Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, dimitris_p είπε

Εγγραφή μπορούσε να κάνει ο καθένας ανεξαρτήτως προγράμματος αν θυμάμαι καλά.. Αλλά έπρεπε να βάλεις και ποσό νομίζω πανω από τα 1000 ευρώ για να εχεις καποια έκπτωση. Τώρα δεν ξΈρω μηπως άλλαξε κατι? Ημουν στο generoushome. Σε ορισμένους λογαριασμούς εχει μπει και έκπτωση.

APE.PNG

APE2.PNG

τέλος πάντως , ότι έκπτωση πήρες εκεί θα την επιστρέψεις αλλά και ότι ποσό έχει πληρώσει

καλύτερα να μην κάνουμε εγγραφές σε πράγματα που δε γνωρίζουμε

τέλος τσέκαρε τη χρέωση διανομής (κάνε τη μαθηματική πράξη εκεί που λέει επι 4,434), στους λογαριασμούς σου μιας και σε αρκετούς έχουν χρεώσει τα διπλάσια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οι λογαριασμοί που έβαλα πριν είναι από μήνες πριν. Μόνο στόν τελευταίο υπάρχει χρέωση για το e.na.Τεσπα θα πάρω αυριο τηλ από περιέργεια να δω τι θα απαντήσουν.

Καλησπέρα παιδιά,

Δύο παροχές στην elpedison εδώ και περίπου ένα και κάτι μήνα, με την προσφορά των 100€. Υπολόγισα ότι στη μια έχω κάψει 600kw και στην αλλη 530kw. Άρα είμαι κοντά στο 100αρικο. Κάνω την αλλαγή στη volton για να πάμε για τις 500kwh για ένα μήνα ή πρέπει να περιμενω να εκδοθεί λογαριασμός για να μην χάσω τα 100 της προσφοράς σε κάθε παροχή. Εν ολίγοις, σου αποδίδουν το δωρο στον τελικό αν δεν εχει εκδοθεί ενδιαμεσος λογαριασμός; 

13 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Κάνω την αλλαγή στη volton για να πάμε για τις 500kwh για ένα μήνα ή πρέπει να περιμενω να εκδοθεί λογαριασμός για να μην χάσω τα 100 της προσφοράς σε κάθε παροχή. Εν ολίγοις, σου αποδίδουν το δωρο στον τελικό αν δεν εχει εκδοθεί ενδιαμεσος λογαριασμός; 

σου αποδίδουν το δωρο

• Thanks 2

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο mail επικοινωνίας με ΕΛΠΕ εκτός από το costumecare@elpedison στο οποίο στέλνω και μου σκάει ειδοποίηση το το mail δεν παραδόθηκε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέτρησα και εχω καταναλώσει περίπου 290kw/h αρα εχω ακόμα λίγο περιθώριο να καθίσω. Αλλη μια ερώτηση στο my elpedison εχει βγάλει καταχώριση δικής μου μέτρησης από 12/2 - 22/2. Παίζει ρόλο αυτό στο πότε να φύγω για heron? 

3 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο mail επικοινωνίας με ΕΛΠΕ εκτός από το costumecare@elpedison στο οποίο στέλνω και μου σκάει ειδοποίηση το το mail δεν παραδόθηκε;

Eχεις φάει το r  [email protected]

Επεξ/σία από dimitris_p

10 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Μέτρησα και εχω καταναλώσει περίπου 290kw/h αρα εχω ακόμα λίγο περιθώριο να καθίσω. Αλλη μια ερώτηση στο my elpedison εχει βγάλει καταχώριση δικής μου μέτρησης από 12/2 - 22/2. Παίζει ρόλο αυτό στο πότε να φύγω για heron? 

Eχεις φάει το r  [email protected]

Ευχαριστώ αλλά δεν φταίει αυτό, εδώ το έγραψα λάθος, το mail είχε πάει στη σωστή διεύθυνση

Spoiler

IMG_20240121_185007.jpg

14 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Ευχαριστώ αλλά δεν φταίει αυτό, εδώ το έγραψα λάθος, το mail είχε πάει στη σωστή διεύθυνση

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_20240121_185007.jpg

επειδή έχει αναφερθεί και άλλη φορά , χρησιμοποιείς κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή ?
Ίσως απο εκεί να προέρχεται , αν ναι δοκίμασε μέσω web

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, korakios είπε

επειδή έχει αναφερθεί και άλλη φορά , χρησιμοποιείς κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή ?
Ίσως απο εκεί να προέρχεται , αν ναι δοκίμασε μέσω web

Από εφαρμογή το έστελνα, θα δοκιμάσω και από web. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ο 1ος λογαριασμός δεν έχει συνέπεια. Στον 2ο παιρνεις.τη συνέπεια του 1ου, στον 3ο τη συνέπεια του 2ου κλπ. Για την τελική κατανάλωση χάνεις τη συνέπεια.βσει όρων 

Επειδη το προσεξα επιτηδες, στον τελικο του πατερα μου κι ομως πιστωσαν συνεπεια 😄  (προγραμμα ηρων guarantee)Ισως επειδη τους ξεφυγε; ή επειδη η συνεπεια βγηκε 3,00 ευρω ηταν μικρο το ποσο τι να πω..Tωρα περιμενω και τον δικο μου τελικο...

Επεξ/σία από energy52
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, energy52 είπε

Επειδη το προσεξα επιτηδες, στον τελικο του πατερα μου κι ομως πιστωσαν συνεπεια 😄  (προγραμμα ηρων guarantee)Ισως επειδη τους ξεφυγε; ή επειδη η συνεπεια βγηκε 3,00 ευρω ηταν μικρο το ποσο τι να πω..Tωρα περιμενω και τον δικο μου τελικο...

μάλλον ήταν συνέπεια προηγούμενου και όχι της κατανάλωσης του τελικού

• Like 2
  • Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...