Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

49 λεπτά πριν, Captain_AMeAKA είπε

Μόλις με πήραν απο volton να με ενημερώσουν για τα προνόμια του προγράμματος μου (μετα απο 20 μέρες και αφού έκανα ήδη αίτηση απο χθές στην elpe 😆) καλά πάει αυτό 😄

Τους ρώτησα για το θέμα των 500kw για να το ξεκαθαρίσω και είπε οτι δεν πάει αναλογικά στις μερες, πάει fix 500kw για έναν μήνα δλδ στις 20 έχεις κάψει 400 και φεύγεις δεν πληρώνεις τίποτα όχι όπως νομίζαμε με τον τύπο. Αν κάψεις στον μήνα 600 θα έχεις δώρο τις 500 και πληρώνεις τις 100 με τιμή 0,08 που υπογράψαμε.

Το τόνισα και μου το διευκρίνησε.

Επιβεβαιώνω και γω ότι μου είπαν με περισσή σιγουριά ότι δεν πάει αναλογικά η χρέωση των 500.

Έχει πάρει κάποιος βεβαίωση εκπροσώπησης από volton?

Πόντοι go4more από προωθητική elpe δεν έχουν μπει ακόμη και δεν είναι θέμα εφαρμογής σε μένα,δεν τους έχουν περάσει ακόμη εν γνώσει τους και πατάνε στις 150 μέρες των όρων 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, uphercules10 είπε

Επιβεβαιώνω και γω ότι μου είπαν με περισσή σιγουριά ότι δεν πάει αναλογικά η χρέωση των 500.

να το ζητήσετε γραπτώς (που πάλι θα θέλει τρέξιμο στη ΡΑΕ) μιας και χλωμό πχ να ισχύει για οικιακό και στα επαγγελματικά να ισχύουν άλλα

εκτός αν πιάσανε κότσο τον @ekrepali 😂

2 ώρες πριν, imr είπε

Σκεφτομαι να κανω το σταθερο απο φυσικο αεριο

Κατι που να προσεξω? Καποιο καλυτερο σταθερο?

1 λεπτό πριν, imr είπε

Δεν ξερω από κομπιούτερ και εξελ

τότε απλά κάνε το σταθερό

• Like 1

Λοιπόν... έχω επίσημη απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ στο Myrae ότι έχουν ενημερώσει και την την Elpedison και τη Volton για την αλλαγή παρόχου.

Και σήμερα έλαβα και επίσημη απάντηση της Volton (σε pdf με σφραγιδούλα) πως όταν λάβουν τις ενδείξεις απ'τον ΔΕΔΔΗΕ θα βγάλουν τελικό. 😆

Spoiler

4.jpg.1e82674acce2863946b39690dd8bee7f.jpg

Πάτησα κόκκινα κουμπάκια και επισύναψα την απάντηση του ενός στον άλλον... αν και φοβάμαι πως θα παίξουν την ίδια κασέτα. Ρε κοράκιε που είναι επιτέλους εκείνο το βύσμα...εκείνος ο ενεργειακός επιθεωρητής; 💣

Spoiler
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ρε κοράκιε που είναι επιτέλους εκείνο το βύσμα...εκείνος ο ενεργειακός επιθεωρητής; 💣

θα παζαρεύουν το μισθό καθώς και συμβούλους/βοηθούς για καθιερωμένη μάσα

22 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Λοιπόν... έχω επίσημη απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ στο Myrae ότι έχουν ενημερώσει και την την Elpedison και τη Volton για την αλλαγή παρόχου.

Και σήμερα έλαβα και επίσημη απάντηση της Volton (σε pdf με σφραγιδούλα) πως όταν λάβουν τις ενδείξεις απ'τον ΔΕΔΔΗΕ θα βγάλουν τελικό. 😆

μπράβο , άσχετο τελείως δεν ξέρω καν γιατί μου το θύμισε το ποστ σου  , ξέχασα να γράψω κάτι

Στις 24/1/2024 στις 5:17 ΜΜ, darkelfdvr είπε

Ειχα στειλει ηδη και σε Ηρωνα και σε ΔΕΔΔΗΕ..
Απαντηση Ηρωνα οτι προεβη στα βηματα ολα...
Απαντηση ΔΕΔΔΗΕ

