Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, nasoduko είπε

τι σχεση εχει η απαντηση σου με αυτο που ειπα εγω,εγω ειπα τι μου ειπανε μηπως θελει διορθωση,μηπως αλαξε κατι,σου ζητησα την γνωμη σου που να παω?ειπαμε εχεις κανει καλη δουλεια,αλλα εντάξει,μιληστε εσεις τα 5-10 ατομα απεναντι σε ατομα που δεν ξερουν τιποτα απο ρευμα,να κανουμε οι αλλοι μουγκα,ελεος δηλαδη..στειλτε μου και ενα warning να δεσει το ζουμι

Κατ'αρχάς ηρέμησε και δώσε λίγο βάση. Μου λες ότι στην εικόνα μου δεν υπάρχει το 15,9. Ποια εικόνα μου; Υπάρχει ένας σύνδεσμος και στην υπογραφή μου και στην καρφιτσωμένη ανάρτηση όπου σε στέλνει σε μια ιστοσελίδα που είναι αναρτημένα τα καλύτερα προγράμματα και ανανεώνονται κάθε μέρα σχεδόν. Σου απάντησα πιο πάνω με screenshot να σου αποδείξω πως το πρόγραμμα που λες υπάρχει. Μην τη λες στον korakio, χωρίς αυτόν μαύρα μεσάνυχτα θα είχαμε όλοι.

4 λεπτά πριν, nasoduko είπε

εγω ειδα αυτο που βγαζει στα βραβεια,

Τα βραβεία θα ανανεωθούν για τον Φεβρουάριο λίαν συντόμως.

Μέχρι τότε εδώ να βλέπεις τιμές: https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pubhtml#

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Κατ'αρχάς ηρέμησε και δώσε λίγο βάση. Μου λες ότι στην εικόνα μου δεν υπάρχει το 15,9. Ποια εικόνα μου; Υπάρχει ένας σύνδεσμος και στην υπογραφή μου και στην καρφιτσωμένη ανάρτηση όπου σε στέλνει σε μια ιστοσελίδα που είναι αναρτημένα τα καλύτερα προγράμματα και ανανεώνονται κάθε μέρα σχεδόν. Σου απάντησα πιο πάνω με screenshot να σου αποδείξω πως το πρόγραμμα που λες υπάρχει. Μην τη λες στον korakio, χωρίς αυτόν μαύρα μεσάνυχτα θα είχαμε όλοι.

πρωτον δεν βλεπω την υπογραφη σου,δευτερον οπως ανεφερα σε αυτο που σε πεταει στα βραβεια εχει την τιμη που εβαλα επανω,τριτον θα ειχατε μαυρα μεσανυχτα,τεταρτον δες τι εγραψα και πως απαντησε ζητησα καθοδηγηση?σε εσενα απευθηνθηκα,,οπως εξηγησα στην αναρτηση ειδα την τιμη στα βραβεια και απλα το ανεφερα μηπως δεν το εχεις δει εντελως φιλικα,δεν σε κατηγορησα..

• Confused 1

1 λεπτό πριν, nasoduko είπε

πρωτον δεν βλεπω την υπογραφη σου,δευτερον οπως ανεφερα σε αυτο που σε πεταει στα βραβεια εχει την τιμη που εβαλα επανω,τριτον θα ειχατε μαυρα μεσανυχτα,τεταρτον δες τι εγραψα και πως απαντησε ζητησα καθοδηγηση?σε εσενα απευθηνθηκα,,οπως εξηγησα στην αναρτηση ειδα την τιμη στα βραβεια και απλα το ανεφερα μηπως δεν το εχεις δει εντελως φιλικα,δεν σε κατηγορησα..

Όχι όχι δεν ένιωσα ότι με κατηγόρησες, κατάλαβα μετά ότι δεν είδες τον τρέχοντα πίνακα. Κι εγώ και ο korakios θεωρούμε δεδομένο ότι μπορείτε τουλάχιστον να διαβάζετε τα εξελάκια μας. All good, πάμε παρακάτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα εγω παντα τσεκαρω εταιριες οχι εξελακια και διαβαζω του ορους,ειναι τελευταια φορα που αναφερω οτι δούλευα στο ρευμα,οποτε μπορει να ξερω κατι παραπανω ,τεσπα,καλη συνεχεια,πειτε τα μεταξυ σας

Επεξ/σία από nasoduko
  • Confused 1

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Μου θυμίζεις την πρώην μου.

