Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Έχω φύγει για ΡΑΕ.

Κατα τη γνώμη σου ποιος έχει κάνει την πατάτα; Η volton; η ΕΛΠΕ; ο ΔΕΔΔΗΕ; όλοι μαζί;

Ρωτάω και για να ξέρω αν θα πρεπει το αίτημα να είναι και εναντίον της volton εκτός από ΕΛΠΕ και ΔΕΔΔΗΕ.

η Ελπέ έκανε την πατάτα , το έχει ξανακάνει , έχει αναφερθεί άλλες 2-3 φορές στο παρελθόν , τουλάχιστον εσύ το πήρες γραμμή αλλιώς ο προηγούμενος πάροχος θα έβγαζε μηδέν χρέωση και στον νέο θα σου ερχόταν τεράστια κατανάλωση και ΥΚΩ στα ύψη . Στις προηγούμενες περιπτώσεις διορθώθηκε , απλά τζάμπα ταλαιπωρία .

Τελικά η ελπέδισον δεν έχει ιδέα να χειρίζεται το σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ , αλλά είσαι και άτυχος γιατί την κράζουμε που στέλνει αίτημα πάντα για επιτόπια , αλλά αυτή τη φορά έτυχε και δεν πήγαν για καταμέτρηση

Ο ΔΕΔΔΗΕ έπρεπε να ελέγξει , βέβαια μπορεί απλά να είχες φύγει απο το σπίτι και να θεωρούσε οτι δεν έχεις κατανάλωση

Η volton (προηγούμενος πάροχος) δεν έχει σχέση

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, korakios said:

η Ελπέ έκανε την πατάτα , το έχει ξανακάνει , έχει αναφερθεί άλλες 2-3 φορές στο παρελθόν , τουλάχιστον εσύ το πήρες γραμμή αλλιώς ο προηγούμενος πάροχος θα έβγαζε μηδέν χρέωση και στον νέο θα σου ερχόταν τεράστια κατανάλωση και ΥΚΩ στα ύψη . Στις προηγούμενες περιπτώσεις διορθώθηκε , απλά τζάμπα ταλαιπωρία .

Τελικά η ελπέδισον δεν έχει ιδέα να χειρίζεται το σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ , αλλά είσαι και άτυχος γιατί την κράζουμε που στέλνει αίτημα πάντα για επιτόπια , αλλά αυτή τη φορά έτυχε και δεν πήγαν για καταμέτρηση

Ο ΔΕΔΔΗΕ έπρεπε να ελέγξει , βέβαια μπορεί απλά να είχες φύγει απο το σπίτι και να θεωρούσε οτι δεν έχεις κατανάλωση

Κι εμένα έκανε πατάτα κάποιος (ΕΛΠΕ ή ΔΕΔΔΗΕ, δεν γνωρίζω τις διαδικασίες τους) σε καταχώρηση ένδειξης κατά την μετάβαση από ΗΡΩΝ σε ΕΛΠΕ. Η ένδειξη που έδωσα είναι 60945, ενώ βλέπω πως ο ΔΕΔΔΗΕ και η ΕΛΠΕ σαν αρχική ένδειξη έχει 61945.. Από την Παρασκευή που το πήρα χαμπάρι ψάχνομαι. Η ΕΛΠΕ λέει να της δώσω φωτογραφία ρολογιού συν τελικό λογαριασμό ΗΡΩΝ που δεν έχει εκδοθεί (και φυσικά όταν εκδοθεί θα έχει +1000 KWh λόγω του λάθους) για να κάνει αίτημα διόρθωσης στο ΔΕΔΔΗΕ, οπότε θα με φάει η επικοινωνία με όλους για να διορθώσω λάθος αλλουνού. Τέλειο?
Για την ώρα έκανα ένα αίτημα στο σάιτ του ΔΕΔΔΗΕ μπας κι ελεήσει και μου το λύσει σχετικά σύντομα χωρίς πολλά πέρα δώθε αλλά δεν βλέπω κινητικότητα. Έχετε σχετική εμπειρία? Με τηλέφωνο παίζει να κάνω καλύτερα δουλεια?

Σημείωση: Η ένδειξη που έδωσα ήταν σωστή και επίσης σωστή ήταν στη μηχανογραφημένη σύμβαση της ΕΛΠΕ. Πιο μετά χάθηκε η μπάλα..

