Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!
καταρχήν να ευχαριστήσω τα μέλη που μας ανοίγουν τα μάτια για τις προσφορές που παίζουν….

αν γνωρίζει κάποιος, έκανα αίτημα στην ΕΛΠΕ για επιστροφή του πιστωτικού υπόλοιπου στο λογαριασμό μου. 
εχει λάβει κάποιος χρήματα με την ίδια διαδικασία;;

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Walternet είπε

-Με αφορμή το  πέρασμα στα Νέα Τιμολόγια  σε σχέση με Παροχή Ρεύματος Κοινοχρήστων-.

Υπάρχει κάποια συγκεκριμμένη πιο συμφέρουσα/πιο ValueForMoney επιλογή που μπορεί να κάνει κάποια πολυκατοικία/διαχειριστής της.

Και το ρωτώ ως  μη γνώστης του θέματος ,σε περίπτωση που είναι δυνατή κάποια έστω μικρή εξοικονόμηση στον τομέα αυτό.

Απ΄οτι είπε ο διαχειριστής περάσαμε αυτόματα σε πράσσινο Γ21 Επαγγελματικό ως πολυκατοικία.

https://weenergy.gr/prasino-reuma/prosfores/weblue/

Εξοικονόμηση θα είχατε τα 3+ έτη που ξεμείνατε στη ΔΕΗ μιας και ήταν μεγάλες έως χαοτικές οι διαφορές

κατέβασε excel , καρτέλα επαγγελματικά , επέλεξε ετήσια κατανάλωση , συμπλήρωσε κατανάλωση , βάλε τιμές στο C64 (πχ 80-140) και δες τιμές

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sosias είπε

κορακιος η τιμή στο ηρων βασικό δεν είναι 0.14052 γιατί γράφεις στο εξελ 0.12238;

ανέβασε screenshot του excel , να φαίνεται η πρώτη σειρά

Δημοσ.
Στις 26/1/2024 στις 1:18 ΜΜ, korakios είπε

κρυφό το κρατάνε ποιο ήταν το επίμαχο σημείο , γιατί άραγες  😂

ωραίο το μπάλωμα , ο κόσμος θα χαίρεται κιόλας οτι κάνουν δουλειά 😁

Ε μα ναι, σου λέει ο ΚΠΗΕ μια χαρά είναι, ας κάνουμε την αλλαγή εκεί που λέμε για τα χρώματα!

Στις 26/1/2024 στις 1:20 ΜΜ, lacta13 είπε

λοιπον εν τελει και ο ΔΕΔΔΗΕ (εν μερει) και η ΕΛΠΕ εχουν "δικιο" ,οπως και εγω ο κακομοιρης διοτι τελικα οταν ενας παροχος κανει αιτημα για νεα εκπροσωπηση,πριν το λαβει η διαχειριση αιτηματων του ΔΕΔΔΗΕ, περναει πρωτα απο τον "ΘΑΛΗ" που ειναι ενα υποτμημα του ΔΕΔΔΗΕ  που βλεπει και ελενχει τις τιμες και εφοσον συναινεσει,τοτε το αιτημα φαινεται στο αντιστοιχο τμημα του ΔΕΔΔΗΕ

το ολο λαθος εχει γινει σε αυτο το τμημα του ΘΑΛΗ που λανθασμενα δεν δεχτηκε τις μετρησεις που τους εστειλε η ΕΛΠΕ και ο μονος που μπορει να δωσει πλεον λυση με ειπαν ειναι η ΡΑΕ ,δλδ να αναγκασει (;) να δεχτουν τις αρχικες μου ενδειξεις...πραγμα δυσκολο απ οτι μου ειπαν...

Ο ΘΑΛΗΣ είναι αυτοματοποιημένη πλατφόρμα, δεν ξέρω ποιος σου τα λέει αυτά;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Ε μα ναι, σου λέει ο ΚΠΗΕ μια χαρά είναι, ας κάνουμε την αλλαγή εκεί που λέμε για τα χρώματα!

μα δε χρειαζόταν και εκεί αλλαγή αφού δεν έλεγε το αντίθετο , απλά μόνο εκεί οι ρόμπες θα μπορούσαν να προσθέσουν κάτι αλλιώς παίζει και να έπαιρνε χαμπάρι ο κόσμος το τι μπαρούφες λέγανε 😁

• Thanks 1
Δημοσ.