Αναφορικά με το αίτημα σας για την παροχή με αριθμό ****** σας ενημερώνουμε ότι,
Για την ολοκλήρωση του αιτήματος σας για Νέα εκπροσώπηση από Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας ΗΡΩΝ Α.Ε.,  έχουμε προχωρήσει σε λήψη ενδείξεων Κ 2810 και Μ 860.
Επιπλέον ενημερώθηκε και η μηχανογραφική μας εφαρμογή μέσω της οποίας ενημερώνονται όλοι οι Προμηθευτές.
Λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία και παραμένουμε   στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική διευκρίνηση

----
Εκει απαντησα οτι αναμενω αποζημιωση οικονομικής διαφοράς στην κατανάλωση +50... για να δουμε

Έπρεπε να προσθέσεις για το  "Επιπλέον ενημερώθηκε και η μηχανογραφική μας εφαρμογή μέσω της οποίας ενημερώνονται όλοι οι Προμηθευτές."

οτι αν είχε ενημερωθεί θα άλλαζε και το τελευταίο ψηφίο , άρα αποδεδειγμένα ποτέ δεν ενημερώθηκε

• Like 1

Στις 22/1/2024 στις 12:50 ΜΜ, lacta13 είπε

εχει γινει μην πω τι...εδω και 2 ωρες μιλαω με ελπε και ΔΕΔΔΗΕ για να βγαλω ακρη και ακομα περιμενω...

με ειπε αυτη της ΕΛΠΕ οτι και καλα δεν προχωρησε η αιτηση μου γιατι λαβαν μνμ απο τον ΔΕΔΔΗΕ οτι ειναι λαθος οι ενδειξεις μου ακουσον ακουσον...και να παρω να τους μιλησω για να μου πουν τις σωστες...μπουρδες...

ο ΔΕΔΔΗΕ μπαινοντας στη καρτελα μου ,δεν βλεπει καμια αιτηση απο ΕΛΠΕ για να φυγω,οποτε με λεν πως στειλαμε μν οτι ειναι λαθος οι ενδειξεις σας;

δεν ξερω τον λογο που να μου λεει αρλουμπες η της ΕΛΠΕ ..δλδ οκ ηταν σε "διακοπες", πες δεν το εστειλα θα το στειλω αμεσα...τι χαζα ειναι αυτα...τοσες αλλαγες εχουμε κανει τοσουν μηνες μεταξυ ΗΡΩΝ και ΕΛΠΕ και ποτε δεν ειχα θεμα...

το θεμα ειναι οτι δεν εχει ξεκινησει στην ουσια τιποτες απ οτι καταλαβα...και αν θελησουν να παρουν νεες ενδειξεις σημερινες  και δεν δεχτουν αυτες που τους εστειλα τοτες, με ημερομηνια 29/12 που φαινεται η αιτηση αλλαγης,θα μου βγουν στον ΗΡΩΝ καμια 1000+ Kwh του τελευταιου μηνα στον τελικο και θα φαω κατραπακια....

Συνεχίζοντας τα τραγελαφικα και επειδή η ΕΛΠΕ συνεχιζει να με δουλεύει υποστηρίζοντας οτι εχει στειλει αιτημα 3 φορες και εχει λαβει 3 φορες αρνητικες απαντήσεις και καλα απο τον ΔΕΔΔΗΕ οτι οι μετρήσεις μου ειναι εκτος οριων,ενω ο ΔΕΔΔΗΕ επιμενει οτι δεν εχει λαβει ποτε αιτημα εκπροσωπησης απο κανεναν προμηθευτη, εκανα αιτημα στο myrae και προς τους 2 ,εξηγωντας την ιστορία πως εχει.

2η μερα ελαβα απο ΔΕΔΔΗΕ την παρακάτω απάντηση,που την περιμενα και περιμενω τωρα απο την ΕΛΠΕ 

Spoiler

Screenshot_20240125_192054_com.android.chrome.jpg.15b104f555a58cb54dbfa78c6e80bb18.jpg

Τωρα τι να κανω; να πατησω αποδοχή και να περιμενω την ΕΛΠΕ;και μετα τι;στην ουσια με αυτην την απάντηση δεν ειναι πιο επισημο οτι οντως δεν εχουν στείλει αιτημα η ΕΛΠΕ;αυτοι παραλληλα με έχουν στείλει μνμ να αποδεχθω εκ νεου τις μετρησεις που εχει βαλει ο ΔΕΔΔΗΕ στο σάιτ(που ειναι πολυ πιο λιγοτερες απο αυτές που τους εστειλα εγω) και φαντάζομαι οτι η ιστορία παει εκει ωστε να φυγω απο τον ΗΡΩΝ με λίγες KWh και να φαω στον πρώτο λογαριασμό στην ΕΛΠΕ τις πολλες καο παει στραφη το 100ρικο...

