Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αν ήταν θα έπαιρναν μετρήσεις μόνοι τους, όπως έγινε σε άλλους με τηλεμετρούμενους. Θέλησαν να δεχτούν αυτά που τους έστειλες (για δικούς σου λόγους μπορεί να ήθελες να πληρώσεις όλη την κατανάλωση στον επόμενο πάροχο).

Σε κάθε περίπτωση το 0 δεν είναι εκτός ορίων.α το 

Μα το πρόβλημα ξεκίνησε από το ότι δεν δέχτηκαν αυτά που τους έστειλα. Αντίθετα είχαν την καταπληκτική ιδέα να χρησιμοποιήσουν αυτά που είχα στείλει στην προηγούμενη αλλαγή παρόχου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

On 18/01/2024 at 23:28, korakios said:

επειδή μπορεί να το παίζει δύσκολη για προηγούμενο λογαριασμό και αν θυμάμαι δε δέχεται βεβαίωση εκπροσώπησης , μη λες τίποτα και δώσε παλιότερο

Ισχύει αυτό, ότι η volton δε δέχεται να κάνουμε αίτηση με βεβαίωση εκπροσώπησης του προηγούμενου παρόχου;

Έχω φύγει από volton (μάλλον θα εκδώσουν τελικό στις 8/2)

Είμαι elpedison από 10/1 κι έχω κάψει ήδη 600 kw (σήμερα έγινε επιτόπια). Η elpedison αν διατηρήσει τον ίδιο κύκλο τιμολόγησης παλαιών εκπροσωπήσεων... λογικά θα βγάλουν εκκαθαριστικό στις 10/2.

Οπότε το δίλλημα μου είναι... να κάνω τώρα αίτηση στον ΗΡΩΝ (με τη βεβαίωση εκπροσώπησης της elpedison) ώστε να πάρω το 50άρικο... και όταν εκδώσει η volton τελικό να κάνω αίτηση να πάω volton; Θα δεχτούν τη βεβαίωση εκπροσώπησης του ΗΡΩΝ;

Ή να κάτσω στα αυγά μου με την ελπίδα να βγάλει τελικό η volton και εκκαθαριστικό η elpedison τον Φεβρουάριο, ώστε να κάνω αίτηση στη volton;

3 minutes ago, Giannis_Io said:

Μα το πρόβλημα ξεκίνησε από το ότι δεν δέχτηκαν αυτά που τους έστειλα. Αντίθετα είχαν την καταπληκτική ιδέα να χρησιμοποιήσουν αυτά που είχα στείλει στην προηγούμενη αλλαγή παρόχου. 

Αν δε βγάλεις γρήγορα άκρη, κάνεις ντου στο τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ. Ούτως η άλλως τα αιτήματα στο deddie app και στο myrae τα διαχειρίζονται υπάλληλοι στα κεντρικά που ανάθεμα κι αν καταλαβαίνουν τι πρόβλημα υπάρχει... ή ακόμα κι αν έχουν καταλάβει, πάλι στο τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ στέλνουν το αίτημα.

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ισχύει αυτό, ότι η volton δε δέχεται να κάνουμε αίτηση με βεβαίωση εκπροσώπησης του προηγούμενου παρόχου;

Είμαι elpedison από 10/1 κι έχω κάψει ήδη 600 kw (σήμερα έγινε επιτόπια). Η elpedison αν διατηρήσει τον ίδιο κύκλο τιμολόγησης παλαιών εκπροσωπήσεων... λογικά θα βγάλουν εκκαθαριστικό στις 10/2.

Οπότε το δίλλημα μου είναι... να κάνω τώρα αίτηση στον ΗΡΩΝ (με τη βεβαίωση εκπροσώπησης της elpedison) ώστε να πάρω το 50άρικο... και όταν εκδώσει η volton τελικό να κάνω αίτηση να πάω volton; Θα δεχτούν τη βεβαίωση εκπροσώπησης του ΗΡΩΝ;

Ή να κάτσω στα αυγά μου με την ελπίδα να βγάλει τελικό η volton και εκκαθαριστικό η elpedison τον Φεβρουάριο, ώστε να κάνω αίτηση στη volton;

μάλλον μόνο με εκκαθαριστικό της elpe θα ξαναπας

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν δε βγάλεις γρήγορα άκρη, κάνεις ντου στο τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ. Ούτως η άλλως τα αιτήματα στο deddie app και στο myrae τα διαχειρίζονται υπάλληλοι στα κεντρικά που ανάθεμα κι αν καταλαβαίνουν τι πρόβλημα υπάρχει... ή ακόμα κι αν έχουν καταλάβει, πάλι στο τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ στέλνουν το αίτημα.

