Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ώρες πριν, doomnx είπε

Εν τω μεταξύ τώρα που σκέφτονται να βγάλουν και μεικτά και εξάμηνα και 8μηνα μόνο απλοποίηση στην αγορά δεν έχουν καταφέρει. Ήταν που ήταν ο κόσμος, θα απογίνει με τα μεικτά! Και που να έρθουν και τα δυναμικά! 😂

Ορίστε. Με βάση τη μέση ΤΕΑ Ιανουαρίου μέχρι 20/1/2024. Την ΜΤΑ την υπολόγισα ως ΤΕΑ + ΛΠ, όπου ΛΠ πήρα το μέσο όρο του 2023, 13 €/MWh.

Q1fe8hK.jpg

Στα κιτρινα η ζενιθ εχει τη καλυτερη χρεωση οποια κι αν ειναι η τεα; Ειδα μεχρι τελος μαρτιου δεν χρεωνει τη χρεωση Ζ μαλλον για αυτο ειναι καλυτερες οι τιμες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, alexander098 είπε

Στα κιτρινα η ζενιθ εχει τη καλυτερη χρεωση οποια κι αν ειναι η τεα; Ειδα μεχρι τελος μαρτιου δεν χρεωνει τη χρεωση Ζ μαλλον για αυτο ειναι καλυτερες οι τιμες.

Και να βάλει συνήθως είναι 0.01 και κάτω. Είναι και το πάγιο μόλις 1 ευρώ που βοηθάει 

• Like 2

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Και να βάλει συνήθως είναι 0.01 και κάτω. Είναι και το πάγιο μόλις 1 ευρώ που βοηθάει 

Το πινακακι ειναι εξαιρετικο, διαφωτιστικο. Εχω εναν φιλο elpe απο τοτε με τη προσφορα των 130€ και του τελειωνουν, θα τον στειλω ζενιθ. 

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, alexander098 είπε

Στα κιτρινα η ζενιθ εχει τη καλυτερη χρεωση οποια κι αν ειναι η τεα;

Δεν παίρνει ακριβώς την ΤΕΑ αλλά  μαζί με ΛΠ και Αποκλισεις , ουσιαστικά τη στήλη "Σύνολο" , όταν βγουν οι τιμές

4 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Ειδα μεχρι τελος μαρτιου δεν χρεωνει τη χρεωση Ζ μαλλον για αυτο ειναι καλυτερες οι τιμες.

για 6 μήνες απο τη στιγμή που θα εκπροσωπηθείς θα είναι όσο γράφει (μηδέν)

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, korakios είπε

0,075 αφαιρούνται , είναι ΚΟΤ-Α όχι Β

το ξερω ,0,045 ειναι η τελικη χρεωσης που εγραψα..σορρυ 0,048

Επεξ/σία από nasoduko
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ΗΡΩΝ άλλο πρόγραμμα είχα επιλέξει, άλλο βλέπω στο my account. Έκανα αίτημα αλλαγής, ελπίζω πέρα από τις μέρες που με τρέξανε με άλλη χρέωση να μην ψάχνω και το 50αρικο δώρο. Τελειώς άκυρο γιατί έδωσα τα στοιχεία του προγράμματος και τηλεφωνικά όταν με καλέσανε μετά το econtract, και μετά από λίγες ημέρες με πήρανε και τηλ ξανά για να μου πούνε τις παροχές και επιβεβαιώθηκαν. Κουκουρουκου....

Είμαι σίγουρος πως το όλο μπέρδεμα έγινε επειδή είπα πως δεν θέλω το guarantee, μου ειπανε πως το είχα επιλέξει από το site αλλά αφού δεν το θέλω θα το αφαιρέσουν και δεν θα το χρεωθώ. Και την 2η φορά που πήρανε μου ειπανε πως είναι περασμένο αλλα θα το βγάλουν ... και τώρα βλέπω home basic προγραμμα, αντί για το απλό generous.

