Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, doomnx είπε

Το είχε αφαιρέσει, τώρα το ξαναέβαλε;

Ναι μίλησα και γω μαζί τους ισχύει για νέους πελάτες , δεν λέει μέχρι ποτέ ισχύει.

• Like 2
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 26/1/2024 στις 10:17 ΠΜ, messinia3 είπε

Δες πότε καταχωρήθηκαν οι μετρήσεις σου στο  ΔΕΔΔΗΕ.Απο τότε ξεκινάει η εκπροσώπηση σου στον Ηρων.Η εφαρμογή του αργεί λίγο να συγχρονίσει.Κι εγώ περιμένω να φανει από 23/01 για να έχω έτοιμη τη βεβαίωση εκπροσώπησης για την επόμενη τράμπα.

Στην elpe θα τιμολογηθεις μέχρι την ημέρα αλλαγής. Ζήτα τελικό μέσω myrae αν θες να επιστρέψεις μετά εκεί.

Φάε πρώτα το 50αρικο στον Ήρωνα (υπολόγισε το στο περίπου) και κοντά στη λήξη του κάνε την επόμενη τράμπα.

Προσωπικά δεν αφήνω πιστωτικά, εξαντλω τα δωρα και μετά αλλαγή παροχου.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, για να είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα σωστά...

Με το που λάβω ενημέρωση από τον ΗΡΩΝ ότι εκπροσωπούμαι πλέον από αυτόν θα ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης για να μπορώ να φύγω μόλις θελήσω χωρίς να περιμένω να βγει λογαριασμός;

"Στην elpe θα τιμολογηθεις μέχρι την ημέρα αλλαγής. Ζήτα τελικό μέσω myrae αν θες να επιστρέψεις μετά εκεί." Αυτό δεν το έπιασα για να είμαι ειλικρινής, ναι έχω πρόθεση να επιστρέψω αλλά γιατί να ζητήσω τελικό μέσω myrae;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gianniz είπε

Με το που λάβω ενημέρωση από τον ΗΡΩΝ ότι εκπροσωπούμαι πλέον από αυτόν θα ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης για να μπορώ να φύγω μόλις θελήσω χωρίς να περιμένω να βγει λογαριασμός;

το κάνεις απο το myheron->αιτήματα->βεβαίωση

2 λεπτά πριν, Gianniz είπε

Αυτό δεν το έπιασα για να είμαι ειλικρινής, ναι έχω πρόθεση να επιστρέψω αλλά γιατί να ζητήσω τελικό μέσω myrae;

παίζει ρόλο στο να σε δουν οτι έφυγες στη μηχανογράφηση και όχι υφιστάμενο πελάτη αλλιώς κολλά

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

το κάνεις απο το myheron->αιτήματα->βεβαίωση

παίζει ρόλο στο να σε δουν οτι έφυγες στη μηχανογράφηση και όχι υφιστάμενο πελάτη αλλιώς κολλά

ευχαριστώ, οπότε στη myrae ανοίγω αίτημα και ζητάω έκδοση τελικού λογαριασμού από elpedison; υπάρχει κάποια άλλη λεπτομέρεια που χρειάζεται να προσέξω;

επίσης είναι εύκαιρο μήπως το link του ΔΕΔΗΕ για τον έλεγχο της εκπροσώπησης γιατί πήγαινα στο pinned μήνυμα για να το βρω και τώρα δεν το εντοπίζω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Gianniz είπε

ευχαριστώ, οπότε στη myrae ανοίγω αίτημα και ζητάω έκδοση τελικού λογαριασμού από elpedison; υπάρχει κάποια άλλη λεπτομέρεια που χρειάζεται να προσέξω;

επίσης είναι εύκαιρο μήπως το link του ΔΕΔΗΕ για τον έλεγχο της εκπροσώπησης γιατί πήγαινα στο pinned μήνυμα για να το βρω και τώρα δεν το εντοπίζω.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60076211

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Gianniz είπε

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, για να είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα σωστά...

