Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Γνωστος, απο ονλαιν-τηλεφωνικη διαδικασια, την παρελαβε χθες προχθες, περιπου 35-40 ημερες απο την αιτηση, καπου 30 απο την ενεργοποιηση. Οταν εκανε την αιτηση-συμβολαιο, του ειχαν πει οτι μολις ενεργοποιηθει θα του την στειλουν. 

εγώ παρέλαβα σήμερα, μία εβδομάδα μετά την ενεργοποίηση δύο συστάσεων (γρήγορα θα έλεγα και με τηλεφωνικό ραντεβού)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

εγώ παρέλαβα σήμερα, μία εβδομάδα μετά την ενεργοποίηση δύο συστάσεων (γρήγορα θα έλεγα και με τηλεφωνικό ραντεβού)

Εσυ εισαι ο προμοτερ δηλαδη;  Εγω μιλησα για πελατη χωρις προμοτερ και χωρις συσταση.

Πριν λίγες μέρες ανέφερα την προσφορά που της ζενίθ με 0,129 με την έκπτωση συνέπειας, σταθερό πρόγραμμα. Μίλησα με τη ζενιθ και μου έστειλαν από το τμήμα πωλήσεων το συνημμένο συμβόλαιο .

Πιστεύετε θα πρέπει να προσέξω κάτι περισσότερο;

power-home-direct-f.pdf

1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Εσυ εισαι ο προμοτερ δηλαδη;  Εγω μιλησα για πελατη χωρις προμοτερ και χωρις συσταση.

Φίλη που πήρε τα +20 για δική της από το κονε του @doomnx παρέλαβε επίσης σήμερα, μία βδομάδα μετά την ενεργοποίηση.

• Thanks 1

19 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Άρα, για να συνοψίσουμε... όσον αφορά το elpedison smart ο τροπος υπολογισμου είναι πλεον ο 1,249 x ΤΕΑ περιόδου (πλην μιας μέρας) σε €/MWh + 0,0339)/1000 και υπολογίζεται η κιλοβατορα ανάλογα με την ΤΕΑ της περιόδου κατανάλωσης και χωρίς να υπάρχει εκκαθάριση σε επόμενο λογαριασμό για τον πρoηγουμενο μήνα (με βάση ΜΟ ΤΕΑ μήνα), σωστά;

το αν θα βάλουν την κανονική χρέωση σε τελικό , σε εκκαθαριστικό , με έκτακτο , σε διόρθωση επόμενου ή καθόλου άγνωστο

1 λεπτό πριν, CMorganV είπε

Πριν λίγες μέρες ανέφερα την προσφορά που της ζενίθ με 0,129 με την έκπτωση συνέπειας, σταθερό πρόγραμμα. Μίλησα με τη ζενιθ και μου έστειλαν από το τμήμα πωλήσεων το συνημμένο συμβόλαιο .

Πιστεύετε θα πρέπει να προσέξω κάτι περισσότερο;

power-home-direct-f.pdf 202.84 kB · 2 downloads

ρώτα αν η συνέπεια μπαίνει απευθείας μιας και η αρχική είναι πανάκριβη

δες και της Φυσικό Αέριο το 8μηνο σταθερό

1 λεπτό πριν, korakios είπε

το αν θα βάλουν την κανονική χρέωση σε τελικό , σε εκκαθαριστικό , με έκτακτο , σε διόρθωση επόμενου ή καθόλου άγνωστο

επειδή έχω κάτι παροχές που της μετακίνησα προχθές για ΗΡΩΝ μόλις εκδοθούν οι τελικοί εκαθαριστικοί θα φανεί λογικά και θα ενημερώσω...

• Like 1

• Moderators
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Φίλη που πήρε τα +20 για δική της από το κονε του @doomnx παρέλαβε επίσης σήμερα, μία βδομάδα μετά την ενεργοποίηση.

Αρα πιθανον να μην στελνουν συνεχως, αλλα πχ οποτε εχουν διαθεσιμες να τις στελνουν ολες μαζι. Αυτο μαλλον καταλαβαινω να συμβαινει. Αν ειναι ετσι, εξηγειται γιατι αλλος μπορει να περιμενει 10 μερες και αλλος 30-40 (απο την ενεργοποιηση).

Έκανα αίτημα για μεταβίβαση ονόματος της παροχή μου στην Protergia πριν από δυο εβδομάδες και δεν είχα καμία ενημέρωση εχθές έκανα αίτημα στην ΔΕΗ για να γίνω πελάτης της και ολοκληρώθηκε και μου ήρθε μήνυμα ότι εντός 2 ημερών θα γίνει η αλλαγή στον δεδδηε.Σημερα το πρωί μου ήρθε από την προτεργια ότι για την μεταβίβαση που είχα ζήτηση πρέπει να στείλω κάτι έγγραφα.