Επεξ/σία από thanospetr
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, thanospetr είπε

Κι εμένα έκανε πατάτα κάποιος (ΕΛΠΕ ή ΔΕΔΔΗΕ, δεν γνωρίζω τις διαδικασίες τους) σε καταχώρηση ένδειξης κατά την μετάβαση από ΗΡΩΝ σε ΕΛΠΕ. Η ένδειξη που έδωσα είναι 60945, ενώ βλέπω πως ο ΔΕΔΔΗΕ και η ΕΛΠΕ σαν αρχική ένδειξη έχει 61945.. Από την Παρασκευή που το πήρα χαμπάρι ψάχνομαι. Η ΕΛΠΕ λέει να της δώσω φωτογραφία ρολογιού συν τελικό λογαριασμό ΗΡΩΝ που δεν έχει εκδοθεί (και φυσικά όταν εκδοθεί θα έχει +1000 KWh λόγω του λάθους) για να κάνει αίτημα διόρθωσης στο ΔΕΔΔΗΕ, οπότε θα με φάει η επικοινωνία με όλους για να διορθώσω λάθος αλλουνού. Τέλειο?
Για την ώρα έκανα ένα αίτημα στο σάιτ του ΔΕΔΔΗΕ μπας κι ελεήσει και μου το λύσει σχετικά σύντομα χωρίς πολλά πέρα δώθε αλλά δεν βλέπω κινητικότητα. Έχετε σχετική εμπειρία? Με τηλέφωνο παίζει να κάνω καλύτερα δουλεια?

κι εγω οπως γραφω μια απο τα ιδια απο ΗΡΩΝ σε ΕΛΠΕ περιμενω απο τις 4/1 και μου λενε ιστοριες για αγριους...αλλα μαλλον την πατατα εδω την εκανε η ΕΛΠΕ και δεν εστειλε αιτημα ή καποιο λαθος αλλο συστεμικο εχει γινει δεν ξερω...παντως η ΔΕΔΔΗΕ μου λεει δεν υπαρχει μεχρι σημερα αιτηση αλλαγης,η ΕΛΠΕ μου λεει μα εμεις στειλαμε,αντε βγαλε ακρη...και τους λεω εκει στην ΕΛΠΕ στειλτε μου το μειλ που σας εστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ...ε δεν γινεται προωθηση,αν μας ξαναστειλουν θα το προσπαθησω...μπουρδες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, thanospetr είπε

Kι εμένα έκανε πατάτα κάποιος (ΕΛΠΕ ή ΔΕΔΔΗΕ, δεν γνωρίζω τις διαδικασίες τους) σε καταχώρηση ένδειξης κατά την μετάβαση από ΗΡΩΝ σε ΕΛΠΕ. Η ένδειξη που έδωσα είναι 60945, ενώ βλέπω πως ο ΔΕΔΔΗΕ και η ΕΛΠΕ σαν αρχική ένδειξη έχει 61945..

Δυστυχώς όσο αυξάνεται ο τουρισμός , τόσο θα έχουμε και αντίστοιχες περιπτώσεις

2 λεπτά πριν, lacta13 είπε

κι εγω οπως γραφω μια απο τα ιδια απο ΗΡΩΝ σε ΕΛΠΕ περιμενω απο τις 4/1 και μου λενε ιστοριες για αγριους...

να το παρουμε απο τα βασικά , σε πήραν τηλ για το "συναινώ" ? αν όχι δεν προχωρά , εκείνη την περίοδο όλοι πρόβλημα είχαμε με την befon

Επεξ/σία από korakios

6 minutes ago, thanospetr said:

ο δεδδηε σε αντιστοιχο αιτημα επικοινωνησε την αλλη μερα τηλεφωνικα.

δεν λυθηκε το θεμα παντως γιατι ο ιδιοκτητης της παροχης δεχτηκε τη δικαιολογια του δεδδηε οτι δεν τρεχει και τπτ που ειχε καταχωρησει λανθασμενη (μεγαλυτερη) μετρηση γιατι στον επομενο λογαριασμο θα πληρωσει λιγοτερα....

7 λεπτά πριν, korakios είπε

Δυστυχώς όσο αυξάνεται ο τουρισμός , τόσο θα έχουμε και αντίστοιχες περιπτώσεις

να το παρουμε απο τα βασικά , σε πήραν τηλ για το "συναινώ" ? αν όχι δεν προχωρά , εκείνη την περίοδο όλοι πρόβλημα είχαμε με την befon

το συναινω εγινε κανονικα στις 4/1 και με συννημενα τα συμβολαια τα δωρα ολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, lacta13 είπε

το συναινω εγινε κανονικα στις 4/1 και με συννημενα τα συμβολαια τα δωρα ολα.

myrae κατα πάροχου και διαχειριστή , ας γράψουν εκεί τον αριθμό αιτήματος που στείλανε στο ΔΕΔΔΗΕ

edit @lacta13 κάτσε , είδα το reaction και τώρα μου έκοψε

εννοώ αν σε πήραν τηλεφωνικά

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

@doomnx

Στο excel preview Φεβρουαρίου γιατί δεν έχει το Volton Energy Free?

