Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, stylish είπε

πιο πάνω διάβασα προβλημα στην volton και ΗΡΩΝ. Τι προτεινεις κορακιε;

αγνοείς και ότι σε συμφέρει απο τα 2 , απλά έχε το νου σου στην καταμέτρηση και την επίσπευση της αλλαγής

εννοείται κινείσαι όπως νομίζεις , πάντως δεν παιζει κάτι άλλο

1 λεπτό πριν, darkmatinee είπε

Δυσκολεύουν τα πράγματα...

image.png.29760ac028d2b838bc116fb05bfed8a0.png

υπολόγισε άλλες 2-3 εργάσιμες τουλάχιστον

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 ώρες πριν, ekrepali είπε

Επαγγελματικό 28 μέρες... από 19/10 ως 15/11, κατανάλωση 956kw.  Αγνόησε αυτό που λέει 16/11, είναι κλασικό λάθος εμφάνισης στη μηχανογράφηση πολλών παρόχων.

Για 30 μέρες δικαιούμαι 1000kw, για 28 μέρες --> 28*1000/30 = 933kw

Oπότε πήρα 933 δωρεάν, και οι υπόλοιπες 23 χρεώθηκαν βάσει τιμοκαταλόγου (αναλογικά βάσει ημερών).

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

2.jpg.123324b8c86d2c4a5074403a52d744f3.jpg

Σε ποιον πάροχο υπάρχει δωρεάν κατανάλωση σε επαγγελματική παροχή; Σε Γ21;

1 λεπτό πριν, donnarumma είπε

Σε ποιον πάροχο υπάρχει δωρεάν κατανάλωση σε επαγγελματική παροχή; Σε Γ21;

https://volton.gr/services/eidiko-timologio-volton-business-21/

https://volton.gr/services/volton-energy-free-business/

1 ώρα πριν, geodimis είπε

EDIT: Είμαι elpedison smart έφαγα το 100αρικό και πλέον καταναλώση δεν αναμένεται να έχω άμεσα οπότε ψάχνω την αλλαγή με το καλύτερο δώρο μπας και αξαναπρολάβω την 60άρα της elpedison.

ήρων 50ρικο

1 ώρα πριν, uphercules10 είπε

Ρωτάω το Δεδδηε τι ένδειξη φαίνεται στην αλλαγή και μου λένε 54458,η οποία ήταν η ένδειξη με φωτογραφία,που έστειλα στη volton πριν δέκα μέρες στέλνοντας τα δικαιολογητικά.

54458+500=54958 την κοπανας 

Επαιζα πρίν με το excel του doomx για τον Φεβρουάριο και συνειδητοποίησα πως οποιοδήποτε πάροχο και οποιοδήποτε χρώμα τιμολογίου κι αν επιλέξεις, οι τελικές διαφορές είναι λιγα ευρω. Πραγματικά αμελητέες. Ετσι οπως πάει τον Μαρτιο μαλλον θα είναι μηδενικές, οπότε το μόνο που θα εχουμε να συζητάμε εδω είναι τα δώρα και οι προσφορές για τους ενεργειακούς τουρίστες, οσο κρατήσουν και αυτά βέβαια γιατί την πήρανε πρέφα την φάση οι πάροχοι και τα κόβουν σιγα σιγα.

6 minutes ago, korakios said:

ήρων 50ρικο

Μαζί σου, αλλά πολύς προσωπικός χρόνος διαχείρισης για έκδοση λογαριασμών συνέπειες τελικών κλπ. (ήδη πέρασα 2 φορές από εκεί).

Για αυτό έλεγα για 4all με ταχύτατη αλλαγή και επιστροφή elpedison αν ισχύει ακόμα η 60άρα..

• Thanks 1

22 ώρες πριν, nasoduko είπε

μια ερωτηση ,θελω καποιος που εχει παρτίδες με την συγκεκριμενη εταιρια να μου απαντησει αν θελει,ζενιθ ναι η οχι?

Φρόντισε να ενημερωθείς σε κατάστημα ή επίσημο αντιπρόσωπο. Τα call center/συνεργάτες τους εκπαιδεύονται για απόκρυψη των "πραγματικών" τιμών. Να φανταστείς προχθές με πήραν και μου πρότειναν τιμολόγιο στο ρεύμα με 0,09€! Τον μηχανισμό αναπροσαρμογής γαργάρα.

Τελικά πολύ λίγες εταιρείες είναι ξεκάθαρες. 

• Like 1
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, geodimis είπε

Μαζί σου, αλλά πολύς προσωπικός χρόνος διαχείρισης για έκδοση λογαριασμών συνέπειες τελικών κλπ. (ήδη πέρασα 2 φορές από εκεί).

τη συνέπεια την ξεχνάς (κακώς αλλά είναι μικροποσό)

για έκδοση τελικού ναι αργεί , αλλά βγαίνει βεβαίωση απο το myheron , όταν εμφανιστεί η παροχή σε 15-20 μέρες

7 λεπτά πριν, Disrespect είπε

οπότε το μόνο που θα εχουμε να συζητάμε εδω είναι τα δώρα και οι προσφορές για τους ενεργειακούς τουρίστες,

αυτό ισχύει μήνες τώρα , απλά τώρα με τις μικρές διαφορές τιμών kw είναι πιο έντονο

7 λεπτά πριν, Disrespect είπε

αυτά βέβαια γιατί την πήρανε πρέφα την φάση οι πάροχοι και τα κόβουν σιγα σιγα.

πηγή ?