To home basic από οτι κατάλαβα είναι το πράσινο τους. Είχε και ένα κουτί "μείνετε στο πρόγραμμα σας" στο my ηρων, που ήξερα ότι το βγάζουνε για να μην σε πάνε σε πράσινο, το πάτησα, πάλι στο basic home είμαι οπότε πάτησα τώρα αλλαγή για generous ... θα με πάρουν τηλ έγραψε για επιβεβαίωση😴

Επεξ/σία από hln3

Επειδή φαίνεται να έφαγα τα 100€ Elpedison 😂 πώς μπορώ να φυγω; Ζητάω τελικό; Δεν έχει βγει καν πρώτος λογαριασμός, πρέπει να δώσω ένδειξη;

Επίσης που μας συμφέρει να πάμε; Ήρων για τα 50€;

1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

Επειδή φαίνεται να έφαγα τα 100€ Elpedison 😂 πώς μπορώ να φυγω; Ζητάω τελικό; Δεν έχει βγει καν πρώτος λογαριασμός, πρέπει να δώσω ένδειξη;

Επίσης που μας συμφέρει να πάμε; Ήρων για τα 50€;

Προσφορές μηνός για τουρισμό Ιανουαρίου:
1. 60€ δωροκάρτας απο επέδισον (+20€ έξτρα ,πληροφορίες στα φόρουμ)
2. 50€ ηλεκτρονική αίτηση απο Ήρων
3. 500kw για τις πρώτες 30 μέρες απο Volton

• Like 4
  • Thanks 2

Άρα αφού έχω μεγάλη κατανάλωση γύρω στις 500kw, προτείνεις Volton;

Υπάρχει περίπτωση να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση μέσα στον επόμενο μήνα και να μου βγάλουν λογαριασμό αναλογικό στην Volton και να μην μου δώσουν 500kw αλλά 350kw πχ;

5 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Volton

6 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Υπάρχει περίπτωση να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση μέσα στον επόμενο μήνα και να μου βγάλουν λογαριασμό αναλογικό στην Volton και να μην μου δώσουν 500kw αλλά 350kw πχ

δε βγάζει νόημα αυτό που είπες , πάντως παραμένει οτι αναλογικά απο εκκαθάριση δικαιούσαι το δώρο

8 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Υπάρχει περίπτωση να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση μέσα στον επόμενο μήνα και να μου βγάλουν λογαριασμό αναλογικό στην Volton και να μην μου δώσουν 500kw αλλά 350kw πχ;

Ναι, τις κάνουν αυτές τις εξυπνάδες, ακόμα και αν περάσεις καταμέτρηση.

1 λεπτό πριν, netagra είπε

Ναι, τις κάνουν αυτές τις εξυπνάδες, ακόμα και αν περάσεις καταμέτρηση.

μιας και κατάλαβες τι εννοούσε μπορείς να κάνεις μια επεξήγηση ?

• Like 1

2 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Εννοώ να βγάλουν έναντι μόνοι τους ή να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ και να βγει εκκαθαριστικος πριν καταναλώσω τις 500kw.

το έναντι δεν παίζει ρόλο , μόνο η εκκαθάριση

αν περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ πριν τις 30 μέρες , θα πάρεις τα δωρεάν που έκαψες και στην επόμενη εκκαθάριση (λογικά όταν αλλάξεις πάροχο) τα υπόλοιπα δωρεάν που αναλογούν . Δεν χάνονται δλδ .

Εσύ απλά κοιτάς πότε χρονικά απο τα 2 έρχεται πρώτο , όταν συμπληρώνεις 500kw ή όταν κλείνουν 30 μέρες και κάνεις αίτηση σε άλλον πάροχο

• Like 1

9 hours ago, nikos121 said:

τι γινεται με αυτους τους ποντους go4more απο ελπεντισον-εθνικη

Ακομα δεν εχω λαβει τιποτα. Ξερει κανεις κατι?

uninstall και install το go4more app. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...