Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, crash21 είπε

Καλησπερα,

Εχω Protergia και συμφωνα με αυτο τον πινακα το TTF για τον Δεκεμβριο ηταν 46,014. https://www.protergia.gr/spiti/fysiko-aerio-gia-spiti/prices-ttf/

Εχω ομως χρεωθει

01/12/2023 14/12/2023 - 408,15 kWh με 0,04183€
15/12/2023 31/12/2023 - 564,73 kWh με 0,06971€
01/01/2024 11/01/2024 - 387,42 kWh με 0,06034€

Κατ'αρχας πως γινεται στον ιδιο μηνα να εχω 2 χρεωσεις διαφορετικες;  Ο μηνας δεν πρεπει να εχει ιδια τιμη; Και απο που προκυπτει το 0,06971; Δεν ειναι παρα πολλα εφοσον για τον Δεκεμβριο το TTF ηταν 46,014;

Χάνω κατι; Στο excel μου βγαζει αρκετα χαμηλοτερο κοστος αν kWh.

Επισης δεν ξερω τι μαγειρεμα κανουν αλλα 387kWh μονο για τις πρωτες 11 μερες του Γεναρη, δεν βγαινουν. Και εκει ομως πως προκυπτει το 0,06034€;

Ευχαριστώ.

Tο παρόν thread αφορά το ρεύμα όχι το αέριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, takoulou είπε

Ξανά μίλησες μαζί τους.. Να δεις.. Μιλα  και με τον Δεδδηε στα σίγουρα.. Να δεις τι γίνεται.. 

Τελευταία που μίλησα με όλους ήταν την Παρασκευή και το απόγευμα σήμερα θα ξανά πάρω elpedison ελπίζω να έχουν απάντηση.

3 ώρες πριν, marinna είπε

Από το κακό στο χειρότερο ο ΔΕΔΔΗΕ, έχει βαλθεί να μας σταματήσει τον τουρισμό.

Καταγγελίες ραε και ΔΕΔΔΗΕ υποθέτω - πάρε και προτεργια να δεις σε ποιο πρόγραμμα είσαι 

Ο πωλητής μου είπε να τους πω ότι αν δεν έχω απάντηση άμεσα να κάνω καταγγελία στη ΡΑΑΕΥ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, korakios είπε

την κάνεις άμεσα αν είσαι στο πράσινο

ανέβασε screenshot σε spoiler χωρίς προσωπικά στοιχεία ολόκληρο το λογαριασμό  , αυτά είναι κάτι άλλο άγνωστο

Δεκέμβριο ήταν δημοσιευμένες οι χρεώσεις δεν έχουν σχέση με ΤΕΑ ( μάλλον ΤΕΑ εννοούσες αντί TTF)

Spoiler

image.png.31ef9a79ec0ec8fc7c7584fe18f93a55.png

image.png.f35f09148384520cd581ee31e29c0dd2.png

Συγγνωμη, τελειως χαζη ερωτηση αλλα εχει "χρωματα"- και το φυσικο αεριο; Δεν το ειχα αντιληφθει και δεν εχω ιδεα σε τι χρωμα ειμαι.

Επεξ/σία από crash21

35 λεπτά πριν, chrstosRHO είπε

Τελευταία που μίλησα με όλους ήταν την Παρασκευή και το απόγευμα σήμερα θα ξανά πάρω elpedison ελπίζω να έχουν απάντηση.

Ο πωλητής μου είπε να τους πω ότι αν δεν έχω απάντηση άμεσα να κάνω καταγγελία στη ΡΑΑΕΥ

Πάρε τηλέφωνο να δεις.. Αν και θα μπορούσες να είχες κάνει  νωρίτερα  ένα τηλέφωνο αν σε ενδιαφέρει να δεις τι γίνεται.... 

5 λεπτά πριν, crash21 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Συγγνωμη, τελειως χαζη ερωτηση αλλα εχει "χρωματα"- και το φυσικο αεριο; Δεν το ειχα αντιληφθει και δεν εχω ιδεα σε τι χρωμα ειμαι.

Γράφεις σε λάθος νήμα.

5 λεπτά πριν, crash21 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Είσαι στο τοπικ του ρεύματος, πρέπει να πας στο άλλο τοπικ, για το αέριο - το οποίο όχι, δεν έχει χρώματα 

Φάγαμε το 100άρικο στην ΕΛΠΕ, που πάμε τώρα εάν δεν θέλουμε να πάμε Ηρων, στην Volton για τις 500 kWh ή να περιμένουμε μεχρι την 01.02 μήπως βγει τίποτα καινούργιο?

