Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, korakios είπε

κανονικά ναι , τώρα το τι θα κάνουν ,άγνωστο ,

βάσει παρελθόντος το παίζω στοιχηματάκι , μακάρι να το χάσω φυσικά

Παίζει να το έχουν ετοιμάσει όλο αυτό πάντως, βλέπω ότι άλλαξε το φορμάτ των λογαριασμών, και εκεί που έλεγε: "Διάφορες Χρώσεις/Πιστώσεις (Γ)", τώρα λέει: "ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ/ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ (Γ)"

Spoiler

image.png.b5c5101b54455216d41aa06985c55502.png

image.png.7fc5d37c6bfe2dd90ddb773ac1d27c45.png

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 minutes ago, korakios said:

αν μπορείς βάλε τις φωτό σε spoiler , άσε την τιμή κιλοβατώρας ,το κατοστάρικο δεν το πήρες ???

Το έχει πάρει το κατοσταρικο φαίνεται στο προηγούμενο ανεξόφλητο -97€. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, marinna είπε

Παίζει να το έχουν ετοιμάσει όλο αυτό πάντως, βλέπω ότι άλλαξε το φορμάτ των λογαριασμών, και εκεί που έλεγε: "Διάφορες Χρώσεις/Πιστώσεις (Γ)", τώρα λέει: "ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ/ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ (Γ)"

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.b5c5101b54455216d41aa06985c55502.png

image.png.7fc5d37c6bfe2dd90ddb773ac1d27c45.png

μου τελείωσαν τα reactions , δεν είναι τυχαίο όντως  😂

Επεξ/σία από korakios

52 minutes ago, korakios said:

πάλι διαφωνώ μιας και πρόσεξα οτι λες 3 παροχές και θα πήγαινα για τα 3*50 Ήρων (edit νομίζω και ο Ήρων δίνει 20€ για κάθε παροχή έξτρα , άρα +40€) , μέσα σε ένα μήνα λίγο απίθανο να μην υπάρχουν στο myheron και να μην μπορείς να βγάλεις βεβαίωση εκπροσώπησης για την ελπέ

ξέρω οτι θα πας ακατανόμαστη , απλά δε γινόταν να μη σχολιάσω 😁

Όχι δεν είμαι κάθετος να πάω ακατονόμαστη, έβαλες και την παράμετρο του έξτρα 20αρικου όποτε γλυκαίνομαι…

Και η ΕΛΠΕ είπαμε δέχεται αίτημα μεταφοράς προς αυτούς με βεβαίωση εκπροσώπησης;

3 λεπτά πριν, geodimis είπε

Το έχει πάρει το κατοσταρικο φαίνεται στο προηγούμενο ανεξόφλητο -97€. 

κομπλε :)

Μόλις τώρα, geodimis είπε

Όχι δεν είμαι κάθετος να πάω ακατονόμαστη, έβαλες και την παράμετρο του έξτρα 20αρικου όποτε γλυκαίνομαι…

Και η ΕΛΠΕ είπαμε δέχεται αίτημα μεταφοράς προς αυτούς με βεβαίωση εκπροσώπησης;

δεν είμαι 100% σίγουρος για το 20ρικο , περίμενε να το επιβεβαιώσουν άλλα μέλη

ελπέ , ναι , με βεβαίωση κομπλέ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, mens είπε

Πως γινεται να βγαζει η ελπε λογαριασμο ιανουαριου με τιμη 0,11285 στο smart πριν τελειωσει ο μηνας αφου η τιμη κλεινει στο τελος του μηνα?

Κάπου εδώ να πούμε ότι τα ex-post δεν έχουν «μήνα», ασχέτως του τι λένε τα μίντια ή οι άχρηστες σελίδες της ΡΑΕ. Η κατανάλωση θα βγαίνει όπως ακριβώς βγήκαν αυτοί οι πρώτοι λογαριασμοί της ELPEDISON. Κάθε μέρα θα έχει την ΤΕΑ της και θα συμμετέχει στο λογαριασμό. Δεν θα είναι x μέρες επί y τιμή μηνός. Θα είναι μέση ΤΕΑ διαστήματος επί x μέρες.

Επεξ/σία από doomnx

1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

Στο υποθετικό σενάριο να κάνει η ελπε διορθώσεις για το λάθος της. Αν έχουμε φύγει από αυτήν μπορεί να μας ενοχληση? 

Θα βγάλει έκτακτο μάλλον όπως έκαναν κι άλλοι...

Μόλις τώρα, lazarnik είπε

Στο υποθετικό σενάριο να κάνει η ελπε διορθώσεις για το λάθος της. Αν έχουμε φύγει από αυτήν μπορεί να μας ενοχληση? 

