Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει αίτημα στη βολτον από 8.1.2024 αυτοί το προώθησαν αλλά όταν τους πήρα πριν 4 μέρες δεν με βλέπουν ακόμα στο συστημα. Δεδηε που μίλησα σήμερα λένε πως  από 12.1.2024 είμαι βόλτον. Τελικά ούτε οι ίδιοι εκεί στην εταιρία δεν ξέρουν τι γίνεται...  Ο μήνας για το δωρεαν ρευμα θα ισχύει μέχρι 12.2;;; Η Ελπέντισον που είδα  στο myelpedison την παροχή την βλέπει ενεργή... 

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 27/1/2024 στις 8:24 ΜΜ, doomnx είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.d5c9d75c81293cbbd494d66c6ed5fc52.png

Έλαβα κι εγώ τον πρώτο μου λογαριασμό στην ΕΛΠΕ για το σταθερό πρόγραμμα! Καλύπτει μόνο μια μέρα μεν, αλλά μου πίστωσαν και τα 100 και όλα. Περίεργες χρεώσεις kWh στο Bright δεν έχουμε. 0,169 όπως έλεγε το συμβόλαιο 🤪

Καλημερα ελαβα και εγω τον 1ο λογαριασμο εκδοση 18/1 ληξη 10/2 με δικες μου μετρησεις 650kw καταναλωση (Επαγγελματικο)

Μπηκαν τα -100 δωρο αλλα ταυτοχρονα ενεργοποιηθηκε η εγγυηση +100 ευρω αν και ειναι ο πρωτος λογαριασμος ,οποτε δωρο αδωρο σε αυτη την φαση .

η ερωτηση ειναι αφου ενεργοποιησα την παγια την ιδια μερα που εκδοθηκε ο λογαριαμοσ θα ακολουθησει νεος διορθωτικος η οχι ?

Απο 22/1 εχω μετακομισει σε Volton αν αυτο εχει σημασια...

Δημοσ.

Οσοι πηγαμε volton θα χρεωθουμε το μηνα απο τοτε που λεει ο δεδηε οτι μπηκαμε και ασχετα αν το επιβεβαιωσαν τωρα

Οποτε οι 500kw μετρανε απο 10/1 πχ

Στην παλια εταιρια μας περιμενουμε τον τελικο για να πληρωσουμε 

Πχ ημουν ελπε με 100ε δωρο και μου ηρθε λογαριαμος 60 με εγγυηση 50. (Αν παω και τον πληρωσω θα εχω - μετα στον τελικο)

Τωρα περμενουμε να δουμε ποτε θα συμπληρωσουμε 500 kw και την κανουμε για τον επομενο που θα δωσει δωρο

Τα εξηγω ωραια?

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 minutes ago, adi32 said:

Οσοι πηγαμε volton θα χρεωθουμε το μηνα απο τοτε που λεει ο δεδηε οτι μπηκαμε και ασχετα αν το επιβεβαιωσαν τωρα

Οποτε οι 500kw μετρανε απο 10/1 πχ

Στην παλια εταιρια μας περιμενουμε τον τελικο για να πληρωσουμε 

Πχ ημουν ελπε με 100ε δωρο και μου ηρθε λογαριαμος 60 με εγγυηση 50. (Αν παω και τον πληρωσω θα εχω - μετα στον τελικο)

Τωρα περμενουμε να δουμε ποτε θα συμπληρωσουμε 500 kw και την κανουμε για τον επομενο που θα δωσει δωρο

Τα εξηγω ωραια?

Λογικα ναι. Οταν γυρισεις ελπε θα υπαρχει το -50 ή χανεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, panosena είπε

Εδώ έχω φτιάξει και το δικό μου υπολογιστή φτηνότερου τιμολογίου, βάζετε κιλοβατώρες (μηνιαία κατανάλωση) μέρας και νύχτας και ισχύ και σας τα υπολογίζει. Σαν το εξέλ του Doomnx.
Δεν κατεβάζετε τίποτα.

Πρώτο αριστερά το φτηνότερο, δεύτερο το δεύτερο πιο φτηνό κλπ (με βάση το 'Μηνιαίο σύνολο', όχι το 'Μηνιαίο σύνολο με δώρα')
https://turquoise-laurella-33.tiiny.site/

Ωραία δουλειά μπράβο, αλλά...

ΤΕΑm-1 (προηγούμενου μήνα, Δεκεμβρίου 2023) = 545.   Τι είναι αυτό;;

Επίσης το nrg ειδικό είναι πράσινο όχι κίτρινο... Δες λίγο τα χρώματα υπάρχουν λάθη

11 ώρες πριν, frost_jk είπε

Μια ερώτηση διότι μπερδεύτηκα με το σημερινό λογαριασμό που εξέδωσε η NRG.
Μπήκα αυτόματα στο πράσινο τιμολόγιο τους όντας ήδη πελάτης περιμένοντας να δω πως θα κινηθεί η φάση με τους παρόχους. Η πληρωμές μου γίνονται πάντοτε με πάγια εντολή οπότε δεν καθυστερούνται ποτέ οι λογαριασμοί.
Για ποιο λόγο ο Ιανουάριος χρεώθηκε με 0,216 αντί για το 0,141  που αναγράφουν?

