Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, matrixxx είπε

Αρα πιθανον να μην στελνουν συνεχως, αλλα πχ οποτε εχουν διαθεσιμες να τις στελνουν ολες μαζι. Αυτο μαλλον καταλαβαινω να συμβαινει. Αν ειναι ετσι, εξηγειται γιατι αλλος μπορει να περιμενει 10 μερες και αλλος 30-40 (απο την ενεργοποιηση).

Οι συγκεκριμένες αποστέλλονται απ'ευθείας από τον συνεργάτη, δεν έχει να κάνει η ELPEDISON. Κάθε συνεργάτης ακολουθεί το δικό του χρονοδιάγραμμα...

8 ώρες πριν, GreekGames είπε

Έκανα αίτημα για μεταβίβαση ονόματος της παροχή μου στην Protergia πριν από δυο εβδομάδες και δεν είχα καμία ενημέρωση εχθές έκανα αίτημα στην ΔΕΗ για να γίνω πελάτης της και ολοκληρώθηκε και μου ήρθε μήνυμα ότι εντός 2 ημερών θα γίνει η αλλαγή στον δεδδηε.Σημερα το πρωί μου ήρθε από την προτεργια ότι για την μεταβίβαση που είχα ζήτηση πρέπει να στείλω κάτι έγγραφα.

Εγω τώρα πρέπει να τους ενημερώσω ότι έφυγα η θα φανεί,ρωτάω γιατί μου έστειλαν μήνυμα μετά την αλλαγή παρόχου που ουσιαστικά δεν είμαι  πλέον πελάτης της 

Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την Protergia, άρα δεν εκπροσωπήθηκες ούτε μια μέρα από αυτούς. Αν είναι έτσι, δεν ασχολείσαι καθόλου και αν σε ενοχλούν πες ότι έκανες αλλού.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Η απάντηση έχει σταλεί είναι δημοσιευμένη.

Πάντως με αφορμή αυτό και άλλοι πάροχοι έχουν ετοιμάσει παρόμοια προγράμματα(έχουν κι αυτοί προαγορασει ποσότητα) οπότε υπάρχει η βούληση, μιας και αυτό βολεύει κιόλας,να γίνει τροποποίηση του 12μηνου σταθερού σε 6 μηνο.

δε θα γίνει τροποποίηση μιας και για να γίνει σημαίνει οτι κάτι πρέπει να αλλάξει 😛

6 λεπτά πριν, korakios είπε

δε θα γίνει τροποποίηση μιας και για να γίνει σημαίνει οτι κάτι πρέπει να αλλάξει 😛

Αυτό ακριβώς δεν χρειάζεται μεγάλη μανούρα ,ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες, γι'αυτό και θα γίνει σύντομα.😋

4 ώρες πριν, physnik είπε

Και η ερώτηση. Εγώ έχω μετρητή μπουφο (τον παλιό, ούτε καν ψηφιακό). Αν κάνω αίτηση για αλλαγή μετρητή και καλά για νυχτερινο και μου βάλουν αυτόν τον έξυπνο, μήπως σε αλλαγή παροχου (τουρισμού δλδ) θα γίνεται άμεσα η διαδικασία; Ώστε να μην παιδευόμαστε με επιτοπιες; 

Μπα ούτε καν. Φίλη με τέτοιο μετρητή καθυστέρησε περισσότερο από τη στιγμή που πήρε ο ΔΕΔΔΗΕ την αίτηση μέχρι να γίνει η τηλεμέτρηση. Στους άλλους που δέχτηκε το νούμερο του παρόχου ενεργοποιήθηκαν τσακ μπαμ.

• Like 1

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Μπα ούτε καν. Φίλη με τέτοιο μετρητή καθυστέρησε περισσότερο από τη στιγμή που πήρε ο ΔΕΔΔΗΕ την αίτηση μέχρι να γίνει η τηλεμέτρηση. Στους άλλους που δέχτηκε το νούμερο του παρόχου ενεργοποιήθηκαν τσακ μπαμ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/785338-νέοι-μετρητές-δεη/?do=getNewComment

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lacta13 είπε

Αρα η ΕΛΠΕ δεν έστειλε ποτε αιτηση και τωρα θελει με το ετσι θελω να δεχτω τις λανθασμένες του ΔΕΔΔΗΕ γιατί προφανώς τους συμφέρει να παω σε αυτους με φορτωμένες KWh...

Hello! Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έστειλε καμία ένδειξη. Η ΕΛΠΕ στέλνει στο ΔΕΔΔΗΕ για την αίτηση. Τι σου βγάζει εδώ ως τελευταία ένδειξη; 

Αιτήματα εξυπηρέτησης (deddie.gr)

Επεξ/σία από doomnx

4 ώρες πριν, uphercules10 είπε

Επιβεβαιώνω και γω ότι μου είπαν με περισσή σιγουριά ότι δεν πάει αναλογικά η χρέωση των 500.

Έχει πάρει κάποιος βεβαίωση εκπροσώπησης από volton?

