Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτήσω κάτι. Στο myelpedison εχει ανοίξει για καταχώριση μέτρησης από 12/2 - 21/2 (εχω μεταφερθεί από 9/1). Τα 100 ευρώ δώρο σίγουρα δεν τα εχω καταναλώσει ολα ακόμα. Να φεύγω τώρα για ΗΡΩΝ η για ΦΑ?  πρέπει πρώτα να δώσω μέτρηση στην eple? Υπ οψiν ο ΔΕΔΗΕ εδώ δεν περνάει ποτέ για μέτρηση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, dimitris_p είπε

Να ρωτήσω κάτι. Στο myelpedison εχει ανοίξει για καταχώριση μέτρησης από 12/2 - 21/2 (εχω μεταφερθεί από 9/1). Τα 100 ευρώ δώρο σίγουρα δεν τα εχω καταναλώσει ολα ακόμα. Να φεύγω τώρα για ΗΡΩΝ η για ΦΑ?  πρέπει πρώτα να δώσω μέτρηση στην eple? Υπ οψiν ο ΔΕΔΗΕ εδώ δεν περνάει ποτέ για μέτρηση. 

εννοείται να δώσεις για να μη σου έρθει ότι να΄ναι έναντι , αλλά κάτσε τουλάχιστον μέχρι να μην αφήσεις πιστωτικό στο σύνολο του λογαριασμού .

3 minutes ago, dimitris_p said:

δωσε μετρηση ελπε και τελος του μηνα πας για αλλο παροχο.

6 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Γ21 ! Επίσης η ΔΕΗ σε συνεργασία με την Aegean δίνει μίλια για πτήσεις απ' ότι γράφει 

σε επαγγελματικά απλά υπάρχει "ανοχή" για τα προγράμματα της ΔΕΗ εδώ , αλλά για τέτοιες εξειδικευμένες ερωτήσεις (μίλια,ebill κτλ) στο άλλο νήμα

excel μάλλον δεν ασχολήθηκες , πήγαινε αφού δεν το κατέχεις στο site της ΡΑΕ στα επαγγελματικά αν και λείπουν εκεί κάποια προγράμματα και ίσως έχει λάθος στο 4all+ ( γράφει χρέωση ισχύος τουλάχιστον 11€/μήνα σε Γ21 , άγνωστο τι θέλει να πει ο ποιητής )

1 λεπτό πριν, korakios είπε

εννοείται να δώσεις για να μη σου έρθει ότι να΄ναι έναντι , αλλά κάτσε τουλάχιστον μέχρι να μην αφήσεις πιστωτικό στο σύνολο του λογαριασμού .

Χμ ετσι φοβάμαι ότι θα χάσω την προσφορά από το ΦΑ που είναι μέχρι τέλος του μήνα. Οκ ευχαριστω θα δω τι θα κανω, μάλλον Ηρων θα πάω για τα 50 και μετά βλέπουμε για κατί σταθερό. Στον ΗΡΩΝ τα 50 πιστώνονται και αυτά στον λογαριασμό? 

1 λεπτό πριν, korakios είπε

σε επαγγελματικά απλά υπάρχει "ανοχή" για τα προγράμματα της ΔΕΗ εδώ , αλλά για τέτοιες εξειδικευμένες ερωτήσεις (μίλια,ebill κτλ) στο άλλο νήμα

excel μάλλον δεν ασχολήθηκες , πήγαινε αφού δεν το κατέχεις στο site της ΡΑΕ στα επαγγελματικά αν και λείπουν εκεί κάποια προγράμματα και ίσως έχει λάθος στο 4all+ ( γράφει χρέωση ισχύος τουλάχιστον 11€/μήνα σε Γ21 , άγνωστο τι θέλει να πει ο ποιητής )

Να σου πω το είδα αλλά μου φαίνονται κινέζικα! Δεν το χω με τα νούμερα  για αυτό είπα να ρωτήσω ..το χρόνο έχω κατανάλωση 1400 κιλοβατώρες αν λέει κατι🙂

2 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Χμ ετσι φοβάμαι ότι θα χάσω την προσφορά από το ΦΑ που είναι μέχρι τέλος του μήνα. Οκ ευχαριστω θα δω τι θα κανω, μάλλον Ηρων θα πάω για τα 50 και μετά βλέπουμε για κατί σταθερό. Στον ΗΡΩΝ τα 50 πιστώνονται και αυτά στον λογαριασμό? 

