Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 minutes ago, korakios said:

Ωχ με πρόλαβαν 🙂

16 minutes ago, stelios120 said:

Καλημέρα. Όσοι αποχωρήσατε απο την Elpedison ο τελικός λογαριασμός πότε σας ήρθε;; Έφυγα πριν 26 ημέρες και ακόμα περιμένω τον τελικό λογαριασμό. 

1 μήνα μετά την έκδοση του προηγούμενου... ακολουθεί τον κύκλο τιμολόγησης.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον Δεκέμβριο ημουν Ηρων για το 50αρικο, τελη Δεκεμβριου πηγα Ελπε για το 100αρικο. Με αυτά που διαβάζω τελευτάια για βολτον και τα γενικοτερα προβληματα με τον τουρισμό, σκέφτομαι να πάω πρασινο ακατανομαστης για κανα διμηνο και μετά να ξανα αρχίσω τον τουρισμό. Θα περιμένω να μπει ο Φλεβάρης για να την κάνω. 

Ευτυχώς η μετάβαση απο Ηρων σε Ελπε εμένα έγινε τελείως ομαλά και σχετικά γρήγορα (αίτηση 28/12, 5/1 φαινόμουν σε αυτούς) ούτε στο τηλέφωνο μίλησα κλπ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδες. 

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει:
1. τι προβλήματα έπαιξαν με τη volton; 

2. τι κάνετε όλοι σε αυτόν τον Θαλή;

Και κάποια θεματάκια:

3. Λοιπόν η volton απάντησε τη Myrae μετά απο κανα διβδόμαδο επειδή τους έκραξα ότι με εβάλαν σε άλλο πρόγραμμα (στο ex post αντι στο ex ante) ενώ έχω email που ζητάω άλλο με Link.... Όπως αναμενόταν λένε ότι νάναι!! Δικαιολογημένα λεει με βάλανε αντι για το ειδικό στο volton energy free, αφού ζήτησα κίτρινο ειδικό (!!!), κ κάτι τέτοιες π*πες.. :P μου στείλαν και χαρτί επίσημο. Εδώ τους έστειλα Link ποιο θέλω και τους είπα και τηλεφωνικα.....

Spoiler

image.png.17b42b6a729d0ae6e8161859bd8aa4f3.png

Με ρωτάνε αν θέλω να το αλλάξω.. τώρα όμως είμαι ήδη μισό μήνα απο 12/1. Δεν έχω ολοκληρώσει τα αιτήματα στη Myrae τα άφησα ανοιχτα, να τα κλείσω;; Λέω να μην το πειράξω τώρα να μείνω εκεί που είμαι να μην μπλέξουμε. Ούτως η άλλως θα φύγω στις 500 kwh και ακριβώς στον έναν μήνα όπως μου προτείνατε...  Σωστά;

4. Επίσης ελπε αργεί το πιστωτικό (που έκανα λάθος να το ζητησω αναληψη και με κράξατε)... βέβαια έχω μάλλον μέσα πιστωτικά κ και απο το smart ακόμα, οπότε έχω εκεί να τρώω. Δεν έχει βγει ακόμα λογαριασμός smart.
 Τώρα με πήρανε απο ELPE να μου προτείνουν την 60eyrv δωροκάρτα (αποστολή στο σπίτι) και τους είπα να με ξαναενημερώσουν απο 12/2 που θα τελειώσει το άλλο. Φανηκαν να ξέρουν καλά οτι είμαι τουρίστας... Τι γίνεται που είναι το catch?? Καλύτερα επομενος σταθμός ELPE ή γίνεται να ξανα πάρω 50ρικο ΗΡΩΝ που βλέπω προτείνετε;; Ακόμα δεν έχει βγάλει o ΗΡΩΝ λογαριασμό απο το 50ρικο τότε... Λέω να ξαναπάω ελπέντισον που είναι και πιο οκ σαν εταιρία, να φάω κ ότι πιστωτικά μου έχουν μείνει.

Cheerios!!!!

Επεξ/σία από Cmg__

5 minutes ago, Cmg__ said:

1. τι προβλήματα έπαιξαν με τη volton; 
2. τι κάνετε όλοι σε αυτόν τον Θαλή;

1) Aναβάθμιση συστημάτων για 12-13 μέρες... πήγανε πίσω όλες οι αιτήσεως εξ'αποστάσεως. Προτιμήστε αίτηση σε κατάστημα για γρήγορη μεταφορά, και για να μη στείλουν άλλο συμβόλαιο από αυτό που ζητάτε.

2) Τίποτα, είναι πλατφόρμα των παρόχων που καταχωρούν τα αιτήματα για αλλαγή παρόχου. Μαζί με την αίτηση καταχωρούν και τις ενδείξεις που τους δώσαμε. Αν αργήσουν να καταχωρήσουν την αίτηση στον Θαλή και περάσει προηγουμένως ο ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια καταμέτρηση, ή σταλεί τηλεμέτρηση... τότε η ένδειξη για την αλλαγή παρόχου είναι εκτός ορίων και σκαλώνει η αίτηση.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, bilham είπε

Κάποιο μπέρδεμα υπάρχει, αλλά δεν νομίζω εις βάρος σου...

