Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 21/1/2024 στις 1:15 ΜΜ, ekrepali είπε

Πάρε volton, ρώτα αν έστειλαν την αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ.

Ο 1ος λογαριασμός δεν έχει συνέπεια. Στον 2ο παιρνεις.τη συνέπεια του 1ου, στον 3ο τη συνέπεια του 2ου κλπ. Για την τελική κατανάλωση χάνεις τη συνέπεια.βσει όρων 

Μα δεν ήταν ο πρώτος λογαριασμός... Τι εννοείς τελική κατανάλωση;;  εννοείς εκκαθαριστικο λογαριασμό; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, xrist0s4 είπε

weenegy weblue (κυμαινόμενο)

κατεβάζεις excel , παίζεις με τιμές χοντρικής , κατανάλωση και βλέπεις

Μόλις τώρα, tolis1186 είπε

Μα δεν ήταν ο πρώτος λογαριασμός...

αν δεν ήταν ο 1ος πρέπει να έχεις έκπτωση συνέπειας απο τον προηγούμενο ,πλήρωσες έγκαιρα τον προηγούμενο ?

αν ναι , τότε myrae

αν δεν καταλαβαίνεις ανέβασε λογαριασμό (μέσα σε spoiler)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζενίθ 19 λεπτά αλλά με έκπτωση συνέπειας πάει στα 12.9 ? Και δώρο τηγάνι (!) λολ. 12,9 + έκπτωση ΚΟΤ είναι καλό.

Επεξ/σία από Subzerog7

4 ώρες πριν, nasoduko είπε

σορρυ που επεμβαινω αλλα ο ηρων σημερα μου ειπε  για 15.9 τιμη με 10% συνεπεια, και 5 ευρω στο μπλε,απλα το αναφερω επειδη στην οικονα βλεπω αλλη τιμη

Screenshot_20240123-005836.png

2 ώρες πριν, g_dinos είπε

ή τροποποίησε το θέμα

"Καταχώρηση ενδείξεων μετρητή ΔΕΔΔΗΕ"

σε

"Καταχώρηση ενδείξεων μετρητή ΔΕΔΔΗΕ - Προβλήματα μεταφοράς"

Ή άνοιξε νέο θέμα "Τουρισμός για όλους-Προβλήματα μεταφοράς" 🤣

55 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Γ21; ή Γ22; ή Γ23;

3 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Και εγω 8/1 εκανα την αιτηση στην volton και 12/1 τους εστειλα και το τελευταιο δικαιολογητικο που μου ζητησαν (τελευταιος λογ. ρευματος του τωρινού παροχου) αλλα δεν εχω κανενα νεο... Εντωμεταξυ στο site της ΔΕΔΔΗΕ δεν μου λειτουργεί το κολπακι που γραφει στην καρφιτσωμενη αναρτηση! Ημουν στο 07 παροχο και ειτε βαλω 06 ειτε 08 ειτε 09 το ιδιο μηνυμα μου βγαζει

Κάποιες φορές τρώει κόλλημα και δεν βρίσκει κανένα. Δοκίμασε μετά από 6-12 ώρες.

6 ώρες πριν, korakios είπε

ενεργοποίησε να βλέπεις τις υπογραφές μελών ή καρφιτσωμένη ανάρτηση κοιτάς το σύνδεσμο που είναι στο κείμενο  Google Docs (μόνο ανάγνωση) | XLSX (λήψη)

εναλλακτικά στο excel μου (έχει και εκεί λινκ) καρτέλα " σταθερά "

Πώς γινεται η ενεργοποιησηγια να βλέπεις τις υπογραφές μελών?

55 minutes ago, tolis1186 said:

Μα δεν ήταν ο πρώτος λογαριασμός...

Είπες εκκαθαριστικός. Δεν αναφέρεις αν είναι 1ος λογαριασμός (εκκαθαριστικός) ή αν έχουν προηγηθεί ένας, δυο, τρεις έναντι... ή αν πριν τους έναντι υπήρχε κι άλλος εκκαθαριστικός... κι αν έχεις εξαρχής guarantee ή αν είχες κάνει αλλαγή από generous κλπ, κι αν έχεις ΚΟΤ (πιθανή μηδενική χρέωση, άρα δε παίρνεις συνέπεια) ή αν δεν έχεις ΚΟΤ... και άλλα πολλά.

55 minutes ago, tolis1186 said:

Τι εννοείς τελική κατανάλωση;;  

Αν φύγεις και βγει τελικός, δε παίρνεις τη συνέπεια του τελικού. Ή μέρος της συνέπειας του τελικού ανάλογα τι / πόσοι λογαριασμοί έχουν προηγηθεί για την περίοδο της τελικής κατανάλωσης.

