Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

29 λεπτά πριν, stylish είπε

Ψηνομαι για volton. Μεχρι ποτε ισχυουν οι παροχες για τον 1ο μηνα δωρο;

Εχετε παρει λογαριασμο μηδενικο μεχρι τωρα, για τον 1ο μηνα; 

image.png.19bc3162b4d9582ed5d7d7719776abb6.png

Δεν γίνεται να είναι μηδενικός, υπάρχουν ρυθμιζόμενες και τέλη 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Αν ερθουν απο δεδδηε ομως δε θα ειναι ιδιες με αυτες που εδωσα πριν 5 μερες. Εγω δε θελω να τις χρεωθω αυτες τις μερες στον προηγουμενο παροχο αλλα στη βολτον, εκει φοβαμαι το μπερδεμα.

Στην τελικη τι να γινει...  Υπομονη να δεις.. Μιλησε μαζι τους....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα αιτηση στον ΗΡΩΝ ηλεκτρονικα και μου εσταλη το συμβολαιο στο email που ειχα καταχωρησει.Στο συμβρολαιο αυτο θα πρεπει να αναγραφει καπου τα 50€ δωρο λογω ηλεκτρονικης αιτησης? Τελικα αναγραφεται στο Αρθρο Ε5.1

Επεξ/σία από gogkroj

1 hour ago, Justelene235 said:

Καλημέρα σας,

Μου ηρθε ο λογαριασμός ρεύματος (εχω αντλια θερμότητας, ενδοδαπεδια) για το διαστημα 9/12/23-8/1/24 .

Τον προηγουμενο μηνα ειχα 608kwh (274 ημερησιο-334 νυκτερινο) και εχω το προγραμμα φυσικο αεριο maxi night home τριφασικο (κίτρινο).

Ο λογαριασμός ήρθε 172,94 ( 99,83 καταναλωση - ρυθμιζομενες 37,38- φοροι τελη 1,98-φπα 8,31&λοιπα 25,44).

Χρεώσεις:

Ημερησιο:

9/12-1/1/24 : 0,2267 ευρω/kwh

1/1/24-8/1/24  0,13295 ευρω/kwh

Νυκτερινο:

9/12/23-1/1/24 0,2267 ευρω/kwh

1/1/24-8/1/24 0,13295 ευρω/kwh

Θεωρειται πως θα μπορουσα να εχω καλυτερο προγραμμα ?

Πολλά ρε σύ. 
δες το σταθερό της ίδιας εταιρίας. Γενικά στην περίπτωση σου αξίζουν πιο πολύ τα σταθερά 

3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Έχει τύχει σε κανέναν να έχει αλλάξει πάροχο πάνω από ένα μήνα και ο προηγούμενος πάροχος ακόμα να μην έχει βγάλει τελικό; 

Έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ.. Γίνεται.. 

2 minutes ago, 1comment said:

Έχει τύχει σε κανέναν να έχει αλλάξει πάροχο πάνω από ένα μήνα και ο προηγούμενος πάροχος ακόμα να μην έχει βγάλει τελικό; 

Ναι. Μη σκας. Οπότε ενημερωθεί το λογιστήριο του. Ειδικά ο Ηρων επειδή εκδίδει όποτε του κ@λ...ι μπορεί να κάνει να σου έρθει και μετά από κάνα 2μηνο ο τέλος λογαριασμός. Απορώ πως κάθονται κάποιοι σε αυτή την εταιρία. Δεν έχουν οικονομικό προγραμματισμό στο σπίτι τους;

• Like 1
  • Confused 1

Έχω κάνει αίτηση στην Elpedison από 14/12 για μεταφορά ρεύματος από watt&volt . Μετά από λίγο καιρό μου ζήτησαν φωτογραφίες από το ρολόι γιατί Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν συμφωνούσε με τις μετρήσεις από ότι μου είπαν. Τα έστειλα και μετά από μια εβδομάδα που παίρνω τηλέφωνο να μάθω τι έχει γίνει μου λένε ότι υπάρχει θέμα με τον ΔΕΔΔΗΕ και να ξανά στείλω το ρολόι... Άλλαξε η χρονιά και απάντηση δεν είχα ήρθα σε επαφή με τον πολίτη που μου έκανε την αίτηση αρχικά και μου είπε να μιλήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ απευθείας. Επικοινώνησα με τον ΔΕΔΔΗΕ και μου είπε ότι όντως έχει γίνει 14/12 αίτηση εκπροσώπησης από την elpe και ότι έγινε ακύρωση από κάποιον που δεν γνωρίζει η ΔΕΔΔΗΕ και επέστρεψα σαν πελάτης στην πλέον protergia.. χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση, χωρίς να έχω το θέλω και δεν ξέρω καν σε τι πρόγραμμα είμαι. Επικοινώνησα με τα κεντρικά της elpe και μου είπαν ότι φταίει ο ΔΕΔΔΗΕ για την καθυστέρηση, τους είπα ότι έχω μιλήσει μαζί τους και τους ανέφερα τα παραπάνω και μου είπαν ότι θα το δώσουν ως επείγον στο ανάλογο τμήμα για την εκπροσώπηση και ότι θα έχω ενημέρωση το πολύ Δευτέρα Τρίτη. Είναι Τρίτη και την ώρα που μιλάμε καμία επικοινωνία.