Εγω τώρα πρέπει να τους ενημερώσω ότι έφυγα η θα φανεί,ρωτάω γιατί μου έστειλαν μήνυμα μετά την αλλαγή παρόχου που ουσιαστικά δεν είμαι  πλέον πελάτης της 

Μόλις τώρα, gadgetakias88 είπε

παιδια για φυσικο αεριο τι συμφερει να κανω? εχω χασει την μπαλα

πόσταρε στο άλλο νήμα καταναλώσεις που έχεις αρχικά

Μόλις τώρα, GreekGames είπε

Έκανα αίτημα για μεταβίβαση ονόματος της παροχή μου στην Protergia πριν από δυο εβδομάδες και δεν είχα καμία ενημέρωση εχθές έκανα αίτημα στην ΔΕΗ για να γίνω πελάτης της και ολοκληρώθηκε και μου ήρθε μήνυμα ότι εντός 2 ημερών θα γίνει η αλλαγή στον δεδδηε.Σημερα το πρωί μου ήρθε από την προτεργια ότι για την μεταβίβαση που είχα ζήτηση πρέπει να στείλω κάτι έγγραφα.

Εγω τώρα πρέπει να τους ενημερώσω ότι έφυγα η θα φανεί,ρωτάω γιατί μου έστειλαν μήνυμα μετά την αλλαγή παρόχου που ουσιαστικά δεν είμαι  πλέον πελάτης της 

απλά τους ενημερώνεις οτι έχεις φύγει , ας βγάλουν τελικό στο άλλο ΑΦΜ

• Thanks 1

Γεια πείτε μου κάτι. Θελω να παω ΦΑ για να μην χάσω μέχρι τέλος του μήνα την έκπτωση που βγαίνει η kw/h στα 5λεπτά με ΚΟΤ Α. Υπάρχει κάποιος από δω που να εχει πάει με κοτΑ να μου πει αν όντως τόσο χρεώνουν στον λογαριασμό? Υπάρχει κάτι άλλο κρυφό που δεν το λένε από θέμα χρεώσεων που πρέπει να κοιτάξω? Η κατανάλωσή μου είναι μαχ 380-400 kw/h τον μήνα. 

1 λεπτό πριν, dimitris_p είπε

Γεια πείτε μου κάτι. Θελω να παω ΦΑ για να μην χάσω μέχρι τέλος του μήνα την έκπτωση που βγαίνει η kw/h στα 5λεπτά με ΚΟΤ Α. Υπάρχει κάποιος από δω που να εχει πάει με κοτΑ να μου πει αν όντως τόσο χρεώνουν στον λογαριασμό? Υπάρχει κάτι άλλο κρυφό που δεν το λένε από θέμα χρεώσεων που πρέπει να κοιτάξω? Η κατανάλωσή μου είναι μαχ 380-400 kw/h τον μήνα. 

πάρε απλά γραπτώς απάντηση απο την εταιρία , δυστυχώς είναι δεινόσαυροι σε θέματα ηλεκτρονικής επικοινωνίας και το τηλέφωνο σε τέτοια θέματα είναι άχρηστο

ρώτα σε τσατ αν είναι και κράτα τη συνομιλία , αν και εφόσον γράφει οτι διατίθεται σε πελάτες ΚΟΤ δεν έχει κάτι άλλο πχ να σε πετάξουν σε άλλο πρόγραμμα

• Like 1

5 λεπτά πριν, korakios είπε

ρώτα αν η συνέπεια μπαίνει απευθείας μιας και η αρχική είναι πανάκριβη

δες και της Φυσικό Αέριο το 8μηνο σταθερό

τηλεφωνικά τουλάχιστον μου είπαν ναι. Η διαφορά με το κίτρινο (σταθερό) από φυσικό αέριο ειναι η διάρκειας παραμονής και το ακριβότερο πάγιο.  7€ στη ζενίθ και  9€ στο φυσικό αέριο

• Like 1

10 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Αρα πιθανον να μην στελνουν συνεχως, αλλα πχ οποτε εχουν διαθεσιμες να τις στελνουν ολες μαζι. Αυτο μαλλον καταλαβαινω να συμβαινει. Αν ειναι ετσι, εξηγειται γιατι αλλος μπορει να περιμενει 10 μερες και αλλος 30-40 (απο την ενεργοποιηση).

εμενα με χρωστανε 2 και ημουν 45 μερες σε αυτους. χθες εκανα αιτηση για δεη αν της παρω ( που δεν νοομιζω) θα ενημερωσω.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...