αν ρωτάς σε όλον το λογαριασμό , ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Να σου πω το είδα αλλά μου φαίνονται κινέζικα!

τι σόι επαγγελματικό έχεις 😁

8 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

το χρόνο έχω κατανάλωση 1400 κιλοβατώρες αν λέει κατι🙂

https://eunice-power.gr/prasino-reuma/prosfores/weblue/

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-tin-epicheirisi-ilektriko-reyma/power-on-business-21-reyma/

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-tin-epicheirisi-ilektriko-reyma/power-on-business-green-reyma/

https://www.senergy.gr/gia-tin-epixeirisi/epaggelmatiko-programma-s21/

4 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Οχι αυτό. Ρωτάω αν μπαινουν πχ σε κάποια κάρτα η τραπεζικό λογαριασμό η τα πιστώνουν και αυτά στου ρεύματος όπως η eple? 

τα πιστώνουν και αυτά στου ρεύματος όπως η eple

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Σε ποιο supermarket δοκιμασες και ποτε; Εγω τελευταια δε βλεπω supermarket στο site...

Περνάει ας μην τα δείχνει στο site. Σκλαβενίτης για παράδειγμα.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

6 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

https://www.edenred.gr/el-GR/News/Articles/nees-simvevlimenes-epixeiriseis-ticket-restaurant

Εδω παντως αν κανεις click δε φαινεται στο χαρτη κανα supermarket... anyway προχωραμε..

Τρόποι πληρωμής | ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (sklavenitis.gr)

Διατακτικές ή Δωροεπιταγές:

- Κάρτα ή έντυπη μορφή: Ticket Restaurant, Hellenic voucher, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Αν κάνεις αναζήτηση στο forum έχουν αναφέρει κι άλλα μέλη ότι περνάνε κανονικά σε supermarket παρά το γεγονός ότι δεν βγαίνουν στο myedenred.

• Like 1

1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε

Γ21 ! Επίσης η ΔΕΗ σε συνεργασία με την Aegean δίνει μίλια για πτήσεις απ' ότι γράφει 

1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε

..το χρόνο έχω κατανάλωση 1400 κιλοβατώρες αν λέει κατι🙂

Δεν έχεις και μεγάλη κατανάλωση για να έχει και πολύ νόημα η αλλαγή παρόχου

Αν θέλεις μια αλλαγή εγώ θα σου σύστηνα την VOLTON στο πράσινο, έχει καλή τιμή και 1000kw δώρο για τις πρώτες 30 μέρες (που στη δική σου περίπτωση θα πάνε χαμένες ;) τέλος πάντων δεν θα πληρώσεις την κατανάλωση για τον πρώτο μήνα)

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Βγήκε τελικός από elpedison smart και χρεώθηκα 0,1153€ ημερήσιο και 0,099€ νυχτερινό για το διάστημα 1-11 Ιανουαρίου. Επαγγελματικό το ίδιο.

image.png

Δείτε εδώ: 

11 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ξεχάστε ό,τι είπα μέχρι τώρα για την τιμή kWh Ιανουαρίου στο ELPEDISON Smart.

Ο τύπος

(1,249 x ΤΕΑ περιόδου (πλην μιας μέρας) σε €/MWh + 0,0339)/1000

δίνει αποτέλεσμα με περιθώριο σφάλματος +/- 0,00001 €/kWh στις τιμές που μας έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα. Ξεκάθαρα θα επικαλεστούν σφάλμα μηχανογράφησης. Πρόσθεσαν τιμή MWh με τιμή kWh και όλο δια 1000 και έβγαλαν ό,τι να 'ναι.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 6
  • Thanks 2

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Δεν έχει αθροίσει το περιθώριο εμπορίας 0,0339

ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι , ξεχάστηκε , αμέσως να την κατηγορήσουμε 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...