Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 minutes ago, energy52 said:

Επειδη το προσεξα επιτηδες, στον τελικο του πατερα μου κι ομως πιστωσαν συνεπεια 😄  (προγραμμα ηρων guarantee)Ισως επειδη τους ξεφυγε; ή επειδη η συνεπεια βγηκε 3,00 ευρω ηταν μικρο το ποσο τι να πω..Tωρα περιμενω και τον δικο μου τελικο...

Aν ο προηγούμενος ήταν έναντι, πίστωσαν τη συνέπεια του έναντι.

Αν ο προηγούμενος ήταν εκκαθαριστικός, πίστωσαν το υπόλοιπο συνέπειας του εκκαθαριστικού (όση δεν είχες πάρει ήδη από τους έναντι πριν τον εκκαθαριστικό).

Για την τελικη καταναλωση, ή το υπόλοιπο της τελικής κατανάλωσης (αν είχε προηγηθεί έναντι) δε πήρες συνέπεια.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, zouzouniaris1 είπε

Η Ζενιθ τι τιμες εχει?

ότι έχει στο site για το πράσινο και ότι βγάζουν τα excel ανάλογα την τιμή χοντρικής που θα βάλεις

8 λεπτά πριν, zouzouniaris1 είπε

αξιζει τιποτα?

εξαρτάται

Επεξ/σία από korakios

2 λεπτά πριν, korakios είπε

ότι έχει στο site για το πράσινο και ότι βγάζουν τα excel ανάλογα την τιμή χοντρικής που θα βάλεις

εξαρτάται

να φανταστω παιρνεις ειδικες τιμες αν εχεις μαζι φυσ.αεριο και ρευμα?

Μόλις τώρα, zouzouniaris1 είπε

να φανταστω παιρνεις ειδικες τιμες αν εχεις μαζι φυσ.αεριο και ρευμα?

ξέχασα να αναφέρω οτι παίζει και σταθερό , φαντάζομαι το είδες .

σπάνια συμφέρουν τα double υπο πολύ ειδικές περιπτώσεις , για αέριο όμως στο δίπλα νήμα

• Like 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

ξέχασα να αναφέρω οτι παίζει και σταθερό , φαντάζομαι το είδες .

σπάνια συμφέρουν τα double υπο πολύ ειδικές περιπτώσεις , για αέριο όμως στο δίπλα νήμα

αυριο εχω ραντεβου στην ΔΕΗ , θα βαλω τελικα το 4all επειδη θελω να εχω το πιο φθηνο νυχτερινο ρευμα. ευχαριστω για την βοηθεια.

Μόλις τώρα, zouzouniaris1 είπε

αυριο εχω ραντεβου στην ΔΕΗ , θα βαλω τελικα το 4all επειδη θελω να εχω το πιο φθηνο νυχτερινο ρευμα. ευχαριστω για την βοηθεια.

ότι νομίζεις οτι είναι καλύτερο για σένα , για ΔΕΗ απορίες στο άλλο νήμα

Γνωρίζει κάποιος για τουρισμό στο νησί ΗΡΩΝ δεύτερη φορά ... πρέπει πριν κάνεις e-Contract, στο myΗΡΩΝ στη Διαχείριση χρήστη να κάνεις διαγραφή του χρήστη;

Μόλις τώρα, g_dinos είπε

Γνωρίζει κάποιος για τουρισμό στο νησί ΗΡΩΝ δεύτερη φορά ... πρέπει πριν κάνεις e-Contract, στο myΗΡΩΝ στη Διαχείριση χρήστη να κάνεις διαγραφή του χρήστη;

όχι

• Thanks 2

Βγήκε 2ος λογαρισμός ελπεντισον με 100ε δώρο τελικά από το χριστουγεννιάτικο προμο. Στον πρώτο (economy plus) που είχα το 50ε δώρο + 50 πόντους μου έφαγαν το 50αρικο λέγοντας ότι δεν μου έβαλαν εγγύηση και καλά (είχα δηλώσει πάγια οπότε άκυρο αυτό που είπαν). 

Του έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό; Να κάνω αίτηση myRae για το πρώτο 50άρι;
Ή να τους το χαρίσω μιας και μου έβαλαν το 100ε + 50 πόντους παρότι εσωτερική αλλαγή (μου είχε στείλει κενο το christmas promo των 100 σε mail για την αλλαγή απο economy σε smart).

5 λεπτά πριν, wall είπε

Βγήκε 2ος λογαρισμός ελπεντισον με 100ε δώρο τελικά από το χριστουγεννιάτικο προμο. Στον πρώτο (economy plus) που είχα το 50ε δώρο + 50 πόντους μου έφαγαν το 50αρικο λέγοντας ότι δεν μου έβαλαν εγγύηση και καλά (είχα δηλώσει πάγια οπότε άκυρο αυτό που είπαν). 

Του έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό; Να κάνω αίτηση myRae για το πρώτο 50άρι;
Ή να τους το χαρίσω μιας και μου έβαλαν το 100ε + 50 πόντους παρότι εσωτερική αλλαγή (μου είχε στείλει κενο το christmas promo των 100 σε mail για την αλλαγή απο economy σε smart).

myRae

• Like 1

Επικοινώνησε με Δεδδηε και δες αν έχει γίνει η μετάβαση. Στην δική μου περιπτωση το ήξερε ο Δεδδηε, το ήξερε ο προηγούμενος πάροχος καθώς έβγαλε και τελικό λογαριασμό, και η Volton ήταν η μόνη που δεν το γνώριζε. Αναβαθμίζουν τα συστήματα τους και γενικά υπάρχουν θεματάκια.

Όταν αλλάζουμε πάροχο και πηγαίνουμε για παράδειγμα από τον Α στον Β, μπορεί ο Α να διορθώσει την ένδειξη που έχει στείλει ενώ έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια! Ακομα η βολτον να με ενημερωσει οτι εχει ξεκινησει η εκπρροσωπηση σε αυτους κ εχω αρχισει να αγχωνομαι.

Σε τηλ με δεδδηε την πεμπτη μου ειπε οτι φαινεται να ειμαι στη βολτον. Στο σαιτ και με τους 2 τροποους του κορακιου, φαινεται να χει αλλαξει το ψηφιο της παροχης. Αλλα καμια ενημερωση? Και στο συστημα τους οι ιδιοι λενε δεν το βλεπουν/δεν εχει ολοκληρωθει...

Στην εφαρμογη της ελπε μοιαζει σαν να ειμαι ακομα εκει, δεν φαινεται κατι για ληξη παροχης. Κ επισης δεν εχω λαβει κ τελικο λογαριασμο (ενω εκκρεμει ακομα να πληρωσω εναν εναντι που μου ηρθε, γτ το τρεναρω οσο παει μεχρι να λαβω τελικο). Μπορω να κανω κατι γι αυτο για να δουν την αλλαγη παροχου κ να στειλουν τελικο;

Και περα απ αυτο, επειδη ακομα νιωθω αβεβαιοτητα, φοβαμαι με το ρευμα, ενω γι αυτον τον μηνα θα θελα να 'φουσκωσω' κ λιγο τον λογαριασμο για την κατανακωση 500kwh

Επεξ/σία από paranoid_android

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...