Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, antykaps είπε

Εγινε αλαγή παροχου. Ο τελευταιος εκαθαριστικός 22/12/2023  εχει ενδειξεις Ημερησιο 40666 Kw και Νυχτερινό 15932
Εδωσα στις 4/1/2024 στον νεο παροχο (volton) φωτογραφία με ενδειξεις Ημερησιο 41126Kw και Νυχτερινό 16183
Μπηκα χτες στο ΔΕΔΗΕ APP και βλεπω καταχωρημενες ενδειξεις Ημερησιο 40758 και Νυχτερινό 15941
Πως μπορω να δω ποια ημερομηνία καταγραφηκαν αυτες οι ενδειξεις και απο ποιον?

Πάρε τηλέφωνο Δεδδηε.. 

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, antykaps είπε

Τελικα μιλησα με τον ΔΕΔΗΕ
Θα κανουν διορθιοωση τον ενδιξεων συμαφωνα με τις ενδειξεις που εγω εδωσα

Με ποιον μιλησες στον Δεδδηε; Να εισαι σιγουρος;

Δημοσ.
6 minutes ago, antykaps said:

Εμένα στην αρχή μου είπαν κάνε νέο αίτημα στο deddie.gr όπως κι έγινε, ξανακαλεσα μετά από 3 ημέρες για να μου πουν ότι δεν πρόκειται να απαντήσουν και να μιλήσω με τον προμηθευτή.

Δημοσ.
10 minutes ago, antykaps said:

Πώς εξυπηρετήθηκες; Τηλέφωνο,.εφαρμογή, ΡΑΕ ή πήγες στο τοπικό γραφείο;

Δημοσ.

Βγηκε σημερα ο τελικος εκαθ. απο Ηρων..Με τα πολλα πρηξιματα τηλ.καταγεγραμμενες συνομιλιες απο εκπροπωπο και το αποδεικτικο που ειχα στο mail μου πιστωσαν τα 90 του solar χωρις να παω rae..εννοειται πως αν δεν ειχα τα αποδεικτικα (ειδικα το mail) θα εμπαινα σε ταλαιπωρια, οχι οτι τωρα δε μου πρηξαν το συκωτι...

Προσοχη λοιπον στα δωρα που παιρνουμε με αυτα που υπογραφουμε γιατι δυστυχως δεν ειναι αξιοπιστοι και δεν το λεω φυσικα μονο για τον Ηρων...Ελπεντισον τωρα..Για να δουμε!

Καθισα λοιπον και προσθεσα ολους τους λογαριασμους τι πληρωσα τους τελευταιους 6,5 μηνες και σε μενα βγηκε η κιλοβατωρα με ΟΛΑ ΜΕΣΑ 0,25...

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, energy52 είπε

Βγηκε σημερα ο τελικος εκαθ. απο Ηρων..Με τα πολλα πρηξιματα τηλ.καταγεγραμμενες συνομιλιες απο εκπροπωπο και το αποδεικτικο που ειχα στο mail μου πιστωσαν τα 90 του solar χωρις να παω rae..εννοειται πως αν δεν ειχα τα αποδεικτικα (ειδικα το mail) θα εμπαινα σε ταλαιπωρια, οχι οτι τωρα δε μου πρηξαν το συκωτι...

Προσοχη λοιπον στα δωρα που παιρνουμε με αυτα που υπογραφουμε γιατι δυστυχως δεν ειναι αξιοπιστοι και δεν το λεω φυσικα μονο για τον Ηρων...Ελπεντισον τωρα..Για να δουμε!

Καθισα λοιπον και προσθεσα ολους τους λογαριασμους τι πληρωσα τους τελευταιους 6,5 μηνες και σε μενα βγηκε η κιλοβατωρα με ΟΛΑ ΜΕΣΑ 0,25...

με ολα μεσα εννοείς και με τέλη δήμου και πάγιο; δηλαδή τελική € / Χ kwh ??

Δημοσ.
12 hours ago, takoulou said:

Κάνε ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε να δεις αν υπάρχει κάποια εντολή.. 

υπαρχει περιπτωση να παρεις τηλ στο δεδδηε και να triggαρεις επανελεγχο ληγμενης ΥΔΕ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, atpanos είπε

με ολα μεσα εννοείς και με τέλη δήμου και πάγιο; δηλαδή τελική € / Χ kwh ??

ΟΛΑ ΜΕΣΑ! Ειχα 1856kwh και πληρωσα για ολους τους λογαριασμους 480,84...0,259 για την ακριβεια..το λες καλα; νομιζω οριακα ναι

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, razkal είπε

υπαρχει περιπτωση να παρεις τηλ στο δεδδηε και να triggαρεις επανελεγχο ληγμενης ΥΔΕ?

Δεν καταλαβαίνω τι λες; 

Δημοσ.
6 minutes ago, takoulou said:

Δεν καταλαβαίνω τι λες; 

να παρεις τηλ τον δεδδηε να ρωτησεις για την πορεια της αιτησης, να δουν ληγμενη ΥΔΕ και να στειλουν σμς για νεα ΥΔΕ εντος 6μηνου.

Δημοσ.
37 minutes ago, takoulou said:

Με ποιον μιλησες στον Δεδδηε; Να εισαι σιγουρος;

Yπαρχουν δηλαδή εκπρόσωποι του ΔΕΔΔΗΕ που λένε ότι θα κάνουν διορθώσεις, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο;🤪

Δημοσ.

Εγω πάντως ειχα ληγμένη ΥΔΕ πριν απο πολλά χρόνια και το ανακάλυψα οταν εκανα αίτηση για δεύτερη παροχή στο σπίτι. Εν τω μεταξυ μια χαρα πήγαινα απο ΔΕΗ σε αλλους παρόχους και πίσω, οπότε μην τρελαίνεστε για την ΥΔΕ. Ούτε το προσέχουν, ούτε προστιμα βαζουν ούτε ξερουν τι τους γινεται. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, energy52 είπε

ΟΛΑ ΜΕΣΑ! Ειχα 1856kwh και πληρωσα για ολους τους λογαριασμους 480,84...0,259 για την ακριβεια..το λες καλα; νομιζω οριακα ναι

εγώ απο 28/04 εως 28/08 πλήρωσα 229 € για 736 kwh ... 0,31 € / kwh στην ΔΕΗ με σταθερό 0,17/0,13.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, razkal είπε

να παρεις τηλ τον δεδδηε να ρωτησεις για την πορεια της αιτησης, να δουν ληγμενη ΥΔΕ και να στειλουν σμς για νεα ΥΔΕ εντος 6μηνου.

Σου έστειλαν δηλαδή SMS για νέα ΥΔΕ.. Δεν στέλνουν από εκεί.. Μόνο όταν πηγαίνει τεχνικός και γίνεται κάποια αλλαγή... Φεύγει αυτοματοποιημένο μήνυμα.. Σε ποια περιοχή έγινε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...