Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θα πρέπει να δεις όμως πότε ξεκίνησε η εκπροσωπήσει σου στον Δεδδηε στον πάροχο σου  την Ημερομηνία,  τις ενδείξεις...  Άρα μέχρι εκείνο το διάστημα 9/2/2024  να είσαι στο πλαίσιο με τις 500 κιλοβατώρες.. 

15-1-2024 ξεκίνησε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 ώρες πριν, liakjim είπε

Το 60άρι της elpe ισχύει για μέχρι τέλη Ιαν ή συνεχίζει ή δεν ξέρουμε;

edit Οκ, είναι μέχρι 31/1 https://www.elpedison.gr/Uploads/Documents/133103/60€ Δωροκάρτα Edenred.pdf

στο τηλέφωνο μου είπαν ότι και φεβρουάριο θα παίξει

• Thanks 1

Καλησπέρα έχω την εξής απορία που κατά πάσα πιθανότητα έχει απαντηθεί. Κάνω συμβόλαιο στις 16/1/24 με το ΦΑ δηλώνω kWH image.png.048d04677450cc438b1d644b1c2b5a90.png  άρα (διορθώστε με αν κάνω λάθος) η υποχρέωση μου απέναντι στην Δεη είναι η παραπάνω μέτρηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η περίοδος κατανάλωσης είναι αυτή image.png.0a0b38e372767165d62bddf981ae9cb8.pngκαι όχι 20/11/24 με 16/1/2024 που έγινε το συμβόλαιο;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

1 λεπτό πριν, jmoute είπε

Καλησπέρα έχω την εξής απορία που κατά πάσα πιθανότητα έχει απαντηθεί. Κάνω συμβόλαιο στις 16/1/24 με το ΦΑ δηλώνω kWH image.png.048d04677450cc438b1d644b1c2b5a90.png  άρα (διορθώστε με αν κάνω λάθος) η υποχρέωση μου απέναντι στην Δεη είναι η παραπάνω μέτρηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η περίοδος κατανάλωσης είναι αυτή image.png.0a0b38e372767165d62bddf981ae9cb8.pngκαι όχι 20/11/24 με 16/1/2024 που έγινε το συμβόλαιο;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

πάρε ΔΕΔΔΗΕ και ρώτα ημερομηνία εκπροσώπησης ,είτε άργησε η ΦΑ να στείλει ΔΕΔΔΗΕ ή καθυστέρησε ο ΔΕΔΔΗΕ να ολοκληρώσει ή και οι 2

2 ώρες πριν, famas είπε

Γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο δίνουμε καταμέτρηση ΖΕΝΙΘ για ρεύμα; Το app που προτείνει τη σελίδα είναι παλιό δεν μπορεί να εγκατασταθεί.

κάναν τόσα χρόνια να το φτιάξουν το ρημάδι και δε λειτουργεί ? δοκίμασε στο store αν υπάρχει κάτι με αναζήτηση zenith , ίσως απλά ο σύνδεσμος είναι παλιός

αλλιώς επιστροφή στο τηλέφωνο και αναμονή

53 λεπτά πριν, archiezulu είπε

το θέμα είναι μόλις εκδοθεί ο τελικός από volton να περάσω τον κωδικό πληρωμής για πάγια εντολή να μου επιστραφεί η εγγύηση , αλλά με διορθωτικό λογαριασμό η πίστωση  θα γίνει η επιστροφή της εγγύησης;

σε κάθε τελικό επιστρέφεται αυτόματα η εγγύηση

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να πάω και το επαγγελματικό σε Ήρωνα για τα 50. Ισχύει το 50άρικο σε όλα τα προγράμματα και στα επαγγελματικά (Γ21); Βλέπω στο excel ότι δεν αναφέρεται πχ. για το Basic Business Small.

Επίσης ασχέτως του 50άρικο για πολύ μικρή κατανάλωση (<=100), λογικά δεν πρέπει αυτόματα να αποκλείσω όσα έχουν πάγιο;

Επεξ/σία από tryfos
  • Like 1

4 ώρες πριν, gkaram είπε

Έχω κάνει αίτημα στη βολτον από 8.1.2024 αυτοί το προώθησαν αλλά όταν τους πήρα πριν 4 μέρες δεν με βλέπουν ακόμα στο συστημα. Δεδηε που μίλησα σήμερα λένε πως  από 12.1.2024 είμαι βόλτον. Τελικά ούτε οι ίδιοι εκεί στην εταιρία δεν ξέρουν τι γίνεται...  Ο μήνας για το δωρεαν ρευμα θα ισχύει μέχρι 12.2;;; Η Ελπέντισον που είδα  στο myelpedison την παροχή την βλέπει ενεργή... 

κάναμε αίτημα και μπήκαμε ίδες ημ/νιες. Θα έλεγα να τους κάνεις αίτημα στη Myrae

Μόλις τώρα, tryfos είπε

Σκέφτομαι να πάω και το επαγγελματικό σε Ήρωνα για τα 50. Ισχύει το 50άρικο σε όλα τα προγράμματα και στα επαγγελματικά (Γ21); Βλέπω στο excel ότι δεν αναφέρεται πχ. για το Basic Business Small.