Τι κάνω από εδώ και πέρα;

• Sad 1

3 λεπτά πριν, chrstosRHO είπε

Έχω κάνει αίτηση στην Elpedison από 14/12 για μεταφορά ρεύματος από watt&volt . Μετά από λίγο καιρό μου ζήτησαν φωτογραφίες από το ρολόι γιατί Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν συμφωνούσε με τις μετρήσεις από ότι μου είπαν. Τα έστειλα και μετά από μια εβδομάδα που παίρνω τηλέφωνο να μάθω τι έχει γίνει μου λένε ότι υπάρχει θέμα με τον ΔΕΔΔΗΕ και να ξανά στείλω το ρολόι... Άλλαξε η χρονιά και απάντηση δεν είχα ήρθα σε επαφή με τον πολίτη που μου έκανε την αίτηση αρχικά και μου είπε να μιλήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ απευθείας. Επικοινώνησα με τον ΔΕΔΔΗΕ και μου είπε ότι όντως έχει γίνει 14/12 αίτηση εκπροσώπησης από την elpe και ότι έγινε ακύρωση από κάποιον που δεν γνωρίζει η ΔΕΔΔΗΕ και επέστρεψα σαν πελάτης στην πλέον protergia.. χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση, χωρίς να έχω το θέλω και δεν ξέρω καν σε τι πρόγραμμα είμαι. Επικοινώνησα με τα κεντρικά της elpe και μου είπαν ότι φταίει ο ΔΕΔΔΗΕ για την καθυστέρηση, τους είπα ότι έχω μιλήσει μαζί τους και τους ανέφερα τα παραπάνω και μου είπαν ότι θα το δώσουν ως επείγον στο ανάλογο τμήμα για την εκπροσώπηση και ότι θα έχω ενημέρωση το πολύ Δευτέρα Τρίτη. Είναι Τρίτη και την ώρα που μιλάμε καμία επικοινωνία.

Ξανά μίλησες μαζί τους.. Να δεις.. Μιλα  και με τον Δεδδηε στα σίγουρα.. Να δεις τι γίνεται.. 

7 λεπτά πριν, chrstosRHO είπε

Από το κακό στο χειρότερο ο ΔΕΔΔΗΕ, έχει βαλθεί να μας σταματήσει τον τουρισμό.

Καταγγελίες ραε και ΔΕΔΔΗΕ υποθέτω - πάρε και προτεργια να δεις σε ποιο πρόγραμμα είσαι 

1 λεπτό πριν, marinna είπε

Από το κακό στο χειρότερο ο ΔΕΔΔΗΕ, έχει βαλθεί να μας σταματήσει τον τουρισμό.

Καταγγελίες ραε και ΔΕΔΔΗΕ υποθέτω - πάρε και προτεργια να δεις σε ποιο πρόγραμμα είσαι 

Αν είναι διαφορετικές οι ενδείξεις πως να περαστούν .. 

43 λεπτά πριν, 1comment είπε

Εγω κοντεύω τους δύο 😂

47 λεπτά πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Ναι. Μη σκας. Οπότε ενημερωθεί το λογιστήριο του. Ειδικά ο Ηρων επειδή εκδίδει όποτε του κ@λ...ι μπορεί να κάνει να σου έρθει και μετά από κάνα 2μηνο ο τέλος λογαριασμός. Απορώ πως κάθονται κάποιοι σε αυτή την εταιρία. Δεν έχουν οικονομικό προγραμματισμό στο σπίτι τους;

Φυσικά ο Ηρων είναι... Πραγματικά μετά από αυτή την εμπειρία δεν ξαναπατάω εκεί κι ας βγάλουν δώρα 200Ε. 

• Like 1

1 hour ago, 1comment said:

25 minutes ago, 1comment said:

Φυσικά ο Ηρων είναι... Πραγματικά μετά από αυτή την εμπειρία δεν ξαναπατάω εκεί κι ας βγάλουν δώρα 200Ε. 

On 28/01/2024 at 13:30, ekrepali said:

Θα κάνω μια μαντεψιά ότι Τελικοί θα εμφανιστούν στο myHeron κατά τις 8-10 Φεβρουαρίου (τα PDF θα είναι διαθέσιμα μετά από 1 βδομάδα) και οι λογαριασμοί θα έχουν ημερομηνία έκδοσης 31/1. Έτσι δουλεύει το σύστημα του ΗΡΩΝ...

😛

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα. την προσφορά από φυσικό αέριο 0,123 με 9€ πάγιο βέβαια πώς την κρίνετε; σε συνδυαμσό με το ΚΟΤ Γ, που ξεκινούν οι αιτήσεις μεθαύριο, θεωρώ ότι είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. 

Επεξ/σία από keros

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...