Θέλω να υπολογίσω με 350 ημέρας και 125 νύχτας που συμφέρει να πάω στην Volton στο Ειδικό ή στο Energy Free.

2 λεπτά πριν, walex είπε

@doomnx

Στο excel preview Φεβρουαρίου γιατί δεν έχει το Volton Energy Free?

Θέλω να υπολογίσω με 350 ημέρας και 125 νύχτας που συμφέρει να πάω στην Volton στο Ειδικό ή στο Energy Free.

όπου και να πας , μηδέν θα είναι η χρέωση

το πράσινο δείχνει πιο φθηνό , για το Free εξαρτάται και απο την τιμή των ΛΠ του ΑΔΜΗΕ που παίζει να είναι τσιμπημένη (άγνωστο)

απλά έχε το νου σου να υπάρχουν οι όροι για τα 500kw στο συμβόλαιο

14 minutes ago, razkal said:

ο δεδδηε σε αντιστοιχο αιτημα επικοινωνησε την αλλη μερα τηλεφωνικα.

δεν λυθηκε το θεμα παντως γιατι ο ιδιοκτητης της παροχης δεχτηκε τη δικαιολογια του δεδδηε οτι δεν τρεχει και τπτ που ειχε καταχωρησει λανθασμενη (μεγαλυτερη) μετρηση γιατι στον επομενο λογαριασμο θα πληρωσει λιγοτερα....

Ωραία, άμα επικοινωνήσουν θα το λύσουμε αλλιώς θα καλέσω εγώ.

Για το δεύτερο σκέλος, είναι ελαφρώς ριψοκίνδυνο γιατί:
1) Θα κληθώ να πληρώσω 1000 KWh extra στο ΗΡΩΝ που το λες και καλό γιατί οι περισσότερες KWh θα είναι με τιμές 12/2023.
2) Δεν ξέρω πως υπολογίζει καταναλώσεις η ΕΛΠΕ, οπότε όταν περάσει το τετράμηνο και μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ και πες ότι έχω κάψει 500 KWh (γιατί είναι εξοχικό) θα κάνει (νέες KWh - παλιές KWh) και θα βγεί αρνητικό και είτε θα πάθουν κοκομπλόκο είτε θα το μεταφράσουν ότι έκανε ολόκληρο κύκλο το ρολόι, άρα έκαψα 99000 KWh. Απ' όπου και να το πιάσεις είναι για μπελάδες οπότε θα προσπαθήσω να το επιλύσω σύντομα και να βγουν οι λογαριασμοί σωστοί.

• Like 1

5 λεπτά πριν, thanospetr είπε

Για το δεύτερο σκέλος, είναι ελαφρώς ριψοκίνδυνο γιατί:
1) Θα κληθώ να πληρώσω 1000 KWh extra στο ΗΡΩΝ που το λες και καλό γιατί οι περισσότερες KWh θα είναι με τιμές 12/2023.

ναι αλλά θα έχεις ΥΚΩ σε κάποιες κιλοβατώρες (ή στο σύνολο , εξαρτάται πόσο πέρασες το όριο) +0,08

6 λεπτά πριν, thanospetr είπε

2) Δεν ξέρω πως υπολογίζει καταναλώσεις η ΕΛΠΕ, οπότε όταν περάσει το τετράμηνο και μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ και πες ότι έχω κάψει 500 KWh (γιατί είναι εξοχικό) θα κάνει (νέες KWh - παλιές KWh) και θα βγεί αρνητικό και είτε θα πάθουν κοκομπλόκο είτε θα το μεταφράσουν ότι έκανε ολόκληρο κύκλο το ρολόι, άρα έκαψα 99000 KWh. Απ' όπου και να το πιάσεις είναι για μπελάδες οπότε θα προσπαθήσω να το επιλύσω σύντομα και να βγουν οι λογαριασμοί σωστοί.

σίγουρα θα έχεις μετά άλλα θέματα , οπότε σωστά το σκέφτεσαι να λυθεί σύντομα

• Like 2

42 λεπτά πριν, korakios είπε

Εντωμεταξυ έχω μετρητή τηλεμετρουμενο. Μου το είπαν και από τα κεντρικά του ΔΕΔΔΗΕ και από τον τοπικό. Δεν χρειάζεται καν να κουβαληθει άνθρωπος για να τσεκαρει την ένδειξη.

Μόλις τώρα, Giannis_Io είπε

Εντωμεταξυ έχω μετρητή τηλεμετρουμενο. Μου το είπαν και από τα κεντρικά του ΔΕΔΔΗΕ και από τον τοπικό. Δεν χρειάζεται καν να κουβαληθει άνθρωπος για να τσεκαρει την ένδειξη.

παίξε κανα τζόκερ / λότο , βάλε 43 νούμερα και πες να παίξουμε τα υπόλοιπα 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...