Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Τότε ποιος ο λόγος να βάζουμε πάγια εντολή εάν έχουμε σκοπό να φύγουμε στο μήνα 

αν είσαι σίγουρος οτι δε θα βγει ενδιάμεσα κανα έναντι με τη σβελτάδα που έχουν , πάσο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

αν είσαι σίγουρος οτι δε θα βγει ενδιάμεσα κανα έναντι με τη σβελτάδα που έχουν , πάσο

Μου έβγαλε η ελπε έναντι 43kw και τις επέστρεψε στον τελικό 

Επεξ/σία από archiezulu

6 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Μου έβγαλε η ελπε έναντι 43kw και τις επέστρεψε στον τελικό 

όπως βολεύεται ο καθένας , πχ εγώ δε θα ήθελα για το λογαριασμό με 43kwh να βάλει εγγύηση , άσχετα αν θα την πάρω στον τελικό

• Like 1

Μόλις τώρα, korakios είπε

όπως βολεύεται ο καθένας , πχ εγώ δε θα ήθελα για το λογαριασμό με 43kwh να βάλει εγγύηση , άσχετα αν θα την πάρω στον τελικό

Με τη βολτον δυστυχώς δε γίνεται παρά μόνο όταν εκδοθεί ο λογαριασμός 

7 ώρες πριν, doomnx είπε

Το είχε αφαιρέσει, τώρα το ξαναέβαλε;

Ναι, στο site τους το έχει πάλι, χωρίς να ορίζει μέχρι πότε. Σε δική μας ενημέρωση μας είπαν ότι θα είναι μέχρι 2/2, αλλά όπως το συνηθίζει η Ζενίθ μάλλον θα δώσει παράταση...

4 ώρες πριν, operPanayotis11 είπε

Εμένα το πρώτο εγκεφαλικό ήρθε, για 2886 kwh μηνιαια κατανάλωση προκύπτει κόστος (αφαίρεσα ΦΠΑ, Δήμο, ΕΡΤ και προσθεσα την κρατική επιδότηση) 530 ευρώ ΗΤΟΙ 0.176 ανά κιλοβατώρα. 

Αν ανέφερες εταιρεία και πρόγραμμα θα βοηθούσε λίγο...

34 λεπτά πριν, bilham είπε

Ναι, στο site τους το έχει πάλι, χωρίς να ορίζει μέχρι πότε. Σε δική μας ενημέρωση μας είπαν ότι θα είναι μέχρι 2/2, αλλά όπως το συνηθίζει η Ζενίθ μάλλον θα δώσει παράταση...

Κατέβασα τους ειδικούς όρους γιατί ενδιέφερε να κάνω γιαβτον πατέρα μου αλλά δεν αναφέρει κάτι για τα 60ε δώρο. Οπότε θα μιλήσω αύριο μαζί τους αν ισχύουν και αν ναι γιατί δεν αναφέρεται στους όρους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, operPanayotis11 είπε

Εμένα το πρώτο εγκεφαλικό ήρθε, για 2886 kwh μηνιαια κατανάλωση προκύπτει κόστος (αφαίρεσα ΦΠΑ, Δήμο, ΕΡΤ και προσθεσα την κρατική επιδότηση) 530 ευρώ ΗΤΟΙ 0.176 ανά κιλοβατώρα. 

Αν είναι με τις ρυθμιζόμενες μέσα ...μια χαρά είσαι (εφόσον λες για κρατική επιδότηση έχει κατανάλωση Δεκεμβρίου μέσα). Πες μας εταιρεία και πρόγραμμα....

Επεξ/σία από nvoros

Στις 26/1/2024 στις 1:04 ΜΜ, Captain_AMeAKA είπε

Καλημέρα έλαβα πριν λίγο τηλ απο volton για αντιπροσφορά ακόμα έναν μήνα δωρεάν ρεύμα με 500kw για να μη πάω elpe. Εννοείται δεν δέχτηκα αλλά το αναφέρω εδώ για να ξέρετε τι παίζει.

