Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Επειδή έχω χάσει την μπάλα, Volton για τα 500kw δώρο σε ποιο τιμολόγιο παω; Πράσινο;

Πρέπει να προσέξω κάτι στη διαδικασια πχ μόνο econtract;

η μπάλα είναι σελίδα 1525 και 1526 , δλδ μια-δυο σελίδες πριν απο το ποστ σου  , δύσκολο να την έχασες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτος ο ηρων στις πωλησεις ειναι εντελως ειρων ,αν καταλαβουν οτι ασχολησε και δε προκειτε να σε πιασουν πελατη,της λεω για την τιμη του φ.ε στο μπλουακιτρινεζ πρόγραμμα και μου λεει οτι κανανε καταγγελιες,της λεω τα παρακολουθω,τελικα την εκανα και μπερδευτηκε με τα λεγομενα μου και πανω στον τροπο που μιλουσε γυρναω και της λεω οτι και για την εταιρια σας δεν ακουγοντε και τα καλύτερα, μου λεει μετα τι λετε οτι ενδιαφέρεστε,της λεω ενδιαφερομαι και κανω ερευνα αγορας ,και αφου μου πέταξε ειρωνεία τρελη, μου ευχηθηκε καλη επιτυχία  στην ερευνα αγορας,οτι να νε στην κυριολεξια ,γι αυτο δεν παω να δουλεψω πωλησεις,

καλησπέρα σας είμαι ελπεντι  .  τριφασικό οικιακό  , ποιο΄  ειναι κατά την γνωμη σας .. που  πρεπει να κινηθουμε  ? ευχαριστω . ααααα   κ για τις μετρισεις  ναι στην βατ που εχω αλλο σπιτι   μου εχουν χρεωσει 300 kwh  παραπανω  παιρνω δεδδηε οχι φταιει ο παροχος  παιρνω τον παροχο  ..''μην ανησηχηται  δεν θα τιμολογηθει '' αλλα βλεπω  και αλλου αλλο χαλι

5 λεπτά πριν, NEKTOYO είπε

καλησπέρα σας είμαι ελπεντι  .  τριφασικό οικιακό  , ποιο΄  ειναι κατά την γνωμη σας .. που  πρεπει να κινηθουμε  ?

ελπέντι πόσο καιρό είσαι ?

6 λεπτά πριν, NEKTOYO είπε

κ για τις μετρισεις  ναι στην βατ που εχω αλλο σπιτι 

το "ναι στη βατ" ήταν η λέξη "κιλοβατώρα" ή watt&volt εταιρία ?

• Sad 1

Καλησπέρα, 

έπειτα από αρκετές ημέρες (e-contract 30/12/2023, τηλ. επικοινωνία από Elpedison για αποστολή φωτογραφίας μετρητή 2/1/2024, αλλαγή ψηφίου στις 15/1/2024) και κάμποσες τηλ. επικοινωνίες από μεριάς μου (νέος στο σπορ), σήμερα ενεργοποιήθηκε το myelpedison.

Θα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά την πάγια εντολή για κάρτα, έχει επιλογή να την ενεργοποιήσω είτε μέσω myelpedison είτε στο https://www.elpedison.gr/el/pages/credit-card-management-page/ 
Υπάρχει κάποια διαφορά;

Αν έστω θελήσω πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ποια η διαδικασία;

Και κάτι τελευταίο, διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες για την βεβαίωση εκπροσώπησης. Καλό είναι να την ζητήσω από τώρα ή όταν πλησιάζει η ώρα που θα φαγωθεί το 100αρικο της προσφοράς; Χρειάζεται τηλ. επικοινωνία ή μπορεί να γίνει η δουλειά μέσω mail/myelpedison;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

2 λεπτά πριν, trif_on είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά την πάγια εντολή για κάρτα, έχει επιλογή να την ενεργοποιήσω είτε μέσω myelpedison είτε στο https://www.elpedison.gr/el/pages/credit-card-management-page/ 
Υπάρχει κάποια διαφορά;

Αν έστω θελήσω πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ποια η διαδικασία;

στο myelpedison που κάνω , απλά βάζεις το νούμερο της κάρτας χωρίς λοιπά στοιχεία (ημερμηνία και τριψήφιο) , άγνωστο το πως είναι γίνεται τεχνικά , παραμένει μηστύριο

4 λεπτά πριν, trif_on είπε

Και κάτι τελευταίο, διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες για την βεβαίωση εκπροσώπησης. Καλό είναι να την ζητήσω από τώρα ή όταν πλησιάζει η ώρα που θα φαγωθεί το 100αρικο της προσφοράς; Χρειάζεται τηλ. επικοινωνία ή μπορεί να γίνει η δουλειά μέσω mail/myelpedison;

ζήτα μέσω chat και σε 4-5 εργάσιμες περίπου τη στέλνουν

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, GreekGames είπε

Πιστεύετε αξίζει το ελίν Power On! Blue Day & Night

γιατι μου φαίνεται αρκετά καλό για να είναι αληθινό.Μήπως έχεις καμία παγίδα;

Τι εννοείς αρκετά καλό; ΖενίΘ και Φυσικό Αέριο έχουν βγάλει φθηνότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τι εννοείς αρκετά καλό; ΖενίΘ και Φυσικό Αέριο έχουν βγάλει φθηνότερα.

Σταθερά;

νομιζω ζενίθ είναι με έκπτωση συνέπειας 

Επεξ/σία από GreekGames

Μόλις τώρα, GreekGames είπε

Σταθερά;

ενεργοποίησε να βλέπεις τις υπογραφές μελών ή καρφιτσωμένη ανάρτηση κοιτάς το σύνδεσμο που είναι στο κείμενο  Google Docs (μόνο ανάγνωση) | XLSX (λήψη)

εναλλακτικά στο excel μου (έχει και εκεί λινκ) καρτέλα " σταθερά "

• Thanks 2

Καλησπέρα, είμαι volton και θέλω να αλλάξω λίγο πριν τελειώσει ο μήνας για να είμαι μέσα στις 500kw. Τι μου προτείνετε για τουρισμό? Η Ηρων δίνει ακόμα τα 50 με econtract?

Μόλις τώρα, Captain_AMeAKA είπε

Καλησπέρα, είμαι volton και θέλω να αλλάξω λίγο πριν τελειώσει ο μήνας για να είμαι μέσα στις 500kw. Τι μου προτείνετε για τουρισμό? Η Ηρων δίνει ακόμα τα 50 με econtract?

ELPEDISON 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...