δε δίνει στα πράσινα 50ρικο

• Thanks 1

16 λεπτά πριν, korakios είπε

πάρε ΔΕΔΔΗΕ και ρώτα ημερομηνία εκπροσώπησης ,είτε άργησε η ΦΑ να στείλει ΔΕΔΔΗΕ ή καθυστέρησε ο ΔΕΔΔΗΕ να ολοκληρώσει ή και οι 2

κάναν τόσα χρόνια να το φτιάξουν το ρημάδι και δε λειτουργεί ? δοκίμασε στο store αν υπάρχει κάτι με αναζήτηση zenith , ίσως απλά ο σύνδεσμος είναι παλιός

αλλιώς επιστροφή στο τηλέφωνο και αναμονή

σε κάθε τελικό επιστρέφεται αυτόματα η εγγύηση

Γιατί όμως μου λένε ότι δεν μπορώ να στείλω ενδείξεις στον πρώτο λογαριασμό 

5 λεπτά πριν, korakios είπε

δε δίνει στα πράσινα 50ρικο

Οκ, επίσης να αναφέρω ότι στα σταθερά Γ21 επαγγελματικά έχει μάλλον ξεμείνει στο Bright της ελπε το 100άρικο, που απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν ισχύει πλέον (60).

• Like 1

10 λεπτά πριν, tryfos είπε

Οκ, επίσης να αναφέρω ότι στα σταθερά Γ21 επαγγελματικά έχει μάλλον ξεμείνει στο Bright της ελπε το 100άρικο, που απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν ισχύει πλέον (60).

fixed

11 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Γιατί όμως μου λένε ότι δεν μπορώ να στείλω ενδείξεις στον πρώτο λογαριασμό 

δεν ξέρω αλλά απο τη στιγμή που θα την κάνεις δε σε πολυαπασχολεί

το μόνο που θα είχα στο νου μου και ισχύει γενικότερα για τουρισμό είναι να μη βγει κανα έναντι ενδιάμεσα λόγω γνωστών καθυστερήσεων και χρεωθεί εγγύηση , άρα και θα έβαζα πάγια εντολή όπου γίνεται

• Thanks 1

13 λεπτά πριν, tryfos είπε

1 λεπτό πριν, korakios είπε

fixed

δεν ξέρω αλλά απο τη στιγμή που θα την κάνεις δε σε πολυαπασχολεί

το μόνο που θα είχα στο νου μου και ισχύει γενικότερα για τουρισμό είναι να μη βγει κανα έναντι ενδιάμεσα λόγω γνωστών καθυστερήσεων και χρεωθεί εγγύηση , άρα και θα έβαζα πάγια εντολή όπου γίνεται

Εάν κάνεις econtract Ήρων και το αφήσεις στη μέση λένε εάν θέλεις να επικοινωνήσουν μαζί σου για διεκπεραίωση, ίσως τότε μέσω τηλεφώνου να γίνει τι πράσινο με τα 50€

1 λεπτό πριν, archiezulu είπε

Εάν κάνεις econtract Ήρων και το αφήσεις στη μέση λένε εάν θέλεις να επικοινωνήσουν μαζί σου για διεκπεραίωση, ίσως τότε μέσω τηλεφώνου να γίνει τι πράσινο με τα 50€

Για τα 50 θα πάω και μόνο και για λίγο, αλλά βλέπω ότι και τα 2 κίτρινα Γ21 του Ηρωνα είναι φαρμάκι. 

1 λεπτό πριν, tryfos είπε

Στα πράσινα/κίτρινα επαγγελματικών τί ισχύει με τα πάγια; Τα ανεβάζουν/αλλάζουν κατά το δοκούν κάθε μήνα μέχρι 5€;

στα πράσινα μπορούν ανα μήνα αλλά μέχρι 5€ πάει μαξ και χλωμό να τα κατεβάσουν

στα κίτρινα ότι υπογράφεις είναι σταθερό για 6 μήνες

2 λεπτά πριν, archiezulu είπε

δεν το γνωρίζω , φυσικά ότι σου πουν απο τηλέφωνο δεν έχει κάποια σημασία , αν γράφει το πράσινο τα 50€ στους όρους ,κομπλέ

Μόλις τώρα, tryfos είπε

Για τα 50 θα πάω και μόνο και για λίγο, αλλά βλέπω ότι και τα 2 κίτρινα Γ21 του Ηρωνα είναι φαρμάκι. 

αφού δεν έχεις κατανάλωση άρα δε σε απασχολούν και οι τιμές

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, korakios είπε

αφού δεν έχεις κατανάλωση άρα δε σε απασχολούν και οι τιμές

Πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους...😁

10 λεπτά πριν, korakios είπε

στα πράσινα μπορούν ανα μήνα αλλά μέχρι 5€ πάει μαξ και χλωμό να τα κατεβάσουν

στα κίτρινα ότι υπογράφεις είναι σταθερό για 6 μήνες

Το παραπάνω είναι βέβαιο; Ειδικά για τα κίτρινα ρωτάω. Υποτίθεται είναι τα πιο τζογαδόρικα, οπότε μου κάνει εντύπωση ότι μένει το πάγιο σταθερό για τόσους μήνες.

Επίσης κάνω ως πρόταση για τα excel να αναφέρεται ποιοι πάροχοι έχουν δυνατότητα να ενεργοποιείς πάγια μέσω του site τους και όχι μέσω τραπέζης. Αν γίνει μέσω τραπέζης υπάρχουν χρεώσεις και σε ετήσιο ορίζοντα αθροίζονται. Προσωπικά δεν θέλω να δίνω ούτε 1 λεπτό στις τράπεζες, ιδίως για να...πληρώσω. Ξέρω ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το παρακάμψεις αυτό (πάγια σε μηδενικό λογαριασμό εξόφληση κανονικά πριν τη λήξη) αλλά καλό θα ήταν υπάρχει και αυτή η πληροφορία.

Επεξ/σία από tryfos

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...