Μόλις τώρα, stylish είπε

60; η ελπε; γιατι;

τι γιατί ? τόσα δίνει τώρα (δωροεπιταγή)

+20€ με κονέ απο doomnx

(κουπόνι Σκλαβενίτη)

4 minutes ago, korakios said:

τι γιατί ? τόσα δίνει τώρα (δωροεπιταγή)

+20€ με κονέ απο doomnx

μολις το ειδα στο site τους. thanks

Δεν προλαβαινω να φυγω και να φανει στην ελπε οτι επεστρεψα. Μεχρι τον Ιανουαριο λενε ειναι.

19 ώρες πριν, motoboots είπε

Είναι σοβαρό το θέμα πάντως, γιατί με τέτοια τιμή μένω, με άλλη φεύγω...

Ο λογαριασμός είναι έναντι ή εκκαθαριστικός; Μήπως σε άλλο πεδίο του λογαριασμού υπάρχει πρόσθετη χρέωση του μηχανισμού;

4 λεπτά πριν, stylish είπε

Δεν προλαβαινω να φυγω και να φανει στην ελπε οτι επεστρεψα. Μεχρι τον Ιανουαριο λενε ειναι.

όλο και κάτι θα βγάλουν μετά , μην αγχώνεσαι

5 λεπτά πριν, stylish είπε

μολις το ειδα στο site τους. thanks

να κοιτάς την 1η σελίδα του excel μου ή το φύλλο "χρήσιμα" του @doomnx

Μόλις τώρα, donnarumma είπε

Ο λογαριασμός είναι έναντι ή εκκαθαριστικός; Μήπως σε άλλο πεδίο του λογαριασμού υπάρχει πρόσθετη χρέωση του μηχανισμού;

δεν παίζει ρόλο αν είναι έναντι ή όχι , η χρέωση είναι στάνταρ , μόνο η κατανάλωση αλλάζει σε έναντι σε σχέση με την εκκαθάριση και όχι η τιμή

Τώρα για το άλλο πεδίο που ανέφερες το σκέφτηκα και εγώ αλλά πιστεύω θα το βλέπανε , όμως θα έπρεπε να είναι στο πεδίο Α αποκλειστικά

όποιος έχει όρεξη και σταμάτησε τον τουρισμό , τους δίνει ΡΑΕ στεγνά

το πιο πιθανό είναι να ισχυριστούν λάθος μηχανογράφησης

Γεια χαρα,

Εκανα πριν 8 μερες το αιτημα για μεταβαση απο Ηρων σε Volton. Εδω και μερικες μερες εκαναν προσπαθειες απο τον Ηρων να επικοινωνησουν τηλεφωνικα αλλα το τηλεφωνο μπλοκαρε τις κλησεις ως ανεπιθυμητες. Μονο μια φορα μια κληση περασε και με εβαλαν σε αναμονη οποτε μετα απο λιγη ωρα το εκλεισα.. Πριν λιγο ελαβα μνμ απο τον Ηρων οτι προσπαθησαν να επικοινωνησουν σχετικα με το αιτημα αλλαγης παροχου  αλλα δεν καταφεραν.. Και αν θελω να επικοινωνησω εγω..

Αμεσως τσεκαρα στον ΔΕΔΔΗΕ και εχει αλλαξει το τελευταιο ψηφιο στον αρ. παροχης.

Οποτε μετραω απο σημερα αν εχω καταλαβει σωστα απο τις προηγουμενες απαντησεις. Οταν καψω τις 500 Kwh οποτε και φευγω σημαινει οτι εκεινη τη στιγμη κανω αιτημα σε αλλο παροχο ή καλο να  το εχω ξεκινησει μερικες μερες πριν?

19 ώρες πριν, xariskk24 είπε

Να ρωτήσω κατι. Εγώ έχω μήνα  κάθε 6 του μήνα όπου και επειδή βάζω μετρήσεις είναι εκκαθαριστικός. Οποτε έχω 6 μέρες Ιανουαρίου όπου θα πρέπει να χρεωθώ μεμτο πράσινο . Έχω και πάγια. Είμαι προτέργια όπου έλεγε ότι έχει 80 μείωση αν πληρώσουν εκπρόθεσμα. Αυτό πως θα το ξέρουν; Πως θα χρεώσουν με την κανονική τιμή και θα την αφαιρέσουν αν πληρώσεις στην ώρα σου; Επίσης στον λογαριασμό που ήρθε δεν βγάζω άκρη… έχει μια τιμή κιλοβατορας ότι να ναι. Πιθανολογω έκαναν έναν Ακτάρμα Νοέμβριο Δεκέμβριο Ιανουάριο και εβγαλνα ένα Μ.Ο.   Αλλά πως το βλέπεις αν είναι σωστό αυτό!; 490 κιλοβατορες  τι λέτε ;;

image.png.8fa40b9a9c9be6b87766df7adddce857.png

image.png.9d8a0400b680ec6fa1da72330b26b86f.png

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Εφόσον είσαι εμπρόθεσμος η έκπτωση θα σου αποδοθεί. Η μεσοσταθμική τιμή ήταν απαίτηση της ΡΑΕ και ήταν ο μόνος πάροχος που ανταποκρίθηκε. Απλά η ανάγνωση του λογαριασμού είναι λίγο "κάπως". Οι πράξεις/υπολογισμοί όμως που γίνονται "από πίσω", είναι σωστές. 

1 ώρα πριν, Giannis_Io είπε

Αν δεν είναι "εκτός ορίων κατανάλωσης" μια μηδενικη ένδειξη, τότε ποια είναι;  

Μια δουλειά έχουν να κάνουν, σύμφωνα με δική τους παραδοχή, στην αλλαγή παρόχου και τα έκαναν κώλο.

Η μηδενική κατανάλωση δεν είναι εκτός ορίων. Μπορεί να έχεις φύγει από το σπίτι και να έχεις κατεβάσει το γενικό.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...