Δεν ξέρω ειλικρινά πως καο γιατί στραβωσε η ιστορία...και παράλληλα ο ΗΡΩΝ που δεν ξέρει τίποτα εχει στειλει κανονικα νεο λογαριασμό...

13 ώρες πριν, nvoros είπε

Κωλοφαρδία. Ας απαντήσει και κανένας φυσιολογικός άνθρωπος...😄
Περιμένω να πάρω και αυτές και να την "κάνω"...Αν φύγω νωρίτερα θα τις πιστολιάσουν να φανταστώ... 

Παρε και ανοιξε θεμα στην ελπεντισον. Παρε αριθμο θεματος και ενοχλησε τους συνεχεια. Παρε και την πωλητρια στο τηλεφωνο που στο πουλησε , η κατευθειαν την μπεφον.

1 λεπτό πριν, lacta13 είπε

Τωρα τι να κανω;

29 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πάτησα κόκκινα κουμπάκια και επισύναψα την απάντηση του ενός στον άλλον... αν και φοβάμαι πως θα παίξουν την ίδια κασέτα.

3 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Συνεχίζοντας τα τραγελαφικα και επειδή η ΕΛΠΕ συνεχιζει να με δουλεύει υποστηρίζοντας οτι εχει στειλει αιτημα 3 φορες και εχει λαβει 3 φορες αρνητικες απαντήσεις και καλα απο τον ΔΕΔΔΗΕ οτι οι μετρήσεις μου ειναι εκτος οριων,ενω ο ΔΕΔΔΗΕ επιμενει οτι δεν εχει λαβει ποτε αιτημα εκπροσωπησης απο κανεναν προμηθευτη, εκανα αιτημα στο myrae και προς τους 2 ,εξηγωντας την ιστορία πως εχει.

2η μερα ελαβα απο ΔΕΔΔΗΕ την παρακάτω απάντηση,που την περιμενα και περιμενω τωρα απο την ΕΛΠΕ 

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_20240125_192054_com.android.chrome.jpg.15b104f555a58cb54dbfa78c6e80bb18.jpg

Τωρα τι να κανω; να πατησω αποδοχή και να περιμενω την ΕΛΠΕ;και μετα τι;στην ουσια με αυτην την απάντηση δεν ειναι πιο επισημο οτι οντως δεν εχουν στείλει αιτημα η ΕΛΠΕ;αυτοι παραλληλα με έχουν στείλει μνμ να αποδεχθω εκ νεου τις μετρησεις που εχει βαλει ο ΔΕΔΔΗΕ στο σάιτ(που ειναι πολυ πιο λιγοτερες απο αυτές που τους εστειλα εγω) και φαντάζομαι οτι η ιστορία παει εκει ωστε να φυγω απο τον ΗΡΩΝ με λίγες KWh και να φαω στον πρώτο λογαριασμό στην ΕΛΠΕ τις πολλες καο παει στραφη το 100ρικο...

Δεν ξέρω ειλικρινά πως καο γιατί στραβωσε η ιστορία...και παράλληλα ο ΗΡΩΝ που δεν ξέρει τίποτα εχει στειλει κανονικα νεο λογαριασμό...

Το ιδιο επαθα κι εγω παλαιοτερα. Ειχαν βαλει εντελως λαθος μετρηση, 3000 κατω, και δεν τους αφηνε ο Θαλής να ανεβασουν και γι αυτο δεν το βλεπε ο Δεδηε

1 ώρα πριν, uphercules10 είπε

Έχει πάρει κάποιος βεβαίωση εκπροσώπησης από volton?

Πόντοι go4more από προωθητική elpe δεν έχουν μπει ακόμη και δεν είναι θέμα εφαρμογής σε μένα,δεν τους έχουν περάσει ακόμη εν γνώσει τους και πατάνε στις 150 μέρες των όρων 

Ανοιξε θεμα στην εθνικη με υποβολη παραπονου και παρε αρ αιτηματος να είσαι καλυμμενος

Μόλις τώρα, katsios2010 είπε

Το ιδιο επαθα κι εγω παλαιοτερα. Ειχαν βαλει εντελως λαθος μετρηση, 3000 κατω, και δεν τους αφηνε ο Θαλής να ανεβασουν και γι αυτο δεν το βλεπε ο Δεδηε

