Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα παιδιά,

Έκανα αίτηση στην Volton για 2 παροχές, μου έστειλαν τα συμβόλαια κανονικά αλλά πουθενά δεν αναγράφει για τις 500kw δωρεάν για 30 ημέρες (ούτε στο τμήμα προωθητική ενέργεια των συμβολαίων). Μόνο στην ηχογράφηση που μίλησα με την υπάλληλο το ανέφερε και για τις δύο παροχές. Την έχετε ζητήσει και εγγράφως την προσφορά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, kaktos77 είπε

Καλημέρα παιδιά,

Έκανα αίτηση στην Volton για 2 παροχές, μου έστειλαν τα συμβόλαια κανονικά αλλά πουθενά δεν αναγράφει για τις 500kw δωρεάν για 30 ημέρες (ούτε στο τμήμα προωθητική ενέργεια των συμβολαίων). Μόνο στην ηχογράφηση που μίλησα με την υπάλληλο το ανέφερε και για τις δύο παροχές. Την έχετε ζητήσει και εγγράφως την προσφορά;

Την αναγράφουν οι ειδικοί όροι του πράσινου και κίτρινου προγράμματος. Διάβασε καλά.

• Like 2

1 ώρα πριν, korakios είπε

ήσουν και εσύ την περίοδο που η befon έκανε διακοπές ,

έπρεπε να πάρεις τηλ να τους κράξεις , έτσι ολοκληρώθηκαν

άσε που τώρα 99% θα περάσει και ο ΔΕΔΔΗΕ μιας και οι μετρήσεις σου είναι παλιές

ξεκίνα απο τώρα , για το 100ρικο υποθέτω ? Θα πρέπει να σε πάρουν τηλ για συναίνεση , πες τους να σε πάρουν τώρα

10 μέρες συνήθως απο την τελευταία μέρα παραθύρου καταχώρησης μετρήσεων

εχει γινει μην πω τι...εδω και 2 ωρες μιλαω με ελπε και ΔΕΔΔΗΕ για να βγαλω ακρη και ακομα περιμενω...

με ειπε αυτη της ΕΛΠΕ οτι και καλα δεν προχωρησε η αιτηση μου γιατι λαβαν μνμ απο τον ΔΕΔΔΗΕ οτι ειναι λαθος οι ενδειξεις μου ακουσον ακουσον...και να παρω να τους μιλησω για να μου πουν τις σωστες...μπουρδες...

ο ΔΕΔΔΗΕ μπαινοντας στη καρτελα μου ,δεν βλεπει καμια αιτηση απο ΕΛΠΕ για να φυγω,οποτε με λεν πως στειλαμε μν οτι ειναι λαθος οι ενδειξεις σας;

δεν ξερω τον λογο που να μου λεει αρλουμπες η της ΕΛΠΕ ..δλδ οκ ηταν σε "διακοπες", πες δεν το εστειλα θα το στειλω αμεσα...τι χαζα ειναι αυτα...τοσες αλλαγες εχουμε κανει τοσουν μηνες μεταξυ ΗΡΩΝ και ΕΛΠΕ και ποτε δεν ειχα θεμα...

το θεμα ειναι οτι δεν εχει ξεκινησει στην ουσια τιποτες απ οτι καταλαβα...και αν θελησουν να παρουν νεες ενδειξεις σημερινες  και δεν δεχτουν αυτες που τους εστειλα τοτες, με ημερομηνια 29/12 που φαινεται η αιτηση αλλαγης,θα μου βγουν στον ΗΡΩΝ καμια 1000+ Kwh του τελευταιου μηνα στον τελικο και θα φαω κατραπακια....

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, lacta13 είπε

λογο που να μου λεει αρλουμπες η της ΕΛΠΕ ..δλδ οκ ηταν σε "διακοπες", πες δεν το εστειλα θα το στειλω αμεσα...τι χαζα ειναι αυτα...τοσες αλλαγες εχουμε κανει τοσουν μηνες μεταξυ ΗΡΩΝ και ΕΛΠΕ και ποτε δεν ειχα θεμα...

