Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 22/01/2024 at 20:48, CptBill said:

καλεσα volton, νομιζω εχουν χασει και οι ιδιοι τη μπαλα. Τους ανεφερα οτι δεν εχει λαβει εντολη τους ο δεδδηε, αρχισαν να το ριχνουν στον δεδδηε οτι εχει πολλα αιτηματα αυτη τη περιοδο. Μετα μου ελεγαν οτι δεν εχουν ξεκαθαρη εικονα με την αιτηση μου, απο αυριο θα μου πουν. 
Θυμιζω οτι η αιτηση μου ειναι 12/01

Καλο Πασχα volton. Θα μας δωσουν τις 500kwh δωρο οταν πλεον θα εχει φτασει ανοιξη και θα καταναλωνουμε 100kwh το μηνα. 

ως δια μαγειας, 2 μερες μετα τη κληση που εκανε εκασε μηνυμα απο volton οτι καταχωρηθηκε η αιτηση .
Τραγικοι.

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, CptBill είπε

ως δια μαγειας, 2 μερες μετα τη κληση που εκανε εκασε μηνυμα απο volton οτι καταχωρηθηκε η αιτηση .
Τραγικοι.

άσε τα sms και ρώτα ΔΕΔΔΗΕ για επαλήθευση 😛

Just now, korakios said:

άσε τα sms και ρώτα ΔΕΔΔΗΕ για επαλήθευση 😛

Το μηνυμα λεει  οτι οταν ενεργοποιηθει, θα ενημερωθω εκ νεου. Οχι πολυ ελπιδοφορο αυτο. Με λιγα λογια ειχαν τις αιτησεις και τις κοιτουσαν τοσες μερες μαλλον. Θα ριξω και τηλέφωνο δεδδηε.

24 λεπτά πριν, korakios είπε

δε σε ενδιαφέρει η τελική για σύγκριση των ex-post μεταξύ τους , αλλά μάλλον εννοούσες σύγκριση με τα υπόλοιπα , που και πάλι μια ιδέα την έχεις

καλά , τα ex-post είναι μπελαλίδικα στην επαλήθευση αλλά εννοείς οτι θα κάνουν λαδιά το οποίο είναι και υπόθεση

Λογικά τα κίτρινα συμφέρουν. Μπορεί όμως να αρχίσουν πάλι οι πάροχοι, όπως το τελευταίο 4μηνο του 2023, να λανσάρουν νέα προγράμματα με καλύτερες τιμές και να εγκλωβίσουν τους παλιούς σε υψηλότερες.

Επίσης, δυστυχώς, δεν υπάρχει εποπτική αρχή για θέσπιση κανόνων μεταξύ των εταιρειών. Οι πρακτικές που ακολουθούν(ενίοτε ξεπερασμένες για τους γνώστες) παγιδεύουν τους ανυποψίαστους πολίτες, που δυστυχώς ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να κάνουν συμβάσεις από το τηλέφωνο.

Αυτό με την volton, για την παροχή δωρεάν κατανάλωσης στον 1ο μήνα, υπήρχε και σε παλαιότερα προγράμματα της(2 μήνες δωρεάν ρεύμα # 1ος & 13ος μήνας). Λειτουργούσε, όπως και τώρα, με αναλογικό τρόπο ως προς τις ημέρες παραμονής. Πουθενά όμως δεν υπήρχε κάποια επεξήγηση, στους ειδικούς όρους. Γι΄αυτό και δεν προειδοποίησα εδώ. Πίστευα ότι ίσως είχαν ωριμάσει.

19 minutes ago, CptBill said:

Τραγικοι.

τα εστειλαν μαζικα σημερα μαλλον.

ειχα μιλησει με δεδδηε λιγα λεπτα πριν και η αιτηση πηγε σε αυτους στις 22/1 (18/1 ειχα ολοκληρωσει την αιτηση στη βολτον).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πήραν τώρα απ'την elpedison και μου λένε ότι αφού έφυγες, δεν θα σου στείλουμε την δωροεπιταγή σκλαβενίτη για την συγκεκριμένη παροχή, αλλά μόνο για τις υπόλοιπες που είναι ακόμα ενεργές. Νόμιζα ότι στη στέλνουν και ένα μήνα να κάτσεις.

