και δέκα μερες

Μόλις τώρα, giannisder είπε

δεν έχω πάρει λογαριασμό για να το δω

Ο αριθμός παροχής είναι αυτος που έχει το ρολόι της ΔΕΗ , δε χρειάζεσαι κανένα λογαριασμο

4 λεπτά πριν, dimostr είπε

Ο αριθμός παροχής είναι αυτος που έχει το ρολόι της ΔΕΗ , δε χρειάζεσαι κανένα λογαριασμο

Τον αριθμό παροχής τον γνωρίζω, το τελευταίο ψηφίο δ ξέρω που θα βρω

καλησπερα , ξερει κανεις αν μπορω να προσθεσω εναν επιπλεον μετρητη στην εφαρμογη της elpedison (απο που το κανω γιατι δεν μπορω να το βρω)

Μόλις τώρα, tengai34 είπε

καλησπερα , ξερει κανεις αν μπορω να προσθεσω εναν επιπλεον μετρητη στην εφαρμογη της elpedison (απο που το κανω γιατι δεν μπορω να το βρω)

γίνεται μόνο απο την ελπέδισον, αυτόματα όταν σε δει πελάτη (άσχετα αν είσαι ήδη), εφόσον είναι στο ίδιο ΑΦΜ

Μόλις τώρα, korakios είπε

γίνεται μόνο απο την ελπέδισον, αυτόματα όταν σε δει πελάτη (άσχετα αν είσαι ήδη), εφόσον είναι στο ίδιο ΑΦΜ

διαφορετικο αφμ (της γυναικας μου) αρα φτιαχνω καινουριο λογαριασμο(my elpedison) για το πατρικο;;;

5 λεπτά πριν, korakios είπε

στο λογαριασμό του προηγούμενου πάροχου .....

Ο προηγούμενος πάροχος είναι η ελπεντισον και τελειώνει σε 1 , ο λογαριασμός Μ εκδόθηκε 10-1-24 και γράφει εκκαθαριστικός κ όχι τελικός, από τότε δεν έχει έρθει τπτ άλλο.. υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν έχω μπει στη βολτον? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tengai34 είπε

διαφορετικο αφμ (της γυναικας μου) αρα φτιαχνω καινουριο λογαριασμο(my elpedison) για το πατρικο;;;

ναι , εκτός αν πάρεις την παροχή στο όνομά στο και τσιμπήσεις τα 60€ δωροκάρτας (+20€ κουπόνι Σκλαβενιτη) 😛

6 λεπτά πριν, giannisder είπε

Ο προηγούμενος πάροχος είναι η ελπεντισον και τελειώνει σε 1 , ο λογαριασμός Μ εκδόθηκε 10-1-24 και γράφει εκκαθαριστικός κ όχι τελικός, από τότε δεν έχει έρθει τπτ άλλο.. υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν έχω μπει στη βολτον? 

πρώτα τσέκαρε τον αριθμό μιας και η ελπέ έχει έξτρα νούμερα (όπως η ακατανόμαστη)

πχ έχεις Χ- 8ψηφιά - ΨΨ - Ω

σε ενδιαφέρει το ΨΨ και όχι το Ω .

Πας εκεί , δε μας αφορά αν έχει λήξει ή όχι είναι εκτός τόπικ , και βάζεις χωρίς παύλες

Χ8ψηφίαΨΨ (ότι και να βάλεις στα ΨΨ δεν παίζει ρόλο , απλά πληροφοριακά) και κοιτάς στο αποτέλεσμα τι ΨΨ έχει

Επεξ/σία από korakios

2 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , εκτός αν πάρεις την παροχή στο όνομά στο και τσιμπήσεις τα 60€ δωροκάρτας (+20€ κουπόνι Σκλαβενιτη) 😛

ναι αυτο εκανα στο πατρικο, το γυρισα στο ονομα μου πηρα τα 60 κα θελω να δω αν μπορω να βαλω και αυτο τον μετρητη στην εφαρμογη που εχει ηδη η γυναικα μου ή πρεπει να φτιαξω  κι εγω ξεχωριστα την εφαρμογη....

2 λεπτά πριν, tengai34 είπε

ναι αυτο εκανα στο πατρικο, το γυρισα στο ονομα μου πηρα τα 60 κα θελω να δω αν μπορω να βαλω και αυτο τον μετρητη στην εφαρμογη που εχει ηδη η γυναικα μου ή πρεπει να φτιαξω  κι εγω ξεχωριστα την εφαρμογη....

ok,τελικα κι εγω ξεχωριστα την εφαρμογη ευχαριστω korakios

15 λεπτά πριν, tengai34 είπε

ok,τελικα κι εγω ξεχωριστα την εφαρμογη ευχαριστω korakios

απο τη στιγμή που πήρες στο όνομά σου την παροχή , στον ίδιο λογαριασμό στο myelpedison , θα πρέπει να φαίνονται όλες

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, korakios είπε

πρώτα τσέκαρε τον αριθμό μιας και η ελπέ έχει έξτρα νούμερα (όπως η ακατανόμαστη)

πχ έχεις Χ- 8ψηφιά - ΨΨ - Ω

σε ενδιαφέρει το ΨΨ και όχι το Ω .

Πας εκεί , δε μας αφορά αν έχει λήξει ή όχι είναι εκτός τόπικ , και βάζεις χωρίς παύλες

Χ8ψηφίαΨΨ (ότι και να βάλεις στα ΨΨ δεν παίζει ρόλο , απλά πληροφοριακά) και κοιτάς στο αποτέλεσμα τι ΨΨ έχει

Που θα τα τσεκαρω όλα αυτά?

Επεξ/σία από giannisder

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...