το θεμα ειναι οτι

Υπολόγισε το χειρότερο σενάριο: Δες αν με τις αυξημένες ΥΚΩ που θα φας καπέλο σε σχέση με την διαφορά χρέωσης τιμής ΗΡΩΝΑ Δεκεμβρίου σε σχέση με τις τιμές ELPΕ Ιανουαρίου είσαι κερδισμένος ή χαμένος με το δώρο.

• Like 1

22 hours ago, liakjim said:

Πάρε τηλέφωνο. Λογικά δεν έχουν στείλει την αίτηση προς τη ΔΕΔΔΗΕ. Το ίδιο έχει συμβεί και σε μια δικιά μου αίτηση. Δικαιολογία; Κάποια αναβάθμιση που κάνουν ( εκτιμώ στη μηχανογράφηση τους ) και έχουν πάει όλα πίσω. Από τη μια λίγο τραγικό να κάνουν αναβάθμιση την εποχή που κάνουν την υποτίθεται επιθετική τους πολιτική για παιδομάζωμα από την άλλη από αυτά που ακούμε τη χρειάζονταν επειγόντως εκτός και αν παίζει τίποτα άλλο πχ τίποτα ramsonware που πάντα παίζει εκεί έξω.

το εκανα αναποδα. Πηρα δεδδηε. Μου επιβεβαιωσαν οτι δεν εχουν λαβει αιτημα απο volton. Οτι ναι.

Εσυ αφου τους πηρες τηλ, αλλαξε κατι?

43 λεπτά πριν, doomnx είπε

Πριν μερικές ημέρες, δημιουργήθηκε θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού, όταν εταιρεία, έδωσε τιμή κιλοβατώρας στα 12,3 λεπτά του ευρώ, την οποία και «κλείδωσε» για οκτώ μήνες, ενώ για τους υπόλοιπους τέσσερις μήνες, έδωσε κυμαινόμενο επιτόκιο.

Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω το άρθρο. Έχουν μια σελίδα και ό,τι να 'ναι γράφει ο καθένας.

«Σημασία έχει φυσικά για τον πολίτη, όχι το χρώμα του τιμολογίου, αλλά οι φτηνές τιμές. Τα 12,3 λεπτά του ευρώ, που έδωσε η συγκεκριμένη εταιρεία, είναι η φθηνότερη όλων, «κλειδωμένη» για οκτώ μήνες, χωρίς πέναλτι.

Όχι, πήγα να συνεχίσω το διάβασμα του άρθρου και τσουπ! Κι άλλη μπαρούφα! 60 ευρώ δεν είναι πέναλτι; Τι είναι; 🤦‍♂️

17 λεπτά πριν, lacta13 είπε

εχει γινει μην πω τι...εδω και 2 ωρες μιλαω με ελπε και ΔΕΔΔΗΕ για να βγαλω ακρη και ακομα περιμενω...

με ειπε αυτη της ΕΛΠΕ οτι και καλα δεν προχωρησε η αιτηση μου γιατι λαβαν μνμ απο τον ΔΕΔΔΗΕ οτι ειναι λαθος οι ενδειξεις μου ακουσον ακουσον...και να παρω να τους μιλησω για να μου πουν τις σωστες...μπουρδες...

ο ΔΕΔΔΗΕ μπαινοντας στη καρτελα μου ,δεν βλεπει καμια αιτηση απο ΕΛΠΕ για να φυγω,οποτε με λεν πως στειλαμε μν οτι ειναι λαθος οι ενδειξεις σας;

δεν ξερω τον λογο που να μου λεει αρλουμπες η της ΕΛΠΕ ..δλδ οκ ηταν σε "διακοπες", πες δεν το εστειλα θα το στειλω αμεσα...τι χαζα ειναι αυτα...τοσες αλλαγες εχουμε κανει τοσουν μηνες μεταξυ ΗΡΩΝ και ΕΛΠΕ και ποτε δεν ειχα θεμα...

