Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, korakios είπε

ο οποίος δεν είναι σε spoiler 😛

αλλά , κάτσε , πως και σταθερό ????

Fixed 😅

Σταθερό γιατί αυτό το σπίτι δεν έχει κατανάλωση και μόνο με 3 € πάγιο (αντί 5 του Smart) και 100 € δώρο έβγαινε φθηνότερο στο χρόνο. Θα κάνω 4 μήνες να δω θετικό πρόσημο στο λογαριασμό ενώ για όλο το χρόνο θα πληρώσω περίπου 220 € με τα δημοτικά τέλη. Βέβαια θα μου πεις θα μπορούσα να πάρω 50 ευρώ ακόμα από ΗΡΩΝ και ίσως να ξαναγυρίζα σε 6 μήνες, θα δω. Σε 5 μήνες θα έχει ρήτρα 40 ευρώ να φύγω. Αν υπάρχει καμία καλή προσφορά το σπάω.

@korakios αν και...

Spoiler

image.png.0a7ff921164d02766659bf9ccb7f7b77.png

Στις 26/1/2024 στις 10:22 ΠΜ, GEORGES81 είπε

να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά η ραε τί ρόλο βαράει? του ταχυδρόμου μηνυμάτων? έχω κάνει μια αναφορά κ πέρα απο την επικοινωνία με τον πάροχο δέν βλέπω να κάνει κάτι περαιτέρω. Δέν υπάρχει εποπτική αρχή να στείλω μια αναφορά να εξεταστεί το ζήτημα?

Από 1η Φεβρουαρίου τίθεται σε εφαρμογή ο Διαμεσολαβητής της ΡΑΕ. Όταν δεν θα φτάνετε σε κάποια λύση με τον πάροχο, θα ζητάς να μεσολαβήσει. Στο τέλος απλά θα κάνει μια σύσταση, δεν θα μπορεί να επιβάλλει κάτι.

22 ώρες πριν, Demetroula είπε

Τελικά ο  εκπρόσωπος του ΗΡΩΝ είπε  ότι ή διαδικασία εκπροσώπισης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, δεν φαίνεται ενεργή η παροχή σε αυτούς. Στο site του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει αλλάξει το τελικό ψηφίο, αλλά στο τηλέφωνο(ΔΕΔΔΗΕ)  μου είπαν ότι βλέπουν ότι έχει γίνει αλλαγή.
(Ουφ αν δω ότι από αυτή την ιστορία καταλήξω να πληρώνω περισσότερα, θα τρέξω για μπλουά.)

Έτσι γίνεται πάντα. Θεώρησε δεδομένο ότι είσαι στον ΗΡΩΝ από την ημερομηνία που σου είπαν, απλά ο ΗΡΩΝ μπορεί να το δει και μια βδομάδα μετά στο σύστημά του.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, sosias είπε

κορακιος και doom γιατί στα φύλλα σας δεν βάζετε κανονικές τιμές αυτές ςπου ανακοίνωσαν οι πάροχοι για τον Ιανουάριο στα πράσινα τουλάχιστον ; 

Εκεί είναι οι τιμές για όποιον θέλει να τις δει.

• Moderators
Στις 26/1/2024 στις 12:41 ΜΜ, doomnx είπε

Λίγες σελίδες πιο πίσω έγραψα ότι πήρα τις διατακτικές Σκλαβενίτη από BEFON μετά από 15 μέρες.

Δεν είναι κάτι standard. Κάποιες εταιρείες περιμένουν να κλείσεις μήνα, ειδικά αν δεν έχεις κάνει σταθερό πρόγραμμα.

Απο befon ειναι και το 30 ημερες. Αρα πως ειναι θεμα εταιριας; Αφου ειναι η ιδια εταιρια. Ή θες να πεις οτι befon υπαρχουν πολλες; :) 

6 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Απο befon ειναι και το 30 ημερες. Αρα πως ειναι θεμα εταιριας; Αφου ειναι η ιδια εταιρια. Ή θες να πεις οτι befon υπαρχουν πολλες; :) 

Είναι θέμα εταιρείας σε ποιον θα στείλουν μετά από 1 μήνα και σε ποιον αμέσως, ΟΚ; 

Καλησπέρα παιδιά,

Να ευχαριστήσω και εγώ τον @korakios και όλα τα παιδία του thread που βοηθάει ο ένας τον άλλο.