Σε χρέωσαν με 0,075 όσο ήταν η τιμή του προγράμματος και πήρες και κρατική επιδότηση 0,025 = 0,05

Επίσης είχες και ΚΟΤ 0,045 = 0,005 οπότε είχες τζάμπα ρεύμα

Άσε που βλέπω και μία ακόμη έκπτωση 0,06 και δεν ξέρω τι είναι...

Οι 129 του Ιανουαρίου χρεώθηκαν με την τιμή του πράσινου (0,216) και θα δεις την έκπτωση (9,67) στον επόμενο, αν υπάρξει...

Ξεκίνα να ζητάς νέο έκτακτο λογαριασμό με την έκπτωση και βλέπουμε...

Ευχαριστώ φίλε,ο δεύτερος λογαριασμός είναι και ο τελικός εκκαθαριστικός, από 11/01 είμαι στην volton άρα δεν κάνω κάτι μέσω ΡΑΕ?

Δευτέρα 29/01 πληρώνεται ο πρώτος λογαριασμός μέσω πάγια εντολής, και ο εκκαθαριστικός 03/03 και αυτός με πάγια εντολή.

Επεξ/σία από koriosg4

2 ώρες πριν, korakios είπε

αρχικά δες αν σε βλέπουν ακόμα πελάτη

αλλιώς μέτρα 10 μέρες μετά την τελευταία μέρα παραθύρου καταχώρησης ενδείξεων

Πως το βλέπω αυτό; εαν ενοεις μέσω του myelpedison , έχουν ακόμα την καρτέλα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, korakios είπε

Εκεί φαινεται οτι απο τις 6 Ιαν ο ΔΕΔΔΗΕ έστειλε ενδείξεις, αναγράφει οτι επόμενη καταμέτρηση τον Μάρτιο γενικά λες και δεν εχω φύγει.

Επεξ/σία από stelios120

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, stelios120 είπε

Εκεί φαινεται οτι απο τις 6 Ιαν ο ΔΕΔΔΗΕ έστειλε ενδείξεις, αναγράφει οτι επόμενη καταμέτρηση τον Μάρτιο γενικά λες και δεν εχω φύγει.

πάμε πάλι, ανέβασε screenshot , δε μας ενδιαφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ και οι ενδείξεις παρα μόνο οι ημερομηνίες καταχώρησης ενδείξεων για την ελπέ

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, stelios120 είπε

Στις 6 Ιαν είναι η μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ για να βγεί ο τελικός λογαριασμός. Απο εκεί κι μετά είμαι ΔΕΗ

screenshot-my.elpedison.gr-2024.01.27-17_42_37.png

21/2 η τελευταία μέρα καταχωρήσεων + 10 μέρες περίπου

έτσι συνήθως πάει (όχι πάντα)

edit σε περίπτωση που μπερδεύτηκες άρα 21/1 + 10 μέρες περίπου

αλλά επικοινώνησε αν βλέπουν (άσχετα με το τι φαίνεται) οτι έχεις φύγει , μη φας κανα έναντι

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

18 λεπτά πριν, korakios είπε

21/2 η τελευταία μέρα καταχωρήσεων + 10 μέρες περίπου

έτσι συνήθως πάει (όχι πάντα)

edit σε περίπτωση που μπερδεύτηκες άρα 21/1 + 10 μέρες περίπου

αλλά επικοινώνησε αν βλέπουν (άσχετα με το τι φαίνεται) οτι έχεις φύγει , μη φας κανα έναντι

Αφού πήγε ΔΕΗ 06/01 δε θα βγάλουν τελικό?εγώ πήγα Ηρων 23/01 και μέσω myrae έλαβα ήδη τελικό στις 25/01.Βεβαια ακόμα δεν έχει φανεί στην εφαρμογή myelpedison.

34 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αφού πήγε ΔΕΗ 06/01 δε θα βγάλουν τελικό?εγώ πήγα Ηρων 23/01 και μέσω myrae έλαβα ήδη τελικό στις 25/01.Βεβαια ακόμα δεν έχει φανεί στην εφαρμογή myelpedison.

δεν είναι σίγουρο οτι ενημερώθηκε η μηχανογράφηση και απο τη στιγμή που είναι αυτοματοποιημένα όλα, καλύτερα να ρωτήσει αν βλέπουν οτι έφυγε .

8 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν είναι σίγουρο οτι ενημερώθηκε η μηχανογράφηση και απο τη στιγμή που είναι αυτοματοποιημένα όλα, καλύτερα να ρωτήσει αν βλέπουν οτι έφυγε .

Α τόσο καλά...μάλιστα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...