Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Ρε παιδια! Ακομα η βολτον να με ενημερωσει οτι εχει ξεκινησει η εκπρροσωπηση σε αυτους κ εχω αρχισει να αγχωνομαι.

Σε τηλ με δεδδηε την πεμπτη μου ειπε οτι φαινεται να ειμαι στη βολτον. Στο σαιτ και με τους 2 τροποους του κορακιου, φαινεται να χει αλλαξει το ψηφιο της παροχης. Αλλα καμια ενημερωση? Και στο συστημα τους οι ιδιοι λενε δεν το βλεπουν/δεν εχει ολοκληρωθει...

Στην εφαρμογη της ελπε μοιαζει σαν να ειμαι ακομα εκει, δεν φαινεται κατι για ληξη παροχης. Κ επισης δεν εχω λαβει κ τελικο λογαριασμο (ενω εκκρεμει ακομα να πληρωσω εναν εναντι που μου ηρθε, γτ το τρεναρω οσο παει μεχρι να λαβω τελικο). Μπορω να κανω κατι γι αυτο για να δουν την αλλαγη παροχου κ να στειλουν τελικο;

Και περα απ αυτο, επειδη ακομα νιωθω αβεβαιοτητα, φοβαμαι με το ρευμα, ενω γι αυτον τον μηνα θα θελα να 'φουσκωσω' κ λιγο τον λογαριασμο για την κατανακωση 500kwh

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι τα συστήματα της βολτον έχουν θέμα και δεν φαίνεται ότι είσαι σαυτους ενώ είσαι σίγουρα μιας και το επιβεβαιώνει ο Δεδδηε οπότε μην ανησυχείς για την κατανάλωση των 500.

Ο προηγούμενος πάροχος το ότι έχεις πάει σε καινούργιο δεν σημαίνει ότι αυτόματως  βγάζει τελικό λογαριασμό και ό,τι θα δείχνει στο my elpedison οτι δεν είσαι πελάτης αυτό κάνει πολύ καιρό και δεν είναι κάτι καινούργιο.Και δεν ισχύει μόνο για την ελπε αλλά σχεδόν για όλους τους παρόχους. Τώρα αν θες να επισπεύσεις την έκδοση τελικού λογαριασμού στην ελπε μίλα τους στο chat και πες τους το μήπως και το προχωρήσουν.

Επεξ/σία από favou2000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 4/1/2024 στις 10:16 ΜΜ, lacta13 είπε

Καλησπέρα και καλη χρονιά.

Οταν σου χτυπανε την πορτα στο 93' για μεταχρονολογημενα δωρακια,δεν μπορεις να πεις οχι ...

Το συνημμένο ειναι από σημερινη επικοινωνία με elpedison... χειρόγραφο οπως βλέπετε...

Την ρωταω θα περασει;με λεει το ειχε κρατησει κλειδωμενο για μενα απο "περσι" που ειχαμε ξαναμιλησει....

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_20240104_190403.jpg.8cc9dedc410889b3c98dc25d3892a794.jpg

Καλημερα σας,περιμενοντας ακομα να αλλαξει το ψηφιο,παιρνω τηλεφωνο σημερα στον ΔΕΔΔΗΕ να δω τι γινεται,με λενε ακομα φαινομαι ΗΡΩΝ,δεν εχει δωσει καμια εντολη η ΕΛΠΕ για αλλαγη παροχου....

περιμενω τωρα τηλεφωνο απο την καλουλα που μου εκανε το χειρογραφο συμβολαιο να δω τι θα με πει...

εχω αραγε επιλογες να τους κανω τιποτες που δεν εχουν δωσει εντολη ακομα εδω και 18 μερες;

50 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Όταν αλλάζουμε πάροχο και πηγαίνουμε για παράδειγμα από τον Α στον Β, μπορεί ο Α να διορθώσει την ένδειξη που έχει στείλει ενώ έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση;

ο Α δε στέλνει κάποια ένδειξη , αν εννοείς οτι έλαβε λάθος ένδειξη , ναι γίνεται φυσικά

αν όμως ο ΔΕΔΔΗΕ έστειλε στον Α λάθος , είτε απο επιτόπια είτε μέσω της ένδειξης που έστειλες στον Β , θέλει λίγο τρέξιμο

Το ότι η Elpedison δεν έχει βγάλει λογαριασμό 40 μέρες τώρα, θεωρείται φυσιολογικό;

Μάλιστα, έχει γίνει και καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ στις 04 Γενάρη.

2 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Καλημερα σας,περιμενοντας ακομα να αλλαξει το ψηφιο,παιρνω τηλεφωνο σημερα στον ΔΕΔΔΗΕ να δω τι γινεται,με λενε ακομα φαινομαι ΗΡΩΝ,δεν εχει δωσει καμια εντολη η ΕΛΠΕ για αλλαγη παροχου....

