Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

@korakios Δεν ξερω αν θυμασαι τα περι protergia, υποσχεση χαμηλης τιμης κτλ

δε θυμάμαι , αλλά σίγουρα θα σου είπα φύγε 😁

3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Λοιπον, εκδοθηκε ο 1ος λογαριασμος και εχει εκπτωση συνεπειες που προφανως ριχνει την τιμη στην επισημη τιμη kwh

ενδιαφέρον , την βάλανε απευθείας

άκυρο είσαι με τιμή Νοε και Δεκ 2023

5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

ΟΜΩΣ, μηπως εγινε ετσι ωστε και στους υπολοιπους μηνες να συνεχιστει να υπαρχει αυτη η εκπτωση συνεπειας της ταξεως των 60 ευρω/mwh?

ανα μήνα μπορεί και να αλλάζει για το 2024

6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ή μηπως βαφτιζουν εκπτωση συνεπειας/προμηθειας την επιδοτηση που ετσι και αλλιως ειχαμε ολοι?

δεν υπάρχουν πλεον επιδοτήσεις και είχαν σταματήσει για επιχειρήσεις εδώ και μήνες (αν κάνω λάθος @ekrepali διόρθωσε)

6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Λογικα θα εκδοθει και ο 2ος λογαριασμος συντομα, οποτε θα ξερω τι θα πληρωσω για τις 22 μερες του Ιανουαριου.

weenergy 😛

για Ιαν 2024 αυτό θα πληρώσεις

6 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Εδώ και μια εβδομάδα (πέντε εργάσιμες μέχρι τώρα) έχει στείλει sms ο ΗΡΩΝ ότι υπέβαλλε στον ΔΕΔΔΗΕ το αίτημα για την εκπροσώπηση παροχής. Τράμπα από ΕΛΠΕ που δεν έχει  εκδώσει λογαριασμό εδώ και 40 μέρες. Πιθανότατα έχω εξαντλήσει το 100άρι (που έδινε δώρο στο smart)
Μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να περιμένω την αλλαγή;

τελευταίο ψηφίο μήπως ήδη άλλαξε ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, korakios είπε

για Ιαν 2024 αυτό θα πληρώσεις

Το γνωριζω. Περιμενω να δω αν θα εχω ουσιαστικα αυτα τα 0.06/kwh εκπτωση τον Ιανουαριο. Αν το εχω, απο 0.18 παει 0.12. Σου ειχα πει οτι και καλα μας προσφεραν ειδικο συμβολαιο σε επαγγελματιες. Στο συμβολαιο που ειχα ανεβασει, εγραφε mvp reward, αλλα εδω το ονομαζει αλλιως τελικα στον λογαριασμο.

(αν θυμασαι δεν εβλεπα και την τιμη της kwh επειδη το γραφει ως mwh :P)

Απο εδω και κατω ουσιαστικα (ειναι το ποστ με το συμβολαιο κιολας)

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το γνωριζω. Περιμενω να δω αν θα εχω ουσιαστικα αυτα τα 0.06/kwh εκπτωση τον Ιανουαριο. Αν το εχω, απο 0.18 παει 0.12. Σου ειχα πει οτι και καλα μας προσφεραν ειδικο συμβολαιο σε επαγγελματιες. Στο συμβολαιο που ειχα ανεβασει, εγραφε mvp reward, αλλα εδω το ονομαζει αλλιως τελικα στον λογαριασμο.

(αν θυμασαι δεν εβλεπα και την τιμη της kwh επειδη το γραφει ως mwh :P)

Απο εδω και κατω ουσιαστικα (ειναι το ποστ με το συμβολαιο κιολας)

άρα καλά μάντεψα οτι σου είπα φύγε 😁

αν υπέγραψες την ειδικά υπερπροσφορά , κάπου θα λέει οτι δεν μπαίνεις πράσινο

Φυσικά και δεν προβλέπεται κάποια έκπτωση αλλά μόνο οτι λέει αυτό που υπέγραψες

https://www.admie.gr/agora/enimerotika-deltia/mesostathmiki-timi-agoras

κοιτάς ΜΤΑ-2 , άρα για Ιαν είναι του Νοε , στήλη σύνολο δια χίλια

1,145*119,272/1000+0,03=0,167 

1 λεπτό πριν, Demetroula είπε

Όχι το παρακολουθώ καθημερινά.

