Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, imr είπε

Σκεφτομαι να κανω το σταθερο απο φυσικο αεριο

Κατι που να προσεξω? Καποιο καλυτερο σταθερο?

Μήπως να περιμένεις αρχές του μήνα.. Που θα βγουν νέα τιμολόγια.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

27 λεπτά πριν, bilham είπε

Ακριβώς! Ξεκάθαρα για απάτη... Όταν θα μας έρθει αργότερα η επιπλέον χρέωση θα τρέχουμε τότε για καταγγελία;

Δεν ξέρω αν το κάνουν επίτηδες ή αν είναι λάθος, το αποτέλεσμα είναι ίδιο...

Πώς είσαι βέβαιος ότι δεν θα έρθει εκκαθάριση σε επόμενο λογαριασμό;

Εδώ έχουν μπλέξει τα μήλα με τα σύκα!!

Μα δεν είμαι καθόλου βέβαιος με αυτούς... γι'αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ πως πρέπει να το χειριστούμε και εξέφρασα τη σκέψη μήπως να ζητήσει κάποιος ανάλυση λογαριασμού και να ρωτήσει αν γίνει εκκαθάριση αργότερα... αλλά τεσπα μόλις εκδοθούν κάτι τελικοί που περιμένω προς Φεβρουάριο θα ενημερώσω κι εγώ...

11 λεπτά πριν, korakios είπε

πηγή ?

από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης 🤣

• Like 2

Ηρων συνομιλία για το ποτέ θα βγει τελικός , …..η εκπροσώπηση σταμάτησε 28/12/23 ………ωραία ποτε θα βγει τελικός ? …….μπορει να χρειαστεί και δυο μήνες……..άντε γεια , μιλάμε για εξυπηρέτηση σε χρόνο dt 

42 λεπτά πριν, imr είπε

Σκεφτομαι να κανω το σταθερο απο φυσικο αεριο

Κατι που να προσεξω? Καποιο καλυτερο σταθερο?

Εξελάκια, κατανάλωση, διάβασμα των χρωματιστών κελιών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις με πήραν απο volton να με ενημερώσουν για τα προνόμια του προγράμματος μου (μετα απο 20 μέρες και αφού έκανα ήδη αίτηση απο χθές στην elpe 😆) καλά πάει αυτό 😄

Τους ρώτησα για το θέμα των 500kw για να το ξεκαθαρίσω και είπε οτι δεν πάει αναλογικά στις μερες, πάει fix 500kw για έναν μήνα δλδ στις 20 έχεις κάψει 400 και φεύγεις δεν πληρώνεις τίποτα όχι όπως νομίζαμε με τον τύπο. Αν κάψεις στον μήνα 600 θα έχεις δώρο τις 500 και πληρώνεις τις 100 με τιμή 0,08 που υπογράψαμε.

Το τόνισα και μου το διευκρίνησε.

Επεξ/σία από Captain_AMeAKA
  • Like 1

επειδή έχω χάσει καμία 60 σελίδες θα αφεθω στα χέρια των ειδικών δηλαδή τα δικά σας.

έχω νέα επιχείρηση με καινούριο ρολόι (ηλεκτρονικό).

η κατανάλωση (καθότι γραφείο/αποθήκη) είναι φώτα, υπολογιστής και κανένα αερόθερμο/ανεμιστήρας για θέρμανση/ψύξη.

που θα με συμβουλευατε να πάω?

5 λεπτά πριν, Captain_AMeAKA είπε

Μόλις με πήραν απο volton να με ενημερώσουν για τα προνόμια του προγράμματος μου (μετα απο 20 μέρες και αφού έκανα ήδη αίτηση απο χθές στην elpe 😆) καλά πάει αυτό 😄

Τους ρώτησα για το θέμα των 500kw για να το ξεκαθαρίσω και είπε οτι δεν πάει αναλογικά στις μερες, πάει fix 500kw για έναν μήνα δλδ στις 20 έχεις κάψει 400 και φεύγεις δεν πληρώνεις τίποτα όχι όπως νομίζαμε με τον τύπο. Αν κάψεις στον μήνα 600 θα έχεις δώρο τις 500 και πληρώνεις τις 100 με τιμή 0,08 που υπογράψαμε.