το θεμα ειναι οτι δεν εχει ξεκινησει στην ουσια τιποτες απ οτι καταλαβα...και αν θελησουν να παρουν νεες ενδειξεις σημερινες  και δεν δεχτουν αυτες που τους εστειλα τοτες, με ημερομηνια 29/12 που φαινεται η αιτηση αλλαγης,θα μου βγουν στον ΗΡΩΝ καμια 1000+ Kwh του τελευταιου μηνα στον τελικο και θα φαω κατραπακια....

Με τη BEFON έμπλεξες. Τα περάσαμε κι εμείς. Πάρε και ζήτα αυτή που σου έκλεισε το συμβόλαιο στο τμήμα πωλήσεων και πες της να τσακιστεί να στείλει την αίτηση γιατί θα τους κάνεις ρεζίλι στο Insomnia!

• Like 1

48 λεπτά πριν, korakios είπε

α, είσαι σε αυτήν την περίπτωση

έχει πλάκα που το ρωτάς , άμεσα

άνοιξε και ticket στο ΔΕΔΔΗΕ για το πως είναι δυνατόν να δέχτηκε τέτοια μέτρηση απο την ελπέ ,δώσε και φωτό απο τις μετρήσεις ή κάνε διπλό αίτημα στο myrae και κατά διαχειριστή

🤣

Έχω φύγει για ΡΑΕ.

Κατα τη γνώμη σου ποιος έχει κάνει την πατάτα; Η volton; η ΕΛΠΕ; ο ΔΕΔΔΗΕ; όλοι μαζί;

Ρωτάω και για να ξέρω αν θα πρεπει το αίτημα να είναι και εναντίον της volton εκτός από ΕΛΠΕ και ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kaktos77 said:

Καλημέρα παιδιά,

Στο κίτρινο τιμολόγιο (energy free), το γράφει στη 2η σελίδα στη παράγραφο "Δωρεάν παροχή" https://volton.gr/wp-content/uploads/2024/01/Γ1_VOLTON-ENERGY-FREE_ΚΙΤΡΙΝΟ_1Μ-IAN-2024.pdf

Στο πράσινο (ειδικό τιμολόγιο), βλέπω ότι έχουν αφαιρέσει το δώρο και στη σελίδα και στους όρους.

Iσχύει και για το πράσινο (thanks @doomnx) , στραβομάρα μου.

Εσύ ποιο υπέγραψες;

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στο πράσινο (ειδικό τιμολόγιο), βλέπω ότι έχουν αφαιρέσει το δώρο και στη σελίδα και στους όρους.

image.png.fb06427f0e8da55375dac12146da616a.png

image.png.ef12ff017a491033a296f7fccd897bd1.png

Ειδικό Τιμολόγιο Volton Home | Volton

Γ1_ΕΙΔΙΚΟ-ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ_1Μ-IAN-2024.pdf (volton.gr)

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

Από 28/12/23 και ακόμα η volton να αξιωθεί να κάνει αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή παρόχου. Κάθε βδομάδα λέγανε ναι ναι το έχουμε κάνει και κάθε βδομάδα ο ΔΕΔΔΗΕ δεν είχε λάβει τίποτα.

Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να υπολογίσω πόσο θα πληρώσω για ρεύμα στην ΕΛΠΕ τώρα που έμεινα παραπάνω από όσο ήθελα;

1313kW/h ημέρα και 672kW/h νύχτα η κατανάλωση από 29/11 που μπήκα στο elpedison smart

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kozywozy είπε

Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να υπολογίσω πόσο θα πληρώσω για ρεύμα στην ΕΛΠΕ τώρα που έμεινα παραπάνω από όσο ήθελα;

1313kW/h ημέρα και 672kW/h νύχτα η κατανάλωση από 29/11 που μπήκα στο elpedison smart

Ναι, γι'αυτό υπάρχει το εξελάκι μου. Μπες, συμπλήρωσε τα στοιχεία με αναγωγή στις 30 μέρες. Αν και όταν ξεκολλήσει η αίτηση θα πάει με τις kWh που δήλωσες λογικά...