myrae κατά διαχειριστή (ΔΕΔΔΗΕ) αρχικά

Θα ήταν χρήσιμο αν ήξερε κάποιος όταν ο πάροχος μπαίνει στο Θαλή και δίνει εντολή , αν υπάρχει κωδικός αυτής ωστε να το ζητάμε απο τον πάροχο για να το δίνουμε στο ΔΕΔΔΗΕ ωστε

να κάνουμε τη δουλειά του ΔΕΔΔΗΕ ή να μη μας πετά παπάντζες ο πάροχος οτι και καλά την έστειλε

• Like 2

2 λεπτά πριν, korakios είπε

myrae κατά διαχειριστή (ΔΕΔΔΗΕ) αρχικά

Θα ήταν χρήσιμο αν ήξερε κάποιος όταν ο πάροχος μπαίνει στο Θαλή και δίνει εντολή , αν υπάρχει κωδικός αυτής ωστε να το ζητάμε απο τον πάροχο για να το δίνουμε στο ΔΕΔΔΗΕ ωστε

να κάνουμε τη δουλειά του ΔΕΔΔΗΕ ή να μη μας πετά παπάντζες ο πάροχος οτι και καλά την έστειλε

Μα όταν τη στέλνει φαίνεται αμέσως. Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει λόγο να πει ψέμματα. Επιμένω πάρτε τηλέφωνο, τα συστήματά τους υπολειτουργούν...

• Like 1

Spoiler
1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει λόγο να πει ψέμματα.

εδώ είπαν σε άλλο μέλος οτι ολοκλήρωσαν την αλλαγή ενώ δεν άλλαξε ποτέ το ψηφίο 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

εδώ είπαν σε άλλο μέλος οτι ολοκλήρωσαν την αλλαγή ενώ δεν άλλαξε ποτέ το ψηφίο 😁

Βρε εδώ δεν έχει φανεί ακόμα η προγραμματισμένη μέτρησή μου από τότε που έπαθαν το κοκομπλόκο με τους υπολογιστές. Κάτι παίζει. Άμα ο ΔΕΔΔΗΕ λέει ότι είσαι σε άλλο πάροχο, είσαι σε άλλο πάροχο.

Επεξ/σία από doomnx

2 λεπτά πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Mήπως κουράζονται τα παιδιά να έρχονται για επιτόπιες καταμετρήσεις; (μένω και σε καρα-κέντρο της πόλης να φανταστείτε). Και στην τελευταία τράμπα (από ΗΡΩΝ προς ΕΛΠΕ) ένα πρωινό, τηλέφωνο με είχαν πάρει από ΔΕΔΔΗΕ να τους δώσω εγώ την μέτρηση, έτρεχα έξω με την παντόφλα. Είχα κάνει θέμα στην ΕΛΠΕ για ποιόν λόγο δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία εκπροσώπησης με mails και κάμποσα τηλεφωνάκια.
Εννοείται στις αιτήσεις για αλλαγή παρόχου αλλά και στην καταχώριση μετρήσεων όταν τρέχει ήδη μια εκπροσώπηση δίνω πάντα την πραγματική τιμή που βλέπω στον μετρητή, κρατώντας και φωτογραφίες σε αρχείο.

Spoiler
1 λεπτό πριν, Demetroula είπε

Mήπως κουράζονται τα παιδιά να έρχονται για επιτόπιες καταμετρήσεις; (μένω και σε καρα-κέντρο της πόλης να φανταστείτε). Και στην τελευταία τράμπα (από ΗΡΩΝ προς ΕΛΠΕ) ένα πρωινό, τηλέφωνο με είχαν πάρει από ΔΕΔΔΗΕ να τους δώσω εγώ την μέτρηση, έτρεχα έξω με την παντόφλα. Είχα κάνει θέμα στην ΕΛΠΕ για ποιόν λόγο δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία εκπροσώπησης με mails και κάμποσα τηλεφωνάκια.
Εννοείται στις αιτήσεις για αλλαγή παρόχου αλλά και στην καταχώριση μετρήσεων όταν τρέχει ήδη μια εκπροσώπηση δίνω πάντα την πραγματική τιμή που βλέπω στον μετρητή, κρατώντας και φωτογραφίες σε αρχείο.