Επεξ/σία από Con_stant1ne
  • Sad 1

4 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Με πήρα τώρα απ'την elpedison και μου λένε ότι αφού έφυγες, δεν θα σου στείλουμε την δωροεπιταγή σκλαβενίτη για την συγκεκριμένη παροχή, αλλά μόνο για τις υπόλοιπες που είναι ακόμα ενεργές. Νόμιζα ότι στη στέλνουν και ένα μήνα να κάτσεις.

Myrae

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, donnarumma said:

Πουθενά όμως δεν υπήρχε κάποια επεξήγηση, στους ειδικούς όρους.

Yπάρχει σαφής (κατ'εμέ) επεξήγηση ότι το δώρο πάει αναλογικά βάσει κατανάλωσης και ημερών στην εκκαθάριση.

Για τον πρώτο μήνα (30 ημέρες) κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ο πελάτης δικαιούται δωρεάν πάγιο και χρεώσεις προμήθειας για κατανάλωση έως 500 kWh. Σε περίπτωση υπέρβασης των 500 kWh κατά τον πρώτο αυτό μήνα, η υπερβάλλουσα κατανάλωση θα τιμολογείται με τις χρεώσεις προμήθειας, που αναλύονται ανωτέρω. Διευκρινίζεται, ότι, με την εκκαθάριση των χρεώσεων στον Εκκαθαριστικό λογαριασμό, η πίστωση που αφορά την παραπάνω δωρεάν παροχή, θα υπολογίζεται αναλογικά βάσει των καταναλώσεων και των ημερών που αντιστοιχούν στο χρονικό διάστημα της περιόδου κατανάλωσης του Εκκαθαριστικού λογαριασμού.

12 minutes ago, Con_stant1ne said:

Με πήρα τώρα απ'την elpedison και μου λένε ότι αφού έφυγες, δεν θα σου στείλουμε την δωροεπιταγή σκλαβενίτη για την συγκεκριμένη παροχή, αλλά μόνο για τις υπόλοιπες που είναι ακόμα ενεργές. Νόμιζα ότι στη στέλνουν και ένα μήνα να κάτσεις.

Kαταγγελία στο myrae (απ'το account του συστήνοντα)...

---

edit: Τώρα διαπίστωσα ότι οι παρακάτω όροι είναι παλιοί... έχουν την έκπτωση σε λογαριασμό, όχι την 20ευρη του Σκλαβενίτη. Λογικά κάπου θα υπάρχουν όροι και για τη πρόσφατη προωθητική ενέργεια...

επισύναψε τους όρους της ενέργειας (βλέπε κάτω pdf)

Δεν υπάρχει πουθενά γραμμένος κάποιος όρος ότι ο συστήνοντας χάνει την επιταγή.

edit: Το pdf το βρήκα στο google... είναι απ'αυτή τη σελίδα που προς το παρών δε λειτουργεί https://elpedisonfriends.gr/

Όροι & Προϋποθέσεις - Σελίδα Συστήνοντα.pdf

Επεξ/σία από ekrepali

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Yπάρχει σαφής (κατ'εμέ) επεξήγηση ότι το δώρο πάει αναλογικά βάσει κατανάλωσης και ημερών στην εκκαθάριση.

Kαταγγελία στο myrae... επισύναψε τους όρους της ενέργειας (βλέπε κάτω pdf)

edit: Το pdf το βρήκα στο google... είναι απ'αυτή τη σελίδα που προς το παρών δε λειτουργεί https://elpedisonfriends.gr/

Όροι & Προϋποθέσεις - Σελίδα Συστήνοντα.pdf 59.5 kB · 0 downloads

Δεν έχω κάποιο τέτοιο έγγραφο με όρους για τις δωροεπιταγές σκλαβενίτη. Τηλεφωνικά μου τις έδωσαν. Έχει κάποιος τους όρους;

• Like 1

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Kαταγγελία στο myrae (απ'το account του συστήνοντα)...