Ξεκίνησα με myrae και αναμένω. Θέλω να αποφύγω το επιτόπιο ντου γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις χάνω την ψυχραιμία μου, ειδικά όταν βλέπω υφακι από τον υπάλληλο, και αυτό δεν μου βγαίνει σε καλό.

• Like 1

Just now, korakios said:

Αν υπάρχει κανείς που να έκανε επιτυχώς αίτηση στη volton με βεβαίωση εκπροσώπησης του προηγούμενου παρόχου ας μας το πει.

Ή αν υπάρχει κανείς που να έφαγε άκυρο, ας το πει.

Για να ξέρουμε τι μας γίνεται, μη βρεθούμε προ εκπλήξεων.

3 minutes ago, korakios said:

Αν πάω ΗΡΩΝ (η παροχή θα γίνει -12) και μετά κάνω αίτηση στο volton με εκκαθαριστικό της elpedison (-11) και η volton γράψει στην αίτηση αρ.παροχής -12 με προηγούμενο πάροχο elpedison... λες να γίνει μπάχαλο; 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν πάω ΗΡΩΝ (η παροχή θα γίνει -12) και μετά κάνω αίτηση στο volton με εκκαθαριστικό της elpedison (-11) και η volton γράψει στην αίτηση αρ.παροχής -12 με προηγούμενο πάροχο elpedison... λες να γίνει μπάχαλο; 😄

μπα , Ηρων έδινα τον δικό τους , ελπέ τελευταία φορά έδωσα αρκετά παλιότερο του Ήρων ,

στραβή γίνεται σε άλλους όχι σε σένα παλιοβυσματία 😂

8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν υπάρχει κανείς που να έκανε επιτυχώς αίτηση στη volton με βεβαίωση εκπροσώπησης του προηγούμενου παρόχου ας μας το πει.

Ή αν υπάρχει κανείς που να έφαγε άκυρο, ας το πει.

Για να ξέρουμε τι μας γίνεται, μη βρεθούμε προ εκπλήξεων.

πριν λίγες σελίδες αναφέρθηκε για εγγύηση μεγάλη γιατί δεν είχε πρόσφατο , ίσως δέχτηκαν τώρα που το θυμήθηκα

Επεξ/σία από korakios

25 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Λοιπόν παιδιά, επειδή μέχρι μέσα Απριλίου θα έχω πολύ υψηλές καταναλώσεις λόγω αντλίας και επειδή δε μ' αρέσει ο ενεργειακός τουρισμός, σκέφτομαι να πάω στο "σταθερό" της "Φυσικό αέριο" με 0.123€.

Έχει κάποιος εμπειρία απ' τη συγκεκριμένη εταιρία (καλή ή κακή);

Επίσης έχει application που να δουλεύει σωστά έτσι ώστε να δίνω κάθε μήνα τις κιλοβατώρες μου! 

Εξαιρετική εταιρεία σε όλα. Ήμουνα κάνα 8 μηνο έως τέλος Δεκεμβρίου κανένα πρόβλημα. 

• Thanks 1

8 minutes ago, ekrepali said:

εκανα εγω την περασμενη εβδομαδα, προχωρησε κανονικα (στο δεδδηε ειναι τωρα).

εστειλα τη βεβαιωση απο τον προηγουμενο και τον τελικο λογαριασμο απο τον προπροηγουμενο παροχο.

• Like 1

31 λεπτά πριν, doomnx είπε

Φαίνεται ήδη ποια ex-post είναι φθηνότερα 

Θα φανεί όταν ανακοινώσουν επίσημα τιμές. Μην ξεχνάμε και τις ετεροχρονισμένες χρεώσεις κάποιων παρόχων...

46 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν κάψεις 500kwh και φύγεις στις 20 μέρες... θα πάρεις δώρο 333kw (500*20/30) και θα πληρώσεις τις 166kw.