ναι , μέχρι 2 έτη γίνεται διόρθωση , βέβαια με τις αναδρομικές χρεώσεις ρήτρας δεν έστελνε ραβασάκια σε όσους είχαν φύγει

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , μέχρι 2 έτη γίνεται διόρθωση , βέβαια με τις αναδρομικές χρεώσεις ρήτρας δεν έστελνε ραβασάκια σε όσους είχαν φύγει

Οπότε του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ 

1 λεπτό πριν, archiezulu είπε

Οπότε του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ 

άγνωστο αν θα βγάλει έκτακτο ρώτα ή τα φορέσει στον τελικό ή δεν κάνει και τίποτα , θα δείξει

πρακτικά δεν καιγόμαστε όσο κάνουμε τουρισμό

7 ώρες πριν, bilham είπε

Για τα σταθερά εντάξει αλλά στα ex-post έχει νόημα γιατί κάθε μήνα (ΟΚ στις 10 του μήνα) θα αλλάζουν

Αλλά εσύ είσαι το αφεντικό, ότι θέλεις κάνεις ;)

Να γι'αυτό έχει καταμπερδευτεί ο κόσμος. Τα ex-post έχουν rolling average, δεν περιμένει ο πάροχος να πάει 10 ο μήνας να βγάλει μια τιμή. Κάθε μέρα έχει την ΤΕΑ της.

7 ώρες πριν, nvoros είπε

Σε πόσο διάστημα από την ενεργοποίηση έχετε πάρει τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη από ΕΛΠΕ ; 
H αίτηση έγινε σε κατάστημα και μου είπαν πως όταν τους τις στείλουν θα με ειδοποιήσουν τηλεφωνικά για να τις παραλάβω...

Σε μένα πήρε 15 μέρες να έρθουν με κούριερ.

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Να γι'αυτό έχει καταμπερδευτεί ο κόσμος. Τα ex-post έχουν rolling average, δεν περιμένει ο πάροχος να πάει 10 ο μήνας να βγάλει μια τιμή. Κάθε μέρα έχει την ΤΕΑ της.

σίγουρα θα το κάνουν έτσι ? για μένα παίζει και σενάριο να χρεώνουν με το μέσο όρο μηνός

ειδικά για προγράμματα βάσει ΜΤΑ χλωμό να παίρνουν τις συγκεκριμένες τιμές περιόδου κατανάλωσης

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Σε μένα πήρε 15 μέρες να έρθουν με κούριερ.

να κάνετε κλαμπ "το βύσμα κουμπώνει"® 😁

• Like 1

7 ώρες πριν, madboy είπε

Ο δείκτης της χιλιάδας που εκεί είναι το πρόβλημα και αδυνατουν να το καταλάβουν τόσο στο αρμόδιο τμήμα και όσο και οι εκπροσωποι που έχω μιλήσει είναι οτι ο δείκτης της χιλιάδας, της δεκάδας καθώς και της υποδιαίρεσης της μονάδας οχι μόνο είναι τυπωμένοι αναποδα απο το 9 προς το 0 αλλά και η κίνηση του δείκτη ειναι και αυτή αντίθετη της φοράς του ρολογιού. Τους το εξήγησα να δώσουν βάση και στις 18/01 και μου ειπε η εκπροσωπος οτι το σημείωσε. Αντιλήφθηκα οτι δεν μπορουσαν να καταλάβουν αυτη την μικρή λεπτομέρεια.

Say what? Ανέβασε μια φωτο/βίντεο να δούμε. Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

1 ώρα πριν, korakios είπε

έτσι και αλλιώς για τη δωρεάν κατανάλωση πας , άρα δε σε ενδιαφέρει και πολύ η τιμή κιλοβατώρας , όμως στο κίτρινο είναι απο εκκαθάριση του ΑΔΜΗΕ άρα ότι και να χρεώσουν (αν χρεωθείς) σιγά μην κάνει κάποιος επαλήθευση (και έχεις και την περίπτωση να γίνει αναδρομική διόρθωση χρέωση/πίστωση)

αναλύθηκε σε προηγούμενες σελιδες , είναι βάσει τρέχουσας ΤΕΑ , το 0,11285 είναι λάθος

Εγώ που πήγα στο κίτρινο, τώρα όταν αλλάξω, που μάλλον Ήρωνα για το 50ρικο θα πάω, εκτός αν περιμένουμε καμιά προσφορά της τελευταίας στιγμής, να πάω πράσινο δηλαδή; Με προβληματίζεις που λες ότι δεν μπορούμε να κάνουμε επαλήθευση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...