περιμενω τωρα τηλεφωνο απο την καλουλα που μου εκανε το χειρογραφο συμβολαιο να δω τι θα με πει...

εχω αραγε επιλογες να τους κανω τιποτες που δεν εχουν δωσει εντολη ακομα εδω και 18 μερες;

ήσουν και εσύ την περίοδο που η befon έκανε διακοπές ,

έπρεπε να πάρεις τηλ να τους κράξεις , έτσι ολοκληρώθηκαν

άσε που τώρα 99% θα περάσει και ο ΔΕΔΔΗΕ μιας και οι μετρήσεις σου είναι παλιές

ξεκίνα απο τώρα , για το 100ρικο υποθέτω ? Θα πρέπει να σε πάρουν τηλ για συναίνεση , πες τους να σε πάρουν τώρα

1 λεπτό πριν, christakos07 είπε

Το ότι η Elpedison δεν έχει βγάλει λογαριασμό 40 μέρες τώρα, θεωρείται φυσιολογικό;

10 μέρες συνήθως απο την τελευταία μέρα παραθύρου καταχώρησης μετρήσεων

• Like 2
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, christakos07 είπε

Σήμερα επικοινώνησα στο chat, για εμένα προβλέπουν να εκδοθεί το 1ο δεκαήμερο Φεβρουαρίου (ημ/νια εκπροσωπησης: 20/12/2023). Ίσως λόγω κίτρινου περιμένουν να περάσει ο Ιανουάριος για να έχουν οριστική τιμή.

• Like 1

13 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Μάλλον κάνουν καθυστέρηση, ώστε να φάμε το δώρο και να χρεωθούμε ακριβά τα επόμενα. Την περίοδο που εκτιμώ ότι θα έχω φάει τα 100, ή λίγο πριν το τέλος του μήνα, θα την κάνω για αλλού  και ας βγάλουν λογαριασμό το καλοκαίρι. 😇

• Like 1
  • Thanks 1

*Μεγάλη ανατροπή με τους λογαριασμούς ρεύματος, πάμε σε Νέα Μικτά Τιμολόγια !! 

Μεγαλώνει το "Πανηγύρι" !!   ** Ήταν που θα το έφτιαχναν Πιο Απλό , το Θέμα Επιλογής 'Παρόχου+Προγράμματος' ...

4 λεπτά πριν, denis1961 είπε

Μεγαλώνει το "Πανηγύρι" !!   ** Ήταν που θα το έφτιαχναν Πιο Απλό , το Θέμα Επιλογής 'Παρόχου+Προγράμματος' ...

https://news.b2green.gr/42941/μεγάλη-ανατροπή-με-τους-λογαριασμούς

• Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, denis1961 είπε

Μεγαλώνει το "Πανηγύρι" !!   ** Ήταν που θα το έφτιαχναν Πιο Απλό , το Θέμα Επιλογής 'Παρόχου+Προγράμματος' ...

καλό είναι εδώ να μην αναπαράγουμε την παραπληροφόρηση του τύπου και την ασχετοσύνη του ανίκανου ΥΠΕΝ και της άχρηστης ΡΑΕ , μιας και σκοπός του νήματος είναι να ξέρουμε τι μας γίνεται

Απλά οι άχρηστοι θεωρούν (παράνομα) οτι το σταθερό πρέπει να έχει διάρκεια 12 μήνες και όχι λιγότερο , γιαυτό και σταθερά όπως της weenergy και της φυσικό αέριο δεν τα κάνανε μπλε εξαρχής. Ας αλλάξουν πρώτα τη νομοθεσία , αντί να γίνονται δημόσια ρόμπες .

Εμάς δε μας ενδιαφέρει το χρώμα , είναι σταθερά προγράμματα και έχουν μπει προ πολλού στην αντίστοιχη κατηγορία στα excel

Αν θέλαν να ασχοληθούν με σοβαρότερα πράγματα θα βάζανε κυρώσεις τις εποχές που μαδήσαν τον κόσμο με τις ρήτρες (επιστρέφοντας ποσά στους καταναλωτές) και δε ασχολούνταν με χρώματα λες και είμαστε στο νηπιαγωγείο με νερομπογιές

Επεξ/σία από korakios
  • Like 13
  • Thanks 3

50 λεπτά πριν, korakios είπε

ο Α δε στέλνει κάποια ένδειξη , αν εννοείς οτι έλαβε λάθος ένδειξη , ναι γίνεται φυσικά

αν όμως ο ΔΕΔΔΗΕ έστειλε στον Α λάθος , είτε απο επιτόπια είτε μέσω της ένδειξης που έστειλες στον Β , θέλει λίγο τρέξιμο

Αφού ο Α δεν στέλνει ένδειξη πως ξεκινάει η τιμολόγηση μου από τον Β και εφόσον δεν μεσολαβεί επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ;; Η προφανής απάντηση είναι ότι ξεκινάει με την ένδειξη που φαίνεται στη φωτογραφία του μετρητή που έστειλα.