Aν κάψεις 500kw και φύγεις στις 40 μέρες, θα πάρεις δώρο 375kw (500*30/40) και θα πληρώσεις τις 125kw

Θέλει αλχημείες για να πετύχεις το βέλτιστο... αλλά βοηθάει να κάνεις την αίτηση σε άλλο πάροχο (πχ elpedison) σε κατάστημα, ώστε η αλλαγή να γίνει το πολύ σε 1-2 εργάσιμες. Αν μπλέξεις με τηλεφωνική αίτηση... μπορεί να γίνει η αλλαγή άμεσα ή μπορεί και να το κωλοβαρέσουν 15 μέρες.

εγω που έχω κάψει 373 kw μεχρι στιγμής στις 20 μέρες λογικά δεν θα χρεωθώ κάτι σωστά?

4 λεπτά πριν, donnarumma είπε

Θα φανεί όταν ανακοινώσουν επίσημα τιμές. Μην ξεχνάμε και τις ετεροχρονισμένες χρεώσεις κάποιων παρόχων...

είτε 50 η ΤΕΑ είτε 250 , φαίνεται τι συμφέρει και τι όχι .

οι ετεροχρονισμένες δεν ξέρω που κολλάνε και τι εννοείς με αυτό

4 λεπτά πριν, Captain_AMeAKA είπε

εγω που έχω κάψει 373 kw μεχρι στιγμής στις 20 μέρες λογικά δεν θα χρεωθώ κάτι σωστά?

θα κάνεις 500/30 επί μέρες που είσαι και βλέπεις τα δωρεάν kw

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Captain_AMeAKA είπε

Aν το υπολογίσεις, βγαίνει 373/20=18,65 kwh την ημέρα, άρα στις 30 ημέρες θα κάψεις 30Χ 18,65=559,5, δηλαδή 59,5 παραπάνω από τις 500 ή 500/30=16,67 την ημέρα, άρα στις 20 ημέρες έπρεπε να κάψεις 20Χ 16,67=333,3 αντι 373 δηλαδή 40 παραπάνω.

Επεξ/σία από nikolinoss
  • Like 1

κοίτα να δείς που κατάφερα να είμαι τσίμα τσίμα στις δωρεάν για τις 20 μέρες 😀 μόνο 50kw πάνω κλαιν, έτσι κι αλλιώς έκανα αίτηση σημερα για elpe

• Like 1

8 λεπτά πριν, korakios είπε

είτε 50 η ΤΕΑ είτε 250 , φαίνεται τι συμφέρει και τι όχι .

οι ετεροχρονισμένες δεν ξέρω που κολλάνε και τι εννοείς με αυτό

Οι τελικές τιμές των ex-post θα βγουν κοντά στις 10 Φεβρουαρίου. Ήδη κάποιες εταιρείες αναφέρουν ότι η τιμή που θα δώσουν τέλος του μήνα δεν θα είναι η τελική.

Εγώ είμαι επιφυλακτικός για ετεροχρονισμένες χρεώσεις σε περίπτωση που δεν βγαίνουν τα κουκιά(θυμάστε τι έγινε με την elpedison). Και κυρίως από εταιρείες που έχουν ανακοινώσει χαμηλές αρχικές.

1 λεπτό πριν, donnarumma είπε

Οι τελικές τιμές των ex-post θα βγουν κοντά στις 10 Φεβρουαρίου. Ήδη κάποιες εταιρείες αναφέρουν ότι η τιμή που θα δώσουν τέλος του μήνα δεν θα είναι η τελική.

δε σε ενδιαφέρει η τελική για σύγκριση των ex-post μεταξύ τους , αλλά μάλλον εννοούσες σύγκριση με τα υπόλοιπα , που και πάλι μια ιδέα την έχεις

1 λεπτό πριν, donnarumma είπε

Εγώ είμαι επιφυλακτικός για ετεροχρονισμένες χρεώσεις σε περίπτωση που δεν βγαίνουν τα κουκιά(θυμάστε τι έγινε με την elpedison). Και κυρίως από εταιρείες που έχουν ανακοινώσει χαμηλές αρχικές.

καλά , τα ex-post είναι μπελαλίδικα στην επαλήθευση αλλά εννοείς οτι θα κάνουν λαδιά το οποίο είναι και υπόθεση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...