Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sdikr είπε

Οι ΕΛΠΕ όμως τι ενδείξεις στέλνει;   αν στέλνει ενδείξεις απο πριν τον νέο χρόνο λογικό δεν είναι να σε κόβει;

Ακόμα στο τελευταίο  δινει 3 διαφορετικούς λόγους,  1 ημερήσιο, 1 νυκτερινό και μια και τα δυο;

Πραγματικά ρώτα τους τι μετρήσεις στέλνουν και τσέκαρε τις δικες σου

Η ΕΛΠΕ στελνει αυτες που τους εστειλα στις φωτογραφιες που ειχα δωσει, 5777 και 1960. δεν εχει σημασια απο ποτε ειναι και αυτο δεν φαινεται πουθενα.απλα στελνει τα νουμερα των φωτογραφιων. τοτε στο συστημα φαινοταν τελευταιες ενδειξεις 5118 και 1790. γι αυτο μου λενε εσφαλμενα το συστημα ΘΑΛΗΣ δεν δεχτηκε αυτες τις μετρησεις αφου ειναι απολυτος φυσιολογικες για το διαστημα αυτο.

Ναι οντως λενε διαφορετικους λογους σε καθε αιτηση...τι να πω,θα τους ρωτησω αν επιτρεπεται να μου στειλουν τι στειλαν....

Επεξ/σία από lacta13
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αυτο το προγραμμα του φυσικου αεριου σταθερο για 8 μηνες με 9€ παγιο αξιζει;εχω περιπου 3500 στο τετραμηνο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lampisd είπε

Καλησπερα παιδια αυτο το προγραμμα του φυσικου αεριου σταθερο για 8 μηνες με 9€ παγιο αξιζει;εχω περιπου 3500 στο τετραμηνο

αξιζει σαν σταθερό , το νου σου στο 6μηνο για τυχών αλλαγές χρέωσης και φυσικά στο 8μηνο κοιτάς ξανά τι παίζει

Δημοσ.
16 minutes ago, lacta13 said:

Η ΕΛΠΕ στελνει αυτες που τους εστειλα στις φωτογραφιες που ειχα δωσει, 5777 και 1790. δεν εχει σημασια απο ποτε ειναι και αυτο δεν φαινεται πουθενα.απλα στελνει τα νουμερα των φωτογραφιων. τοτε στο συστημα φαινοταν τελευταιες ενδειξεις 5118 και 1790. γι αυτο μου λενε εσφαλμενα το συστημα ΘΑΛΗΣ δεν δεχτηκε αυτες τις μετρησεις αφου ειναι απολυτος φυσιολογικες για το διαστημα αυτο.

Δε γίνεται το ημερήσιο να έγραψε 659 και το νυχτερινό να μην έγραψε τίποτα! Εκτός κι αν κατέβαζες τον γενικό του σπιτιού 15:00-17:00, 2:00-8:00. Ίσως γι'αυτό να κόλλησε η αίτηση...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.

1 λεπτό πριν, korakios είπε

αξιζει σαν σταθερό , το νου σου στο 6μηνο για τυχών αλλαγές χρέωσης και φυσικά στο 8μηνο κοιτάς ξανά τι παίζει

Ευχαριστω παρα πολυ

Επεξ/σία από lampisd
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε γίνεται το ημερήσιο να έγραψε 659 και το νυχτερινό να μην έγραψε τίποτα! Εκτός κι αν κατέβαζες τον γενικό του σπιτιού 15:00-17:00, 2:00-8:00. Ίσως γι'αυτό να κόλλησε η αίτηση...

Το διορθωσα...1960 ειχα φωτογραφία.απλα τα εχω γραψει τοσες φορες εδω,το εχω καψει...

Σας ταλαιπωρω κι εγώ με τα κατεβατα...ας ελπισουμε να λυθει το θεμα με καποιο τροπο

Δημοσ.
15 ώρες πριν, korakios είπε

ολοκλήρωση αλλαγής σε πάροχο χωρίς να φαίνεται το τελευταίο ψηφίο αλλαγμένο δεν έχει αναφερθεί πάντως

Το ανάποδο έχει συμβεί; Αλλαγή τελυταίου ψηφίου χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου;

Δημοσ.

Εαν δεν έχω πάρει ακόμα βεβαίωση εκπροσώπησης απο Volton μέχρι να φύγω (υπολογίζω θα φύγω 5/2 ή 8/2 για να κλείσω μήνα) μπορώ στον επόμενο πάροχο (elpedison αν εχει ακόμα τα δώρα) να πάω με εκκαθαριστικό ΗΡΩΝ που είχε ημερομηνία λήξης 31/12 (πληρωμένος)? 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, atom7 είπε

Το ανάποδο έχει συμβεί; Αλλαγή τελυταίου ψηφίου χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου;

όχι φυσικά

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Captain_AMeAKA είπε

Εννοείται δεν δέχτηκα

Καλή φάση, εγώ με τις καταναλώσεις που έχω θα δεχόμουν. Ο δεύτερος μήνας θα έχει και την έκπτωση συνέπειας που "χάνουμε" τον πρώτο μήνα.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι φυσικά

συγγνώμη για το offtopic, αλλά πότε θα γνωρίζουμε τιμες & προσφορές για Φλεβάρη?

Έχω ενεργοποιηθεί στο ΕΛΠΕ με τα 100€ του Δεκέμβρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, cyberguy είπε

meta apo 1.5 χρονο που εχω φυγει, μου ηρθε αυτο το εμαιλ. Τι λετε το πληρώνω? :D :D :D

Μα καλά δεν ντράπηκαν; Ευτυχώς είναι σε ηλεκτρονική μορφή και δεν τους στοίχισε περισσότερο το χαρτί και το μελάνι από το ποσό...

Πέρα από την πλάκα εγώ θα το πλήρωνα, φαντάζεσαι μετά από χρόνια να έχει τοκιστεί; Ή να μην μπορείς να βγάλεις φορολογική ενημερότητα; :D

(το ωραίο θα είναι να σε πάρει κάποια στιγμή εισπρακτική εταιρία και να σου ζητάει το 0,01€ - όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη χώρα!)

Επεξ/σία από atom7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ParafronGR είπε

συγγνώμη για το offtopic, αλλά πότε θα γνωρίζουμε τιμες

τιμές κάθε 1η του μηνός ή κοιτάς απο τώρα το excel του doomnx , τα φύλλα preview μιας και η ΤΕΑ πλησιάζει στο κλείσιμο

το μόνο που αλλάζει στα πράσινα και κίτρινα ex-ante είναι η τελική τιμή , αλλιώς ότι ήταν φθηνό ή ακριβό παραμένει το ίδιο (με προϋπόθεση οτι δε θα αλλάξουν οι εκπτώσεις για Φεβ στα πράσινα)

στα κίτρινα ex-post πάλι ότι ήταν φθηνό ή ακριβό παραμένει το ίδιο και το μόνο που αλλάζει είναι η τελική τιμή

5 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

& προσφορές για Φλεβάρη?

προσφορές , όποτε βγάλουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...