Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, EchiDNA είπε

Η ελπέ βγάζει λογαριασμούς ή όποτε θυμηθεί;

Είμαι από 2/12 και δεν έχει βγει τίποτα ακόμα.

Υπομονή.. Έχει ξανά αναφερθεί πολλές φορές.. Κοίταξε πίσω σελίδες.. Όλες οι πάροχοι το κάνουν.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, EchiDNA said:

Η ελπέ βγάζει λογαριασμούς ή όποτε θυμηθεί;

Είμαι από 2/12 και δεν έχει βγει τίποτα ακόμα.

Mάλλον άργησε να ενημερωθούν συστεμικά πως είσαι πελάτης τους και προσπέρασες την τιμολόγηση του Δεκεμβρίου (έκδοση περίπου στις 10/1). Οπότε λογικά θα βγει λογαριασμός μέχρι τις 10/2.

Φυσικά όμως δε συνιστάται υπομονή... πάρε τηλέφωνο να βεβαιωθείς για τον κύκλο τιμολόγησης.

Κι αν δε βγάλουν λογαριασμό μέχρι 10/2, και πάλι δε συνιστάται υπομονή... αλλά ανοίγεις αίτημα στο myrae.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

35 λεπτά πριν, takoulou είπε

Υπομονή.. Έχει ξανά αναφερθεί πολλές φορές.. Κοίταξε πίσω σελίδες.. Όλες οι πάροχοι το κάνουν.. 

20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Mάλλον άργησε να ενημερωθούν συστεμικά πως είσαι πελάτης τους και προσπέρασες την τιμολόγηση του Δεκεμβρίου (έκδοση περίπου στις 10/1). Οπότε λογικά θα βγει λογαριασμός μέχρι τις 10/2.

Φυσικά όμως δε συνιστάται υπομονή... πάρε τηλέφωνο να βεβαιωθείς για τον κύκλο τιμολόγησης.

Κι αν δε βγάλουν λογαριασμό μέχρι 10/2, και πάλι δε συνιστάται υπομονή... αλλά ανοίγεις αίτημα στο myrae.

Μου έδινε παράθυρο για καταχώρηση μετρήσεων έως 21/1, αν λέει κάτι αυτό.

11 λεπτά πριν, EchiDNA είπε

Μου έδινε παράθυρο για καταχώρηση μετρήσεων έως 21/1, αν λέει κάτι αυτό.

άρα αρχές του μήνα θα βγάλει , αν και επικοινώνησε πρώτα να δεις τι παίζει

υπάρχει περίπτωση να έχει βγει ήδη απλά να μη φαίνεται στο myelpedison ακόμα

On 26/01/2024 at 13:04, Captain_AMeAKA said:

Καλημέρα έλαβα πριν λίγο τηλ απο volton για αντιπροσφορά ακόμα έναν μήνα δωρεάν ρεύμα με 500kw για να μη πάω elpe. Εννοείται δεν δέχτηκα αλλά το αναφέρω εδώ για να ξέρετε τι παίζει.

Συμπληρωσες μηνα σε βολτον ή την εκανες νωριτερα;

Στις 28/1/2024 στις 3:42 ΜΜ, panosena είπε

Εδώ έχω φτιάξει και το δικό μου υπολογιστή φτηνότερου τιμολογίου, βάζετε κιλοβατώρες (μηνιαία κατανάλωση) μέρας και νύχτας και ισχύ και σας τα υπολογίζει. Σαν το εξέλ του Doomnx.
Δεν κατεβάζετε τίποτα.

Πρώτο αριστερά το φτηνότερο, δεύτερο το δεύτερο πιο φτηνό κλπ (με βάση το 'Μηνιαίο σύνολο', όχι το 'Μηνιαίο σύνολο με δώρα')
https://turquoise-laurella-33.tiiny.site/

Πολύ καλή δουλειά. 

