Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα,

Έχει αλλάξει κανείς στον Ήρωνα από το ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE HOME στο ΗΡΩΝ BASIC HOME (που έχει φθηνότερη τιμή Kwh), χωρίς να έχει πρόβλημα με τα 50 ευρώ του δώρου?

Ρώτησε τους στο τσατ αν σου πούνε δεν τα χάνεις κρατησε  screenshot και κάνε την αλλαγή. 

14 ώρες πριν, HAthinaia είπε

Καλησπέρα κι από εμένα παιδιά. Έχω φύγει από ΗΡΩΝ από τις 07/12 στη μία μου παροχή και από 11/12 στην άλλη μου παροχή. Ακόμα δεν έχει εκδοθεί τελικός λογαριασμός για καμία από τις δύο παροχές. Είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση;

Ίδια περίπτωση ίδιες ημερομηνίες τους εστειλα να το επισπεύσουν και μου απάντησαν ειμαστε στην διαδικασία έκδοσης λογαριασμού Εντωμεταξυ   έχουν περάσει ήδη 8 μέρες από τότε. 

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 ώρες πριν, doomnx είπε

Από 1η Φεβρουαρίου τίθεται σε εφαρμογή ο Διαμεσολαβητής της ΡΑΕ. Όταν δεν θα φτάνετε σε κάποια λύση με τον πάροχο, θα ζητάς να μεσολαβήσει. Στο τέλος απλά θα κάνει μια σύσταση, δεν θα μπορεί να επιβάλλει κάτι.

Αυτό μου θυμίζει την δική μου περίπτωση -δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει εδώ - όπου σε καραμπινατη εμπλοκή και ευθύνη του Διαχειριστή σε διακοπή ηλεκτροδότησης σε εξοχικό έχω πάει σε συνηγόρους, ΡΑΕ , υπουργείο και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Η σύσταση του συνηγόρου του καταναλωτή ήταν θετική αλλά όπως λες και για τον διαμεσολαβητή είναι απλά μια σύσταση. Μια τρύπα στο νερό.

Το κορυφαίο είναι η δικαιολογία του Συνηγόρου του Πολίτη ότι και το Υπουργείο και αυτοί δεν έχουν δικαιοδοσία επί της ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ διότι δεν είναι υπηρεσίες του Δημοσίου κλπ.!!!

Είμαστε για κλάματα.

Αν θέλεις και νομίζεις ότι μπορείς να ρίξεις μια ματιά πες μου να σου στείλω σε p.m. τα σχετικά να μην κουράζουμε και τον κόσμο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BigJim34 είπε

Το κορυφαίο είναι η δικαιολογία του Συνηγόρου του Πολίτη ότι και το Υπουργείο και αυτοί δεν έχουν δικαιοδοσία επί της ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ διότι δεν είναι υπηρεσίες του Δημοσίου κλπ.!!!

Είμαστε για κλάματα.

ούτε κατά ΡΑΕ γιατί είναι "ανεξάρτητη αρχή" , όμως για το υπουργείο μπορεί να επέμβουν όταν δεν απαντά ή όταν απαντάνε με ασάφειες . Φυσικά δεν μπορούν να υποχρεώσουν σε κάτι

Μόνο όσοι έχουν όρεξη/χρόνο και χρήμα να κινηθούν νομικά

Δημοσ.
15 ώρες πριν, doomnx είπε

Είναι θέμα εταιρείας σε ποιον θα στείλουν μετά από 1 μήνα και σε ποιον αμέσως, ΟΚ;

Σωστά...σε μένα π.χ. τον Δεκέμβριο έστειλαν δύο επιταγές Σκλαβενίτη σε τρεις μέρες στην Επαρχία με courier (νομίζω μέσω Befon.)

4 λεπτά πριν, korakios είπε

Μόνο όσοι έχουν όρεξη/χρόνο και χρήμα να κινηθούν νομικά

Θα το είχα ήδη κάνει αλλά το ποσό που διεκδικώ από τον ΔΕΔΔΗΕ είναι αστείο. Απορώ για την εμμονή τους ενώ ξέρουν πολύ καλά ότι λένε ψέματα και μπορώ να το αποδείξω αν το πάμε δικαστικά.

Μήπως πρέπει να αφήσω τις ντροπές και να το κάνω;

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Μήπως πρέπει να αφήσω τις ντροπές και να το κάνω;

ο καθένας κινείται όπως νομίζει , δεν έχω άποψη :)

Δημοσ.
18 ώρες πριν, B. E. M. είπε

αν γνωρίζει κάποιος, έκανα αίτημα στην ΕΛΠΕ για επιστροφή του πιστωτικού υπόλοιπου στο λογαριασμό μου. 
εχει λάβει κάποιος χρήματα με την ίδια διαδικασία;;

μέχρι στιγμής και εγώ δεν το έχω λάβει. αν και εδώ τα παιδιά αναφέρουν οτι καλό είναι για πολλούς λόγους να μην τα βγάζουμε, αλλα να τα τρώμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostakiss είπε

εγω που ειμαι και κοτ με πιανουν τα συγκεκριμενα της προσφορας?αξιζει να περιμενω εως 1/2 η δεν θα αλλαξει κατι δραματικο?

