Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Εγω να ρωτησω κατι ασχετο, χωρις  α πεσετε να με φατε?

Πώς γνωρίζω την καταναλωση που εχει το σπιτι μου, με ψηφιακο ρολοι/μετρητη;

Γιατι η ενδειξη που εχει, πχ 025167.01 kwh με τοσα ψηφια, δεν μπορω να την καταλαβω/δεν ειμαι σιγουρη. Ειναι 251kwh αυτο;

Και πώς ξερω σε ποσες μερες αντοστοιχει/απο ποτε ξεκινα να μετρα;

Το ρωταω γτ θα θελα να υπολογισω ποτε πρεπει να φυγω απο βολτον.

Τσέκαρε εδω

https://deddie.gr/Documents2/KATAMETRHSH/ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡ ΜΕΤΡΗΤΩΝ new.pdf

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

28 λεπτά πριν, tengai34 είπε

καλησπερα ,επειδη τελειωσαν τα 100 της ELPE λεω να ξεκινησω για το 50αρικο του ΗΡΩΝ (ενα λογαριασμο και μετα  φευγω)   .Ξεκινωντας το e contract με κατευθυνει σε καποια προγραμματα οπως το generus guarantee ,generus simply ,generus  κλπ κλπ σκεφτομαι να επιλεξω το simply .Εχει κατι να προσεξω σ αυτο;;; εν τω μεταξυ βλεπω το παγιο τους το εχουν 5,50 ευρω (δεν ηταν μεχρι 5 ολοι;;)

μέχρι 5 τα πράσινο

παίξε με διάφορες τιμές χοντρικής στα excel να δεις αν συμφέρει το simply ή όχι

• Like 1

35 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Και εγω 8/1 εκανα την αιτηση στην volton και 12/1 τους εστειλα και το τελευταιο δικαιολογητικο που μου ζητησαν (τελευταιος λογ. ρευματος του τωρινού παροχου) αλλα δεν εχω κανενα νεο... Εντωμεταξυ στο site της ΔΕΔΔΗΕ δεν μου λειτουργεί το κολπακι που γραφει στην καρφιτσωμενη αναρτηση! Ημουν στο 07 παροχο και ειτε βαλω 06 ειτε 08 ειτε 09 το ιδιο μηνυμα μου βγαζει

Κάνε ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε να δεις αν υπάρχει κάποια εντολή.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Και εγω 8/1 εκανα την αιτηση στην volton και 12/1 τους εστειλα και το τελευταιο δικαιολογητικο που μου ζητησαν (τελευταιος λογ. ρευματος του τωρινού παροχου) αλλα δεν εχω κανενα νεο... Εντωμεταξυ στο site της ΔΕΔΔΗΕ δεν μου λειτουργεί το κολπακι που γραφει στην καρφιτσωμενη αναρτηση! Ημουν στο 07 παροχο και ειτε βαλω 06 ειτε 08 ειτε 09 το ιδιο μηνυμα μου βγαζει

φυσιολογικό αφού δεν παίζει ρόλο , διάβασε προσεχτικά τους 2 τρόπους , είναι διαφορετικοί τελείως

Επεξ/σία από korakios

@korakios στο θέμα " Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο) " μήπως όλα αυτά τα προβλήματα μεταφοράς που αφορούν τους παρόχους και το ΔΕΔΔΗΕ είναι λίγο έως πολύ off topic;

Γιατί πρέπει να διαβάσουμε τόσες σελίδες σχετικά με αυτά τα προβλήματα εδώ μέσα ;

• Like 1

2 λεπτά πριν, g_dinos είπε

@korakios στο θέμα " Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο) " μήπως όλα αυτά τα προβλήματα μεταφοράς που αφορούν τους παρόχους και το ΔΕΔΔΗΕ είναι λίγο έως πολύ off topic;

Γιατί πρέπει να διαβάσουμε τόσες σελίδες σχετικά με αυτά τα προβλήματα εδώ μέσα ;

ναι έχεις ένα point ,απλά υπάρχει θέμα τελευταία και γέμισαν οι σελίδες , βέβαια φταίνε και οι πάροχοι που δε στέλνουν αίτημα , ίσως να το πάμε εκεί ? υπόλοιποι τι λέτε ?

5 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι έχεις ένα point ,απλά υπάρχει θέμα τελευταία και γέμισαν οι σελίδες , βέβαια φταίνε και οι πάροχοι που δε στέλνουν αίτημα , ίσως να το πάμε εκεί ? υπόλοιποι τι λέτε ?

ή τροποποίησε το θέμα

"Καταχώρηση ενδείξεων μετρητή ΔΕΔΔΗΕ"

σε

"Καταχώρηση ενδείξεων μετρητή ΔΕΔΔΗΕ - Προβλήματα μεταφοράς"

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, g_dinos είπε

ή τροποποίησε το θέμα

"Καταχώρηση ενδείξεων μετρητή ΔΕΔΔΗΕ"

σε

"Καταχώρηση ενδείξεων μετρητή ΔΕΔΔΗΕ - Προβλήματα μεταφοράς"

δεν είμαι moderator ,σε λίγο βγαίνω σε σύνταξη απλά γνώμες μαζεύω  😛

απλά μπλέκεται άμεσα ο πάροχος που δε στέλνει αίτημα ή καθυστερεί , με ΔΕΔΔΗΕ που όταν παίρνει την αίτηση καθυστερεί ή παίρνει επιτόπια , δεν είμαι σίγουρος οτι θα πετύχει το σπάσιμο

και σίγουρα , όποιος διάβαζε πχ τις τελευταίες σελίδες η απάντηση είναι μία γραμμή :

ticket στο ΔΕΔΔΗΕ , κανα τηλ εκεί,  myrae κατα πάροχου ή διαχειριστή  , δεν έχει κάτι άλλο

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...