Τι γίνεται λοιπόν στην περίπτωση που ο Β δεν λάβει υπόψιν του τη φωτογραφία αλλά έχει αρχίσει να τιμολογει στις 30/12 με ένδειξη μετρητή από 28/10;  

Πώς θα βγάλω άκρη ανάμεσα σε volton (Α) και Elpedison (Β) που τα έχουν κάνει μπαχαλο;  να ανοίξω αίτημα myrae;

Πριν μερικές ημέρες, δημιουργήθηκε θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού, όταν εταιρεία, έδωσε τιμή κιλοβατώρας στα 12,3 λεπτά του ευρώ, την οποία και «κλείδωσε» για οκτώ μήνες, ενώ για τους υπόλοιπους τέσσερις μήνες, έδωσε κυμαινόμενο επιτόκιο.

Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω το άρθρο. Έχουν μια σελίδα και ό,τι να 'ναι γράφει ο καθένας.

Στις 21/1/2024 στις 10:06 ΠΜ, giannos91 είπε

Καλησπέρα, είμαι ζενιθ ρεύμα + αέριο, κ έχω νυχτερινό μετρητή.
Συμφέρει ( για Ιανουάριο ), επειδή δεν έχω καταλήξει ακόμα, να πάω power home choice , ή λόγω νυχτερινού να επιλέξω power home special? Για Φεβρουάριο τι λένε οι προβλέψεις?

Σε συμφέρει να πας ELPEDISON να πάρεις 280 € δώρο για τις 2 παροχές σου και σε ένα μήνα πηγαίνεις το ρεύμα όπου θέλεις.

• Like 1

Μόλις τώρα, Giannis_Io είπε

Τι γίνεται λοιπόν στην περίπτωση που ο Β δεν λάβει υπόψιν του τη φωτογραφία αλλά έχει αρχίσει να τιμολογει στις 30/12 με ένδειξη μετρητή από 28/10;  

α, είσαι σε αυτήν την περίπτωση

1 λεπτό πριν, Giannis_Io είπε

Πώς θα βγάλω άκρη ανάμεσα σε volton (Α) και Elpedison (Β) που τα έχουν κάνει μπαχαλο;  να ανοίξω αίτημα myrae;

έχει πλάκα που το ρωτάς , άμεσα

άνοιξε και ticket στο ΔΕΔΔΗΕ για το πως είναι δυνατόν να δέχτηκε τέτοια μέτρηση απο την ελπέ ,δώσε και φωτό απο τις μετρήσεις ή κάνε διπλό αίτημα στο myrae και κατά διαχειριστή

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Πριν μερικές ημέρες, δημιουργήθηκε θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού, όταν εταιρεία, έδωσε τιμή κιλοβατώρας στα 12,3 λεπτά του ευρώ, την οποία και «κλείδωσε» για οκτώ μήνες, ενώ για τους υπόλοιπους τέσσερις μήνες, έδωσε κυμαινόμενο επιτόκιο

χαχαχαχαχαχααχ , μα πόσο άσχετοι 🤣

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Giannis_Io είπε

Ευχαριστώ αλλά δεν φταίει αυτό, εδώ το έγραψα λάθος, το mail είχε πάει στη σωστή διεύθυνση

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_20240121_185007.jpg

Πάει κανονικότατα, έστειλα mail για να γίνει επιπλέον έκπτωση μέσω advantage Eurobank και την επομένη μου ήρθε ότι δεν παραδόθηκε. Κάλεσα και μου είπαν να μην δίνω σημασία, έχουν παραλάβει κανονικά και μάλλον κάποιο πρόβλημα θα συνέβη στο σύστημα   Απλά λογαριασμό δεν βλέπω και με έχει πιάσει το....νευρικό μου σύστημα...

Επεξ/σία από MICHAILKON

13 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν θέλαν να ασχοληθούν με σοβαρότερα πράγματα θα βάζανε κυρώσεις τις εποχές που μαδήσαν τον κόσμο με τις ρήτρες (επιστρέφοντας ποσά στους καταναλωτές) και δε ασχολούνταν με χρώματα λες και είμαστε στο νηπιαγωγείο με νερομπογιές

Baby Hat GIF

• Like 4

Μόλις τώρα, MICHAILKON είπε

Πάει κανονικότατα, έστειλα mail για να γίνει επιπλέον έκπτωση μέσω advantage Eurobank

νομιζω πλέον μόνο με Εθνική παίζει έκπτωση , παλιά ήταν η eurobank

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...