τωρα από βδομάδα λογικά για Φλεβάρη θα βγάλουν καινούρια προσφορά η ΕΛΠΕ τουλάχιστον...

Επεξ/σία από Greg29M
Δημοσ.

Είμαι elpe πράσινο εδώ και αρκετούς μήνες, λίγο που είδα είναι από τις πιο ακριβές στο πράσινο. Μου προτείνετε να πάω κάπου αλλού? Για ΔΕΗ πράσινο κοιτάω μήπως επιστρέψω μετά από χρόνια, παίζει τίποτα περίεργο ΔΕΗ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, gesiyi είπε

Για ΔΕΗ πράσινο κοιτάω μήπως επιστρέψω μετά από χρόνια, παίζει τίποτα περίεργο ΔΕΗ?

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα

4 λεπτά πριν, gesiyi είπε

Μου προτείνετε να πάω κάπου αλλού?

εξαρτάται αν θες τουρισμό ή όχι για τα δώρα

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Εξ όσων έχω καταλάβει, πλέον οι εταιρείες θα πρέπει να δεσμεύονται στα μπλε τιμολόγια για όλη την διάρκεια της σύμβασης, σωστά ;

Εαν ναι, όσοι έχουμε μπλε τι γίνεται, επικοινωνούμε με την εταιρεία και μας πληροφορεί σχετικά ;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

εξαρτάται αν θες τουρισμό ή όχι για τα δώρα

Για τουρισμό τι προτείνετε? Κοιτάω για Ηρων basic home δώρο 50 αλλά δεν μου το βγάζει σαν επιλογή στο shop για e-contract βγάζει μόνο τα κίτρινα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gesiyi είπε

Για τουρισμό τι προτείνετε? Κοιτάω για Ηρων basic home δώρο 50 αλλά δεν μου το βγάζει σαν επιλογή στο shop για e-contract βγάζει μόνο τα κίτρινα.

Προσφορές για τουρισμό :
1. 60€ δωροκάρτας απο επέδισον (+20€ έξτρα ,πληροφορίες στα φόρουμ)
2. 50€ με ηλεκτρονική αίτηση απο Ήρων (μέσω e-contract)
3. έως 500kw για τις πρώτες 30 μέρες απο Volton (αναλογικά , 16,66kw/ημέρα) - αναφέρονται προβλήματα στην ολοκλήρωση της αίτησης και λάθη καταχωρήσεων

τα βάζεις κάτω και κοιτάς τι σε συμφέρει

18 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εξ όσων έχω καταλάβει, πλέον οι εταιρείες θα πρέπει να δεσμεύονται στα μπλε τιμολόγια για όλη την διάρκεια της σύμβασης, σωστά ;

μόνο του Ήρων το ακριβό έχει τέτοιο όρο

στα άλλα είναι το κλασσικό 6μηνο νομοθετικά

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, το Ρεύμα MAXI Home Fixed της ΦΑ είναι μέχρι 31/01 διαβάζω σε αρκετά site, αλλά όχι στο δικό τους.

Γνωρίζει κανείς αν θα είναι διαθέσιμο και τον Φλεβάρη;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, killer_instinct είπε

Καλησπέρα, το Ρεύμα MAXI Home Fixed της ΦΑ είναι μέχρι 31/01 διαβάζω σε αρκετά site, αλλά όχι στο δικό τους.

Γνωρίζει κανείς αν θα είναι διαθέσιμο και τον Φλεβάρη;

κάνε αίτηση ηλεκτρονικά , καθυστέρησέ την ο ίδιος ή κάνε αίτημα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών

προσοχή μην υπογράψεις "άμεση εκπροσώπηση"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ έχω φτιάξει και το δικό μου υπολογιστή φτηνότερου τιμολογίου, βάζετε κιλοβατώρες (μηνιαία κατανάλωση) μέρας και νύχτας και ισχύ και σας τα υπολογίζει. Σαν το εξέλ του Doomnx.
Δεν κατεβάζετε τίποτα.

Πρώτο αριστερά το φτηνότερο, δεύτερο το δεύτερο πιο φτηνό κλπ (με βάση το 'Μηνιαίο σύνολο', όχι το 'Μηνιαίο σύνολο με δώρα')
https://turquoise-laurella-33.tiiny.site/

Επεξ/σία από panosena
  • Like 16
  • Thanks 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...