Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, madboy είπε

Προφανώς και είναι υπευθυνος ο πάροχος. Και αν όντως ήταν υπευθυνος εδω΄και 6 ημέρες θα έπρεπε να είχε διορθώσει την ένδειξη που έστειλε στον Δεδδηε με την σωστή. Αλλά επειδή μόνο υπευθυνος πάροχος δεν είναι ακόμα και σήμερα επιμένουν οτι η ενδειξη που έχουν δηλωσει είναι σωστή.

Την μέτρηση του τεχνικού θα μπορούσα να την στείλω ως αποδεικτικό στον πάροχο μήπως και καταλάβει το λάθος του. Ραε έγινε καταγγελία, κράξιμο έφαγε ο πάροχος, αίτημα επικοινωνίας έστελα στον Δεδδηε. Ε δεν γίνεται κάποιο απο ολα αυτά θα δουλέψει.

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για να μην κάνεις. Δηλαδή κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά πρέπει να αποκλείονται απο τον τουρισμο; 

Δεν πειράζει, ίσως η δική μου περίπτωση μάθει και σε μερικους αδαεις πως διαβάζονται οι παλιοι μετρητές. 

Φίλος μου με παλιό μετρητή εδω και αρκετά χρόνια εχει παει σε άλλους παροχους και ποτέ δεν είχε πρόβλημα.

Περιμενουμε τα νεα σου οταν ξεμπλεξεις... Μηπως η ΡΑΕ βαλει χερι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε η ώρα για την κρίσιμη απόφαση ταχυτουρισμού:

Εχοντας κάβα από 90-100€ σε καθεμία από 4 παροχές ΕΛΠΕ εκ των οποίων οι 3 αφορούν μηδενικές  καταναλώσεις σκέφτομαι τα εξής σενάρια:

1. μεταφέρω άμεσα τις 3 από αυτές στο ΔΕΗ4all και ζητάω τα πιστωτικά τους να περάσουν στην 4η παροχή που έχει ως κυρία πηγή ψύξης/θερμανσης το ρευμα. Έχω επιβεβαιώσει με ΕΛΠΕ ότι αυτό είναι εφικτό μετά την έκδοση των αντίστοιχων τελικών λογαριασμών. 

2. Τις αφήνω ως έχουν να βγάλω τα δημοτικά τέλη/ΕΡΤ για τους επόμενους Χ μήνες. 

Το 1ο σενάριο προφανώς έχει σκοπό να εκμεταλλευτώ νέα δωράκια εναλλακτικών αμέσως μετά αφότου  βγουν οι 1οι λογαριασμοί στο 4all. 

Επεξ/σία από geodimis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Φεύγω Elpedison και πάω Volton για τα 500kw δώρο.

Όσοι πήγατε, στο πράσινο πήγατε;

τράβα πράσινο , αλλά

1. το νου σου στην ένδειξη κατανάλωσης , να αναγράφεται και στην αίτηση εκτός της φωτό

2. σε 2 μέρες απο την αίτηση πάρε ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν έλαβαν αίτημα και με ποια μέτρηση

πιστεύω οτι όλο το μπέρδεμα έγινε σε συγκεκριμένη περίοδο φόρτου και τα κάνανε σαλάτα

Αν δεν έχει βγάλει η ελπέ λογαριασμό βγάλε βεβαίωση εκπροσώπησης

3 λεπτά πριν, geodimis είπε

Ήρθε η ώρα για την κρίσιμη απόφαση ταχυτουρισμού:

Εχοντας κάβα από 90-100€ σε καθεμία από 4 παροχές ΕΛΠΕ εκ των οποίων οι 3 αφορούν μηδενικές  καταναλώσεις σκέφτομαι τα εξής σενάρια:

1. μεταφέρω άμεσα τις 3 από αυτές στο ΔΕΗ4all και ζητάω τα πιστωτικά τους να περάσουν στην 4η παροχή που έχει ως κυρία πηγή ψύξης/θερμανσης. Έχω επιβεβαιώσει με ΕΛΠΕ ότι αυτό είναι εφικτό μετά την έκδοση των αντίστοιχων τελικών λογαριασμών. 

2. Τις αφήνω ως έχουν να βγάλω τα δημοτικά τέλη/ΕΡΤ για τους επόμενους Χ μήνες. 

Το 1ο σενάριο προφανώς έχει σκοπό να εκμεταλλευτώ νέα δωράκια εναλλακτικών αμέσως μετά αφότου  βγουν οι 1οι λογαριασμοί στο 4all. 

πάλι διαφωνώ μιας και πρόσεξα οτι λες 3 παροχές και θα πήγαινα για τα 3*50 Ήρων (edit νομίζω και ο Ήρων δίνει 20€ για κάθε παροχή έξτρα , άρα +40€) , μέσα σε ένα μήνα λίγο απίθανο να μην υπάρχουν στο myheron και να μην μπορείς να βγάλεις βεβαίωση εκπροσώπησης για την ελπέ

ξέρω οτι θα πας ακατανόμαστη , απλά δε γινόταν να μη σχολιάσω 😁

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, korakios said:

τράβα πράσινο , αλλά

1. το νου σου στην ένδειξη κατανάλωσης , να αναγράφεται και στην αίτηση εκτός της φωτό

2. σε 2 μέρες απο την αίτηση πάρε ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν έλαβαν αίτημα και με ποια μέτρηση