Το τόνισα και μου το διευκρίνησε.

Sorry αλλά θα εμπιστευτώ τον λογαριασμό του κρεπάλη περισσότερο από μια τηλεφωνήτρια που δεν ξέρει ούτε αν είσαι πελάτης ούτε πόσο έχει η kWh 😜

• Like 2

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Sorry αλλά θα εμπιστευτώ τον λογαριασμό του κρεπάλη περισσότερο από μια τηλεφωνήτρια που δεν ξέρει ούτε αν είσαι πελάτης ούτε πόσο έχει η kWh 😜

οκ απλά το αναφέρω 

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, chocorellos είπε

επειδή έχω χάσει καμία 60 σελίδες θα αφεθω στα χέρια των ειδικών δηλαδή τα δικά σας.

έχω νέα επιχείρηση με καινούριο ρολόι (ηλεκτρονικό).

η κατανάλωση (καθότι γραφείο/αποθήκη) είναι φώτα, υπολογιστής και κανένα αερόθερμο/ανεμιστήρας για θέρμανση/ψύξη.

που θα με συμβουλευατε να πάω?

Elpe Smart για τα δώρα;

Μόλις τώρα, Captain_AMeAKA είπε

οκ απλά το αναφέρω 

Ευχαριστούμε και να αναφέρεις ό,τι άλλο νομίζεις ότι θα βοηθήσει να βγάλουμε άκρη 🙏🏻

• Like 1

Ήμουν σήμερα στη δουλειά και είχαν έρθει για να βάλουν "έξυπνο" μετρητή ( αυτόν που στέλνει μετρήσεις μέσω δικτύου). 

Ένας από τους τύπους που ήταν εκεί (εργολάβος) μου είπε ότι έκανε αίτηση τον Γενάρη για μετρητή στον δεδδηε για νυχτερινο και του εβαλαν από αυτούς τους έξυπνους. 

Και η ερώτηση. Εγώ έχω μετρητή μπουφο (τον παλιό, ούτε καν ψηφιακό). Αν κάνω αίτηση για αλλαγή μετρητή και καλά για νυχτερινο και μου βάλουν αυτόν τον έξυπνο, μήπως σε αλλαγή παροχου (τουρισμού δλδ) θα γίνεται άμεσα η διαδικασία; Ώστε να μην παιδευόμαστε με επιτοπιες; 

PS. Δεν έχει σημασία αλλά θα το αναφέρω, για να γλιτώσουμε κάνα ποστ. Είμαι ελπε smart (έξυπνο κι αυτό με 100ρικο) από 28/12 που πήρε μέτρηση ο δεδδηε-έκλεινε τετράμηνο. (αίτηση 27/12) Πριν σε Ηρων που περιμένω να δω τι σ... θα βγάλει για τελικό και πότε. 

4 λεπτά πριν, physnik είπε

Ήμουν σήμερα στη δουλειά και είχαν έρθει για να βάλουν "έξυπνο" μετρητή ( αυτόν που στέλνει μετρήσεις μέσω δικτύου). 

Ένας από τους τύπους που ήταν εκεί (εργολάβος) μου είπε ότι έκανε αίτηση τον Γενάρη για μετρητή στον δεδδηε για νυχτερινο και του εβαλαν από αυτούς τους έξυπνους. 

Και η ερώτηση. Εγώ έχω μετρητή μπουφο (τον παλιό, ούτε καν ψηφιακό). Αν κάνω αίτηση για αλλαγή μετρητή και καλά για νυχτερινο και μου βάλουν αυτόν τον έξυπνο, μήπως σε αλλαγή παροχου (τουρισμού δλδ) θα γίνεται άμεσα η διαδικασία; Ώστε να μην παιδευόμαστε με επιτοπιες; 

PS. Δεν έχει σημασία αλλά θα το αναφέρω, για να γλιτώσουμε κάνα ποστ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/785338-νέοι-μετρητές-δεη/?do=getNewComment

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...