επισύναψε τους όρους της ενέργειας (βλέπε κάτω pdf)

Όροι & Προϋποθέσεις - Σελίδα Συστήνοντα.pdf 59.5 kB · 3 downloads

Αυτοί οι όροι δεν είναι για την επιταγή σκλαβενιτη.Εγω όταν έκανα σύσταση με είχαν ρωτήσει αν θέλω την  επιταγη,αλλιώς για την πίστωση 20 ευρώ στο λογαριασμό θα έπρεπε να μιλήσω με άλλο τμήμα (έτσι μου είχαν πει)πήγα στα σίγουρα με σκλαβενιτη,αύριο αναμένω παραλαβή για 2 συστάσεις. 

• Like 2

Just now, Con_stant1ne said:

Δεν έχω κάποιο τέτοιο έγγραφο με όρους για τις δωροεπιταγές σκλαβενίτη. Τηλεφωνικά μου τις έδωσαν. Έχει κάποιος τους όρους;

Τώρα το διαπίστωσα, έκανα διόρθωση πάνω.

Ζήτα τους όρους αρχικά... αν σου πούνε ότι δεν υπάρχουν τότε αρκείσαι σε ότι είχε ειπωθεί στο τηλέφωνο. Σαφώς δε σου είπανε τίποτα, ότι χάνει ο συστήνοντας την επιταγή αν φύγει ο νέος πελάτης πριν αποσταλεί η επιταγή.

• Like 1

2 hours ago, doomnx said:

Έχεις μεγάλο δίκιο. Η ΔΕΗ βγάζει λογαριασμούς άμεσα. Το θέμα είναι αν θα σου δώσει ξανά δώρα η ΕΛΠΕ (αν έχει βγει τελικός, πρέπει)

Δεν είναι μόνο ότι η ακατανόμαστη βγάζει άμεσα λογαριασμούς αλλά κυρίως το ότι παίρνει σαν ημερομηνία εκπροσώπησης την ημέρα του contract. Τι να το κάνω το 50αρικο του ΗΡΩΝΑ όταν θα μου βγάλει λογαριασμό σε 1,5-2 μήνες ή τις 500kw της VOLTON όταν θα με εκπροσωπήσει σε 5-10-15 μέρες. Είναι τρομερό πλεονέκτημα της ακατονομαστης σαν «ενδιάμεσος» πάροχος για τον ταχύ τουρισμό.

• Like 1

43 λεπτά πριν, CptBill είπε

Το μηνυμα λεει  οτι οταν ενεργοποιηθει, θα ενημερωθω εκ νεου. Οχι πολυ ελπιδοφορο αυτο. Με λιγα λογια ειχαν τις αιτησεις και τις κοιτουσαν τοσες μερες μαλλον. Θα ριξω και τηλέφωνο δεδδηε.

Πηρα τηλ στη βολτον και ειπαν οτι περιμενουν απο το δεδηε 

Μεχρι τωρα δεν εχει αλλαξει το νουμερο απο οτι βλεπω 

Εγω εχω δωσει μετρησεις 5/1 αν δεν εχει γινει η αλλαγη μεχρι αυριο πχ και περασει ο δεδηε σημερα  και μετρησει τι γινεται 

Που θα χρεωθω  στην παλια εταιρεια ή τη βολτον 

14 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Όροι & Προϋποθέσεις - Σελίδα Συστήνοντα.pdf 59.5 kB · 5 downloads

Αναφερόμουν στην παλιά προσφορά. Με τη νέα δεν ασχολήθηκα γιατί έχω άσχημη εμπειρία από την εταιρεία. 

Πολλοί όμως το αντιλήφθηκαν αργά. Άρα δεν ήταν και τόσο ευκολονόητο....

2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Πηρα τηλ στη βολτον και ειπαν οτι περιμενουν απο το δεδηε 

Μεχρι τωρα δεν εχει αλλαξει το νουμερο απο οτι βλεπω 

Εγω εχω δωσει μετρησεις 5/1 αν δεν εχει γινει η αλλαγη μεχρι αυριο πχ και περασει ο δεδηε σημερα  και μετρησει τι γινεται 

Που θα χρεωθω  στην παλια εταιρεια ή τη βολτον

αν γίνει επιτόπια στην παλιά

το θέμα είναι λες απο 5/1 ενώ 10/1 το πολύ έπρεπε να ανοίξεις αίτημα στο myrae κατα volton αφού επιβεβαίωνες απο ΔΕΔΔΗΕ οτι δεν έλαβε αίτηση , το έχεις αργήσει

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...