Διόρθωσε μόνο το λινκ για την ελπε. Οδηγεί στον Ηρων 

• Like 2
  • Thanks 1

Τα σταθερά κάθε πότε αλλάζουν για νέους συνδρομητές; Είμαι στη φάση να υπογράψω αλλα σκέφτομαι αν έχει νόημα να το αφήσω για 01/02 μήπως κάνουν τότε reset και εφόσον η τάση είναι καθοδική;

Το ίδιο και με ΔΕΗ. Έχουν 50 ευρώ μέχρι τέλος του μήνα. Ξέρουμε πότε έρχονται ενημερώσεις για προωθητικές;

7 ώρες πριν, ANTONIOS67 είπε

Καλημερα ελαβα και εγω τον 1ο λογαριασμο εκδοση 18/1 ληξη 10/2 με δικες μου μετρησεις 650kw καταναλωση (Επαγγελματικο)

Μπηκαν τα -100 δωρο αλλα ταυτοχρονα ενεργοποιηθηκε η εγγυηση +100 ευρω αν και ειναι ο πρωτος λογαριασμος ,οποτε δωρο αδωρο σε αυτη την φαση .

η ερωτηση ειναι αφου ενεργοποιησα την παγια την ιδια μερα που εκδοθηκε ο λογαριαμοσ θα ακολουθησει νεος διορθωτικος η οχι ?

Απο 22/1 εχω μετακομισει σε Volton αν αυτο εχει σημασια...

Ναι θα εκδοθεί καινούργιος μετά την πάγια εντολή, σύμφωνα με όσα έχουν πει παλιότερα μέλη. Πάρε κ ένα τηλ στο λογιστήριο.

9 ώρες πριν, madrivermadonus είπε

αν κρύβει κάποια παγίδα. επίσης δεν έχει μπει στο excel και αναρρωτήθηκα.

Όλα είναι στο εξελ παιδιά 

3 ώρες πριν, tryfos είπε

Επίσης κάνω ως πρόταση για τα excel να αναφέρεται ποιοι πάροχοι έχουν δυνατότητα να ενεργοποιείς πάγια μέσω του site τους και όχι μέσω τραπέζης. Αν γίνει μέσω τραπέζης υπάρχουν χρεώσεις και σε ετήσιο ορίζοντα αθροίζονται. Προσωπικά δεν θέλω να δίνω ούτε 1 λεπτό στις τράπεζες, ιδίως για να...πληρώσω. Ξέρω ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το παρακάμψεις αυτό (πάγια σε μηδενικό λογαριασμό εξόφληση κανονικά πριν τη λήξη) αλλά καλό θα ήταν υπάρχει και αυτή η πληροφορία.

Το δικό μου εξελ συγκρίνει τιμές χωρίς πάγια εντολή και χωρίς e-bill, με εξαίρεση το myHome Online στο οποίο είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει το συμβόλαιο.

• Like 1

16 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Τα σταθερά κάθε πότε αλλάζουν για νέους συνδρομητές;

δεν αλλάζουν εκτός αν κάνουν τροποποίηση και όχι πριν το 6μηνο

αν εννοείς κάτι άλλο πες μιας και δεν σε πολυκατάλαβα

μάλλον εννοείς κάθε πότε βγαίνουν νέα κτλ , άγνωστο είναι η σωστή απάντηση , δεν υπάρχει στο περίπου ή συνήθως όπως έχει δείξει η φάση μέχρι τώρα

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, bilham είπε

Σε άλλα νέα η Ζενίθ παρατείνει το δώρο των 60€ (10€ Χ 6 μήνες) μέχρι 2/2/24 για τα κίτρινα προγράμματα choice & special. 

Ίσως δοθεί και νέα παράταση...

Το είχε αφαιρέσει, τώρα το ξαναέβαλε;

• Like 1

40 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Το ίδιο και με ΔΕΗ. Έχουν 50 ευρώ μέχρι τέλος του μήνα. Ξέρουμε πότε έρχονται ενημερώσεις για προωθητικές;

Αυτό είναι στο αέριο 

15 λεπτά πριν, korakios είπε

το έχει στο site πάντως και το κράτησα στο excel

Το είχε βγάλει από το site και τώρα το ξαναέβαλε με την ένδειξη ότι θα αποδοθεί τμηματικά...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...