άρα @lacta13 ρώτα και ελπέ τι νούμερα προσπαθούν να περάσουν στο Θαλή , παίζει να είναι αλλουνού 😂

5 λεπτά πριν, korakios είπε

άρα @lacta13 ρώτα και ελπέ τι νούμερα προσπαθούν να περάσουν στο Θαλή , παίζει να είναι αλλουνού 😂

8/11/23 ημερας:5118,νυχτας:1790 καταμέτρηση επίσημη εκκαθάριστικη απο ΔΕΔΔΗΕ με δικες μου φωτογραφίες για να παω απο ΕΛΠΕ->ΗΡΩΝ. ολα καλα

4/1/24 αιτηση στην ΕΛΠΕ με φωτογραφίες και για να ξαναπαω σε αυτούς με τα γνωστα δωρα και την την χειρόγραφη αιτηση.ενδειξεις δικες μου ημερας:5777,νυχτας:1960.στο σαιτ του ΔΕΔΔΗΕ ακομα εχουν απο 8/11 τις παλιες ενδείξεις καθως 1,5 μηνα στον ΗΡΩΝ ξεχάστηκα να δωσω ενδείξεις .

22/1/24 και αφου εχω ξεκινησει να ψαχνω τι γίνεται ο ΔΕΔΔΗΕ βαζει στο σαιτ εκκαθαριση 4μηνου ενδείξεις ημέρας:5350,νυχτας:1848 και καλα λενε με ενδείξεις πελάτη (ουδεποτε εδωσα).

24/1/24 με ξαναστείλει η ΕΛΠΕ μειλ να αποδεχτω να προαχωρησουν υην αιτηση ξανα με αυτες τις ενδείξεις που εβαλε ο ΔΕΔΔΗΕ ( ωστε καο καλα να μην φαμε παλι ακυρο...)

25/1/24 ενδείξεις που ειδα εγω ημερας:5970,νυχτας:2031

Συνοψίζοντας αν δεχτω τις τελευταίες λαθος ενδείξεις του ΔΕΔΔΗΕ,θα φυγω απο ΗΡΩΝ με συνολικα ημερας:232,νυχτας:58 και ηδη εχω πληρωσει εναν λογαριασμό έναντι με 88 Kwh  και ο τελευταίος που στειλαν εχει έναντι αλλες 308,συνολο δλδ 396.δλδ θανεχω - λογαριασμό στον τελικό τους.

Αλλα θα φαω πολλες KWh στον πρώτο της ελπε καθοσον ηδη εχω στο κεφαλι μεχρι σήμερα 670 ημερας και 183 νυχτας,δλδ ηδη 853 και το κοντερ θα γραφει ακομα...

Και ολο πιο πολυ παει το μυαλό μου οτι το καναν επιτηδες στην ελπε για να παει χαμενο το 100ρικο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 hours ago, Captain_AMeAKA said:

Τους ρώτησα για το θέμα των 500kw για να το ξεκαθαρίσω και είπε οτι δεν πάει αναλογικά στις μερες, πάει fix 500kw για έναν μήνα δλδ στις 20 έχεις κάψει 400 και φεύγεις δεν πληρώνεις τίποτα όχι όπως νομίζαμε με τον τύπο. Αν κάψεις στον μήνα 600 θα έχεις δώρο τις 500 και πληρώνεις τις 100 με τιμή 0,08 που υπογράψαμε.

Το τόνισα και μου το διευκρίνησε.

2 hours ago, uphercules10 said:

Aμα βασιστείτε σε ό,τι σας είπαν ο σεκιουριτάς κι η καθαρίστρια... ετοιμαστείτε για καταγγελίες στο myrae 'μα έτσι μου είπανε στο τηλέφωνο' σε συνομιλία που δεν ηχογραφήθηκε ή αν ηχογραφήθηκε, κράσαρε ο server και χάθηκε.

Οι όροι είναι ξεκάθαροι, ο λογαριασμός που ανέβασα επίσης ξεκάθαρος... αναλογικά και οι μέρες και οι κιλοβατώρες.

Κάντεε όπως νομίζετε.

2 hours ago, korakios said:

εκτός αν πιάσανε κότσο τον @ekrepali 😂

Εμένα με πιάσανε κότσο απ'την άποψη ότι θα μου στέλνουν έναντι αντί για τελικό, μέχρι να πλακώσω τον Θαλή στις φάπες.

Επεξ/σία από ekrepali

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...