Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 μέρες περασανε ακομα δεν εχω λογαριασμο απο elpe. αν κάνουν τοσες μερες για να βγαλουν ενα λογαριασμο πως θα ξερει ο πελάτης τι χρεωθηκε για να φυγει η οχι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Είμαι Ήρων generous guarantee.. αλλά λέω με το που βγει ο πρώτος λογαριασμός που θα πληρώσω (γιατί βγήκε ένας για μία μέρα με το 50€ της εγγραφής) λέω να φύγω..να πάω προς volton για τις 500 kwh free η προς elpedison για τα 60€?

κάνεις κατανάλωση μηνός επί τιμή κιλοβατώρας ενός φθηνού προγράμματος VS ( κατανάλωση μηνός επί τιμή κιλοβατώρας smart , μείον 60€ ) για να δεις περίπου τι είναι τα δώρα

edit : προυπόθεση οτι δεν ξεπερνάς τα 500kw/30 μέρες

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

7 μέρες περασανε ακομα δεν εχω λογαριασμο απο elpe. αν κάνουν τοσες μερες για να βγαλουν ενα λογαριασμο πως θα ξερει ο πελάτης τι χρεωθηκε για να φυγει η οχι?

7 μέρες απο τι εννοείς ?

Επεξ/σία από korakios

1 λεπτό πριν, korakios είπε

κάνεις κατανάλωση μηνός επί τιμή κιλοβατώρας ενός φθηνού προγράμματος VS ( κατανάλωση μηνός επί τιμή κιλοβατώρας smart , μείον 60€ ) για να δεις περίπου τι είναι τα δώρα

7 μέρες απο τι εννοείς ?

απο τη μέτρηση του δεδδηε. εντωμεταξυ ειχα ηδη δωσει μετρησεις και εγω αλλα παλι περασε.

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

απο τη μέτρηση του δεδδηε. εντωμεταξυ ειχα ηδη δωσει μετρησεις και εγω αλλα παλι περασε.

λογαριασμός βγαίνει συνήθως μετά απο 10 μέρες που κλείνει το παράθυρο να δώσεις ένδειξη στο myelpedison

• Thanks 1

1 ώρα πριν, korakios είπε

το καλοκαίρι που ήμουν κομπλέ ήταν , ήμουν χρόνια πριν πελάτης ,πάλι κομπλέ αλλά πέρασε καιρός ,

τελευταία όμως αναφέρθηκε οτι δε σηκώναν τα τηλέφωνα για αιτήσεις με τρελή αναμονή και καθυστερήσεις στο e-contract

επέμενε μπας και σου δώσουν τα 10€/μήνα για 6 μήνες αν θυμάμαι καλά , δώρου

ευχαριστω φιλος

1 hour ago, Nekro87 said:

Επειδή δεν έχω ξανακάνει e-contract στο Ήρωνα, θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας από την εμπειρία σας,πόσες μέρες κάνει να ενεργοποιηθεί η παροχή από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής αίτησης;

Σε μενα έκανε περίπου 10-12 μερες.

Μόλις τώρα, S90 είπε

εννοείς να φανείς στο myheron πελάτης ή έκανε τόσο η αλλαγή αλλαγής τελευταίου ψηφίου (η μετάβαση ουσιαστικά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, favou2000 said:

Ανακαλύψτε σήμερα κιόλας έναν κόσμο αμέτρητων επιλογών με την προπληρωμένη δωροκάρτα Ticket Compliments® που συνδυάζει ευκολία στη χρήση και ευελιξία στην εξαργύρωση, καθώς γίνεται αποδεκτή σε όλα τα φυσικά και online καταστήματα με τερματικό POS της Mastercard® στην Ελλάδα!

https://www.myedenred.gr/

Εγω στο site δε βλεπω supermarkets παντως, γιαυτο ρωταω αν εχει χρησιμοποιησει καποιος και να ναι σε ποιο.

Επεξ/σία από Georgebek2

1 minute ago, korakios said:

εννοείς να φανείς στο myheron πελάτης ή έκανε τόσο η αλλαγή αλλαγής τελευταίου ψηφίου (η μετάβαση ουσιαστικά)

Η αλλαγή του τελευταιου ψηφίου. Και ακριβώς 6 μέρες μετά την αλλαγή μου ήρθε μήνυμα για εκπροσώπηση απο Ήρωνα αναγράφοντας ημερομηνία προ 6 ημερών.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

https://www.myedenred.gr/

Εγω στο site δε βλεπω supermarkets παντως, γιαυτο ρωταω αν εχει χρησιμοποιησει καποιος και να ναι σε ποιο.

γιατί να λέει σουπερμάρκετ απο τη στιγμή που περνά σαν mastercard ???

άκυρο , μάλιστα γράφει κιόλας

https://www.myedenred.gr/Special-pages/Super-markets

φάτσα κάρτα είναι , δεξιά

Spoiler

2131269043_.png.16fb8187fc87fd2d949cecfcdcc4b849.png

22 λεπτά πριν, korakios είπε

edit : προυπόθεση οτι δεν ξεπερνάς τα 500kw/30 μέρες

7 μέρες απο τι εννοείς ?

Αν ξεπεράσω τις 500 που δεν νομίζω (από ένα πρόχειρο υπολογισμό με βάση τις μετρήσεις γύρω στις 200 είναι αλλά με επιφύλαξη) δεν πληρώνω απλά τις υπόλοιπες?

1 λεπτό πριν, Dogtor21 είπε

Αν ξεπεράσω τις 500 που δεν νομίζω (από ένα πρόχειρο υπολογισμό με βάση τις μετρήσεις γύρω στις 200 είναι αλλά με επιφύλαξη) δεν πληρώνω απλά τις υπόλοιπες?

τις υπόλοιπες πληρώνεις

8 λεπτά πριν, S90 είπε

Δηλαδή έκανες αίτηση π.χ. 01/01 και έγινες πελάτης 12/01 με ένδειξη αυτή που έδωσες; Πωωω. Ουσιαστικά το δώρο πάει στις χαμένες κιλοβατώρες. Γι'αυτό το δίνουν.

1 minute ago, Nekro87 said:

Δηλαδή έκανες αίτηση π.χ. 01/01 και έγινες πελάτης 12/01 με ένδειξη αυτή που έδωσες; Πωωω. Ουσιαστικά το δώρο πάει στις χαμένες κιλοβατώρες. Γι'αυτό το δίνουν.

Ναι καθυστερησαν φανταζομαι λόγω φόρτου. Παλαιότερα είχαν ενεργήσει πιο γρήγορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...