"Στην elpe θα τιμολογηθεις μέχρι την ημέρα αλλαγής. Ζήτα τελικό μέσω myrae αν θες να επιστρέψεις μετά εκεί." Αυτό δεν το έπιασα για να είμαι ειλικρινής, ναι έχω πρόθεση να επιστρέψω αλλά γιατί να ζητήσω τελικό μέσω myrae;

Σωστά στο πρώτο,ζητάς βεβαίωση γιατί ο λογαριασμός θα αργήσει.

Myrae με αίτημα για τελικό λογαριασμό για να επισπεύσεις την έκδοση του και να μη φαίνεται ενεργή η παροχή σου όταν θελήσεις να επιστρέψεις elpe.(αν αυτό είναι πολύ σύντομα)

Ελπίζω να τα ξεκαθάρισες τώρα 😊

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα το πρώτο εγκεφαλικό ήρθε, για 2886 kwh μηνιαια κατανάλωση προκύπτει κόστος (αφαίρεσα ΦΠΑ, Δήμο, ΕΡΤ και προσθεσα την κρατική επιδότηση) 530 ευρώ ΗΤΟΙ 0.176 ανά κιλοβατώρα. 

• Sad 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, operPanayotis11 είπε

Εμένα το πρώτο εγκεφαλικό ήρθε, για 2886 kwh μηνιαια κατανάλωση προκύπτει κόστος (αφαίρεσα ΦΠΑ, Δήμο, ΕΡΤ και προσθεσα την κρατική επιδότηση) 530 ευρώ ΗΤΟΙ 0.176 ανά κιλοβατώρα. 

δεν λένε τίποτα απολύτως τα νούμερα που έθεσες

αν πιστεύεις οτι έκανε ο πάροχος κάπου συγκεκριμένα λάθος ανεβάζεις λογαριασμό

Μόλις τώρα, panosena είπε

Γιατί τόσο μεγάλη κατανάλωση;

δεν αφορά το παρών νήμα

Μόλις τώρα, panosena είπε

Ελπεντισον; ΔΕΗ;

στη ΦΑ , μάλλον θα ξέμεινε σε φαρμάκι το Δεκέμβρη και τον δάγκωσαν με 0,22 ή 0,24 αρχικής χωρις συνέπεια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, katsios2010 είπε

Προς εμπειρους: φευγοντας απο ελπε και ηρων με πιστωτικο υπολοιπο, αυτο μας υποδεχεται στην επομενη επιστροφή μας;

υποδεχεται

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικα, στελνουν εντυπο λογαριασμο? Αφορα επιχειρηση για να ξερω να τον εκτυπωσω για να το δωσουμε λογιστη. Στο MyProtergia ειναι ανενεργο το ebill. Ο λογαριασμος εκδοθηκε 15 Ιαν και μου εστειλαν μαιλ 23 να μπω να τον δω. Με ποια εταιρεια στελνουν λογαριασμους στην επαρχια? Να το ενεργοποιησω και απενεργοποιησω παλι μηπως? 

image.png.e7e6a3bdcf7319c75929148cc46c729d.png

Οσον αφορα την εκπτωση προμηθειας/συνεπειας, πρεπει να τους στελνω εγω μετρησεις? Πως δουλευει? 

Για περιοδο τιμολογησης 30/11-22/12 το εστειλαν στην ουσια 1 μηνα μετα. Τωρα θα εκδιδεται καθε 22 για περιοδο 23->22 του προηγουμενου μηνα?

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, korakios είπε

πάρε ΔΕΔΔΗΕ και ρώτα ημερομηνία εκπροσώπησης ,είτε άργησε η ΦΑ να στείλει ΔΕΔΔΗΕ ή καθυστέρησε ο ΔΕΔΔΗΕ να ολοκληρώσει ή και οι 2

κάναν τόσα χρόνια να το φτιάξουν το ρημάδι και δε λειτουργεί ? δοκίμασε στο store αν υπάρχει κάτι με αναζήτηση zenith , ίσως απλά ο σύνδεσμος είναι παλιός

αλλιώς επιστροφή στο τηλέφωνο και αναμονή

σε κάθε τελικό επιστρέφεται αυτόματα η εγγύηση

Τότε ποιος ο λόγος να βάζουμε πάγια εντολή εάν έχουμε σκοπό να φύγουμε στο μήνα αφού η εγγύηση επιστρέφεται στον τελικο;

Επεξ/σία από archiezulu
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...