image.jpeg.f69d4df1d217fd72d2873ab755b8bc99.jpeg

Σε λογαριασμούς με συνέπεια πρώτα πληρώνεις και μετά παίρνεις την έκπτωση με την οποία κατεβαίνει στα 0,141

Επεξ/σία από bilham
  • Thanks 2
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο δίνουμε καταμέτρηση ΖΕΝΙΘ για ρεύμα; Το app που προτείνει τη σελίδα είναι παλιό δεν μπορεί να εγκατασταθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Ερωρηση: για το 500αρι kw της volton, ξεκινουν να μετρούν οι μέρες απο την στιγμή της αίτησης, της εντολης στην ΔΕΔΔΗΕ απο την volton ή απο την ολοκλήρωση της αλλαγής του παροχου? 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Ερωρηση: για το 500αρι kw της volton, ξεκινουν να μετρούν οι μέρες απο την στιγμή της αίτησης, της εντολης στην ΔΕΔΔΗΕ απο την volton ή απο την ολοκλήρωση της αλλαγής του παροχου? 

Μάλλον από την αλλαγή που έχει γίνει στον Δεδδηε.. Με τις μετρήσεις που έχει γίνει αυτή η αλλαγή για την ολοκλήρωση της... 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Στον τελικό που πήρες από την προηγούμενη εταιρεία μέχρι πότε λέει ότι ήταν η περίοδος χρέωσης ; Εμένα στη βολτον μου λένε ότι ο πρώτος λογαριασμός θα εκδοθεί με καταμέτρηση από τον δεδηε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Στον τελικό που πήρες από την προηγούμενη εταιρεία μέχρι πότε λέει ότι ήταν η περίοδος χρέωσης ; Εμένα στη βολτον μου λένε ότι ο πρώτος λογαριασμός θα εκδοθεί με καταμέτρηση από τον δεδηε 

Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Δεδδηε πότε έγινε η αλλαγή.. Και με ποιες ενδείξεις.. Από εκεί γίνεται η αλλαγή.. Από εκεί ισχύει..

Και να μιλήσετε με τον πάροχο σας.. 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Δεδδηε πότε έγινε η αλλαγή.. Και με ποιες ενδείξεις.. Από εκεί γίνεται η αλλαγή.. Από εκεί ισχύει.. 

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί η volton μου λέει ότι ο πρώτος λογαριασμός θα εκδοθεί με μέτρηση από τον δεδηε και γιατί δεν μπορώ εγώ να τους στείλω ενδείξεις; μάλλον θα την κάνω για Ήρων θα δώσω ενδείξεις εγώ εκεί και θα αναγκάσουν να εκδώσουν τελικό με δικές μου ενδείξεις, το θέμα είναι μόλις εκδοθεί ο τελικός από volton να περάσω τον κωδικό πληρωμής για πάγια εντολή να μου επιστραφεί η εγγύηση , αλλά με διορθωτικό λογαριασμό η πίστωση  θα γίνει η επιστροφή της εγγύησης;

Επεξ/σία από archiezulu
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί η volton μου λέει ότι ο πρώτος λογαριασμός θα εκδοθεί με μέτρηση από τον δεδηε και γιατί δεν μπορώ εγώ να τους στείλω ενδείξεις; μάλλον θα την κάνω για Ήρων θα δώσω ενδείξεις εγώ εκεί και θα αναγκάσουν να εκδώσουν τελικό με δικές μου ενδείξεις, το θέμα είναι μόλις εκδοθεί ο τελικός από volton να περάσω τον κωδικό πληρωμής για πάγια εντολή να μου επιστραφεί η εγγύηση , αλλά με διορθωτικό λογαριασμό η πίστωση  θα γίνει η επιστροφή της εγγύησης;

Πότε είναι η κανονική  καταμέτρηση του Δεδδηε;  Μπορείς να την δώσεις και εσύ στο ενδιάμεσο δίμηνο που μπορείς να καταχωρήσεις εσύ  τις ενδείξεις.. Δές το.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, takoulou είπε

Πότε είναι η κανονική  καταμέτρηση του Δεδδηε;  Μπορείς να την δώσεις και εσύ στο ενδιάμεσο δίμηνο που μπορείς να καταχωρήσεις εσύ  τις ενδείξεις.. Δές το.. 

9-2-2024 είναι η επόμενη καταμετρηση από δεδηε να στείλω εγώ μετρήσεις στον δεδηε στις 5-2-24 πχ;

Επεξ/σία από archiezulu
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, archiezulu είπε

9-2-2024 είναι η επόμενη καταμετρηση από δεδηε 

Θα πρέπει να δεις όμως πότε ξεκίνησε η εκπροσωπήσει σου στον Δεδδηε στον πάροχο σου  την Ημερομηνία,  τις ενδείξεις...  Άρα μέχρι εκείνο το διάστημα 9/2/2024  να είσαι στο πλαίσιο με τις 500 κιλοβατώρες.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...