Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ειμαι ελπε εκανα αιτηση σαν κυριος 20 δεκεμβρη καπου εκει να φυγω για ηρων και ακομα οχι απλα δεν μεταφερθηκα αλλα η αιτηση μου εχει εξαφανιστει. Στο τσατ μαζι τους λενε οτι δεν εκανα αιτηση ποτε; τι φαση τι κανουμε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν φτάνει που με αίτηση στις2/1/24 στην volton ακόμα δεν φαίνεται ότι είμαι πελάτης τους,μου ήρθαν και δύο λογαριασμοί καπάκι από την nrg (ένας έναντι και ένας τελικός) και οι δύο χωρίς συνέπεια ενώ δεν έχει περάσει η προθεσμία που έχω για εξόφληση και για τους δύο. 

Αν τους πληρώσω στην ώρα τους θα μου βάλουν την συνέπεια ή και η nrg τρώει την συνέπεια του τελικού;

44 minutes ago, niaou13 said:

Καλησπέρα ειμαι ελπε εκανα αιτηση σαν κυριος 20 δεκεμβρη καπου εκει να φυγω για ηρων και ακομα οχι απλα δεν μεταφερθηκα αλλα η αιτηση μου εχει εξαφανιστει. Στο τσατ μαζι τους λενε οτι δεν εκανα αιτηση ποτε; τι φαση τι κανουμε;

αν το εκανες με e-contract, στο myheron θα σου λεει την πορεια της αιτησης σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, corollag5 είπε

Τι καινούργιο είναι αυτό με τις "λανθασμένες ενδείξεις " από τους προμηθευτές; Αίτημα για σύμβαση 5/1 προς Volton με ενδείξεις σε φώτο Κ 80945 & Μ 32786. Έστειλαν στην ΔΕΔΔΗΕ Κ 80511 & Μ 32688 τις οποίες τις βλέπω στο MYDEDDIE app με ημερομηνία 10/1 που την πιάνει ως αλλαγή εκπροσώπησης. Ποιος τις διορθώνει αυτές τώρα, προμηθευτής ή ΔΕΔΔΗΕ και με ποια βήματα; 

Υ.Γ. Προηγούμενος προμηθευτής ΕΛΠΕ με πιστωτικό υπόλοιπο στον από 27/12 λογαριασμό.

Είδα το σχόλιο σου και έκανα και εγώ έναν έλεγχο
Αίτημα για σύμβαση 4/1 προς Volton με ενδείξεις σε φώτο Ημερήσιο 41126 & Νυχτερινο 16183
Σε  mail που ελαβα στις 18/1 για βεβαιωση εκροσωπησης μου ειπαν δεν μπορει να εκδοθει διοτι δεν ειχε ακομη ολοκληρωθει (ολοκληρωθηκε 19/1)
Μπηκα το MYDEDDIE app  σημερα και ειναι καταχωρημένες Ημερήσιο  40758 & Νυχτερινο15941

Με χρεωνουν 368+242= 610KW και μου τρωνε το δωρο 500Kw πριν ακομα ολοκληρωθει η εκπροσωπηση
Με βαση οσα διαβαζω εδω θεωρω οτι υπάρχει δολος απο την εταιρία
Τι κανουμε τωρα?
Πως το χειριζομαστε ?

Επεξ/σία από antykaps

2 ώρες πριν, doomnx είπε

Τι εννοείς αρκετά καλό; ΖενίΘ και Φυσικό Αέριο έχουν βγάλει φθηνότερα.

σορρυ που επεμβαινω αλλα ο ηρων σημερα μου ειπε  για 15.9 τιμη με 10% συνεπεια, και 5 ευρω στο μπλε,απλα το αναφερω επειδη στην οικονα βλεπω αλλη τιμη

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλεσα volton, νομιζω εχουν χασει και οι ιδιοι τη μπαλα. Τους ανεφερα οτι δεν εχει λαβει εντολη τους ο δεδδηε, αρχισαν να το ριχνουν στον δεδδηε οτι εχει πολλα αιτηματα αυτη τη περιοδο. Μετα μου ελεγαν οτι δεν εχουν ξεκαθαρη εικονα με την αιτηση μου, απο αυριο θα μου πουν. 
Θυμιζω οτι η αιτηση μου ειναι 12/01

Καλο Πασχα volton. Θα μας δωσουν τις 500kwh δωρο οταν πλεον θα εχει φτασει ανοιξη και θα καταναλωνουμε 100kwh το μηνα. 

Επεξ/σία από CptBill

1 ώρα πριν, revmatopliktos είπε

Δεν φτάνει που με αίτηση στις2/1/24 στην volton ακόμα δεν φαίνεται ότι είμαι πελάτης τους,μου ήρθαν και δύο λογαριασμοί καπάκι από την nrg (ένας έναντι και ένας τελικός) και οι δύο χωρίς συνέπεια ενώ δεν έχει περάσει η προθεσμία που έχω για εξόφληση και για τους δύο. 