Από τώρα και μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση στη μηνιαία καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ προτρέπει τους πελάτες να δίνουν ένδειξη κάθε μήνα τηλεφωνικά ή μέσω app είπαν πριν λίγο στις ειδήσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, doomnx είπε

Από τώρα και μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση στη μηνιαία καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ προτρέπει τους πελάτες να δίνουν ένδειξη κάθε μήνα τηλεφωνικά ή μέσω app είπαν πριν λίγο στις ειδήσεις...

https://www.insomnia.gr/forums/topic/743968-καταχώρηση-ενδείξεων-μετρητή-δεδδηε/?do=getNewComment

edit : είδες τι έκανες , ξεκίνησε συζήτηση 😁

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ξεκιναει απο εβδομαδα  σε περιοχη της Αθηνας... Και σε λιγο καιρο ( μηνα περιπου ) σε περιοχη του Περιστεριου, της Φιλοθεης Κηφισιας, Καλλιθεας, και σε περιοχες της Πελοπονησσου...

Δημοσ.

κορακιος και doom γιατί στα φύλλα σας δεν βάζετε κανονικές τιμές αυτές ςπου ανακοίνωσαν οι πάροχοι για τον Ιανουάριο στα πράσινα τουλάχιστον ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

image.png.d5c9d75c81293cbbd494d66c6ed5fc52.png

Έλαβα κι εγώ τον πρώτο μου λογαριασμό στην ΕΛΠΕ για το σταθερό πρόγραμμα! Καλύπτει μόνο μια μέρα μεν, αλλά μου πίστωσαν και τα 100 και όλα. Περίεργες χρεώσεις kWh στο Bright δεν έχουμε. 0,169 όπως έλεγε το συμβόλαιο 🤪

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι Ο.Κ. οταν τα λέγαμε εδώ μέσα οτι με πορδές δεν βάφονται αυγά...ας είναι, τουλάχιστον όσοι γνωρίζουμε θα έχουμε εκκαθαριστικούς κάθε μήνα με δική μας μέτρηση...θα κοντρολλάρουμε και τα ενεργειακά ταξίδια καλύτερα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sosias είπε

κορακιος και doom γιατί στα φύλλα σας δεν βάζετε κανονικές τιμές αυτές ςπου ανακοίνωσαν οι πάροχοι για τον Ιανουάριο στα πράσινα τουλάχιστον ; 

για μένα σου έγραψα πριν , προσθέτω επίσης να δεις την ονομασία του 1ου φύλλου .

για doom κοιτάς λάθος φύλλα υποθέτω , τα preview που είναι εκτίμηση για Φεβ

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Έλαβα κι εγώ τον πρώτο μου λογαριασμό στην ΕΛΠΕ για το σταθερό πρόγραμμα!

ο οποίος δεν είναι σε spoiler 😛

αλλά , κάτσε , πως και σταθερό ????

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, nvoros είπε

Ναι Ο.Κ. οταν τα λέγαμε εδώ μέσα οτι με πορδές δεν βάφονται αυγά...ας είναι, τουλάχιστον όσοι γνωρίζουμε θα έχουμε εκκαθαριστικούς κάθε μήνα με δική μας μέτρηση...θα κοντρολλάρουμε και τα ενεργειακά ταξίδια καλύτερα.

και κλασσικά

18 ώρες πριν, takoulou είπε

Ξεκιναει απο εβδομαδα  σε περιοχη της Αθηνας... Και σε λιγο καιρο ( μηνα περιπου ) σε περιοχη του Περιστεριου, της Φιλοθεης Κηφισιας, Καλλιθεας, και σε περιοχες της Πελοπονησσου...

https://www.insomnia.gr/forums/topic/743968-καταχώρηση-ενδείξεων-μετρητή-δεδδηε/?do=getNewComment

18 ώρες πριν, takoulou είπε

η ΡΑΑΕΥ με την υιοθέτηση του whistleblowing αλλά και χρήση τεχνητής νοημοσύνης προσδοκά να ελέγξει την αγορά ενέργειας αλλά και να συμβάλλει στην ενημέρωση και την προστασία του καταναλωτή ενώ θα μπορεί να αντλεί περισσότερες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί στην πράξη η αγορά και βεβαίως να παρεμβαίνει ρυθμιστικά ή και κατασταλτικά.

Η νέα πλατφόρμα ανώνυμων καταγγελιών στην οποία θα μπορούν οι πολίτες να ενημερώνουν την Αρχή για δυσλειτουργίες ή άλλα ζητήματα που αντιμετωπίσουν στη λιανική αγορά ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου θα λειτουργήσει εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους.

Ανησύχησα, φοβήθηκα μην επιβάλλουν κυρώσεις και δώσουν τα κλεμμένα πίσω στους καταναλωτές , το κατασταλτικά πάντως το πέτυχαν , καταστέλλουν τις καταγγελίες 😂

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...