την Ελένη?😁

21 λεπτά πριν, doomnx είπε

ευχαριστω για το λινκ

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Screenshot_20240123-005436.png.ae1c50af3b16b8dee1833eaa23b839e7.png

ok δεν το πρόσεξα εκεί κάτω αλλά δε ψήνομαι κιόλας για endenred, προτιμώ στον λογαριασμό οπότε μάλλον μονόδρομος ο Ηρων ευχαριστώ πάντως

1 ώρα πριν, nasoduko είπε

κοιτα εγω παντα τσεκαρω εταιριες οχι εξελακια και διαβαζω του ορους

Κι εμείς τις εταιρείες και τους όρους τσεκάρουμε για τα εξελάκια, μη νομίζεις 😜

• Like 1

11 ώρες πριν, korakios είπε

δες πρώτα την ημερομηνία

Το σκεφτηκα αλλά δεν  μπορεσα να βρω που ειναι η ημερομηνία καταμετρησης
Θα μπορουσε να με βοηθήσει καποιος
Ευχαριστώ

28 λεπτά πριν, antykaps είπε

Το σκεφτηκα αλλά δεν  μπορεσα να βρω που ειναι η ημερομηνία καταμετρησης
Θα μπορουσε να με βοηθήσει καποιος
Ευχαριστώ

Καλημέρα.. Στο λογαριασμό δεν φαίνεται; Αλλιώς τηλέφωνο στον Δεδδηε 8004004000..

7 hours ago, tolis1186 said:

Ειναι ο δεύτερος λογαριασμός.. Ο πρώτος ήταν έναντι και είχε γίνει λάθος στον υπολογισμό των ρυθμιζομενων χρεωσεων έκανα αμφισβήτηση και μου έστειλαν διορθωτικο. Και τώρα ήρθε ο δεύτερος που είναι εκκαθαριστικος. Δεν ξέρω που φαίνεται η έκπτωση συνέπειας για να ξέρω να τα υπολογίζω γιατί μετά το λάθος που έκαναν στον πρώτο λογαριασμό τους φοβήθηκε το μάτι μου.. Δεν έκανα ούτε διακοπή ούτε άλλαξα παροχο.

Στη σελίδα του λογαριασμού, στον πίνακα Α (χρεώσεις προμήθειας ρεύματος), εκεί πρέπει να αναγράφεται έκπτωση συνέπειας 10%. Και το ποσό θα πρέπει να είναι 10% των χρεώσεων προμήθειας του έναντι... το υπολογίζεις μόνος σου.

• Like 1

Καλημέρα.. Για να δούμε με τις εξελίξεις.. Που θα προστεθούν νέα τιμολόγια.. Θα υπάρξει ανταγωνισμός.. 

https://energypress.gr/news/ypen-allazei-amesa-ton-kodika-promitheias-gia-na-hora-kai-stathera-timologia-mikroteris

52 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Στο λογαριασμό δεν φαίνεται; Αλλιώς τηλέφωνο στον Δεδδηε 8004004000..

Εγινε αλαγή παροχου. Ο τελευταιος εκαθαριστικός 22/12/2023  εχει ενδειξεις Ημερησιο 40666 Kw και Νυχτερινό 15932
Εδωσα στις 4/1/2024 στον νεο παροχο (volton) φωτογραφία με ενδειξεις Ημερησιο 41126Kw και Νυχτερινό 16183
Μπηκα χτες στο ΔΕΔΗΕ APP και βλεπω καταχωρημενες ενδειξεις Ημερησιο 40758 και Νυχτερινό 15941
Πως μπορω να δω ποια ημερομηνία καταγραφηκαν αυτες οι ενδειξεις και απο ποιον?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H edenred πριν κανα 2μηνο ειχε και καποια supermarket μεσα, τα εκοψαν;

(ασχετη αλλα σχετικη ερωτηση λογω edenred elpedison)

Επεξ/σία από Georgebek2
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...