Έκανα την αλλαγή στην volton την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα Δευτέρα 22/1 υπέγραψα για 2 παροχές, η μια μεταφέρθηκε προχθές και η άλλη δεν φαίνεται να έχει μεταφερθεί ακόμα (μάλλον από Δευτέρα). Έχω 2 ερωτήσεις για να καταλάβω καλύτερα πως δουλεύει το πράγμα:

1. Ξεκινάω να μετράω τις 30 ημέρες από την ημέρα που υπέγραψα (δηλαδή την Δευτέρα 22/1) ή από προχθές 25/1 που εμφανίζεται στον ΔΕΔΔΗΕ;

2. Οι μετρήσεις που δηλώθηκαν στον προηγούμενο πάροχο (elpedison) είναι αυτές που δήλωσα εγώ τη Δευτέρα. Άρα  φαντάζομαι ότι ακόμα και αν ξεκινήσω να είμαι πελάτης από προχθές η κατανάλωση που έχω από Δευτέρα θα χρεωθεί στον νέο πάροχο αφού η elpedison έχει ώς τελικές ενδείξεις τις δικές μου, σωστά;

• Like 1

Καλησπέρα κι από εμένα παιδιά. Έχω φύγει από ΗΡΩΝ από τις 07/12 στη μία μου παροχή και από 11/12 στην άλλη μου παροχή. Ακόμα δεν έχει εκδοθεί τελικός λογαριασμός για καμία από τις δύο παροχές. Είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση;

• Like 2

5 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Να ευχαριστήσω και εγώ τον @korakios και όλα τα παιδία του thread που βοηθάει ο ένας τον άλλο.

Έκανα την αλλαγή στην volton την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα Δευτέρα 22/1 υπέγραψα για 2 παροχές, η μια μεταφέρθηκε προχθές και η άλλη δεν φαίνεται να έχει μεταφερθεί ακόμα (μάλλον από Δευτέρα). Έχω 2 ερωτήσεις για να καταλάβω καλύτερα πως δουλεύει το πράγμα:

1. Ξεκινάω να μετράω τις 30 ημέρες από την ημέρα που υπέγραψα (δηλαδή την Δευτέρα 22/1) ή από προχθές 25/1 που εμφανίζεται στον ΔΕΔΔΗΕ;

2. Οι μετρήσεις που δηλώθηκαν στον προηγούμενο πάροχο (elpedison) είναι αυτές που δήλωσα εγώ τη Δευτέρα. Άρα  φαντάζομαι ότι ακόμα και αν ξεκινήσω να είμαι πελάτης από προχθές η κατανάλωση που έχω από Δευτέρα θα χρεωθεί στον νέο πάροχο αφού η elpedison έχει ώς τελικές ενδείξεις τις δικές μου, σωστά;

Ξεκινάς να μετράς από τη μέρα που πήγε η αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ με τις kWh που δήλωσες στην αίτηση. Πάρε τηλ 800 400 4000 να σου πουν ακριβώς από πότε εκπροσωπείσαι.

• Like 1
  • Thanks 2

14 ώρες πριν, doomnx είπε

Από 1η Φεβρουαρίου τίθεται σε εφαρμογή ο Διαμεσολαβητής της ΡΑΕ. Όταν δεν θα φτάνετε σε κάποια λύση με τον πάροχο, θα ζητάς να μεσολαβήσει. Στο τέλος απλά θα κάνει μια σύσταση, δεν θα μπορεί να επιβάλλει κάτι.

ετσι θα κάνω κ αφού τελειώσω με συνήγορο κ διαμεσολαβητή θα στείλω τα στοιχεία στο υπουργείο εάν θέλουν να ασχοληθούν γιατί είναι ανεξέλεγκτοι μ φαίνεται κ κάνουν ότι θέλουν.

• Like 1

5 λεπτά πριν, kostakiss είπε

elpedison ειδικο τιμολογιο + τα δωρα , μετα τον 1 μηνα μπορεις να φυγεις? 

κίτρινο και πράσινο χωρίς ποινή πρόωρης αποχωρησης

στο μπλε ναι ποινή αποχώρησης...

15 ώρες πριν, doomnx είπε

@korakios αν και...

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.0a7ff921164d02766659bf9ccb7f7b77.png

ενδιαφέρον , στους όρους είναι το 10€/μήνα

12 ώρες πριν, HAthinaia είπε

Καλησπέρα κι από εμένα παιδιά. Έχω φύγει από ΗΡΩΝ από τις 07/12 στη μία μου παροχή και από 11/12 στην άλλη μου παροχή. Ακόμα δεν έχει εκδοθεί τελικός λογαριασμός για καμία από τις δύο παροχές. Είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση;

για Ήρων ναι , θέλουν σπρώξιμο

• Sad 1

Καλημέρα,

Έχει αλλάξει κανείς στον Ήρωνα από το ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE HOME στο ΗΡΩΝ BASIC HOME (που έχει φθηνότερη τιμή Kwh), χωρίς να έχει πρόβλημα με τα 50 ευρώ του δώρου?

1 hour ago, Greg29M said:

κίτρινο και πράσινο χωρίς ποινή πρόωρης αποχωρησης

στο μπλε ναι ποινή αποχώρησης...

εγω που ειμαι και κοτ με πιανουν τα συγκεκριμενα της προσφορας?αξιζει να περιμενω εως 1/2 η δεν θα αλλαξει κατι δραματικο?

14 hours ago, HAthinaia said:

Θα κάνω μια μαντεψιά ότι Τελικοί θα εμφανιστούν στο myHeron κατά τις 8-10 Φεβρουαρίου (τα PDF θα είναι διαθέσιμα μετά από 1 βδομάδα) και οι λογαριασμοί θα έχουν ημερομηνία έκδοσης 31/1. Έτσι δουλεύει το σύστημα του ΗΡΩΝ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...