Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Volton έχω στείλει για τη μια παροχή μου αίτηση μαζί με ενδείξεις ρολογιού από 12 του μήνα.

Με βάση το site του δεδδηε ακόμη δεν έχει γίνει η αλλαγή.

Τι φάση? Έχει κάποιο νόημα να πάρω τηλ και να τους  κραξω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

45 λεπτά πριν, CptBill είπε

Volton έχω στείλει για τη μια παροχή μου αίτηση μαζί με ενδείξεις ρολογιού από 12 του μήνα.

Καλημερα... Μηπως δεν εχει στειλει ακομα καποια εντολη στον Δεδδηε;;

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Το Δεκέμβριο πληρώναμε 8 έως 10 λεπτά την kWh και τώρα πανηγυρίζουμε που η μπίλια έκατσε στα 13-14.

"Μείωση των τιμών" είδαν μόνο οι πελάτες του παρόχου με δεσπόζουσα θέση στην αγορά. Οι υπόλοιποι έχασαν.

Δυστυχώς το κράτος κάνει πολιτική με τις πλάτες της ΔΕΗ.

• Like 6

Παίδες ερώτηση.. Στον ηρων στο εκκαθαριστικο λογαριασμό που φαίνεται η έκπτωση συνέπειας;; 10% ειναι νομιζω;; γιατί μου ήρθε ο πρώτος εκκαθαριστικος και δεν βγάζω άκρη.... Μπαίνει αυτόματα η συνέπεια στην τιμή χρέωσης προμηθειας;; η πρέπει να αναγράφεται σε ξεχωριστή κατηγορία; 

2 λεπτά πριν, tolis1186 είπε

Στον ηρων στο εκκαθαριστικο λογαριασμό που φαίνεται η έκπτωση συνέπειας;;

στον επόμενο

8 λεπτά πριν, donnarumma είπε

με τις πλάτες της ΔΕΗ

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, CptBill said:

Πάρε volton, ρώτα αν έστειλαν την αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ.

1 hour ago, tolis1186 said:

Παίδες ερώτηση.. Στον ηρων στο εκκαθαριστικο λογαριασμό που φαίνεται η έκπτωση συνέπειας;; 10% ειναι νομιζω;; γιατί μου ήρθε ο πρώτος εκκαθαριστικος και δεν βγάζω άκρη.... Μπαίνει αυτόματα η συνέπεια στην τιμή χρέωσης προμηθειας;; η πρέπει να αναγράφεται σε ξεχωριστή κατηγορία; 

Ο 1ος λογαριασμός δεν έχει συνέπεια. Στον 2ο παιρνεις.τη συνέπεια του 1ου, στον 3ο τη συνέπεια του 2ου κλπ. Για την τελική κατανάλωση χάνεις τη συνέπεια.βσει όρων 

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 2

Απο 9/1 είμαι elpe και τα 100 ευρώ σίγουρα δεν τα εχω καταναλώσει ακόμα. Λόγο που σκέφτομαι για τα 50 του heron πότε με συμφέρει να κάνω την αίτηση? Τέλος στο myehron φαίνομαι ακόμα ενεργός, μάλιστα προχθες βγήκε και νέος έναντι με ένδειξη δική μου. Θα γίνει μπέρδεμα? 

10 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Απο 9/1 είμαι elpe και τα 100 ευρώ σίγουρα δεν τα εχω καταναλώσει ακόμα. Λόγο που σκέφτομαι για τα 50 του heron πότε με συμφέρει να κάνω την αίτηση? Τέλος στο myehron φαίνομαι ακόμα ενεργός, μάλιστα προχθες βγήκε και νέος έναντι με ένδειξη δική μου. Θα γίνει μπέρδεμα? 

Εχεις σιγουρα παει στην ELPE.. Πως και δεν εχει ενημερωθει ο νεος παροχος σου; Δεν γινεται...  Αυτο γινεται μεσω Δεδδηε...

12 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Λόγο που σκέφτομαι για τα 50 του heron πότε με συμφέρει να κάνω την αίτηση?

όταν φας τα 100€

12 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Τέλος στο myehron φαίνομαι ακόμα ενεργός, μάλιστα προχθες βγήκε και νέος έναντι με ένδειξη δική μου. Θα γίνει μπέρδεμα? 