Μόλις τώρα, walex είπε

Φάγαμε το 100άρικο στην ΕΛΠΕ, που πάμε τώρα εάν δεν θέλουμε να πάμε Ηρων, στην Volton για τις 500 kWh ή να περιμένουμε μεχρι την 01.02 μήπως βγει τίποτα καινούργιο?

Ε περίμενε μια μέρα ακόμα, τα άλλα 2 προγράμματα δεν λήγουν.

3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Τον ΟΤΕ με τα 19,8 λεπτά γιατί τον αφήνει απ'έξω; 😂

• Like 2

Καλησπέρα σας, έφυγα από τη μάστιγα της Ζενίθ μέσα Νοεμβρίου. Έχω να παίρνω όμως ένα πιστωτικό που το έβγαλαν 2/1, έτσι στις 4/1 και μετά από 2 μέρες στο τηλέφωνο μήπως τους πιάσω μου είπαν να στείλω αριθμό λογαριασμού κωδικό πελάτη και τα λοιπά στο [email protected] και σε 15 εργάσιμες θα μπούνε. Ελα που πέρασαν και έχω στηθεί 1 βδομάδα τώρα ξανά στο τηλέφωνο μπας και βγάλω άκρη αλλά θα αρχίσω το τσιγάρο με δαυτους ! Υπάρχει κάποιος ομοιοπαθής που μπορεί να με κατευθείνει??

12 λεπτά πριν, namenick είπε

Καλησπέρα σας, έφυγα από τη μάστιγα της Ζενίθ μέσα Νοεμβρίου. Έχω να παίρνω όμως ένα πιστωτικό που το έβγαλαν 2/1, έτσι στις 4/1 και μετά από 2 μέρες στο τηλέφωνο μήπως τους πιάσω μου είπαν να στείλω αριθμό λογαριασμού κωδικό πελάτη και τα λοιπά στο [email protected] και σε 15 εργάσιμες θα μπούνε. Ελα που πέρασαν και έχω στηθεί 1 βδομάδα τώρα ξανά στο τηλέφωνο μπας και βγάλω άκρη αλλά θα αρχίσω το τσιγάρο με δαυτους ! Υπάρχει κάποιος ομοιοπαθής που μπορεί να με κατευθείνει??

άσε τα τηλέφωνα , άνοιξε αίτημα στο myrae , θα μπούνε πάντως μην αγχώνεσαι γιαυτό

• Like 1

5 ώρες πριν, ekrepali είπε

😛

Επειδή αυτό φοβάμαι, άνοιξα αίτημα στη ραε γιατί εκκρεμούν και 10Ε από την επιδότηση και κάτι μου λέει ότι θα τους βγάλουν νωρίτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κ χρειάζομαι την βοήθεια σας.. έχω κάνει συμβόλαιο στη volton από τις 5-1-24 και μάλλον δεν μου έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η σύνδεση, διότι όταν μιλήσαμε δεν ξέρανε κ οι ίδιοι, με αποτέλεσμα (ίσως)  να βρίσκομαι στην ελπεντισον με ένα πανάκριβο ρεύμα και να προσπαθώ να βγάλω άκρη μόνος μου χωρίς καμία βοήθεια από καμία από τις δύο εταιρίες.. μπορείτε να με συμβουλέψετε για τι χρειάζεται να κάνω? Δεν ξέρω σε ποια εταιρία βρίσκομαι.. ευχαριστώ!!

Επεξ/σία από giannisder

6 λεπτά πριν, giannisder είπε

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κ χρειάζομαι την βοήθεια σας.. έχω κάνει συμβόλαιο στη volton από τις 5-1-24 και μάλλον δεν μου έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η σύνδεση, διότι όταν μιλήσαμε δεν ξέρανε κ οι ίδιοι, με αποτέλεσμα (ίσως)  να βρίσκομαι στην ελπεντισον με ένα πανάκριβο ρεύμα και να προσπαθώ να βγάλω άκρη μόνος μου χωρίς καμία βοήθεια από καμία από τις δύο εταιρίες.. μπορείτε να με συμβουλέψετε για τι χρειάζεται να κάνω? Δεν ξέρω σε ποια εταιρία βρίσκομαι.. ευχαριστώ!!

Τσέκαρε αν έχει αλλάξει ο τελευταίος αριθμός της παροχής σου. Αν έχει αλλάξει σε +1 έχει γίνει η αλλαγή και είσαι στη βολτον. Μπορείς και με τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ να δεις που βρίσκεσαι και από πότε. 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...