Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να περιμένω τον λογαριασμό που θα εκδοθεί έως τέλος του μήνα μου είπαν από Elpedison ή να την κάνω μόλις μου στείλουν την βεβαίωση εκπροσώπησης?  Λογικά το έχω φάει το 100άρικο με 347 kWh ημέρας & 125 kWh νύχτας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, thanospetr είπε

Σημείωση: Η ένδειξη που έδωσα ήταν σωστή και επίσης σωστή ήταν στη μηχανογραφημένη σύμβαση της ΕΛΠΕ. Πιο μετά χάθηκε η μπάλα..

Ε αν έχεις τη μηχανογραφημένη σύμβαση και εκεί αναγράφεται σωστά, πιστεύω μπορείς να το κυνηγήσεις. Μάλλον πληκτρολόγησαν λάθος ψηφίο στο Θαλή...

Τι καινούργιο είναι αυτό με τις "λανθασμένες ενδείξεις " από τους προμηθευτές; Αίτημα για σύμβαση 5/1 προς Volton με ενδείξεις σε φώτο Κ 80945 & Μ 32786. Έστειλαν στην ΔΕΔΔΗΕ Κ 80511 & Μ 32688 τις οποίες τις βλέπω στο MYDEDDIE app με ημερομηνία 10/1 που την πιάνει ως αλλαγή εκπροσώπησης. Ποιος τις διορθώνει αυτές τώρα, προμηθευτής ή ΔΕΔΔΗΕ και με ποια βήματα; 

Υ.Γ. Προηγούμενος προμηθευτής ΕΛΠΕ με πιστωτικό υπόλοιπο στον από 27/12 λογαριασμό.

• Like 1

1 ώρα πριν, lacta13 είπε

η ΕΛΠΕ μου λεει μα εμεις στειλαμε

Δεν έστειλαν. Πάρε στη BEFON και ζήτα την πωλήτρια που υπέγραψε την αίτηση. 

56 λεπτά πριν, walex είπε

@doomnx

Στο excel preview Φεβρουαρίου γιατί δεν έχει το Volton Energy Free?

Θέλω να υπολογίσω με 350 ημέρας και 125 νύχτας που συμφέρει να πάω στην Volton στο Ειδικό ή στο Energy Free.

Γιατί εκεί έχω μόνο τα ex-ante. Το Energy Free είναι ex-post. Για τις πρώτες 500 kWh δεν έχουν διαφορά τα δύο προγράμματα.

• Like 1

12 minutes ago, corollag5 said:

Τι καινούργιο είναι αυτό με τις "λανθασμένες ενδείξεις " από τους προμηθευτές; Αίτημα για σύμβαση 5/1 προς Volton με ενδείξεις σε φώτο Κ 80945 & Μ 32786. Έστειλαν στην ΔΕΔΔΗΕ Κ 80511 & Μ 32688 τις οποίες τις βλέπω στο MYDEDDIE app με ημερομηνία 10/1 που την πιάνει ως αλλαγή εκπροσώπησης. Ποιος τις διορθώνει αυτές τώρα, προμηθευτής ή ΔΕΔΔΗΕ και με ποια βήματα; 

μηπως θυμασαι τις προηγουμενες εκκαθαριστικες τιμες (πριν τις δικες σου 80945, 32786)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, razkal said:

μηπως θυμασαι τις προηγουμενες εκκαθαριστικες τιμες (πριν τις δικες σου 80945, 32786)?

https://ibb.co/b7MFJhF

Επεξ/σία από corollag5

36 λεπτά πριν, corollag5 είπε

Υ.Γ. Προηγούμενος προμηθευτής ΕΛΠΕ με πιστωτικό υπόλοιπο στον από 27/12 λογαριασμό.

Θα πρέπει να το ζητήσεις να γίνουν οι αλλαγές με μετρήσεις στον Δεδδηε.. Από εκεί.. Για να γίνουν σωστά... Πάρε τηλέφωνο📱

44 λεπτά πριν, corollag5 είπε

Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ, σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχουν δώσει οι πάροχοι, πήγα στη volton με 2866kw και έφυγα μετά από δύο μήνες για ελπεδισον με 2866kw. Και δεν βρέθηκε ένας υπάλληλος να αναρωτηθεί πως στην ευχή έγινε αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, takoulou said:

Θα πρέπει να το ζητήσεις να γίνουν οι αλλαγές με μετρήσεις στον Δεδδηε.. Από εκεί.. Για να γίνουν σωστά... Πάρε τηλέφωνο📱

Από ποιόν; Η ΔΕΔΔΗΕ ακόμα και με αίτημα μου που συμπεριλαμβάνει φωτογραφία μου λέει για την αλλαγή θα λάβει υπόψη αποκλειστικά τις ενδείξεις που έστειλε η Volton . Η Volton μου λέει ότι περιμένει τις ενδείξεις για την έναρξη εκπροσώπησης από ΔΕΔΔΗΕ που παρεμπιπτόντως ίδια έστειλε λάθος .

Υ. Γ. Η αλλαγή εκπροσώπησης έχει ολοκληρωθεί από 10/1 αλλά η Volton δεν την βλέπει ακόμη .

Επεξ/σία από corollag5

1 λεπτό πριν, corollag5 είπε

Από ποιόν; Η ΔΕΔΔΗΕ ακόμα και με αίτημα μου που συμπεριλαμβάνει φωτογραφία μου λέει για την αλλαγή θα λάβει υπόψη αποκλειστικά τις ενδείξεις που έστειλε η Volton . Η Volton μου λέει ότι περιμένει τις ενδείξεις για την έναρξη εκπροσώπησης από ΔΕΔΔΗΕ που παρεμπιπτόντως ίδια έστειλε λάθος .

τα γνωστά , myrae κατά πάροχου και διαχειριστή

1 λεπτό πριν, corollag5 είπε

Εκτός από την περιγραφή του παραπόνου, τι χρειάζεται να επισυνάψω επιπλέον;

τις φωτό σίγουρα, ταυτότητα , και αναφέρεις και το ιστορικό

Επειδή έχω χάσει την μπάλα, Volton για τα 500kw δώρο σε ποιο τιμολόγιο παω; Πράσινο;

Πρέπει να προσέξω κάτι στη διαδικασια πχ μόνο econtract;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...