όχι ,βγάλε βεβαίωση εκπροσώπησης απο την ελπέ και αφού φας τα 100€ κάνε αποσύνδεση απο το myheron και e-contract απο την αρχή

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Εχεις σιγουρα παει στην ELPE.. Πως και δεν εχει ενημερωθει ο νεος παροχος σου; Δεν γινεται...  Αυτο γινεται μεσω Δεδδηε...

έχει ενημερωθεί αλλά η μηχανογράφηση της κάθε εταιρίας καθυστερεί

Μόλις τώρα, korakios είπε

όταν φας τα 100€

όχι ,βγάλε βεβαίωση εκπροσώπησης απο την ελπέ και αφού φας τα 100€ κάνε αποσύνδεση απο το myheron και e-contract απο την αρχή

Εχω βγάλει βεβαίωση εκπροσώπησης από eple εδώ και μέρες. Μπορείς να μου υπολογίσεις τα 100 ευρώ περίπου σε πόσες kw/h αντιστοιχούν? 

Μόλις τώρα, dimitris_p είπε

Εχω βγάλει βεβαίωση εκπροσώπησης από eple εδώ και μέρες. Μπορείς να μου υπολογίσεις τα 100 ευρώ περίπου σε πόσες kw/h αντιστοιχούν? 

έστω 0,21 με ρυθμιζόμενες 100/0,21 περίπου 470kw

αλλά υπολόγισε και τέλη αφού μπαίνουν σε όλο το λογαριασμό

• Like 1

2 ώρες πριν, CptBill είπε

Πάρε τηλέφωνο. Λογικά δεν έχουν στείλει την αίτηση προς τη ΔΕΔΔΗΕ. Το ίδιο έχει συμβεί και σε μια δικιά μου αίτηση. Δικαιολογία; Κάποια αναβάθμιση που κάνουν ( εκτιμώ στη μηχανογράφηση τους ) και έχουν πάει όλα πίσω. Από τη μια λίγο τραγικό να κάνουν αναβάθμιση την εποχή που κάνουν την υποτίθεται επιθετική τους πολιτική για παιδομάζωμα από την άλλη από αυτά που ακούμε τη χρειάζονταν επειγόντως εκτός και αν παίζει τίποτα άλλο πχ τίποτα ramsonware που πάντα παίζει εκεί έξω.

• Like 1

Τελη δεν πλήρωνα και πολλά άλλωστε στο heron, εδώ δεν ξερω τι θα δω! Δε μου λες κατι αλλο, αυτη τι χρέωση ειναι που μου έβαλαν πρώτη φορα? Εγω απλα είχα κάνει εγγραφη στο ena χωρείς να εχω βάλει καποιο ποσό. 

ενα.PNG

1 λεπτό πριν, dimitris_p είπε

Τελη δεν πλήρωνα και πολλά άλλωστε στο heron, εδώ δεν ξερω τι θα δω! Δε μου λες κατι αλλο, αυτη τι χρέωση ειναι που μου έβαλαν πρώτη φορα? Εγω απλα είχα κάνει εγγραφη στο ena χωρείς να εχω βάλει καποιο ποσό.

ενα.PNG

εγγραφή γιατί έκανες ???? είσαι σίγουρος οτι με την εγγραφή δε συμφώνησες σε κάτι που δεν κατάλαβες ?

επίσης θα έπρεπε να είχες έκπτωση ΕΝΑ ,αλλά έτσι και αλλιώς μπορεί να επιστρέφεις εκπτώσεις αλλά παίρνεις πίσω το ποσό που έβαλες, ζήτα να ξεκλειδώσουν το άλλο νήμα για λεπτομέρειες μιας και δεν είναι πρόγραμμα ρεύματος

ΥΓ. σίγουρα δεν πήγες στο Solar Generous , έτσι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγγραφή μπορούσε να κάνει ο καθένας ανεξαρτήτως προγράμματος αν θυμάμαι καλά.. Αλλά έπρεπε να βάλεις και ποσό νομίζω πανω από τα 1000 ευρώ για να εχεις καποια έκπτωση. Τώρα δεν ξέρω μήπως άλλαξε κάτι? Ημουν στο generoushome. Σε ορισμένους λογαριασμούς εχει μπει και έκπτωση.

APE.PNG

APE2.PNG

Επεξ/σία από dimitris_p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...