πιστεύω οτι όλο το μπέρδεμα έγινε σε συγκεκριμένη περίοδο φόρτου και τα κάνανε σαλάτα

πάλι διαφωνώ μιας και πρόσεξα οτι λες 3 παροχές και θα πήγαινα για τα 3*50 Ήρων (edit νομίζω και ο Ήρων δίνει 20€ για κάθε παροχή έξτρα , άρα +40€) , μέσα σε ένα μήνα λίγο απίθανο να μην υπάρχουν στο myheron και να μην μπορείς να βγάλεις βεβαίωση εκπροσώπησης για την ελπέ

Βεβαίωση εκπροσώπησης από Elpedison έχετε βρει κάποιον πιο γρήγορο τρόπο για να σας την στείλουν; Πχ επίσκεψη σε κατάστημα; Αποστολή email;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Swimmer21 είπε

Βεβαίωση εκπροσώπησης από Elpedison έχετε βρει κάποιον πιο γρήγορο τρόπο για να σας την στείλουν; Πχ επίσκεψη σε κατάστημα; Αποστολή email;

chat , ~4 εργάσιμες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

τράβα πράσινο , αλλά

Γιατί όχι κίτρινο  volton;

Δημοσ.

Πως γινεται να βγαζει η ελπε λογαριασμο ιανουαριου με τιμη 0,11285 στο smart πριν τελειωσει ο μηνας αφου η τιμη κλεινει στο τελος του μηνα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, archiezulu είπε

Γιατί όχι κίτρινο  volton;

έτσι και αλλιώς για τη δωρεάν κατανάλωση πας , άρα δε σε ενδιαφέρει και πολύ η τιμή κιλοβατώρας , όμως στο κίτρινο είναι απο εκκαθάριση του ΑΔΜΗΕ άρα ότι και να χρεώσουν (αν χρεωθείς) σιγά μην κάνει κάποιος επαλήθευση (και έχεις και την περίπτωση να γίνει αναδρομική διόρθωση χρέωση/πίστωση)

1 λεπτό πριν, mens είπε

Πως γινεται να βγαζει η ελπε λογαριασμο ιανουαριου με τιμη 0,11285 στο smart πριν τελειωσει ο μηνας αφου η τιμη κλεινει στο τελος του μηνα?

αναλύθηκε σε προηγούμενες σελιδες , είναι βάσει τρέχουσας ΤΕΑ , το 0,11285 είναι λάθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αυτονόητο. Αυτό που ρώτησα είναι αν δεν έχει βγάλει κανένα λογαριασμό ο προηγούμενος πάροχος, αν η volton δέχεται απλή βεβαίωση εκπροσώπησης.

Αρχές Ιανουαρίου που είχα κάνει κίνηση να πάω volton, πηγαίνοντας σε κατάστημα και ρώτησα τι δικαιολογητικά χρειάζονται, μου ανέφερε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει την αίτηση αν δεν έχει βγει ο λογαριασμός από τον παροχο που ήμουν (ήμουν νέος στην ελπε). Οπότε το άφησα μέχρι να βγει. Αλλά τελικά όπως είπα και το πρωί, δεν θέλω να πάω σε αυτούς πια, με όλα αυτά τα παράπονα τις τελευταίες ημέρες.

Edit: της είχα ρώτηση επίσης αν ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης ? Και μου απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι αυτές της βεβαίωσης της δέχονται για άλλους λόγους όπως επιδόματα κτλ

Επεξ/σία από lazarnik
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, korakios είπε

έτσι και αλλιώς για τη δωρεάν κατανάλωση πας , άρα δε σε ενδιαφέρει και πολύ η τιμή κιλοβατώρας , όμως στο κίτρινο είναι απο εκκαθάριση του ΑΔΜΗΕ άρα ότι και να χρεώσουν (αν χρεωθείς) σιγά μην κάνει κάποιος επαλήθευση (και έχεις και την περίπτωση να γίνει αναδρομική διόρθωση χρέωση/πίστωση)

Άρα και στο smart που μου βγάλανε τελικό παίζει τέλος του μήνα να βγει αναδρομική χρέωση ; 0,11927 την βγάλανε για Ιανουάριο μέχρι 15

Επεξ/σία από archiezulu
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Άρα και στο smart που μου βγάλανε τελικό παίζει τέλος του μήνα να βγει αναδρομική χρέωση 

Παίζει λογικά.Μολις όμως εκδοθούν λογαριασμοί με αναδρομικες χρεώσεις θέλει μαζικές καταγγελίες σε ΡΑΕ και Στκ μήπως και ευαισθητοποιθει κάποιος.. δεν είναι και ΔΕΗ,οπότε μπορεί κάτι να βγει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Άρα και στο smart που μου βγάλανε τελικό παίζει τέλος του μήνα να βγει αναδρομική χρέωση ; 0,11927 την βγάλανε για Ιανουάριο μέχρι 15

κανονικά ναι , τώρα το τι θα κάνουν ,άγνωστο ,

βάσει παρελθόντος το παίζω στοιχηματάκι , μακάρι να το χάσω φυσικά

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, archiezulu είπε

IMG_20240124_224515.jpg

IMG_20240124_224611.jpg

IMG_20240124_224709.jpg

αν μπορείς βάλε τις φωτό σε spoiler , άσε την τιμή κιλοβατώρας ,το κατοστάρικο δεν το πήρες ???

έχει και χαμηλή ανάλυση και με το ζόρι φαίνονται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...