3 ώρες πριν, tengai34 είπε

καλησπερα ,επειδη τελειωσαν τα 100 της ELPE λεω να ξεκινησω για το 50αρικο του ΗΡΩΝ (ενα λογαριασμο και μετα  φευγω)   .Ξεκινωντας το e contract με κατευθυνει σε καποια προγραμματα οπως το generus guarantee ,generus simply ,generus  κλπ κλπ σκεφτομαι να επιλεξω το simply .Εχει κατι να προσεξω σ αυτο;;; εν τω μεταξυ βλεπω το παγιο τους το εχουν 5,50 ευρω (δεν ηταν μεχρι 5 ολοι;;)

Στο Guarantee πήγαινε, βγαίνει φθηνότερο. Τα 5 ευρώ είναι μόνο για τα πράσινα.

2 ώρες πριν, korakios είπε

25 χιλιάδες 167 (και αγνοείς το δεκαδικά) , φεύγεις στα 25667 ή όταν κλείσεις 30 μέρες απο την εκπροσώπηση ,ή όποιο έρθει πρώτο

Είμαστε σίγουροι ότι αν κάτσει 20 μέρες δεν δικαιούται 500×20÷30;

• Like 2

17 minutes ago, doomnx said:

Στο Guarantee πήγαινε, βγαίνει φθηνότερο. Τα 5 ευρώ είναι μόνο για τα πράσινα.

Είμαστε σίγουροι ότι αν κάτσει 20 μέρες δεν δικαιούται 500×20÷30;

Για 20 μέρες εκκαθάρισης ναι... δικαιούται 333kw.

Kαι 1 μέρα να κάτσει κάποιος, θα πάρει δωρεάν 17kw.

4 ώρες πριν, korakios είπε

οι τιμές είναι διαθέσιμες στα excel , ο καθένας κινείται όπως νομίζει

τι σχεση εχει η απαντηση σου με αυτο που ειπα εγω,εγω ειπα τι μου ειπανε μηπως θελει διορθωση,μηπως αλαξε κατι,σου ζητησα την γνωμη σου που να παω?ειπαμε εχεις κανει καλη δουλεια,αλλα εντάξει,μιληστε εσεις τα 5-10 ατομα απεναντι σε ατομα που δεν ξερουν τιποτα απο ρευμα,να κανουμε οι αλλοι μουγκα,ελεος δηλαδη..στειλτε μου και ενα warning να δεσει το ζουμι

• Like 1

20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Είπες εκκαθαριστικός. Δεν αναφέρεις αν είναι 1ος λογαριασμός (εκκαθαριστικός) ή αν έχουν προηγηθεί ένας, δυο, τρεις έναντι... ή αν πριν τους έναντι υπήρχε κι άλλος εκκαθαριστικός... κι αν έχεις εξαρχής guarantee ή αν είχες κάνει αλλαγή από generous κλπ, κι αν έχεις ΚΟΤ (πιθανή μηδενική χρέωση, άρα δε παίρνεις συνέπεια) ή αν δεν έχεις ΚΟΤ... και άλλα πολλά.

Αν φύγεις και βγει τελικός, δε παίρνεις τη συνέπεια του τελικού. Ή μέρος της συνέπειας του τελικού ανάλογα τι / πόσοι λογαριασμοί έχουν προηγηθεί για την περίοδο της τελικής κατανάλωσης.

Ειναι ο δεύτερος λογαριασμός.. Ο πρώτος ήταν έναντι και είχε γίνει λάθος στον υπολογισμό των ρυθμιζομενων χρεωσεων έκανα αμφισβήτηση και μου έστειλαν διορθωτικο. Και τώρα ήρθε ο δεύτερος που είναι εκκαθαριστικος. Δεν ξέρω που φαίνεται η έκπτωση συνέπειας για να ξέρω να τα υπολογίζω γιατί μετά το λάθος που έκαναν στον πρώτο λογαριασμό τους φοβήθηκε το μάτι μου.. Δεν έκανα ούτε διακοπή ούτε άλλαξα παροχο.

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για 20 μέρες εκκαθάρισης ναι... δικαιούται 333kw.

Kαι 1 μέρα να κάτσει κάποιος, θα πάρει δωρεάν 17kw.

Άρα πάει αναλογικά, καλά το είχα στο μυαλό μου... Το λένε δλδ για διάστημα >30 μέρες στους όρους αλλά μπερδεύτηκα με την απάντηση του korakiou.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, doomnx είπε

Screenshot_20240123-005836.png

εγω ειδα αυτο που βγαζει στα βραβεια,αυτο που εβαλες δεν το βρηκα καπου,σορρυ

Screenshot_2024-01-23-01-31-20-310_com.android.chrome-edit.jpg

Επεξ/σία από nasoduko

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...