Καλησπερα ήθελα να ρωτήσω

1)Πότε σου έκαναν την αντιπροσωπεία(λεπτομέρειες πριν να λήξει..κατά την αποχώρησή;)

2) Γιατί δε τη δέχτηκες..υπήρχαν όροι και περιορισμοί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αρχικα, στελνουν εντυπο λογαριασμο? Αφορα επιχειρηση για να ξερω να τον εκτυπωσω για να το δωσουμε λογιστη. Στο MyProtergia ειναι ανενεργο το ebill. Ο λογαριασμος εκδοθηκε 15 Ιαν και μου εστειλαν μαιλ 23 να μπω να τον δω. Με ποια εταιρεια στελνουν λογαριασμους στην επαρχια? Να το ενεργοποιησω και απενεργοποιησω παλι μηπως? 

image.png.e7e6a3bdcf7319c75929148cc46c729d.png

Οσον αφορα την εκπτωση προμηθειας/συνεπειας, πρεπει να τους στελνω εγω μετρησεις? Πως δουλευει? 

Για περιοδο τιμολογησης 30/11-22/12 το εστειλαν στην ουσια 1 μηνα μετα. Τωρα θα εκδιδεται καθε 22 για περιοδο 23->22 του προηγουμενου μηνα?

Εφόσον έχεις ανενεργό ebill αποστέλλεται με ταχυδρομείο ο λογαριασμός. Τώρα γιατί δεν ήρθε είναι ένα ζήτημα, συμβαίνει αρκετά συχνά να καθυστερούν οι παραδόσεις. Μπορείς εναλλακτικά να τον εκτυπώνεις από το myprotergia για το λογιστή. Ενεργοποιώντας το ebill θα σου έρχεται ειδοποίηση και στο email ο λογαριασμός όταν εκδίδεται πχ 15;

Μετρήσεις μπορείς να δίνεις καλώντας είτε στο τηλεφωνικό κέντρο 2103448500 είτε στο https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/probot/

Η εκπτωση συνέπειας στο πράσινο υπολογίζεται σε κάθε λογαριασμό και αποδίδεται στον επόμενο. Αλλά οι όροι του πράσινου είναι ληστρικοί κατά τη γνώμη μου με την έκπτωση συνέπειας που έχουν βάλει. Προσωπικά προτείνω πάντα κίτρινο αν δεν βγάλουν μπλε της προκοπής. Το κίτρινο επαγγελματικών Protergia είναι βέβαια με αρκετό περιθώριο κέρδους παρόχου συγκριτικά πχ με το συμπαθητικό κίτρινο για τα οικιακά. Δες και μια ματιά στην αγορά. Μετρήσεις μπορείς να δίνεις για να έρχεται εκκαθαριστικός με ένδειξη, μια καλή ημερομηνία να δίνεις ενδείξεις είναι περίπου 10 ημέρες πριν την ημερομηνία έκδοση, αλλά η Protergia δεν στέλνει ειδοποιηση για να καταχωρείς, οπότε το σημειώνεις και το κάνεις μόνος σου.

Πιθανά καθυστερούν να εκδώσουν λογαριασμό για την αντίστοιχη περίοδο τιμολόγησης. Εφόσον σου έκαναν έκδοση μια φορά στις 15 θα συνεχίσουν την ίδια ημερομηνία, αν θυμάμαι παλαιά έτσι μου το έκαναν κι εμένα. 

Επεξ/σία από juanjk
Ορθογραφικά λάθη

καλημερα σας,εν συνεχεια του σηριαλ μου, τελικα παρθηκε με τηλεμετρηση εκ νεου νεες μετρησεις απο ΔΕΔΔΗΕ (ΗM:5983,ΝΥ:2032) και αναγκαστικα θα γινε επιτελους η μεταβαση με αυτες και ολος ο Ιανουαριος θα βγει στον ΗΡΩΝ και τελικος λογαριασμος 1100 για 83-85 μερες...να δουμε τι θα μας βγει εχοντας πληρωσει 2 εναντι 80ευρω και 396 KWh...

στο myrae δεν καταλαβα τελικα πως λειτουργει...περιμενα απαντησεις και απο τους 2,στην ουσια ακρη δεν εβγαλα,ο μεν ΔΕΔΔΗΕ δεν με απαντησε ποτε ξανα στις ερωτησεις μου, η ΕΛΠΕ μου απαντουσε αρλουμπες μιλα με ΔΕΔΔΗΕ και πατησα εν τελει το πρασινο κουμπι και απλα εκλεισαν τα αιτηματα....η ιδια η RAE που και πως επεμβαινει στο σαιτ; αφου κλεισει καποιος το αιτημα; δεν το καταλαβα ποτε...ουτε οσο τα ειχα ανοιχτα ειχαν καποια συμμετοχη,ουτε βλεπω που τα εκλεισα να γινεται κατι...