το σίγουρο είναι οτι έχει καταντήσει αηδία η φάση με το ΔΕΔΔΗΕ

το βάζω σε spoiler γιατί το νήμα έχει γεμίσει με παρόμοιες φάσεις

6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Βρε εδώ δεν έχει φανεί ακόμα η προγραμματισμένη μέτρησή μου από τότε που έπαθαν το κοκομπλόκο με τους υπολογιστές. Κάτι παίζει. Άμα ο ΔΕΔΔΗΕ λέει ότι είσαι σε άλλο πάροχο, είσαι σε άλλο πάροχο.

αλλαγή ολοκλήρωση αλλαγής σε πάροχο χωρίς να φαίνεται το τελευταίο ψηφίο αλλαγμένο δεν έχει αναφερθεί πάντως , τεσπα δεν το συνεχίζω εδώ

7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Άμα ο ΔΕΔΔΗΕ λέει ότι είσαι σε άλλο πάροχο, είσαι σε άλλο πάροχο.

Άρα στην περίπτωσή μου ή δεν έχει στείλει την αίτησή μου στον ΔΕΔΔΗΕ ο ΗΡΩΝ και παρόλα αυτά μου έστειλε τυποποιημένο sms ότι τα έστειλε, αλλά ταυτόχρονα και καμία άλλη ενημέρωση από μέρους του αν τυχόν έχει προκύψει πρόβλημα/εκκρεμότητα ή τα έχει στείλει κανονικά στον ΔΕΔΔΗΕ, και ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει τσαχπινιές και με κρατά σε έναν πάροχο που δεν επιθυμώ να είμαι πλέον.

10 λεπτά πριν, korakios είπε

τεσπα δεν το συνεχίζω εδώ

Φτιάξατε νέο νήμα που έχει να κάνει μόνο με ..αλλαγή παρόχων και τις λεπτομέρειες που αφορούν τις διαδικασίες αλλαγής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

αλλαγή ολοκλήρωση αλλαγής σε πάροχο χωρίς να φαίνεται το τελευταίο ψηφίο αλλαγμένο δεν έχει αναφερθεί πάντως , τεσπα δεν το συνεχίζω εδώ

Συμφωνώ μαζί σου! Απλά επειδή αντιμετώπιζε τεχνικά θέματα, ένα τηλέφωνο 3 λεπτών δεν βλάπτει. Just in case...

13 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Άρα στην περίπτωσή μου ή δεν έχει στείλει την αίτησή μου στον ΔΕΔΔΗΕ ο ΗΡΩΝ και παρόλα αυτά μου έστειλε τυποποιημένο sms ότι τα έστειλε, αλλά ταυτόχρονα και καμία άλλη ενημέρωση από μέρους του αν τυχόν έχει προκύψει πρόβλημα/εκκρεμότητα ή τα έχει στείλει κανονικά στον ΔΕΔΔΗΕ, και ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει τσαχπινιές και με κρατά σε έναν πάροχο που δεν επιθυμώ να είμαι πλέον.

Φτιάξατε νέο νήμα που έχει να κάνει μόνο με ..αλλαγή παρόχων και τις λεπτομέρειες που αφορούν τις διαδικασίες αλλαγής;

Πήρες τηλ τώρα και σου είπαν ότι άλλαξες ή ότι δέχτηκαν αίτηση αλλαγής;

Επεξ/σία από doomnx

6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Πήρες τηλ τώρα και σου είπαν ότι άλλαξες ή ότι δέχτηκαν αίτηση αλλαγής;

Όχι γι αυτό και ρώτησα πιο πριν τι να κάνω.
Ξέρετε μήπως και σε ποιό τηλέφωνο να πάρω;

2 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Όχι γι αυτό και ρώτησα πιο πριν τι να κάνω.
Ξέρετε μήπως και σε ποιό τηλέφωνο να πάρω;

800 400 4000. Δωρεάν είναι, 1 λεπτό max αναμονή. Πες τους αν βλέπουν αίτημα αλλαγής παρόχου στον αριθμό παροχής σου και να επιβεβαιώσουν σε ποιον πάροχο είσαι.

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Εκδόθηκε από NRG και ο τελικός λογαριασμός,σίγουρα τις πρώτες μέρες Ιανουαρίου χρεωνόσαν χωρίς συνεπεία κάνω κάτι για αυτό?

Βλέπετε κάτι άλλο περίεργο ο πρώτος με τις νυχτερινές είναι ok?korakios?

Να αφήσω την πάγια?υπόψιν έχω πάει volton άλλα ακόμα δεν με βλέπουν😁

.

Επεξ/σία από koriosg4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...