Επεξ/σία από doomnx
  • Thanks 1

22 hours ago, kaktos77 said:

Καλησπέρα παιδιά,

Δύο παροχές στην elpedison εδώ και περίπου ένα και κάτι μήνα, με την προσφορά των 100€. Υπολόγισα ότι στη μια έχω κάψει 600kw και στην αλλη 530kw. Άρα είμαι κοντά στο 100αρικο. Κάνω την αλλαγή στη volton για να πάμε για τις 500kwh για ένα μήνα ή πρέπει να περιμενω να εκδοθεί λογαριασμός για να μην χάσω τα 100 της προσφοράς σε κάθε παροχή. Εν ολίγοις, σου αποδίδουν το δωρο στον τελικό αν δεν εχει εκδοθεί ενδιαμεσος λογαριασμός; 

Δεν είσαι κοντά το έχεις ξεπεράσει

• Like 1

1 hour ago, Giannis_Io said:

Αφού ο Α δεν στέλνει ένδειξη πως ξεκινάει η τιμολόγηση μου από τον Β και εφόσον δεν μεσολαβεί επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ;; Η προφανής απάντηση είναι ότι ξεκινάει με την ένδειξη που φαίνεται στη φωτογραφία του μετρητή που έστειλα.

Τι γίνεται λοιπόν στην περίπτωση που ο Β δεν λάβει υπόψιν του τη φωτογραφία αλλά έχει αρχίσει να τιμολογει στις 30/12 με ένδειξη μετρητή από 28/10;  

Πώς θα βγάλω άκρη ανάμεσα σε volton (Α) και Elpedison (Β) που τα έχουν κάνει μπαχαλο;  να ανοίξω αίτημα myrae;

Με τον Β δεν ασχολείσαι προς το παρών. Μόνο αν αλλάξει την ένδειξη ο ΔΕΔΔΗΕ, θα ζητήσεις διορθωτικό λογαριασμό.

Ο Α έκανε την πατάτα, καταχωρώντας λάθος ένδειξη στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ. Κι εσύ είσαι συνένοχος στην πατάτα, αν υπέγραψες αίτηση με κενή την ένδειξη, και αρκέστηκες ότι ο πάροχος θα συμπληρώσει την ένδειξη απ'τη φώτο που έστειλες.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα σου πει ότι αυτή την ένδειξη έλαβαν απ'το πάροχο, μ'αυτή την ένδειξη ολοκλήρωσαν την αλλαγή... κι ότι δε γίνεται να αλλάξει.

Ο μόνος τρόπος να αλλάξει είναι να κάνεις ντου στο τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ, κι αν δε σε εξυπηρετήσει κάποιος υπάλληλος... κάνεις ντου στο γραφείο του προϊσταμένου. Στην είσοδο να είσαι ευγενικός αν υπάρχει σεκιουριτάς.

Και σε περίπτωση που κάποιος συμφορουμήτης σου πει ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δε δέχεται επισκέψεις στα γραφεία κι ότι όλα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά, αγνόησε τον.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι, γι'αυτό υπάρχει το εξελάκι μου. Μπες, συμπλήρωσε τα στοιχεία με αναγωγή στις 30 μέρες. Αν και όταν ξεκολλήσει η αίτηση θα πάει με τις kWh που δήλωσες λογικά...

Σήμερα τους έδωσα καινούργιες μετρήσεις γιατί αν ήταν να πάει με αυτές που είχα δηλώσει στις 28/12 τότε μια που θα γινόταν η εκπροσώπηση μια που θα έπρεπε να φύγω μιας και ήδη έχω κάψει το δώρο των 500kW/h. Δυστυχώς με τις καθυστερήσεις τους αυτή η τράμπα δεν δούλεψε καλά. Αν το ήξερα θα πήγαινα πάλι ΗΡΩΝΑ για τα 50 και μετά volton.

Επεξ/σία από kozywozy
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...