Αν τους πληρώσω στην ώρα τους θα μου βάλουν την συνέπεια ή και η nrg τρώει την συνέπεια του τελικού;

όλες τρώνε τη συνέπεια τελικού , myrae

14 λεπτά πριν, nasoduko είπε

σορρυ που επεμβαινω αλλα ο ηρων σημερα μου ειπε  για 15.9 τιμη με 10% συνεπεια, και 5 ευρω στο μπλε,απλα το αναφερω επειδη στην οικονα βλεπω αλλη τιμη

οι τιμές είναι διαθέσιμες στα excel , ο καθένας κινείται όπως νομίζει

17 λεπτά πριν, antykaps είπε

Μπηκα το MYDEDDIE app  σημερα και ειναι καταχωρημένες Ημερήσιο  40758 & Νυχτερινο15941

δες πρώτα την ημερομηνία

9 minutes ago, CptBill said:

καλεσα volton, νομιζω εχουν χασει και οι ιδιοι τη μπαλα. Τους ανεφερα οτι δεν εχει λαβει εντολη τους ο δεδδηε, αρχισαν να το ριχνουν στον δεδδηε οτι εχει πολλα αιτηματα αυτη τη περιοδο. Μετα μου ελεγαν οτι δεν εχουν ξεκαθαρη εικονα με την αιτηση μου, απο αυριο θα μου πουν. 
Θυμιζω οτι η αιτηση μου ειναι 12/01

Καλο Πασχα volton. Θα μας δωσουν τις 500kwh δωρο οταν πλεον θα εχει φτασει ανοιξη και θα καταναλωνουμε 100kwh το μηνα. 

εκανα κι εγω αιτηση στη βολτον την Πεμπτη αλλα με βλεπω για υπαναχωρηση με αυτα που διαβαζω. αν θελω να κανω αιτηση στην ελπε, χρειαζεται πρωτα υπαναχωρηση στη βολτον ή προχωραω με τη νεα αιτηση? τωρινος παροχος Ηρων by the way.

1 λεπτό πριν, razkal είπε

εκανα κι εγω αιτηση στη βολτον την Πεμπτη αλλα με βλεπω για υπαναχωρηση με αυτα που διαβαζω. αν θελω να κανω αιτηση στην ελπε, χρειαζεται πρωτα υπαναχωρηση στη βολτον ή προχωραω με τη νεα αιτηση? τωρινος παροχος Ηρων by the way.

κάνε υπαναχώρηση πρώτα μήπως στείλει αφού κάνεις για ελπέ  και γίνει κανα μπέρδεμα 

14 λεπτά πριν, CptBill είπε

Τους ανεφερα οτι δεν εχει λαβει εντολη τους ο δεδδηε, αρχισαν να το ριχνουν στον δεδδηε οτι εχει πολλα αιτηματα αυτη τη περιοδο. Μετα μου ελεγαν οτι δεν εχουν ξεκαθαρη εικονα με την αιτηση μου, απο αυριο θα μου πουν. 

υπόψιν την προηγούμενη εβδομάδα είχε πέσει το σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ

1 ώρα πριν, Captain_AMeAKA είπε

Τι δινει? 😁

ότι έδινε αυτό το μήνα (καρφιτσωμένη ανάρτηση , υπογραφή doomnx)

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Επειδή βλέπω πολλά σχόλια για αιτήσεις volton που έχουν κολλήσει... έκανε κάνεις αίτηση σε κατάστημα ή όλοι κάνατε τηλεφωνικώς;

Τηλεφωνικώς στα κεντρικά (Κα Αναστασιάδου).

• Thanks 1

Και εγω 8/1 εκανα την αιτηση στην volton και 12/1 τους εστειλα και το τελευταιο δικαιολογητικο που μου ζητησαν (τελευταιος λογ. ρευματος του τωρινού παροχου) αλλα δεν εχω κανενα νεο... Εντωμεταξυ στο site της ΔΕΔΔΗΕ δεν μου λειτουργεί το κολπακι που γραφει στην καρφιτσωμενη αναρτηση! Ημουν στο 07 παροχο και ειτε βαλω 06 ειτε 08 ειτε 09 το ιδιο μηνυμα μου βγαζει

καλησπερα ,επειδη τελειωσαν τα 100 της ELPE λεω να ξεκινησω για το 50αρικο του ΗΡΩΝ (ενα λογαριασμο και μετα  φευγω)   .Ξεκινωντας το e contract με κατευθυνει σε καποια προγραμματα οπως το generus guarantee ,generus simply ,generus  κλπ κλπ σκεφτομαι να επιλεξω το simply .Εχει κατι να προσεξω σ αυτο;;; εν τω μεταξυ βλεπω το παγιο τους το εχουν 5,50 ευρω (δεν ηταν μεχρι 5 ολοι;;)

Εγω να ρωτησω κατι ασχετο, χωρις  α πεσετε να με φατε?

Πώς γνωρίζω την καταναλωση που εχει το σπιτι μου, με ψηφιακο ρολοι/μετρητη;

Γιατι η ενδειξη που εχει, πχ 025167.01 kwh με τοσα ψηφια, δεν μπορω να την καταλαβω/δεν ειμαι σιγουρη. Ειναι 251kwh αυτο;

Και πώς ξερω σε ποσες μερες αντοστοιχει/απο ποτε ξεκινα να μετρα;

Το ρωταω γτ θα θελα να υπολογισω ποτε πρεπει να φυγω απο βολτον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, paranoid_android είπε

Εγω να ρωτησω κατι ασχετο, χωρις  α πεσετε να με φατε?

Πώς γνωρίζω την καταναλωση που εχει το σπιτι μου, με ψηφιακο ρολοι/μετρητη;

Γιατι η ενδειξη που εχει, πχ 025167.01 kwh με τοσα ψηφια, δεν μπορω να την καταλαβω/δεν ειμαι σιγουρη. Ειναι 251kwh αυτο;

Και πώς ξερω σε ποσες μερες αντοστοιχει/απο ποτε ξεκινα να μετρα;

Το ρωταω γτ θα θελα να υπολογισω ποτε πρεπει να φυγω απο βολτον.

25 χιλιάδες 167 (και αγνοείς το δεκαδικά) , φεύγεις στα 25667 ή όταν κλείσεις 30 μέρες απο την εκπροσώπηση ,ή όποιο έρθει πρώτο

τσέκαρε εκεί

Επεξ/σία από korakios

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...