Πόντοι go4more από προωθητική elpe δεν έχουν μπει ακόμη και δεν είναι θέμα εφαρμογής σε μένα,δεν τους έχουν περάσει ακόμη εν γνώσει τους και πατάνε στις 150 μέρες των όρων 

Ναι εγώ είχα πάρει σχεδόν αμέσως μια βδομάδα μετά

• Like 1

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

Hello! Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έστειλε καμία ένδειξη. Η ΕΛΠΕ στέλνει στο ΔΕΔΔΗΕ για την αίτηση. Τι σου βγάζει εδώ ως τελευταία ένδειξη; 

Αιτήματα εξυπηρέτησης (deddie.gr)

2 ώρες πριν, lacta13 είπε

22/1/24 και αφου εχω ξεκινησει να ψαχνω τι γίνεται ο ΔΕΔΔΗΕ βαζει στο σαιτ εκκαθαριση 4μηνου ενδείξεις ημέρας:5350,νυχτας:1848 και καλα λενε με ενδείξεις πελάτη (ουδεποτε εδωσα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα αυτές τις μετρήσεις είτε τις έστειλε η ELPEDISON και εκπροσωπείσαι ήδη από την ELPEDISON είτε τις έδωσε κάποιος άλλος στο site του ΔΕΔΔΗΕ. Εκτός αν έχεις έξυπνο μετρητή και έγινε τηλεμέτρηση. Αλλά τότε θα έπρεπε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αν συμβαίνει το πρώτο πάρε την εξυπηρέτηση πελατών να στείλει αίτημα διόρθωσης.

Επεξ/σία από doomnx

2 ώρες πριν, donnarumma είπε

Όταν διαπιστώσεις ότι δεν ισχύει αυτό που σου είπε, μην αναφέρεις το ονοματεπώνυμο της σε κανένα e-mail και χάσει το κορίτσι την δουλειά της!!

Δεν με πολυνοιάζει γιατι έτσι κι αλλιώς έκανα αίτηση απο χθες για elpe και έτσι κι αλλιώς είμαι μέσα στο όριο των 500 ακόμα κι αν φτάσω όντως μήνα, που δεν θα φτάσω. Και έτσι να είναι αναλογικά δηλαδή θα βγεί το πολύ ένα 10ρικο πάνω. Είδωμεν λοιπόν όταν πάρουμε τους λογαριασμούς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios Δεν ξερω αν θυμασαι τα περι protergia, υποσχεση χαμηλης τιμης κτλ. Λοιπον, εκδοθηκε ο 1ος λογαριασμος και εχει εκπτωση συνεπειες που προφανως ριχνει την τιμη στην επισημη τιμη kwh. ΟΜΩΣ, μηπως εγινε ετσι ωστε και στους υπολοιπους μηνες να συνεχιστει να υπαρχει αυτη η εκπτωση συνεπειας της ταξεως των 60 ευρω/mwh? Ή μηπως βαφτιζουν εκπτωση συνεπειας/προμηθειας την επιδοτηση που ετσι και αλλιως ειχαμε ολοι? Λογικα θα εκδοθει και ο 2ος λογαριασμος συντομα, οποτε θα ξερω τι θα πληρωσω για τις 22 μερες του Ιανουαριου.

image.png.9de94edef28de7f9e4a7abc154292358.png

image.png.1711799cfbd7ef6fc57a4c8b9f61299a.png

image.png.3afb4906961812a2ec3d68d41dd14a09.png

image.png.6bb7f01bc3f6211124f2d8272de99081.png

btw στο myprotergia το ebill δεν εχει ενεργοποιηθει. Θα ερθει εντυπος λογαριασμος? Προφανως τον θελω σε εντυπη μορφη για λογους τιμολογιου

Επεξ/σία από SabotazNic

8 λεπτά πριν, doomnx είπε

Άρα αυτές τις μετρήσεις είτε τις έστειλε η ELPEDISON και εκπροσωπείσαι ήδη από την ELPEDISON

το θέμα είναι δεν άλλαξε καν το τελευταίο νούμερο της παροχής , σωστά @lacta13 ?

Spoiler

επίσης , έψαξα λίγο τα προηγούμενα και είδα οτι δεν πρόσεξες το edit που έκανα (αν και σε έκανα tag)

απο ελπέ σε πήραν τηλ για την ολοκλήρωση της αίτησης ? Αν όχι απο εκεί ήταν η καθυστέρηση

• Like 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

το θέμα είναι δεν άλλαξε καν το τελευταίο νούμερο της παροχής , σωστά @lacta13 ?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

επίσης , έψαξα λίγο τα προηγούμενα και είδα οτι δεν πρόσεξες το edit που έκανα (αν και σε έκανα tag)

απο ελπέ σε πήραν τηλ για την ολοκλήρωση της αίτησης ? Αν όχι απο εκεί ήταν η καθυστέρηση

Επειδή τα συστήματα του ΔΕΔΔΗΕ υπολειτουργούν, ας πάρει ένα τηλέφωνο στο 800 400 4000 να μάθει σε ποιον πάροχο είναι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και μια εβδομάδα (πέντε εργάσιμες μέχρι τώρα) έχει στείλει sms ο ΗΡΩΝ ότι υπέβαλλε στον ΔΕΔΔΗΕ το αίτημα για την εκπροσώπηση παροχής. Τράμπα από ΕΛΠΕ που δεν έχει  εκδώσει λογαριασμό εδώ και 40 μέρες. Πιθανότατα έχω εξαντλήσει το 100άρι (που έδινε δώρο στο smart)
Μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να περιμένω την αλλαγή;

Επεξ/σία από Demetroula
ορθογραφικό λάθος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...