5 λεπτά πριν, lacta13 είπε

καλημερα σας,εν συνεχεια του σηριαλ μου, τελικα παρθηκε με τηλεμετρηση εκ νεου νεες μετρησεις απο ΔΕΔΔΗΕ (ΗM:5983,ΝΥ:2032) και αναγκαστικα θα γινε επιτελους η μεταβαση με αυτες και ολος ο Ιανουαριος θα βγει στον ΗΡΩΝ και τελικος λογαριασμος 1100 για 83-85 μερες...να δουμε τι θα μας βγει εχοντας πληρωσει 2 εναντι 80ευρω και 396 KWh...

στο myrae δεν καταλαβα τελικα πως λειτουργει...περιμενα απαντησεις και απο τους 2,στην ουσια ακρη δεν εβγαλα,ο μεν ΔΕΔΔΗΕ δεν με απαντησε ποτε ξανα στις ερωτησεις μου, η ΕΛΠΕ μου απαντουσε αρλουμπες μιλα με ΔΕΔΔΗΕ και πατησα εν τελει το πρασινο κουμπι και απλα εκλεισαν τα αιτηματα....η ιδια η RAE που και πως επεμβαινει στο σαιτ; αφου κλεισει καποιος το αιτημα; δεν το καταλαβα ποτε...ουτε οσο τα ειχα ανοιχτα ειχαν καποια συμμετοχη,ουτε βλεπω που τα εκλεισα να γινεται κατι...

Αυτό που έγινε σε συμφέρει εσένα;  Που ήταν το λάθος;

• Thanks 1

12 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αυτό που έγινε σε συμφέρει εσένα;  Που ήταν το λάθος;

εγινε σουσουρο εδω και 10 μερες,τα εχουμε γραψει και εδω...ασε...μου δημιουργησε προβλημα μαλλον ο ΘΑΛΗΣ και δεν δεχοταν-προωθούσε το αιτημα της ΕΛΠΕ στον ΔΕΔΔΗΕ για λαθος μετρησεις,ειχε κρατημενες λαθος ενδειξεις στο συστημα,τεσπα εν τελει αναγκαστηκα να δεχτω 25 μερες μετα καινουργιες ενδειξεις για να λυθει το θεμα...το αν με συμφερει,μαλλον οχι ακριβως,γιατι θα φυγω με καμια 300αρια KWh παραπανω απο τον Ηρων και δεν ξερω πως θα με τιμολογησουν στον τελικο που θα βγαλουν για τις ημερες παραμονης που ανεφερα...

βεβαια θα ειμαι καλα μετα στην ΕΛΠΕ τον πρωτο καιρο με τα δωρα που πηρα...ειδωμεν

2 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Volton ποσες μερες κανατε να πατε; Μπαινω στην 4η εργασιμη..

Πηγαινε στις  πισω σελιδες..  Να δεις....Απο 3-10 μερες...

20 λεπτά πριν, lacta13 είπε

εγινε σουσουρο εδω και 10 μερες,τα εχουμε γραψει και εδω...ασε...μου δημιουργησε προβλημα μαλλον ο ΘΑΛΗΣ και δεν δεχοταν-προωθούσε το αιτημα της ΕΛΠΕ στον ΔΕΔΔΗΕ για λαθος μετρησεις,ειχε κρατημενες λαθος ενδειξεις στο συστημα,τεσπα εν τελει αναγκαστηκα να δεχτω 25 μερες μετα καινουργιες ενδειξεις για να λυθει το θεμα...το αν με συμφερει,μαλλον οχι ακριβως,γιατι θα φυγω με καμια 300αρια KWh παραπανω απο τον Ηρων και δεν ξερω πως θα με τιμολογησουν στον τελικο που θα βγαλουν για τις ημερες παραμονης που ανεφερα...

βεβαια θα ειμαι καλα μετα στην ΕΛΠΕ τον πρωτο καιρο με τα δωρα που πηρα...ειδωμεν

Οι ενδειξεις ειχαν το θεμα... Ηταν διαφορετικες...

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...